Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    31. Listopad 2022. 16:50

Dugo nisam pisala, a pratim sve 😁
    Razumna onaj dan kad si vadila 2.betu bila sam nešto zauzeta, i odjednom mi sine "Razumna je vadila betu" i brže bolje otvaram forum i vidim javljanje. ❤️ mi ko kuća, pratim tvoju priču i ne mogu ti opisati koliko mi je drago. Sad neka bude školska!
    Vidim i druge cure sa lijepim vijestima, neka, neka trebalo je toga nakon mršave sezone. 
    Cure kojima zadnji postupci nisu uspjeli, od sveg srca vjerujem da dolazi i vaše vrijeme i bolji dani, sigurna sam u to ❤️❤️❤️
    Grlim vas sve! ❤️❤️

Luna93
    31. Listopad 2022. 16:56

Stela_M

Luna93

Stela_M

Luna93

Uradila sam hormone stitnjace i svi su u granicama referentne vrijednosti.
    AMH je 1.40 ng/ml i prema refernetnim vrijednostima je nizi bar kako mi je ta labaratorija oznacila. I to dosta nizi, njima su referentne vrijednosti od 3.00 do 3.89.
    Prema informacijama sa interneta stoji drugacije objasnjenje pri cemu AMH 1.40 vrijednosti u ng/ml je normalan ili nizi-normalan.
    Sad sam u tolikoj dilemi, jer mi je receno neki dan kad smo bili u klinici da na UZ imam dosta folikula i ginekologinja mi je doslovno rekla “ Vi ste zaista dosta plodni”.
    Da li mi neko moze ovo objasniti? Da li ce mi ovaj niski AMH stvarati probleme?
    Vitamin D mi je 35.8 ng/ml. I on je u granicima normale.

Imaš na netu kalkulator za preračunati ng/ml u pmol/L ako se ne varam pa ćeš dobiti vrijednost tvog amh vjerujem da tako ima u za vit D 😊

Hvala puno, provjerila sam, nizak je, tako da ta vrijednost spada u nisku plodnost. 😞

Amh je njima samo okvirni pokazatelj ali najbolje govori tvoj broj antralnih folikula ako ti je dr rekla da ih ima puno onda se nemoj previše obazirati na taj Amh 🤗😊 polako dan po dan nemoj si stvarati stres prije samog postupka😁😍

Hvala ti puno. ❤️
    Sad sam pisala ovim iz klinike i rekli su mi da je za njih taj AMH uredan. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Linda86
    31. Listopad 2022. 18:01

Leeloo101

Linda86

Afrodita cestitam i zelim sto manje stresnu i sto laksu trudnocu 🥳 potpisujem sto je Ribic rekla za mucnine i nipt ako ces se odluciti raditi. Kod mene su jednojajcane pa meni nije bilo bitno i radila sam Qualified, ali kazu da je najbolje raditi Panoramu kod dvojajcanih zbog spola obje bebe (ovi drugi testovi samo napisu da je detektiran y, ali na temelju toga znas samo da je jedan decko, a za drugog blizanca ne znas)
    Panda zao mi je, ali barem je manje zlo. Drzim fige da iduci bude uspjesan 🤞🏼
    Leeloo zao mi je zbog smrzlica, ja ih ni u jednom postupku nisam imala… Nemoj se stresirati oko ovog instinktivnog poteza spasavanja stolica, nisi im sigurno naskodila. Pokusaj se smiriti. Zilavi su oni, ako ce se primiti, primit ce se 🍀🍀

Hvala Linda..
    Jako mi se sviđa kraj tvoga potpisa😍🤩🥰

Hvala ❤️ samo neka one budu zdrave i sretne 🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• ribic
    31. Listopad 2022. 18:22

Stela_M

Lelloo bebe su na sigurnom ne brini 🤗❤️
    Cure jedno pitanje gdje se naučio za kariogram u Zagrebu odn gdje to bude najbrže gotovo? I također me zanima vezano za obradu za trombofiliju gdje se krv vadi? Hvalaaa ❤️

Za trombofiliju sam odradila u Vinogradskoj. Narucis se prek maila (spomenes ivf) i dobijes termin kroz 1-3tt.

I nalazi se cekaju cca 1 mj iako se oni ograde pa vele do 2 mjeseca.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Razumna
    31. Listopad 2022. 18:45

Ana_

Dugo nisam pisala, a pratim sve 😁
    Razumna onaj dan kad si vadila 2.betu bila sam nešto zauzeta, i odjednom mi sine "Razumna je vadila betu" i brže bolje otvaram forum i vidim javljanje. ❤️ mi ko kuća, pratim tvoju priču i ne mogu ti opisati koliko mi je drago. Sad neka bude školska!
    Vidim i druge cure sa lijepim vijestima, neka, neka trebalo je toga nakon mršave sezone.
    Cure kojima zadnji postupci nisu uspjeli, od sveg srca vjerujem da dolazi i vaše vrijeme i bolji dani, sigurna sam u to ❤️❤️❤️
    Grlim vas sve! ❤️❤️

Hvala draga Ana 💗. 
    Nakon spontanog se svi bojimo za svoje bebice 🙏
    I mene je strah, bojim se da se ne ponovi a onda opet si mislim jedna trudnoća mora biti dobra, pa zašto nebi ova bila ta dobra... I tako tjesim se 🙈
    Jučer sam imala bas jake menstrualne bolove i prelezala sam cijeli dan (benefiti kad si neradnik 😂) pa sam muzu rekla da ću vidjeti hoću li danas  na groblje. Danas sam cijeli dan bila bez grčeva pa sam se zabrinula gdje su sad su opet tu..... Trudnoća je igra živaca i još sad čitam o Panorami za Afroditu... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Stela_M
    31. Listopad 2022. 18:51

ribic

Stela_M

Lelloo bebe su na sigurnom ne brini 🤗❤️
    Cure jedno pitanje gdje se naučio za kariogram u Zagrebu odn gdje to bude najbrže gotovo? I također me zanima vezano za obradu za trombofiliju gdje se krv vadi? Hvalaaa ❤️

Za trombofiliju sam odradila u Vinogradskoj. Narucis se prek maila (spomenes ivf) i dobijes termin kroz 1-3tt.

I nalazi se cekaju cca 1 mj iako se oni ograde pa vele do 2 mjeseca.

A obzirom da me čeka sve od pretraga, dr G je osjetio moj očaj 🤣🤣 što mi je mj dana ili dva čekanja 😁 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Luana
    31. Listopad 2022. 18:54

Mimica91

Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
    Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
    PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
    Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?

Afrodita, cestitaaaaammmm❤️😘😁💞🎉❤️ samo nek bude skolski do kraja...

MIMICA, sutra ce zvati embriolog da mi javi situaciju sto omamo i sto nemamo.... Javim sutra svakako, bas sam znatiželjna 😍😘 kako je kod tebe stanje? 

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Tanja😜🌸
    31. Listopad 2022. 19:20

Luana

Mimica91

Razumna 🤞🤞🤞 za ultrazvuk. Samo polako i smireno. Korak po korak, drugačije ne može
    Afrodita čestitam na blizancima. Jesi uzbuđena? Vjerujem da nisi očekivala da će se oba primiti.
    PUPIce 🤞🤞🤞🤞🤞
    Luana ima li novosti kod tebe o oplodnji?

Afrodita, cestitaaaaammmm❤️😘😁💞🎉❤️ samo nek bude skolski do kraja…

MIMICA, sutra ce zvati embriolog da mi javi situaciju sto omamo i sto nemamo…. Javim sutra svakako, bas sam znatiželjna 😍😘 kako je kod tebe stanje?

Luana sutra nam je dan "saznanja" 😁😁☺️ nadam se da ce ti sve bit oplođene kao i moje dvije 🥺😑😁
    Pa cemo onda lakse nekako do transfera i ostalog  😊😊🤞🍀

👦(30) sve ok
    👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
    TSH: 0.02
    FT4: 14.03
    AMH:3.6
    DHAE-S:0,03
    1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
    2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
    Beta 16.11 ❌️
    🏥-Petrova

MalaG
    31. Listopad 2022. 19:25

Afrodita iskrene čestitke! Baš mi je drago radi vas!🥰🥰🥰 Neka do kraja sve bude uredno i školski!🤞🥰❤️
    Leeloo ne brini radi takvih sitnica. Na kraju ti više škodi stres nego takva reakcija. Opusti se i uživaj!😘🤗🥰 Vjerujem da će vam i taj jedan 🐧 biti sasvim dovoljan uz bebolinca u buši!🥰🤗

Sretno svima ovaj tjedan!🤞🤞❤️🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Stela_M
    31. Listopad 2022. 19:38

MalaG

Afrodita iskrene čestitke! Baš mi je drago radi vas!🥰🥰🥰 Neka do kraja sve bude uredno i školski!🤞🥰❤️
    Leeloone brini radi takvih sitnica. Na kraju ti više škodi stres nego takva reakcija. Opusti se i uživaj!😘🤗🥰 Vjerujem da će vam i taj jedan 🐧 biti sasvim dovoljan uz bebolinca u buši!🥰🤗

Sretno svima ovaj tjedan!🤞🤞❤️🥰

Jel mi se boostaš🙈 spremna za nove pobjede 🤭😊🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.