Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Ja sam baksuz😪😪😪😪
Imam meštre doma I vidila sam ovog kako se okreće i ruši ormar koji nije fiksiran ako padne pada na stakleni stolić i ja skočila i uhvatila ga. Baš sam trznula i on ima sigurno 20ak kg
Sad su mi otkucaji srca 200 i na rubu sam placA da im nisam nastetila
Pa jebem ti stol kupit ćemo novi
Baš me😪😪😪😪
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo najvažnije da se sad smiriš. Ne mora značiti da si im naštetila. Ja sam vjerovanja ako su pravi da će se zalijepiti bez obzira na sve. Znale su neke cure imati sličnih situacija pa ne bi bilo presudno. Tako da smiri se da time ne štetiš sebi i svojim mrvicama dodatno. 🥰❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Leeloonajvažnije da se sad smiriš. Ne mora značiti da si im naštetila. Ja sam vjerovanja ako su pravi da će se zalijepiti bez obzira na sve. Znale su neke cure imati sličnih situacija pa ne bi bilo presudno. Tako da smiri se da time ne štetiš sebi i svojim mrvicama dodatno. 🥰❤️
Hvala Panda... još mu kažem par minuta prije da prenese usisivač jer ne smijem podizati i okrenem se i reflex 😭😭😭
Ninja ratnici me se ne bi posramili
Leeloonajvažnije da se sad smiriš. Ne mora značiti da si im naštetila. Ja sam vjerovanja ako su pravi da će se zalijepiti bez obzira na sve. Znale su neke cure imati sličnih situacija pa ne bi bilo presudno. Tako da smiri se da time ne štetiš sebi i svojim mrvicama dodatno. 🥰❤️
Hvala Panda… još mu kažem par minuta prije da prenese usisivač jer ne smijem podizati i okrenem se i reflex 😭😭😭
Koliko se samo puta to meni dogodi, a vjerujem i svima ostalima. Jednostavno zaboravimo. 🤭🙈
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Leeloo,svima nam se dogodi. Koliko puta sam zaboravila da ne smijem dizat teže stvari pa sam zaboravila i dizala ih..sve je ok. Mislim da bi si štetu napravile da svjesno sat vremena prenosimo nešto od 10+ kila, dakle ekstremne situacije. Slažem se s Pandom, ako su pravi, zalijepit će se bez obzira na sve 😉😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala vam... još osjecam otkucJe u želucu
Ali pokušavam se smiriti
Ovo je ona situacija koja zahtjeva zesticu, a nje tek nema😱
Hvala Panda… još mu kažem par minuta prije da prenese usisivač jer ne smijem podizati i okrenem se i reflex 😭😭😭
Ma joj, tvoj bebac je kao zrno maka u dvije snite kruha premazane gustom marmeladom, ne može mu ništa biti. Ne brini. Pa zamisli žene tisućama godina tegle stariju djecu. Znaš kaj, malo adrenalina i nije loše za prokrvljenost maternice. Ovo je čak i dobar znak (javlja se ona koja boji puniti i prazniti ves mašinu 🙈) vidiš da smo sve malo 🙃
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ma joj, tvoj bebac je kao zrno maka u dvije snite kruha premazane gustom marmeladom, ne može mu ništa biti. Ne brini. Pa zamisli žene tisućama godina tegle stariju djecu. Znaš kaj, malo adrenalina i nije loše za prokrvljenost maternice. Ovo je čak i dobar znak (javlja se ona koja boji puniti i prazniti ves mašinu 🙈) vidiš da smo sve malo 🙃
Mi smo sve samo ne Razumne😇🥰🤣
Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?
Ovo nam je prvi ivf, znali smo da postoji mogućnost da budu duplići. Da budem iskrena nisam uopće očekivala da uspije iz prve, iz ET-a i još da se oba zalijepe. Pripremala sam se na sve mogućnosti.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji