Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    14. Rujan 2022. 17:32

Sani ajme 40min?😱 Barem si to sad obavila pa si mirna što se toga tiče (barem se nadam).🤞🤞 Nisam ni sumnjala da nećeš izdržati. Sve se izdrži za cilj koji imamo.😉🥰🤗
    Hvala ti puno! 🤞🤞🤞🥰🤗❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Johica
    14. Rujan 2022. 17:36

Cure moje ja sam danas bas nesto “ušokirana” zaista nisam znala kako izgleda menstruacija nakon transfera. Evo što me je boljelo jutros, prenemazem se na poslu .. popijem cak i brufen i dva paracetamola da bi mi pomoglo i u jednom trenutku neko tkivo je izislo,  toliko sam se prepala da sam se tresla. Zaista ne znam jeli to normalno, iskusnije cure koje su nazalost prosle ovo jeli normalno da budu neka tkiva u prvoj menstruaciji nakon transfera? Nadam se da nije previse otvoreno pitanje ili da nekoga stresira. 
    Zvala sam kliniku sestra na porti kaze sve je to normalno ciscenje, mene muci sto je to.
    Rec cete da dramim, ali zaista ja nikad nisam dosla blizu t od trudnoce i sve mi je nepoznanica. 😞

👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
    🧑🏻‍🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
    TTC 09/2019
    1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
    - 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
    - 11/22 - Planiran FET
    Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️

Stela_M
    14. Rujan 2022. 17:51

Johica

Cure moje ja sam danas bas nesto “ušokirana” zaista nisam znala kako izgleda menstruacija nakon transfera. Evo što me je boljelo jutros, prenemazem se na poslu .. popijem cak i brufen i dva paracetamola da bi mi pomoglo i u jednom trenutku neko tkivo je izislo, toliko sam se prepala da sam se tresla. Zaista ne znam jeli to normalno, iskusnije cure koje su nazalost prosle ovo jeli normalno da budu neka tkiva u prvoj menstruaciji nakon transfera? Nadam se da nije previse otvoreno pitanje ili da nekoga stresira.
    Zvala sam kliniku sestra na porti kaze sve je to normalno ciscenje, mene muci sto je to.
    Rec cete da dramim, ali zaista ja nikad nisam dosla blizu t od trudnoce i sve mi je nepoznanica. 😞

To je sve normlano maternica se čisti nemam razloga za brigu bolje da se sve lijepo očisti 😊 e sad svakome je drugačije poslje stimulacije nekome bude oskudno a nekome bude jaka menga s jakim bolovima nema pravila...

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

J_Lo
    14. Rujan 2022. 18:08

Stela jesam, jer sam se rabolila od svega, i prisilno se smirila. Ona viroza me uhvatila sa bolnim grlom i začepljenim sinusima. Danas sam pobjegla u Split na cijeli dan malo se maknut i otić na ove beauty tretmane da se dobijem 😂😂😂
    Kako si ti? Jel uzbuđenje raste?
    .
    Evo mene s UZV danas, sve je u redu, curka je po svim parametrima super 🥰

Cure sretno svima sutra na aspiracijama 🤞😘

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• ribic
    14. Rujan 2022. 18:59

Stela Za tjedan dana (iducu srijedu) sam kod nove doktorice.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Leeloo101
    14. Rujan 2022. 19:11

Sani88 🙏🍀🤰💕

MalaG pa poprilicno je bolno bez obzira na pikicu za opustanje, pred kraj me poceo oblivati hladan znoj jer je trajalo dobrih 40ak min 🤪, ali da se izdrzati 💪.
    Drzimo 🤞 za subotu 🤗
    Jlo 😘

Histero? 

Meni su jučer preporučili na razgovoru, ali su rekli da mi ne treba ništa za opuštanje da ne boli😰

@stella jučer sam napravila popis tvojih suplementa, našla sam sve na naturashop cca 800kn, ali me brinu količine, jesi ti sama birala ili? 
    Između ostalo dr mi je jučer rekla i Da reservatol pomaže....
    Kako si uopće raspodijelila tu količinu tableta ima li nešto s nečim da ide/ne ide....

Hvala na odgovoru 💝

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

petra30
    14. Rujan 2022. 19:32

Stelice tu sam, tu sam , pokušavam poloviti 🙈! Čekamo tvoju vješticu, vidim da te zeza🙃... Sad će ona, samo što nije🤞!
    MalaG drzim palačeve jako, jako🤞🤞🤞❤️!
    MakiSt navijamo za čim više oplođenih💪🤞!
    Sani drago mi je da je i ta histero iza tebe ❤️... Bome dugo traje, nisam imala pojma... A izgleda da nije ni bezbolna kak oni vole reći😏... 
    Johice to je sve normalno... Ja inace imam obline i bolne menstruacije s ugrušcima ali ovo je nešto drugo 😐.. I iz mene je ispadalo "tkivo" i to uz prilicne bolove, nazvala bi ih čak  kontrakcijama... Moram priznati da ni meni nije bilo svejedno, došlo mi je da to "pohranim" i odnesem na hitnu🙈. No stalo je, pa sam odustala. Uglavnom sve bude dobro, to je normalno ❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    14. Rujan 2022. 19:44

J_Lo, Sunny drago mi je procitati da je kod vas sve super ❤️❤️❤️❤️! 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Stela_M
    14. Rujan 2022. 19:49

Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
    Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
    Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
    Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    14. Rujan 2022. 20:05

Stela_M

Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
    Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
    Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
    Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️

Myoinositol,  nac,  selen,  d, c, e, folna, biotin 

Nabrajala si mi u jednom postu, ali nisam stigla prije se zabaviti time

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.