Afrodita cestitam i zelim sto manje stresnu i sto laksu trudnocu 🥳 potpisujem sto je Ribic rekla za mucnine i nipt ako ces se odluciti raditi. Kod mene su jednojajcane pa meni nije bilo bitno i radila sam Qualified, ali kazu da je najbolje raditi Panoramu kod dvojajcanih zbog spola obje bebe (ovi drugi testovi samo napisu da je detektiran y, ali na temelju toga znas samo da je jedan decko, a za drugog blizanca ne znas)
Panda zao mi je, ali barem je manje zlo. Drzim fige da iduci bude uspjesan 🤞🏼
Leeloo zao mi je zbog smrzlica, ja ih ni u jednom postupku nisam imala... Nemoj se stresirati oko ovog instinktivnog poteza spasavanja stolica, nisi im sigurno naskodila. Pokusaj se smiriti. Zilavi su oni, ako ce se primiti, primit ce se 🍀🍀
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Lelloo bebe su na sigurnom ne brini 🤗❤️
Cure jedno pitanje gdje se naučio za kariogram u Zagrebu odn gdje to bude najbrže gotovo? I također me zanima vezano za obradu za trombofiliju gdje se krv vadi? Hvalaaa ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Afrodita cestitam i zelim sto manje stresnu i sto laksu trudnocu 🥳 potpisujem sto je Ribic rekla za mucnine i nipt ako ces se odluciti raditi. Kod mene su jednojajcane pa meni nije bilo bitno i radila sam Qualified, ali kazu da je najbolje raditi Panoramu kod dvojajcanih zbog spola obje bebe (ovi drugi testovi samo napisu da je detektiran y, ali na temelju toga znas samo da je jedan decko, a za drugog blizanca ne znas)
Panda zao mi je, ali barem je manje zlo. Drzim fige da iduci bude uspjesan 🤞🏼
Leeloo zao mi je zbog smrzlica, ja ih ni u jednom postupku nisam imala… Nemoj se stresirati oko ovog instinktivnog poteza spasavanja stolica, nisi im sigurno naskodila. Pokusaj se smiriti. Zilavi su oni, ako ce se primiti, primit ce se 🍀🍀
Hvala Linda..
Jako mi se sviđa kraj tvoga potpisa😍🤩🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Afrodita čestitam, neka sve bude po školski kroz trudnoću 🙏
Panda bar nešto dobro u tvojoj situaciji...nek dođe menga što prije i samo hrabro naprijed 💓💓💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Uradila sam hormone stitnjace i svi su u granicama referentne vrijednosti.
AMH je 1.40 ng/ml i prema refernetnim vrijednostima je nizi bar kako mi je ta labaratorija oznacila. I to dosta nizi, njima su referentne vrijednosti od 3.00 do 3.89.
Prema informacijama sa interneta stoji drugacije objasnjenje pri cemu AMH 1.40 vrijednosti u ng/ml je normalan ili nizi-normalan.
Sad sam u tolikoj dilemi, jer mi je receno neki dan kad smo bili u klinici da na UZ imam dosta folikula i ginekologinja mi je doslovno rekla “ Vi ste zaista dosta plodni”.
Da li mi neko moze ovo objasniti? Da li ce mi ovaj niski AMH stvarati probleme?
Vitamin D mi je 35.8 ng/ml. I on je u granicima normale.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Ja sam baksuz😪😪😪😪
Imam meštre doma I vidila sam ovog kako se okreće i ruši ormar koji nije fiksiran ako padne pada na stakleni stolić i ja skočila i uhvatila ga. Baš sam trznula i on ima sigurno 20ak kg
Sad su mi otkucaji srca 200 i na rubu sam placA da im nisam nastetila
Pa jebem ti stol kupit ćemo novi
Baš me😪😪😪😪
Nemoj brinuti. Mislim da to bas nije tako moguce.
😘
Pokusaj se relaksirati.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Afrodita,
Cestitam. 🍀😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
AMH je 1.40 ng/ml i prema refernetnim vrijednostima je nizi bar kako mi je ta labaratorija oznacila. I to dosta nizi, njima su referentne vrijednosti od 3.00 do 3.89.
Prema informacijama sa interneta stoji drugacije objasnjenje pri cemu AMH 1.40 vrijednosti u ng/ml je normalan ili nizi-normalan.
Sad sam u tolikoj dilemi, jer mi je receno neki dan kad smo bili u klinici da na UZ imam dosta folikula i ginekologinja mi je doslovno rekla “ Vi ste zaista dosta plodni”.
Imaš na netu kalkulator za preračunati ng/ml u pmol/L ako se ne varam pa ćeš dobiti vrijednost tvog amh vjerujem da tako ima u za vit D 😊
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Imaš na netu kalkulator za preračunati ng/ml u pmol/L ako se ne varam pa ćeš dobiti vrijednost tvog amh vjerujem da tako ima u za vit D 😊
Hvala puno, provjerila sam, nizak je, tako da ta vrijednost spada u nisku plodnost. 😞
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Hvala puno, provjerila sam, nizak je, tako da ta vrijednost spada u nisku plodnost. 😞
Amh je njima samo okvirni pokazatelj ali najbolje govori tvoj broj antralnih folikula ako ti je dr rekla da ih ima puno onda se nemoj previše obazirati na taj Amh 🤗😊 polako dan po dan nemoj si stvarati stres prije samog postupka😁😍
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji