Sve smo mi male pčelice
Moj tata ima pčele. Danas mi je pokazao sav med koji je dobio ove godine. Skinuo je poklopac kante meda, a na vrhu su bile 3 male pčelice. Bile su prekrivene lepljivim medom i koprcale se u njemu. Pitala sam ga možemo li im pomoći, a on je rekao da tu nema pomoći jer zasigurno neće preživeti. Te su male pčelice za njega bile jedne od redovnih žrtava prikupljanja meda.
Ponovno sam ga pitala možemo li ih barem izvući i ubiti, ipak je on bio taj koji me naučio da skratim muke životinji ako drugog izlaza nema. Nakon moga neodustajanja konačno je popustio i izvadio ih iz kante. Stavio ih je u praznu posudicu i ostavio vani.
Budući da je uznemirio košnicu, pčele su uznemireno letele posvuda.
Stavili smo 3 male pčelice u posudu na klupu i prepustili ih njihovoj sudbini. Tata me pozvao malo kasnije da mi pokaže što se događa. Ove tri male pčelice bile su okružene drugim pčelama koje su čistile gotovo mrtve pčele, pomažući im da skinu sav med sa svojih tijela. Vratili smo se malo kasnije i u plastičnoj posudici ostala je samo jedna pčelica. Još uvijek su je druge pčele marljivo čistile.
Kada je došlo vreme da odemo proverili smo i posudica je bila prazna.
Te tri male pčelice preživele su jer su bile okružene drugim pčelama koje nisu htele odustati od njih, drugim pčelama koje su odbile pustiti ih da uginu.
(Nepoznat autor). 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝❤️🌍
Koja si ti ženo inspiracija ❤️❤️❤️
Sve smo na svoj način 💞💝💕
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo kod nas kucaju dva srca i sve odgovara tjednima trudnoće.💓💓
Cestitam od srca i javi se ako ces imati pitanja. Ima i topic blizanacka trudnoca jer ipak je drugacija nego jednoplodna.
Ako ces ici na prenatalne testove (to je prvo nesto vece) onda Panorama (osnovni). Ona jedina razaznaje bas dna bebe od mame te daje info o spolu za obje bebe. I mozes max osnovni za dvojajcane sto kod tebe vjerojatno jesu :)
Provjeri da li dovoljno folne pijes (meni dr. rekao folacin 5mg, a ne iz prenatala do 12tt) …
Drzim fige da ces imati manje mucnine nego mi ostale 💪🤞
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Leeloo navijamo da je ovaj dobitni i da je onaj smrzlić najjači za bracu ili seku .
Afrodita divne vijesti. Čestitke! Koliko si sad trudna? Jesi se iznenadila što su duplići?
Panda dobro je što je pala beta i da nije vanmaternična. Sretno dalje!
Razumna naravno da imaš pravo na sreću i biti mama,koliko si se samo napatila dosad. Koliko žena ne znaju šta je beta,a kamoli proces IVF. Ma bit će sve ok,vidiš da se sad beta pravilno dupla.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Afrodita ajme divno 🥰 čestitam! 💗
Panda nisam ti prije pisala jer mislila sam da nemam što pametno za reći. Moj muž je imao sličnu situaciju kao tvoji, išli smo nepunih 4 god nakon kemo u postupak ove god i koristili svježe sjeme. Evo naš zadnji 🐧 je ispao najborbeniji i primio se u zanjem fet-u. Naravno kod mene je još rano i nadam se i molim da bude sve u redu i da dobijeno zdravu bebicu. Htjela sam ti samo dati rijeći ohrabrenja i da razumijem tu borbu i stres oko kontrolnih pregleda, držite se 🤗💗
Razumna suosjećam, ali malo toga mi kontroliramo, zato opustise i polako dan za danom 🤗
Ana crta je super 🤞
Leeloo predivna priča 🐝 💗
Cure u postupku 🤞🍀
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Evo kod nas kucaju dva srca i sve odgovara tjednima trudnoće.💓💓
Cestitam od srca i javi se ako ces imati pitanja. Ima i topic blizanacka trudnoca jer ipak je drugacija nego jednoplodna.
Ako ces ici na prenatalne testove (to je prvo nesto vece) onda Panorama (osnovni). Ona jedina razaznaje bas dna bebe od mame te daje info o spolu za obje bebe. I mozes max osnovni za dvojajcane sto kod tebe vjerojatno jesu :)
Provjeri da li dovoljno folne pijes (meni dr. rekao folacin 5mg, a ne iz prenatala do 12tt) …
Drzim fige da ces imati manje mucnine nego mi ostale 💪🤞
Hvala ti na puno info već sada. Ma sigurna sam da ću imati mali milion pitanja.
Danas mi je dr preporučila Veritas prenatalni test. Ali nisam ni jedan još proučavala. Svakako to planiram.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Leeloo navijamo da je ovaj dobitni i da je onaj smrzlić najjači za bracu ili seku .
Afrodita divne vijesti. Čestitke! Koliko si sad trudna? Jesi se iznenadila što su duplići?
Razumna naravno da imaš pravo na sreću i biti mama,koliko si se samo napatila dosad. Koliko žena ne znaju šta je beta,a kamoli proces IVF. Ma bit će sve ok,vidiš da se sad beta pravilno dupla.
Hvala Anchy
Danas 6+2
Bili smo svjesni da je moguće ali pošto nisam ni ponavljala betu ni ništa baš smo bili u neizvjesnosti
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Stela, Flowerson konkretnog plana još nemam. Moram uskoro smućkati nešto. Upisala sam se za nove konzultacije u istoj klinici čisto da vidim koji plan nudi dr. Razmislit ću još gdje otići na konzultacije. Tek mi slijedi 3. postupak pa ostajem preko hzzo dok ne ispucam. Ne znam koliko se čeka na ove privatne preko hzzo tipa Poliklinika Ivf? Pa ako je netko bio nedavno, dobro došla info. 🤗🤗
June baš mi je drago da si podijelila svoje iskustvo. Tek sad vidim koliko nas ima sa sličnim problemom. Ja se isto nadam da će se malac izboriti do kraja. Puno sreće ti želim. 🍀🤗❤️
Ana26 hvala ti i sretno tebi. Da ta crta nastavi lijepo tamniti. Pratim! 😘🥰🍀🤞
Leeloo trebala mi je takva priča danas. ❤️🥰
Razumna ženo uživaj u svom trenutku. Zaslužila si to odavno. I 🤞🤞🤞 za uzv! 🥰😘
Afrodita čestitam 🥳🥳🥳
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Stela, Flowerson konkretnog plana još nemam. Moram uskoro smućkati nešto. Upisala sam se za nove konzultacije u istoj klinici čisto da vidim koji plan nudi dr. Razmislit ću još gdje otići na konzultacije. Tek mi slijedi 3. postupak pa ostajem preko hzzo dok ne ispucam. Ne znam koliko se čeka na ove privatne preko hzzo tipa Poliklinika Ivf? Pa ako je netko bio nedavno, dobro došla info. 🤗🤗
June baš mi je drago da si podijelila svoje iskustvo. Tek sad vidim koliko nas ima sa sličnim problemom. Ja se isto nadam da će se malac izboriti do kraja. Puno sreće ti želim. 🍀🤗❤️
Ana26 hvala ti i sretno tebi. Da ta crta nastavi lijepo tamniti. Pratim! 😘🥰🍀🤞
Leeloo trebala mi je takva priča danas. ❤️🥰
Razumna ženo uživaj u svom trenutku. Zaslužila si to odavno. I 🤞🤞🤞 za uzv! 🥰😘
Afrodita čestitam 🥳🥳🥳
Drago mi je ako sam pomogla...
Privatno se ne čeka, privatno preko hzzo cca 6mj.
Sve ovisi
Možeš i tako pokušati, mi smo sada... nazovi i pitaj
Danas 6+2
Bili smo svjesni da je moguće ali pošto nisam ni ponavljala betu ni ništa baš smo bili u neizvjesnosti
Čestitke od 💗. Stvarno divna vijest. Znaš kako se kaže : ako te Bog pustio da dugo čekaš, onda očekuj više od onoga što si tražio 🥰
A vi druge drage ženice, hvala vam puno na lijepim riječima 💞 bas puno znače i pomažu i bas sam sretna što vas imam 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶