Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    06. Listopad 2022. 18:32

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Panda još malo 😁 pratimo se svakako i Flowerson s nama 😁
    Lucky u kojoj si ti fazi?
    Petra30 draga moja leti vrijeme kao da ste jučer i ti i Sunny i Aries javile predivne vijesti a sad već sitno brojite tako će I našoj Rein proletiti vrijeme 😄❤️🤗
    Medenko, Iman kako ste vi cure?
    Pozz novim curama😁😍

Ja sam danas 11dc, sutra ujutro imam uzv, nadam se da ce endic suradivat i sutra ili bar prekosutra zadovoljit lucija 🤭🤞🏻

Ma ima da zadovolji je si išla već na uzv kakva je situacija? Kupi ciklu 🤣🤣🤣🤣 ja ju i dalje pijem ali ne više pola litre sad čašiću za dobro jutro🤣🤣🤣

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• ribic
    06. Listopad 2022. 18:55

Zelena123

Sani88 🙏🍀🤰💕

Jlo, Kacusha, Rainbow, Petrahvaka curke na bodrenju 😘😘😘😘
    Rainbowdrago mi je da je sve kako i treba biti, ajme i ti si presla pola puta 🙈🤗
    Petraa ti si vec na samom kraju 😱🙈🤗
    Zelena123dobrodosla 🤗, Ivf klinika suradjuje sa hzzo-om a AIH moze i na uputnicu, ginekolog ti izdaje D1 uputnicu a detalje dogovaras sa klinikom, sretno 🤞
    Tamarrra dobrodosla 🤗. Poliklinika Ivf, Betaplus i Skvorc su privatnici koji rade preko hzzo-a, ja sam kod Skvorca i jako sam zadovoljna. Stvar je takva da nalaze ne mozes " poslati" nikome nego moras platiti konzultacije pa te oni upisu na listu za postupak, kod Skvorca se trenutno na konzultacije ceka cca 2mj a upisuje vec za 02/23 za postupke, sretno 🤞

Hvala na dobrodoslici. Upravo se cula sa IVF poliklinikom i kazu inseminacija ne ide na uputnicu😔

Da, ne ide. Rade ivf preko hzzo. Al mozes inseminacije npr. odraditi u Vinogradskoj prek hzzo. Liste nisu bile duge (bar nisu prije par mjeseci).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Stela_M
    06. Listopad 2022. 18:57

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Panda još malo 😁 pratimo se svakako i Flowerson s nama 😁
    Lucky u kojoj si ti fazi?
    Petra30 draga moja leti vrijeme kao da ste jučer i ti i Sunny i Aries javile predivne vijesti a sad već sitno brojite tako će I našoj Rein proletiti vrijeme 😄❤️🤗
    Medenko, Iman kako ste vi cure?
    Pozz novim curama😁😍

Ja sam danas 11dc, sutra ujutro imam uzv, nadam se da ce endic suradivat i sutra ili bar prekosutra zadovoljit lucija 🤭🤞🏻

Ma ima da zadovolji je si išla već na uzv kakva je situacija? Kupi ciklu 🤣🤣🤣🤣 ja ju i dalje pijem ali ne više pola litre sad čašiću za dobro jutro🤣🤣🤣

Bila jucer, endo je bio 7, naoruzana sam vec par dana ciklom, jucer dodala i ananas, pa kud puklo da puklo 😂

Ma to je super je si i ti pcos kandidat 😁 bit će to super pratimo se svakako 🤗❤️😍

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Listopad 2022. 19:19

tinčica1703

Flowerson

tinčica1703

Flowerson

tinčica1703

Curke, evo me razočarane.😔
    Idem u 2. postupak i zbog ciste idemo u prirodnom ciklusu, bez lijekova. Kakva su vam iskustva?
    Meni se čini da sam osuđena na loš ishod, čitam da su šanse jako loše.

Prirodni ciklus ne mora biti loš. Osobno sam imala dva prirodna ciklusa, da ih ima više, išla bih prije u prirodni, nego u stimulirani. No naravno, nije za svakoga prirodni šansa za uspjeh, naprotiv, šanse su jaaako male.. U prirodnjaku je bitno da ste oboje zdravi za uspješnost, kod mene se prvi put prestala dijelit js, drugi put je došlo do transfera. Nije se primilo, al nisam očajavala baš previše zbog toga budući da muž ima jako loš spermiogram, bio mi je uspjeh da smo imali transfer.

Gle, dokumentacija kaže da smo oboje zdravi, osim što su meni kako dr kaže jajovodi počepljeni. Javljam ishod nadalje, ali 1 🥚 mi ne zvuči niti malo obećavajuće. 😔

Ne razumijem zašto ti nisu onda prvo riješili prohodnost jajovoda? U svakom slučaju, nemoj se obeshrabriti ako ste oboje na papiru zdravi, imate ok šanse. Da, jedna je js, ali ako je dobra, ne treba ti više. Nadam se da će ispasti dobro!

Radi se o trajnom oštećenju, prošla sam Hsg pretragu.
    Ma samo hrabro, da ❤️
    Ja tebi želim od sveg ❤️ da sve bude ok.

Bok samo sam ti htjela rec da sam ja sa dijagnozom OBOSTRANO NEPRPHODNIH JAJOVODA (nakon pretrage sono hsg i hycos ) OSTALA DRUGI PUT PRIRODNO TRUDNA.tako da uzmi sa rezervom svoju dijagnozu.Mene su uvjerili i to cvrsto da nema smisla da se na bilo koji nscin doma trudim ☝️🙏pa se primilo.Evo spava mi gospodica u rukama ❤️🙏⚘️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Butterfly 🦋
    06. Listopad 2022. 20:23

Drage žene borilice, evo mene s novih konzultacija za 2. postupak, planiramo sad u 12/2022  opet u BetaPlus. Dr. je preporucila zbog stimulacije najranije da se može opet u 12.mj na što smo pristali, jer smo i htjeli što prije... 21.11. sam naručena na 0.UZV i recept za lijekove za stimulaciju....Trebam briseve ponovit (god i pol su stari) sve ostalo od pretraga će još vrijediti.

Hvala na savjetima za VitD, vidim da sve razlicito koristite...Dr mi je za Vitamin D propisala Oleovit D3 IU kapi 5/dan, ja sam to poslala svom gin da mi izda recept i on mi je stavio na recept D-Vital 25000 IU 1x tjedno, što vi mislite o tome? Pitala sam u ljekarnoj zašto mi je to ipak pustio, jel to isto, ona je rekla da da...Koja su vaša iskustva? (Dr je rekla da kapi mogu uzimat i u trudnoci (valjda je mislila ako nam prirodno uspije, ili kasnije kao nakon postupka ako uspije?nezz) a za ove ampule neznam jel smijem, pa sad..svaki savjet je dobrodošao..

Pitala sam za Q10 ili nešto još od suplemenata dal da uzimam Dr je rekla ništa osim Premama što pijem stalno da samo to još uz VitaminD krenem, nisam pametna sad dal da pojačavam s suplementima , zašto to doktori ne preporučaju...
    Muž će napraviti spermiogram ponovo i to je to onda čekanje, i pokušavanje ta dva mj pridorno jel...
    Veselimo se novom postupku, i nadam se da će brzo doći..❤️🤞🏻🍀🥰

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    06. Listopad 2022. 20:28

Vidim da vas ima još so vas prehlada/viroza roka, ja taman koliko sam se isplakala nakon testa i od nespavanja sam se sva razbolila ali evo 7. dan ide na bolje.. nadam se da cete i vi brzo ozdravit!
    StelaM hvala ti, drago mi je da endo lijepo zadebljava , držim fige za ovaj FET u pon!! ! 
    Flowerson mislim da nas dosta ima na ovoj temi koje slicno razmisljanje imamo, da smo bar prije....tako i moj muž neki dan kaže e da smo i ove 3 god veze prije braka ne pazili se možda bi i imali kojeg malca do sad, ali eto, bolje ikad nego nikad krenut  sretno! 
    Avocado hvala ti, zapratila sam tu stranicu , informiramo se dalje i poboljšavamo koliko možemo hvalaa sretno tebi dalje u trudnoći! 
    Rainbow evo napisala sam baš u prethodnom postu kako su prošle nove konz, veselimo se novom postupku.. drago mi je čuti da Sofija lijepo napreduje i da je anomaly top! sretno dalje curke! 
    MalaG hvala ti, evo koliko ćemo čekati na novi toliko mi i treba nekako oporavka tako da veselim se novom postupku svakako... vi u 01/23 idete isto deff onda jel? jeste uspjeli sve dog i iskombinirat inozemno i beta+? Držim fige da to što prije dođe i to! 
    MakiST kako si ti? Kad planiras novi postupak? Cotton takoder? 
    ribic, leeloo, Sani88, Iman, JLo, anii, Kacusha, Aries85, DOMLeon, Panda i ostale curke hvala puno i sretno i vama! šaljem veliki HUG!! ❤️🍀🥰🤗❤️😍

Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    06. Listopad 2022. 20:36

Razumna, tako i moji doma (neznaju za IVF), ali nitko ne razumije zašto ja vadim sve mile pretrage svega (AMH, VitD, briseve, prolaktin....)  i koristim i čitam svašta i zdravije se hranim i odbijam kavu alkohol itd sve što mi žene u IVF moramo ajmo reć kako bi povećali šanse... nego samo kažu ajde opustite se mladi ste i bit će, kad najmanje razmišljaš.. poludim na te izjave, jer jesmo mladi al nismo najzdraviji kao oni... ali opet oni nemogu mene shvatit i moje stanje kad su i moji roditelji (5ero djece) i moja braća/sestre svi dobili dijete kad su poželili i imaju ih svi po 2-3-4ero  i sad kako tako nekome objasniti da ne ide svima tako...neda mi se to, a opet je frustrirajuće.. toliko truda oko svega, i odricanja, žrtvovanja, i boli i novaca... za nešto što netko bespla dobije odmah sljedeći mjesec kad poželi, i opet im je teško odgajat nekad i budit se noću itd ... veselim se svima njima i drugima što olako uspiju, jer sigurno je neopisiva sreća to nikako nema dvojbe, ali treba to sve moć prožvakat čuti i vidjeti nama kojima puno teže ide, ah, možemo mi to, hrabrice vjerujem u nas ❤️🍀🥰🤗❤️😍

Rainbow_Hope 🌈
    06. Listopad 2022. 21:00

Duplapanda super za novi plan! 🥰 što se tiče d vitamina, nije isto, ampule dobiješ odjednom visoku dozu i tijelo to ne možd odjednom procesirati pa većinu ispišaš van, a kapima dobivaš svaki dan dozu koja se može apsorbirati. Meni se s Oleovitom lijepo regulirao.
    Što se tiče suplemenata, doktori su tome neskloni, ali je meni recimo dr. B. nakon 4 mjeseca suplemenata rekla da joj se čini kao da gleda druge jajnike 🤷 Bar Q10 ne može škoditi...

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

MalaG
    06. Listopad 2022. 21:05

Stela draga, dobro sam, hvala ti.🥰 vidim da tvoj endo super napreduje i baš se veselim tvom FETu. Najiskrenije se nadam da će sve biti super i da će biti uspješno!🤞🤞🤞❤️🤗
    Evo, mi smo dogovorili novi postupak za prvi mjesec. M bi trebala stići odmah iza Nove godine, a mi u Hrv stižemo na Badnjak. Nismo planirali ostajati toliko dugo doma, ali budemo do kraja prvog mjeseca. Meni kaos na poslu, toliko toksično i bitchy ponašanje šefica da mi ubije želju za životom. Tako da smo odlučili da dam otkaz pred Božić i provedemo ga sa svojima, nakon 5 godina. I baš se veselimo. Plus, moći ćemo se i postupku posvetiti bez stresa uzrokovanog poslom. Winwin situacija.🥳😅

Imala bih pitanjce za cure iz Zagreba i unaprijed se ispričavam pošto nije za temu, ali treba nam pomoć! Znate li nekoga da renta stan u Zagrebu (u blizini Beta+ poliklinike)? Rentali bi od 29.12. ili 02.01. (ovisno o dostupnosti) pa do 31.01.? Hvala vam puno i nadam se da neće nitko zamjeriti!🙏🥺

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Butterfly 🦋
    06. Listopad 2022. 21:10

Ajde super drago mi je cut, sve razumijem..  tu smo sve negdje onda mi iz negativnog 9.mj, 12 ili 1.mj, pratimo se , sretnoo🥰🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.