Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    07. Listopad 2022. 02:47

Leeloo101

Hvala Duplapanda

Meni je dr rekla ako uzimam dulje q10 da uzmem 100, a za kraći period 300…

Nakapaka

Pozdrav drage zene, samo da pitam za savjet ne bi li se smirila, transfer 01.10. dvije blastice, danas znaci 5dnt, veceras na obrisu roza krv pa sam se prepala da je sve propalo, rano za test sjutra znam a ima li iko da je imao sukrvice u ovom periodu a da je ipak doslo do trudnoce? Ili je ovo znak da nista od postupka 😞

Bilo je cura sa iscjetkom, smiri se i miruj koliko možeš. Ujutro nazovi dr i vidi njihovu preporuku

Možda sve i nestane do jutro…

Lijepe snove ti zelim

Tesko da ce biti spavanja veceras 🤯
    Hvala puno na odg 💖

👩🏽34god

• ružica
    07. Listopad 2022. 05:04

Pozdrav Nakapaka, mislim da bi 5 dan od transfera blastice mogla biti implantacija. Ili je mozda 1 blastica propala, ali nadajmo se da je implantacija obe. Držim ti velike fige i javljaj nam stanje.🙏

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

petra30
    07. Listopad 2022. 06:19

Jutro❤️!
    Sani , Stela  puse za vas 😘😘!
    Pandice sve zvuci super! Endo ,folikul sve se lijepo prati, biti če to uskoro🤞🤞❤️! Navijam jako❤️!
    Pandapanda kaj se tiče D-vitala, kak kaze Rainbow, definitivno je jaci od bilo čega drugoga.  Ali meni se pokazao super i jako brzo mi je podignuo D vitamin. E sad moram napomenuti da je i moj D vitamin bio ispod svih granica (između 20-30) i meni je nešto jače i trebalo. Uglavnom mislim da mozes i njega, ne boj se da će ti naštetiti, ali mozes i kapi, obzirom da je tvoj  D vitamin potrebno malo "podebljati"❤️...
    I svakak preporučam i Q10, doktori ne vole ništa preporucivati, ali slažem se s curkama da Q10 odmoci ne moze. 
    MalaG vaš plan mi zvuci super❤️! Postupak bez stresa i pritiska s posla je puno laksi nego dok moras jos i o tome razmišljati. Posebice ako ti je takva toksicna situacija na poslu. Tako da , odlicna odluka, navijat ćemooo🤞❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    07. Listopad 2022. 06:31

Ajme mozak me zabolio od pravopisnih grešaka u vlastitom postu🫣... Oprostiti ćete mi, pola 7 je🙈...
    Nakapaka kakvo je stanje? ❤️ Ja sam ti radila testice od 5dnt, danas ti je 6. pa mozes probati🤞❤️... Nadam se da se smirilo i da je sve u redu❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

❤️J_0209_b😺
    07. Listopad 2022. 06:50

Rainbow_Hope 🌈

tinčicani meni nije jasno zašto niste prvo cistu riješili, ali ne moraš biti obeshrabrena prirodnim postupkom - jesu šanse manje, ali ako se dobije zametak, šanse su kao i inače. Mi smo u prirodnom dobili kvalitetan zametak, ali tad još nismo znali za probleme s maternicom, inače bi se možda i taj primio. I inače je kod žena s niskom rezervom prirodni nekad i uspješniji. Sretno 🤞
    Imanneka svatko odabere jedno ime, bar imate dosta djece da se ne morate tući 🤭šalu na stranu, bitno da je sve dobro ❤️
    aniii bolje je da pričekate da sve bude kako treba, strpljenje je naša lekcija koju učimo kroz mpo. I meni je danas dr na UZV rekao da poludi na taj AMH jer ima toliko trudnica koje kao po AMH ne bi trebale nikad ostati trudne, pa da te bar malo utješim. ❤️
    Iv.anapisala sam neki dan o varirajućim vrijednostima AMH - on se temelji na broju regrutiranih folikula u pojedinom ciklusu, a kako AFC može varirati, tako može varirati i AMH, 1,1 bi odgovarao 1-2 antralna folikula, 2,55 2-3 antralna folikula. Kod nas s niskim AMH poželjno je ciljati ciklus s boljim stanjem folikula ili ići u prirodni postupak jer stimulacija na 2 AFC nema smisla - nemaš što stimulirati. Tebi na POF ukazuje i dosta visok FSH, tako da je dobro da ga prije postupka što više smanjiš. I naravno - suplementi za kvalitetu.
    Sanidrago mi je da konačno krećeš i da udaraš po svim frontovima, navijam jako, jako 💪🤞
    sabymeni dosad nikad nisu rekli koliki je broj otkucaja, ne znam ni jesu li mjerili, samo uvijek napišu KČS + Inače bi u tim tjednima trebali biti 90 - 110 (vidim da ti je to iLeianapisala) pa ne vidim čemu drama. Miruj i mazi bušicu 🤗
    no-give-upžao mi je za negativan M-TESE 😪
    J_Bbaš sam se pitala gdje si, dobro su ti cure rekle, nisu to strašne mutacije, možeš dobiti andol (ja sam dobila za PAI 5g/4g) i paziti koju folnu piješ. Kako si inače?
    Pandapandajavi kako je prošlo danas 💪
    Flowersonbit će to danas, sutra, endo je 🔝
    Stelau ponedjeljak znači po prvog člana ekipe 🤩🤩🤩 vraćate jednu?
    1kiWimm daje uzorak na dan aspiracije / punkcije jajnih stanica, sretno 🤞
    barbibeta je 🔝🔝🔝 čestitam!

Evo zaokupljena obavezama, poslom.. ne stižem ni tu doc, pročitat u miru kaj ima novog.. navratim tu i tamo.. al ne tipkam bas.. osim ako moram 🤭
    Ne mogu vjerovat da si vec u 20.om tjednu..bome leti vrijeme..🥰

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Leia3.0
    07. Listopad 2022. 08:18

Jutro cure
    Za q10, ja sam koristila ovaj
    https://hr.iherb.com/pr/solgar-ubiquinol-reduced-coq10-100-mg-50-softgels/9415
    I opcenito za suplemente se taj iherb pokazao super. Sve imaju. 
    Nakapaka mozda je implantacijsko. Napravi testic danas. Sretno!!
    Zabrinuta10 za takvu situaciju jos nisam cula. izvadi opet betu, u drugom labosu.

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Nakapaka
    07. Listopad 2022. 08:42

Ruzica, Petra30, Leia, hvala puno na odg,
    Jutros samo malo smedjeg ima kao zilice, nemam test al cu kupiti danas pa dako se odvazim da prelomim veceras il ujutru, javljam svakako 🙏🏻

👩🏽34god

Leeloo101
    07. Listopad 2022. 08:42

Nakapaka kako si jutros ?
    Nadam se da si ipak malo odspavala...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• lina007
    07. Listopad 2022. 08:52

Drage djevojke, je li koja od vas vadila hormone odmah nakon stimuliranog postupka? Novi dr. mi je predložio da izvadim hormone te pojasnio da to što sam prošli mjesec bila u stimuliranom postupku nema neki utjecaj na nalaz ..malo je reći da sam šokirana nalazom (FSH 17 ), a uvijek je oko 10 ...je li moguće da je toliko povišen ipak radi stimulacije?

36god, AMH 5.2, FSH 10-12,spermiogram 👌
    5/2021 prirodna t, spontani u 7tj.
    6/2022 IVF, blaga stim Menopur, 4js, 3 se oplodile, vraćen 1 trodnevni, beta 0
    7/2022 blaga stimulacija Menopur, 3js, sve oplođene vraćen 1 trodnevni, beta 0
    9/2022 blaga stim. Menopur, 1 js, vraćen trodnevni beta 0
    12/2022-Clomid+Menopur 75, 1js, vraćen 1 trodnevni, beta 0
    4/2023- Elonva, Menopur-4js, 27.04. vraćena 2 trodnevna embrija, 13dpt beta 456
    15dpt beta 1296,19dpt 4662

Stela_M
    07. Listopad 2022. 09:09

Lucky uz pcos odlično da na lijekove dobro reagiraš a ne preburno pratimo se 😁🤗❤️
    Dupla Panda hvala ti 🤗 uskoro će i tvoj postupak kao što su ti cure rekle dr nisu baš skloni suplemenatima zato smo mi ovdje sve doktorirale dodatke 😁🤗❤️❤️
    MakiST boostanje 😁😁 za 3 mj ti si ko avion 🤗❤️🤗 hvala na lijepim željama 🤞🤭
    MalaG hvala ti srećo, sviđa mi se taj fuck of bitchy plan lajkam ga 😁 još Božić u krugu familiji def neprocjenjivo 🤗🤭❤️❤️
    Lina  ne znam kod kojeg si dr ali vaditi hormone odmah iza stimulacije zaista nema smisla jer nećeš dobiti pravu sliku hormona 🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.