Stela, dobro je da nije bilo ništa ozbiljno za tvoje zdravlje. Pratim tvoje nove planove🤗
jao, pišem stela,a mislim panda 🤦😄
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Stela, dobro je da nije bilo ništa ozbiljno za tvoje zdravlje. Pratim tvoje nove planove🤗
jao, pišem stela,a mislim panda🤦😄
😁😁😁 🤗❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Panda kako si? ❤️❤️
Razumna nisi nam se dns javila, jel sve ok??❤️
Hej draga, hvala što pitaš za mene 🥰
Čitam vas ali ne pišem jer sam zabrinuta zbog uzv koji je u četvrtak....
Jučer sam se probudila sretna a onda su me počeli prati hormoni, prošlo mi je kroz glavu dali ja imam pravo biti sretna zbog trudnoće a da tolike žene muku muče zbog neplodnosti, pa jeli to pošteno, kakva sam ja to osoba koja se veseli dok druge žene pate (sad opet plačem 😭) onda sam se sjetila da još nisam rodila pa sam bila zabrinuta...
Što se tiče grčeva, stalno me peru i probadaju me jajnici i stalno osjećaj da ću dobiti mjesecnicu (u prvoj trudnoći sam bila prenerazrna zbog tih grčeva i pila sam skoro svaki dan normbel od 2, sad kužim da je to normalno i ne krkam više normabele).
Prebacila sam se na zdravu prehranu, pa sam u tome sva....
Sve vas puno grlim i navijam za vas, držim 🤞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Panda kako si? ❤️❤️
Čitam vas ali ne pišem jer sam zabrinuta zbog uzv koji je u četvrtak….
Jučer sam se probudila sretna a onda su me počeli prati hormoni, prošlo mi je kroz glavu dali ja imam pravo biti sretna zbog trudnoće a da tolike žene muku muče zbog neplodnosti, pa jeli to pošteno, kakva sam ja to osoba koja se veseli dok druge žene pate (sad opet plačem 😭) onda sam se sjetila da još nisam rodila pa sam bila zabrinuta…
Što se tiče grčeva, stalno me peru i probadaju me jajnici i stalno osjećaj da ću dobiti mjesecnicu (u prvoj trudnoći sam bila prenerazrna zbog tih grčeva i pila sam skoro svaki dan normbel od 2, sad kužim da je to normalno i ne krkam više normabele).
Prebacila sam se na zdravu prehranu, pa sam u tome sva….
Ne budi blesava, imas svako pravo biti sretna, vidiš da smo i mi sve sretne zbog tebe.
A i oplaci tu i tamo, manje ćeš pišat🤣
Samo budi smirena fino papaj (nemoj baš tri sarme ko ja) i uzivaj u slatkom iščekivanju..
Nek se cijeli svemir uroti da ti sve bude skolski 💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Panda kako si? ❤️❤️
Čitam vas ali ne pišem jer sam zabrinuta zbog uzv koji je u četvrtak….
Jučer sam se probudila sretna a onda su me počeli prati hormoni, prošlo mi je kroz glavu dali ja imam pravo biti sretna zbog trudnoće a da tolike žene muku muče zbog neplodnosti, pa jeli to pošteno, kakva sam ja to osoba koja se veseli dok druge žene pate (sad opet plačem 😭) onda sam se sjetila da još nisam rodila pa sam bila zabrinuta…
Prebacila sam se na zdravu prehranu, pa sam u tome sva….
Naravno da imaš pravo biti sretna i zaslužila si biti sretna i roditi jednu predivnu djevojčicu koja će te zvati mama... svakome je životni put namijenio nešto drugo i svakome borba traje koliko traje ali moraš gledati i sebe i svoju sreću bez obzira koliko to možda zvuči egoistično, samo se sjeti što si sve prošla i koji put si prošla i znat ćeš da zaslužuješ svoje mirisno klupko sreće. Sretno draga neka te prati sreća ❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evo kod nas kucaju dva srca i sve odgovara tjednima trudnoće.💓💓
Cestitam!
10.2022. premature ovatian failure 👩🏼❤️👨🏼 1+god
👱🏻♀️36.god - AMH (1,1) 2,55 ;
FSH (15,1)12,4
👷🏼 36.god - asthenozoospermia
Sve smo mi male pčelice
Moj tata ima pčele. Danas mi je pokazao sav med koji je dobio ove godine. Skinuo je poklopac kante meda, a na vrhu su bile 3 male pčelice. Bile su prekrivene lepljivim medom i koprcale se u njemu. Pitala sam ga možemo li im pomoći, a on je rekao da tu nema pomoći jer zasigurno neće preživeti. Te su male pčelice za njega bile jedne od redovnih žrtava prikupljanja meda.
Ponovno sam ga pitala možemo li ih barem izvući i ubiti, ipak je on bio taj koji me naučio da skratim muke životinji ako drugog izlaza nema. Nakon moga neodustajanja konačno je popustio i izvadio ih iz kante. Stavio ih je u praznu posudicu i ostavio vani.
Budući da je uznemirio košnicu, pčele su uznemireno letele posvuda.
Stavili smo 3 male pčelice u posudu na klupu i prepustili ih njihovoj sudbini. Tata me pozvao malo kasnije da mi pokaže što se događa. Ove tri male pčelice bile su okružene drugim pčelama koje su čistile gotovo mrtve pčele, pomažući im da skinu sav med sa svojih tijela. Vratili smo se malo kasnije i u plastičnoj posudici ostala je samo jedna pčelica. Još uvijek su je druge pčele marljivo čistile.
Kada je došlo vreme da odemo proverili smo i posudica je bila prazna.
Te tri male pčelice preživele su jer su bile okružene drugim pčelama koje nisu htele odustati od njih, drugim pčelama koje su odbile pustiti ih da uginu.
(Nepoznat autor). 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝❤️🌍
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Razumna, naravno da trebaš bit sretna, pa znaš i sama koliko si propatila i namučila se do sada. Zaslužuješ uživati u svojoj trudnoći 🤗😘😘😘
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Razumna naravno da trebaš biti sretna. I ja sam sretna zbog svoje trudnoće ali to ne znači da više ne suosjećam sa svim ovim curama ovdje i da više nisam tu da ih bodrim i ohrabrim. Sve su cure ovdje dale meni potporu i savjet kada mi je trebalo pa i ja sam tu sada za njih. Možda ne znam puno ali ako ništa drugo znam saslušati i ohrabriti.
Hvala svima na čestitkama! 😘😘
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sve smo mi male pčelice
Moj tata ima pčele. Danas mi je pokazao sav med koji je dobio ove godine. Skinuo je poklopac kante meda, a na vrhu su bile 3 male pčelice. Bile su prekrivene lepljivim medom i koprcale se u njemu. Pitala sam ga možemo li im pomoći, a on je rekao da tu nema pomoći jer zasigurno neće preživeti. Te su male pčelice za njega bile jedne od redovnih žrtava prikupljanja meda.
Ponovno sam ga pitala možemo li ih barem izvući i ubiti, ipak je on bio taj koji me naučio da skratim muke životinji ako drugog izlaza nema. Nakon moga neodustajanja konačno je popustio i izvadio ih iz kante. Stavio ih je u praznu posudicu i ostavio vani.
Budući da je uznemirio košnicu, pčele su uznemireno letele posvuda.
Stavili smo 3 male pčelice u posudu na klupu i prepustili ih njihovoj sudbini. Tata me pozvao malo kasnije da mi pokaže što se događa. Ove tri male pčelice bile su okružene drugim pčelama koje su čistile gotovo mrtve pčele, pomažući im da skinu sav med sa svojih tijela. Vratili smo se malo kasnije i u plastičnoj posudici ostala je samo jedna pčelica. Još uvijek su je druge pčele marljivo čistile.
Kada je došlo vreme da odemo proverili smo i posudica je bila prazna.
Te tri male pčelice preživele su jer su bile okružene drugim pčelama koje nisu htele odustati od njih, drugim pčelama koje su odbile pustiti ih da uginu.
(Nepoznat autor). 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝❤️🌍
Koja si ti ženo inspiracija ❤️❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji