Razumna, razumijem te u potpunosti. Ja i suprug smo zajedno sad ce 12 godina, imamo dijete od godinu i pol, insad se ja pitam, gdje je meni pamet bila, jesam li ja normalna… imamo srece da nam je dijete došlo doslovno iz prve, premda mi nalazi ni tada sigurno nisu bili nimalo dobri samo to nisam znala. Uglavnom, ja do 34 e uopce nisam imala poriv za postati majkom. Ne razumijem sebe.
Tako je i meni do 35g bilo. Oko mene su svi rađali a ja sam bila u drugom svijetu. Bila sam sebična i mislila samo na muža i sebe. I zapravo dok nisam upoznala dr Lucingera mislila sam da imam vremena i da je ok da s 40 krenemo aktivno na dijete. Hvala Bogu da me je on uvjerio da trebam krenuti odmah inače tko zna što bi bilo. Nakon spontanog sad su mi samo bebe bitne i samo na njih mislim i sve se vrti oko bebi... Sad sam bas spremna, spremna na sve.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure,
Da li znate na koji kontakt se moze u Vinogradskoj naruciti na spermiogram i bakteriolosku analizu ejakulata? Nasla sam neki mail na webu, ali ne odgovaraju. I ako znate, da li se kod njih moze napraviti bakt. analiza ejakulata jer na Sv. Duhu i Vuk Vrhovcu ne rade.
Hvala ☺️
[email=narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr]narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr[/email]
Mislim da ovo centralni email. Meni odgovorili
Odgovorili mi da oni ne rade spermiogram 🤷♀️. Valjda se to promijenilo, ne znam, ali saljem za info. A Vuk Vrhovec ne radio mikrobiolosku analizu ejakulata. Jos cekam Sv.Duh. Nisam mislila da ce to biti tolika komplikacija :).
Ako tko ima neki info o tome, molim vas javite
Meni na konzultacijama u 8 mj ponudili da naruče supruga na spermiogram kod njih u Vinogradskoj tako da me čudi da ne rade spermiogram. A za m.ejakulat ne znam jer mi to suprug nije nikada napravio.
Imas mozda kontakt? Ja sam pisala na ivf@kbscm.hr i na centralno narucivanje sta je Ribic preporucila.
Imam taj isti mail a i nismo odradili spermiogram tamo jer muž ide na Vuk Vrhovec pa sam htjela da isti labos bude zbog nalaza prije. Nemam drugi kontakt osim broja humane. 🤔😒
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
tinčica ni meni nije jasno zašto niste prvo cistu riješili, ali ne moraš biti obeshrabrena prirodnim postupkom - jesu šanse manje, ali ako se dobije zametak, šanse su kao i inače. Mi smo u prirodnom dobili kvalitetan zametak, ali tad još nismo znali za probleme s maternicom, inače bi se možda i taj primio. I inače je kod žena s niskom rezervom prirodni nekad i uspješniji. Sretno 🤞
Iman neka svatko odabere jedno ime, bar imate dosta djece da se ne morate tući 🤭šalu na stranu, bitno da je sve dobro ❤️
anii i bolje je da pričekate da sve bude kako treba, strpljenje je naša lekcija koju učimo kroz mpo. I meni je danas dr na UZV rekao da poludi na taj AMH jer ima toliko trudnica koje kao po AMH ne bi trebale nikad ostati trudne, pa da te bar malo utješim. ❤️
Iv.ana pisala sam neki dan o varirajućim vrijednostima AMH - on se temelji na broju regrutiranih folikula u pojedinom ciklusu, a kako AFC može varirati, tako može varirati i AMH, 1,1 bi odgovarao 1-2 antralna folikula, 2,55 2-3 antralna folikula. Kod nas s niskim AMH poželjno je ciljati ciklus s boljim stanjem folikula ili ići u prirodni postupak jer stimulacija na 2 AFC nema smisla - nemaš što stimulirati. Tebi na POF ukazuje i dosta visok FSH, tako da je dobro da ga prije postupka što više smanjiš. I naravno - suplementi za kvalitetu.
Sani drago mi je da konačno krećeš i da udaraš po svim frontovima, navijam jako, jako 💪🤞
saby meni dosad nikad nisu rekli koliki je broj otkucaja, ne znam ni jesu li mjerili, samo uvijek napišu KČS + Inače bi u tim tjednima trebali biti 90 - 110 (vidim da ti je to i Leia napisala) pa ne vidim čemu drama. Miruj i mazi bušicu 🤗
no-give-up žao mi je za negativan M-TESE 😪
J_B baš sam se pitala gdje si, dobro su ti cure rekle, nisu to strašne mutacije, možeš dobiti andol (ja sam dobila za PAI 5g/4g) i paziti koju folnu piješ. Kako si inače?
Pandapanda javi kako je prošlo danas 💪
Flowerson bit će to danas, sutra, endo je 🔝
Stela u ponedjeljak znači po prvog člana ekipe 🤩🤩🤩 vraćate jednu?
1kiWi mm daje uzorak na dan aspiracije / punkcije jajnih stanica, sretno 🤞
barbi beta je 🔝🔝🔝 čestitam!
J_Lo, Panda 😘😘
Aries, Sunny, ma2013 još se sitno broji 🤩🤩🤩
----
Mi smo danas obavili anomaly scan, sve je kako treba, curka lupa sve jače i ne mogu se ništa požaliti. Puse svima 😘😘😘
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Miss Ivy šaljem puse tebi i Borni😘😘😘!
Aries ajme Mila stize uskoro ❤️❤️! Jel uzbuđenje na vrhuncu?🥰
Sunny, Ma kak veli Rainbow, jos sitnoooooo🤞🤞❤️❤️!
Ko zna ,mozda je koja već i rodila, javite se s novostima 🤭❤️!
Barby beta ti je odlicnaaaa😍! Čestitam 🎉!
Stela ponedjeljak je blizuuuuuu🤞🤞🥰! Vidjela sam da je i endić odlucio surađivati! I bolje mu je🙃!!
Sani i ti krećeš!🥳 Navijammmmmmm💪💪💪!
Rainbow odlicne vijesti s anomaly scana🥳! Nek samo curka lupa i javlja se mami😍! Drago mi je da je sve super❤️! I tvoji tjedni bome lete😱!
Svim drugim mojim dragim ženicama šaljem puse i veeelike zagrljaje ❤️☺️! Čitam ja vas, mislim na vas, ali baš mi dani lete🙃... Ne okrenem se i prošlo je 5 dana da nisam nista pisala😏...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure,
Da li znate na koji kontakt se moze u Vinogradskoj naruciti na spermiogram i bakteriolosku analizu ejakulata? Nasla sam neki mail na webu, ali ne odgovaraju. I ako znate, da li se kod njih moze napraviti bakt. analiza ejakulata jer na Sv. Duhu i Vuk Vrhovcu ne rade.
Hvala ☺️
[email=narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr]narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr[/email]
Mislim da ovo centralni email. Meni odgovorili
Odgovorili mi da oni ne rade spermiogram 🤷♀️. Valjda se to promijenilo, ne znam, ali saljem za info. A Vuk Vrhovec ne radio mikrobiolosku analizu ejakulata. Jos cekam Sv.Duh. Nisam mislila da ce to biti tolika komplikacija :).
Ako tko ima neki info o tome, molim vas javite
Meni na konzultacijama u 8 mj ponudili da naruče supruga na spermiogram kod njih u Vinogradskoj tako da me čudi da ne rade spermiogram. A za m.ejakulat ne znam jer mi to suprug nije nikada napravio.
Imas mozda kontakt? Ja sam pisala na ivf@kbscm.hr i na centralno narucivanje sta je Ribic preporucila.
SVETI DUH zovi na telefon 01 3712 109 između 12-15h pa bi te trebali naručiti.
10.2022. premature ovatian failure 👩🏼❤️👨🏼 1+god
👱🏻♀️36.god - AMH (1,1) 2,55 ;
FSH (15,1)12,4
👷🏼 36.god - asthenozoospermia
Barby30 čestitam draga 🤭🤗❤️
Hope2022 mi smo to radili privatno, jednom na Sv. Duhu, kanije u Petrovoj, obzirom sa oni sad ne rade najbolje privatno i nalaz bude isti dan gotov 🤷♀️ ili još vidi sa Sv. Duhom ako se može tamo🤞
Rein drago mi je da Sofia lijepo napreduje I da lupka mamicu 🤗🤭 je vraćam jednoga pa ćemo vidjeti ishod 🤞 malo me ova prehlada muči ništa mi ne pomaže blago rečeno luda sam😁🥰🤗❤️❤️❤️
Petra30 kako si ti? Je si mi nestrpljiva, još malo 😁🙈🤗❤️❤️
Sunny šaljem hug 🤗❤️❤️
MalaG kako si ti?
Cotton gdje si nestala?
Anemona ženo je si živa?
Pusa svim curama 😍😘🥰🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Partner je radio krajem 6. mjeseca spermiogram u Petrovoj i naručila sam ga na ovaj mail: predbiljezbe.spermiogram.gin@kbc-zagreb.hr
Telefon: 4604 751; 4604 685
Cure, dali je nečiji muž imao visok Prolaktin? Što su doktori rekli na to, kakva su vaša iskustva?
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Stela dobro sam/smo... Službeno završila preglede kod svog ginica i prešla u trudnicku ambulantu, i sad mi se sve čini blizu i brzo😱🙃. I da, postajem nestrpljiva da ju upoznam🥰... Samo nek bude sve ok, i rodi se živa i zdrava 🙏...
I da, htjela sam komentirati ovu zbrku s Petrovom, baš su to nekak "loše" odradili... Kruže samo poluinformacije i nema se čovjek za kaj niti uloviti.
Znam da je teško sve to odraditi i uskladiti, ali bilo bi u redu da mozes bar dobiti konkretnu informaciju o tome kak i kaj dalje... Drzite mi se cure❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Kod mene stanje endo 9 mm, folikul 17 mm. Nadam se da će za vikend ovulacija.😁
Stela napokon da je tvoj endo poslušao i napravio posao. Sretno u ponedjeljak!!! 🤞🤞🤞🥰😘 Znači prehlada i dalje ne popušta. Ja sam isto već očajna jer me grlo rastura. 😖
Rainbow super vijesti. Drago mi da Sofia lijepo napreduje. 😍🥰
Petra30 drago mi je da si se i ti javila s lijepim vijestima. 😘😘😘
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗