Evo nije me bilo neko vrijeme, pa nisam još sve uspjela pohvatati šta se događa na forumu, ali svakako svima puno sreće želim u daljnjim borbama❤️. Evo mi napravili prenetalni test koji je uredan i curku čekamo, trudnoća je uredna i sve je u redu i nadam se da bude tako i dalje.. pitanjce, kad ste obavljale pretrage u trudnoći?ja sam sad u 14. tj., ali još ništa od pretraga nisam radila (izuzev u bolnici kad sam bila hospitalizirana)..
32. god. PCOS, 9/21 histeroskopija maternice Petrova/
MM 32 god. oligosthenozospermia
1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
FET 23.4.22. - vraćena 1 blastica - beta 0
FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže
Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘
Hej, super da su tvoji nalazi odlični :) to je već velika prednost.
Nemoj se bojati doktora i sestara u Splitu. Sestre su jako ugodne, pažljive, sve objasne lijepo, i možeš ih uvijek dobiti na telefon.
Doktori su također super. Najbolje bi bilo da te dopadnu Mršić ili Marušić, a i Budimir je ok.
Samo opušteno.
Do tada isto pročitaj prvih par stranica, ovih dana se puno piše o suplementima, tako da ne bi bilo na odmet da muž i ti poradite tako na kvaliteti stanica.
Sretno :) 😘
Slažem se u potpunosti…
Sestre tamo su pravo blago, doktori su ok. Ali su preoptereceni, pa se nekad osjećaš kao na traci, ali dok god postavljas pitanja neće te ostaviti bez odgovora…
Doza pristojne bezobrastine dobro dođe 😂
Pa dobro, u Splitu smo, to ide u paketu 😂
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Pozdrav cure, danas sam bila na folikulometriji, sutra imam inseminaciju. Zanima me zna li koja od vas treba li na inseminaciju doći punog mjehura ili? Izašla sam od doktorice i na putu za doma skužila da nisam pitala.
Hvala😊
Pa svakako Ce te poslati na WC prije aspiracije. Mora biti prazan mjehur
Ona ide na inseminaciju, a ne aspiraciju.
@EvaJa sam isla na dvije inseminacije i mislim (al fakat se ne sjecam) da je bio prazan mjehur. Al uvijek mozes kad nisi sigurna (trik od cura ovdje) ponjeti bocicu vode sa sobom. Kad dodes ih pitas. Ako treba kojim slucajem pun pijuckas tu vodu i zacas je pun. A ako ne treba onda samo piskis i to je to. Al 99% mi da prazan.
Kod transfera ovisi o doktoru, ja sam dva puta išla na puni, jednom na prazan.
Trik sa bocom je pametan 🤞
Je je. Al ne pricamo ni o aspiraciji ni transferu nego o inseminaciji 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo nije me bilo neko vrijeme, pa nisam još sve uspjela pohvatati šta se događa na forumu, ali svakako svima puno sreće želim u daljnjim borbama❤️. Evo mi napravili prenetalni test koji je uredan i curku čekamo, trudnoća je uredna i sve je u redu i nadam se da bude tako i dalje.. pitanjce, kad ste obavljale pretrage u trudnoći?ja sam sad u 14. tj., ali još ništa od pretraga nisam radila (izuzev u bolnici kad sam bila hospitalizirana)..
Testovi senzibilizacije, urin, krvna slika - 8tt
Prenatalni test, mini anomaly, brisevi i urinokultura - 12/13tt
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro cure, sretno danas sta god imate, puno je informacija pa ne mogu sve pojedinacno popamtiti, neka sve budu dobre vijesti 🤞❤❤❤❤
Sunny hvala draga ❤❤ ti pakiras torbu polako
Sani za uspjesan FET 🤞🤞💗
Stela menga malo za**... pratim te ❤
MakiST super rezultat draga, neka se sve oplode ❤❤🤞
JLo, Petra 😘😘❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Pozdrav drage zene 🤗 previse se stranica nakupilo od mojeg zadnjeg citanja tako da skratim... zelim vam svima sve najbolje, da vam se ostvari ono sto najvise zelite ❤️ Svim curama u postupcima puno srece 😊🤞
Ja sam izrazila zelju mome mpo dr. da bih volila nakon ova dva neuspjesna transfera napravit kompletnu obradu prije upustanja u sljedeci postupak, a od svih silnih pretraga koje sam dobila jedino me brine gdje u Splitu obavit histeroskopiju, privatno ili u bolnici? Brine me koliko se ceka, bojim se intrahospitalnih infekcija od kojih je po mom misljenju sigurno veci rizik u kbc-u, tko izvodi taj zahvat u KBC Split? Zbunjena sam poprilicno iako sam rekla da necu o tome jos do kraja ove godine razmisljat ali ne mogu... imamo te smrznute spermice u cita, to sto imamo je predragocjeno, dal ostat u poljaka kojem vjerujem i trosit pare koje nemamo ili pokusat na humanoj u kbc... Zanima me misljenje cura s oba iskustva koje su prosle i kbc i privatno? Hvala 🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
a i ta je točna...
Ribic - u pravu si, brzopleta sam...
Lucy - odgovorila sam ti na drugom topicu, a sto se tiče kbc ili privatno, ja sam prosla oboje
i drago mi je da sam prve pute isla privatno, jer te vise tetoše, i imaju bolji pristup, imaju vise vremena.
ali kad naucis proceduru, KBC je sasvim dobra opcija...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
a i ta je točna…Ribic - u pravu si, brzopleta sam…
Lucy - odgovorila sam ti na drugom topicu, a sto se tiče kbc ili privatno, ja sam prosla oboje
i drago mi je da sam prve pute isla privatno, jer te vise tetoše, i imaju bolji pristup, imaju vise vremena.
ali kad naucis proceduru, KBC je sasvim dobra opcija…
Hvala ti ❤️ vidjela sam i tamo ti odgovorila 🙂
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cure update od mene - imamo oplodjenih, sutra vise info 🤣💆🏼♀️
Odlicno...
👶🏼- iz 5.postupka - ovo znaci da ste dobili bebača iz petog postupka?
A sad idete po drugo?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji