J_Lo, Sunny drago mi je procitati da je kod vas sve super ❤️❤️❤️❤️!
Petra i ti sitno brojis 🤭💫😚❤️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure moje ja sam danas bas nesto “ušokirana” zaista nisam znala kako izgleda menstruacija nakon transfera. Evo što me je boljelo jutros, prenemazem se na poslu .. popijem cak i brufen i dva paracetamola da bi mi pomoglo i u jednom trenutku neko tkivo je izislo, toliko sam se prepala da sam se tresla. Zaista ne znam jeli to normalno, iskusnije cure koje su nazalost prosle ovo jeli normalno da budu neka tkiva u prvoj menstruaciji nakon transfera? Nadam se da nije previse otvoreno pitanje ili da nekoga stresira.
Zvala sam kliniku sestra na porti kaze sve je to normalno ciscenje, mene muci sto je to.
Rec cete da dramim, ali zaista ja nikad nisam dosla blizu t od trudnoce i sve mi je nepoznanica. 😞
Ne brini se... to je normalno...
Ja sam poslije fet-a nakon 20ak dana imala jedan dan čisto krvarenje, pa je M došla nakon 10 dana...
Kaže dr stres...
A kad je M stigla gotovo pa čista krv, gotovo bez sluzi... sve u svemu ono sto nije normalno nakon svega postane normalno....
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️
Myoinositol, nac, selen, d, c, e, folna, biotin
Nabrajala si mi u jednom postu, ali nisam stigla prije se zabaviti time
Myoinositol sam pila po 2 g ujutro zajedno s Nacom ali uz kavicu na tašte, poslije ručka ove druge sve vit i navečer opet Myoinositol 2 g, i pred spavanje cink i po potrebi melatonin doze kako ti piše na bočici od proizvođača jedino ti je moj savjet da prije vađenja krvi jedno 10 dana prestaneš s biotinom jer zna pokazati lažno snižen tsh, i cink sam jedino sam za se sebe uzimala jer sam čitala da se njemu teško izboriti s drugim vit i da je najbolja iskoristivost ako se pije pred spavanje a pomaže jako za js... ja sam još omegu pila, a za selen obavezno pauze tipa 3 mj piješ pa 3 ne (preporuka endokrinologa) ako te još nešto zanima samo pitaj 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Petra30 hvala ti.🥰🤗🤞 Vidim da ti sitno brojiš.🤭 Nadam se da je sve dobro s bebicom i sa tobom i da sve dobro prođe do kraja.🥰🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ne stignem vas pratiti drage moje, ima puno novih cura i puno tipkanja, čitam navečer pa skoro zaspim 🙈 i tako prođu dani. Ali mislim na vas 💞
Uhvatila sam divnog Bornu od Miss Ivy 💙😍
Ali i slatku Sofiju od Rainbow 🌈💛
DomLeon, na tebe posebno mislim i želim ti brz i što lakši porod, grlim 💝🤗😘🙏
Stelice moja, brzo će ta menga, mogu misliti kako ti je. Ma momčad je sigurno strpljiva i uskoro maziš bušicu 🤞🙏😘💜
Slavice, čestitam od srca, dobrodošla Elena 💝
Sani, ima da rasturi endo na sljedećem fetu 💪🤞 nadam se da je histero riješila problem, vjerujem da nije bilo lako 😘🤗
Sunny & Petra, drage moje, bome i vaši trudnički dani proletili, uskoro stižu ljubavi života 💞😍😘
Iman, čestitam, predivno 💙💛
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Stela, DomLeon, MalaG , Anemona daaaaa bome vrijeme leti😱! Moram priznati da je nakon ona 3-4 kriticna mjeseca ( dok se prilično vuklo) ,počelo letjeti i evo nas tu☺️! Dobro smo , hvala Bogu, i samo da tako ostane do kraja🙏...
Pomalo spremamo torbu za rodilište 🤭!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Pusa i svim drugim curama u svim fazama 😘
Svaka lijepa riječ i savjet, su uvijek dobrodošli i prava su podrška na ovom emotivnom putovanju 💕
Kod mene ništa posebno, i dalje na čekanju 🤷
Pati me alergija pa već neko vrijeme pijem tablete, čekam novi ugovor na poslu, napokon idem na godišnji 🎉🍹
Fet će zasad još pričekati, a ako dođe do novog postupka, u zadnje vrijeme sam mišljenja da bi za Zg. Mislim da je u Os puno pogrešaka, manjak osoblja, iskustva i znanja. Nažalost sam morala potrošiti 1 postupak da bih to shvatila 😏
Zasad sam na čekanju zbog posla, i koliko god to glupo zvučalo, ali kod nas u Slavoniji se jaaako teško nađe dobar posao pa ga moram čuvati. Vidjet ću što kaže novi ugovor 🤞 ubacili smo neke nove suplemente, nakon godišnjeg krećem na pilates, pratimo plodne dane i tako 😁
Naravno da sam nekog izostavila 🙈
Anči, puno uspjeha i sreće vam želim u novom okruženju 😘💪
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Petra 🥰❤️😊🤗
Anemona pa već si me zabrinula 😁 polako kada budeš spremna tvoja dječica 🐧🐧 te čekaju, znam kako je u Slavoniji teško i znam da moraš misliti na sve pogotovo na posao u ovim ludim vremenima, šaljem veliki hug 🤗🤗❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️
Myoinositol, nac, selen, d, c, e, folna, biotin
Nabrajala si mi u jednom postu, ali nisam stigla prije se zabaviti time
Myoinositol sam pila po 2 g ujutro zajedno s Nacom ali uz kavicu na tašte, poslije ručka ove druge sve vit i navečer opet Myoinositol 2 g, i pred spavanje cink i po potrebi melatonin doze kako ti piše na bočici od proizvođača jedino ti je moj savjet da prije vađenja krvi jedno 10 dana prestaneš s biotinom jer zna pokazati lažno snižen tsh, i cink sam jedino sam za se sebe uzimala jer sam čitala da se njemu teško izboriti s drugim vit i da je najbolja iskoristivost ako se pije pred spavanje a pomaže jako za js… ja sam još omegu pila, a za selen obavezno pauze tipa 3 mj piješ pa 3 ne (preporuka endokrinologa) ako te još nešto zanima samo pitaj 😊
Hmm. Meni je rekla da uzimam Proxeed da je tu sve i da je dovoljno...
Hvala ti na detaljnom odgovoru.
Sani stisnuti zube i izdrzati nema druge.. Samo još jedan korak k cilju, valjda ćemo kasnije zaboraviti na sve to skupa
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji