Pozdrav drage cure.
Molim vas opet za pomoć bila sam sada u 9 mjesecu na prohodnosti jajovoda i prohodni su 😊😊
Doktorica mi je rekla kao da pokusavamo jos prirodno. Do 11,12 mjeseca. Pa da poslije idem na inseminaciju
E sada mene zanima. Ako je meni tsh 3.39 sada ja ne mogu na inseminaciju? I sada sam bas gledala u 12 mjesecu bi otprilike trebala dobiti 24.12. Dali to znaci da idem u 11 mjesecu na inseminaciju ako nije problem tsh,kako to ide? Kada zovem u Rijeku na humanu da vidim sto treba jos od nalaza? Posto ja i dragi nismo jos vjenčani,dali za inseminaciju treba ista adresa biti? Hvala vam puno i oprostite na 1000 pitanja
mogu ti pomoci oko nekih pitanja jer sam isama nedavno prosla kroz to. moja pretpostavka je da ce prije svega ponovno biti konzultacije + utz pregled. moj savjet ti je da se javis krajem 11.mj za termin u 12.mj gdje cete se dogovorit sto i kako dalje. ako si kandidat za inseminaciju, na tom pregledu ce ti uzeti briseve, dati uputnice za hepatitis b, c i hiv markere i krvnu grupu ako jos nemas taj nalaz. isto vrijedi i za partnera- hep b,c i hiv markeri, krvna grupa i uputnica za sjeme, uputnice za to ce dobiti od svog lijecnika obiteljske medicine. ako niste u braku, morate donijeti izjave ovjerene kod javnog biljeznika o postojanju bracne zajednice i jos 2 izjave koje ne znam napamet, ali ne brini jer za sve sto sam nabrojala dobijes napisano na jednom papiru 😊 znam jer sam i ja u kbc ri.
sto se tice tsh i euthyroxa znam slijedece - na humanoj zele da je tsh ispod 2,5. meni je isto tsh bio oko 7 kad sam pocela s euthyroxom u 3.mj, na zadnjem vađenju prije 2tj je 2,3 (zadnjih mjesec i pol uzimam 75mcg svaki dan) tako da po meni taman bi ti do iducih konzultacija trebao pasti ispod 2,5.
sretno🤞
Hvala puno na odgovoru. Imam da cijeli popis sto treba. Pa ćemo tražiti od doktora uputnice. A mislite da bi stigli onda to u 11 mjesecu na ineminaciju?
Jer sam bila na konzultacijama jos u 6 mjesecu kod dr. Višnić,samo brisevi mi nisu bili dobri,ali sada je sve okej osim tog tsh. Zasto bi opet imali konzultacije? Jel to tako ide hehe
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav drage cure.
Molim vas opet za pomoć bila sam sada u 9 mjesecu na prohodnosti jajovoda i prohodni su 😊😊
Doktorica mi je rekla kao da pokusavamo jos prirodno. Do 11,12 mjeseca. Pa da poslije idem na inseminaciju
E sada mene zanima. Ako je meni tsh 3.39 sada ja ne mogu na inseminaciju? I sada sam bas gledala u 12 mjesecu bi otprilike trebala dobiti 24.12. Dali to znaci da idem u 11 mjesecu na inseminaciju ako nije problem tsh,kako to ide? Kada zovem u Rijeku na humanu da vidim sto treba jos od nalaza? Posto ja i dragi nismo jos vjenčani,dali za inseminaciju treba ista adresa biti? Hvala vam puno i oprostite na 1000 pitanja
Sto se tice inseminacije nikakvi markeri tebe ni supruga ne trebaju ni vjencani ni nista,to ide kad je ivf.Pijes tablete nekoliko dana ciklusa doktor Ce rec koje i kad,prati se ultrazvukom dobijes stopericu 36 sati prije i dodjes tamo u tocno vrijeme kad doktor kaze,postupak traje minuticu jako je jednostavan, Sretnooo
Ahaaa ahaaa. Jooj hvalaa punoo
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav drage cure.
Nemoj se opterećivati je l mjesec prije ili poslije, imate vremena .
Samo strpljivo i bez stresa i samo se se....😊✨️
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/slavna-oskarovka-u-49-godini-ocekuje-blizance/2400789.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/slavna-oskarovka-u-49-godini-ocekuje-blizance/2400789.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
Čitala maloprije🤗 Ja imam malo razlicita razmisljanja po ovoj temi. S jedne strane je divno jer daje nadu, a s druge strane mislim da nam daje krivu sliku. Bar je meni davalo krivu sliku i do nedavno sam mislila kako slavne žene rađaju u 50-ima bez beda, mogu i ja kad hocu, ali nazalost biologija je tu malo ipak zeznuta.
Mislim da bi slavne žene, upravo zbog utjecaja kojeg imaju, trebale otvoreno pricati o tome sto je prethodilo trudnoci u 50-ima. Da li je riječ o doniranim jajnim stanicama ili vlastitim ali pohranjenim? Ako me kužite što hocu reci. Imam feeling da prikazuju samo pola istine - ja sam stvorila karijeru i sad kad sam odlucila biti majka (pa bilo to i u 50-ima) i to sam ostvarila. A ne pričaju do kraja otvoreno o tome na koji nacin.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Anii208, kužimo, i sto posto se slažem!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure,
Da li znate na koji kontakt se moze u Vinogradskoj naruciti na spermiogram i bakteriolosku analizu ejakulata? Nasla sam neki mail na webu, ali ne odgovaraju. I ako znate, da li se kod njih moze napraviti bakt. analiza ejakulata jer na Sv. Duhu i Vuk Vrhovcu ne rade.
Hvala ☺️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Cure,
Da li znate na koji kontakt se moze u Vinogradskoj naruciti na spermiogram i bakteriolosku analizu ejakulata? Nasla sam neki mail na webu, ali ne odgovaraju. I ako znate, da li se kod njih moze napraviti bakt. analiza ejakulata jer na Sv. Duhu i Vuk Vrhovcu ne rade.
Hvala ☺️
[email=narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr]narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr[/email]
Mislim da ovo centralni email. Meni odgovorili
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Stela lijepo napreduje endo i brzo će doći ponedjeljak! Držim fige za ovaj postupak!🤞🤞🥰🤗❤️❤️
Sretno svima koji imaju nešto ovaj tjedan!🤞🤞🤞❤️❤️❤️ Pročitala sam puno stranica i pola zaboravila.🙄🤦🏻♀️
Pandapanda drago mi je da ste bolje i da ste stali na noge. Samo pozitivno i hrabro u novi postupak, držim vam fige!🤞🤞🥰❤️❤️
Cotton i Lucy nadam se da ste dobro cure! Šaljem veliki hug!🤗🥰❤️
JLo hvala ti na listama i nadam se da je viroza prošla i da se bolje osjećaš.🤗☺️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Anii208, kužimo, i sto posto se slažem!
Točno tako ..
Ja kad sam vidila čeka blizance, bilo je aha... da... mislim da znam i kako
Vjerojatno će uskoro izaći u javnost, u zadnje vrijeme je to popularno
Sortiraj odgovore
Najstariji