Cijeli dan vazem hoću li sto napisati ali evo …kao da osjećam da sam dužna.
Kao sto znate u cetv sam pisala …nakon osam transfera mislila sam da vise znam sve
Ali izgleda da ne znam ništa i da postoji onaj Gore koji radi sasvim drugačije
Moja Beta dns 14dnt dva trodnevna zametka je točno 1000.
Bez simptoma ijednoga . U cetv sam imala krvarenje jutri nešto Me guralo da nastavim terapiju iako je to bio 10dnt..smedjeg iscjetka sam imala i u sub…
Ne znam sto da napisem tko zna gdje će ovaj put sve odvesti i sto će se još dogoditi uzv je za dva tjedna ako sve bude u redu
Ali evo …htjela sam napisati da smo doista sve toliko različite i da sam ljuta na sebe iz razloga sto sam mislila da čitajući stalno po netu sve znam i da sam mogla naštetit sebi da sam prestala s terapijom vjerovala testu i tome sto sam bez ikakvih simptoma Nek dragi Bog bude uz sve nas i nadam se da će svaka od nas doživjeti to svoje čudo. Ja ću se javiti naravno al mislim da ću dati sve od sebe da prestanem citat i da samo živim ovo neko vrijeme bez zamišljanja crnih scenarija. 🥰 hvala vam na svemu
Divno, cestitam 🥳 sretno, nadam se da ce ovaj put biti sve u redu 🥰
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Kao sto znate u cetv sam pisala …nakon osam transfera mislila sam da vise znam sve
Bez simptoma ijednoga . U cetv sam imala krvarenje jutri nešto Me guralo da nastavim terapiju iako je to bio 10dnt..smedjeg iscjetka sam imala i u sub…
Ne znam sto da napisem tko zna gdje će ovaj put sve odvesti i sto će se još dogoditi uzv je za dva tjedna ako sve bude u redu
Ali evo …htjela sam napisati da smo doista sve toliko različite i da sam ljuta na sebe iz razloga sto sam mislila da čitajući stalno po netu sve znam i da sam mogla naštetit sebi da sam prestala s terapijom vjerovala testu i tome sto sam bez ikakvih simptoma Nek dragi Bog bude uz sve nas i nadam se da će svaka od nas doživjeti to svoje čudo. Ja ću se javiti naravno al mislim da ću dati sve od sebe da prestanem citat i da samo živim ovo neko vrijeme bez zamišljanja crnih scenarija. 🥰 hvala vam na svemu
Čestitam draga 💗 jako mi je drago zbog tebe i još mi je više drago što si se javila💞🥰 Bogu stvarno ništa nije ne moguće i Njegova je uvijek zadnja 🙏.
Ja sam ovdje napisala nakon nepravilne bete da se nadam čudu i Božanskoj intervenciji i samo me to držalo da nastavim terapiju i ponavljam bete.
Iako smo daleko od poroda i zdrave djece ovo su prave zrake Božje milosti 🥰💞
Želim ti školsku trudnoću i da te Njegova milost prati 🙏 i naravno, piši nam 🤗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Afrodita iskrene čestitke! Baš mi je drago radi vas!🥰🥰🥰 Neka do kraja sve bude uredno i školski!🤞🥰❤️
Leeloone brini radi takvih sitnica. Na kraju ti više škodi stres nego takva reakcija. Opusti se i uživaj!😘🤗🥰 Vjerujem da će vam i taj jedan 🐧 biti sasvim dovoljan uz bebolinca u buši!🥰🤗
Sretno svima ovaj tjedan!🤞🤞❤️🥰
💗💗💗💗
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Napokon dobre stvari...
A što se čitanja tiče, da nekad zna napraviti više štete...
Svakako napravi ono što tebi nosi mir
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Afrodita cestitam na blizancima ❣️❤️💖
Iscekivanje divan preokret, zelim ti svu srecu 🌈🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Afrodita ,cestitke na ❤❤
Darliv prekinula sam terapiju 8dnt, odma navecer prokrvarila, menga bolove sam imala od 5dnt , kako si ti?
Stela evo me na putu s mm, pobjegli smo malo od svih i svega.. Ja sam trombofiliju radila u Vinogradskoj, treba se naruciti i nalaze dobila tocno za mjesec dana. Kariograme u Klaicevoj, termin dobili kroz 3 tjedna , a nalaze cekali mj dana, na Rebru dobila termin za 2 i po mjeseca od narudzbe 🤦♀️, btw kariogrami ti nisu bitni za FETove, tj i da nisu uredni nema lijeka, nego su samo indikacija za pgd kojeg kod nas nema.
Luna tvoj amh je otprilike oko 10 pmola kad se konvertira, sto jeste nesto nizi, ali bitnije je stanje na UZVu, amh je doktoru samo smjernica koju ce ti stimulaciju izabrati..
S tim da koliko znam poliklinika ivf (gdje je stela) s cesima radi pgd tj. salje blastice na analizu..
Za pgd postupak preko hzzo-a ide se preko drzavnih bolnica i preporuke komisije tj mpo dr ( istrazivala sam vec), i tada se cijeli postupak tj asp i transfer obavlja u toj drzavi dok se samo folikulometrije mogu obaviti u partnerskoj bolnici, a i blastice prije smrzavanja podvrgavaju analizama i vracaju/ smrzavaju samo genetski ispravne, cisto sumnjam da bi Ivf poliklinika slala u Cesku o svom trosku vec smrznute blastice na analizu🤷♀️, no mozda se nesto promijenilo od kad sam ja to proucavala..
Iscekivanjedobrihstvari pa to je odlicna beta 😍, nek se dupla 🤞, bas me zanima koji test si koristila i da je bio negativan?
Pricam da rade pgd. Ne vec smrznutih i ne o svom trosku nego imaju kooperaciju s cesima koji su im suvlasnici :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure molim iskustva dali mozda znate neke tablete slicne Inovo tabletama posto su dosta skupe preporucene su zbog policisticnih jajnika...pa ako neka ima iskustva sta ste vi pile...
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?
Afrodita, cestitaaaaammmm❤️😘😁💞🎉❤️ samo nek bude skolski do kraja…
MIMICA, sutra ce zvati embriolog da mi javi situaciju sto omamo i sto nemamo…. Javim sutra svakako, bas sam znatiželjna 😍😘 kako je kod tebe stanje?Luana sutra nam je dan "saznanja" 😁😁☺️ nadam se da ce ti sve bit oplođene kao i moje dvije 🥺😑😁
Pa cemo onda lakse nekako do transfera i ostalog 😊😊🤞🍀
Uuu, 🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da ti obje budu dobitne😍😍 ovaj tjedan onda transfer??
Sutra cu sve znati 😁😁🤞🍀
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?
Afrodita, cestitaaaaammmm❤️😘😁💞🎉❤️ samo nek bude skolski do kraja…
MIMICA, sutra ce zvati embriolog da mi javi situaciju sto omamo i sto nemamo…. Javim sutra svakako, bas sam znatiželjna 😍😘 kako je kod tebe stanje?Luana sutra nam je dan "saznanja" 😁😁☺️ nadam se da ce ti sve bit oplođene kao i moje dvije 🥺😑😁
Pa cemo onda lakse nekako do transfera i ostalog 😊😊🤞🍀
Uuu, 🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok i da ti obje budu dobitne😍😍 ovaj tjedan onda transfer??
Sutra cu sve znati 😁😁🤞🍀
Ja jedina ko sova u po noći piskaram 😂😂😂😂🤞🤞🤞🤞🤞 da bude sutra skakanja od sreće 😍
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sani hvala ti budem u hodu sve riješila nisam niti mislila da će nam dati kariogram ali ok budemo napravili ili ne vidim smisao toga, najbitnije od svega da moram i histero riješiti i da ću ja napokon biti mirnija i smirenija kada sve obavim 😁 uživaj s mužekom zaslužili ste🥰🤗❤️❤️
MalaG I moj je pušio tek je nedavno prestao pa je popravio spremio samo pozitivno papajte zdravo, vježbate i bit će to tip top😊🤞😍
Ja sam dobro još se borim s ostacima prehlade neko tvrdokorno govno da prostiš mira mi neda 🤣 i pripremam se za pretrage, krv, endo, papu, uzv mojih vrećica za čaj pa dok sve obavim i uz put izguštam Božić i Novu godinu krećemo u nove pobjede 😊🙏🤞😍❤️❤️❤️
Iščekivanje dobrih stvari pa ženo draga koje vaganje baš mi je drago da si se javila I ne mogu ti opisati koliko mi je drago što te beta tako lijepo iznenadila, želim ti puno sreće I da te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🙏🤞🤞🙏🤞🤗🤗❤️❤️❤️
Leptirica 33 obzirom da su fakat skupe ja sam si kupila sastojke posebno i tako sam ih pila znači uzela sam myoinositol pila sam ga 2 g ujutro i 2 g popodne i tijekom dana selen i biotin (ako se ne varam to je sastav lijeka) pretpostavljam da je pcos u pitanju? Meni je ta kombinacija svega plus još neki dodaci i naravno skidanje kila (malo sam bila prepunjena🤣) zdrava prehrana i fizička aktivnost jako pomoglo za jajne stanice ako te što zanima samo pitaj 🤗😊
Ribić 🤗🥰❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji