Pozdrav drage žene. Prvi put pišem na nekom forumu a nažalost našla sam se u ovoj temi. Tek smo prije 5 dana saznali da nećemo moći dobiti bebu prirodnim putem. Još smo na saaamom početku svega i cini mi se nemogućim izdrzati ovo kroz sto vi sve prolazite i što mene čeka.
Hvala na silnim informacijama, dobila sam odgovore na mnoga pitanja.
Sretno svima, želim da sve guramo kolica ubrzo 🙂
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Pozdrav svima, evo gospoja kasni danas 5.dan. Test se ne usudim napraviti jer nemam nekih simptoma...
Imam nekakav iscjedak svijetlosmeđe boje, evo danas 3.dan...i mokraca mi je zuta zuta sa izrazenim mirisom. Ne znam sto bi mislila, a stvar je u tome sto bas cekam m da iza nje obavim papu i briseve da mi bude sve spremno za iducu M kad planiram na inseminaciju 2.pokusaj...
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Pozdrav drage žene. Prvi put pišem na nekom forumu a nažalost našla sam se u ovoj temi. Tek smo prije 5 dana saznali da nećemo moći dobiti bebu prirodnim putem. Još smo na saaamom početku svega i cini mi se nemogućim izdrzati ovo kroz sto vi sve prolazite i što mene čeka.
Hvala na silnim informacijama, dobila sam odgovore na mnoga pitanja.
Sretno svima, želim da sve guramo kolica ubrzo 🙂
Glavu gore, i ne odustaje!!
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Leptirica , Žvrljkić, Kaya da vas pozdravim dobro došle, ali što kraće se zadržale 😉🌸
Ovdje ima puno cura od kojih se svasta moze nauciti, a ponajvise podrske osoba koje znaju kroz sta prolazite.
Sretno u postupcima i da brzo riješite sve što slijedi.
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Lucy bas mi je zao 💔 nema druge nego glavu gore i borba ide dalje 💪
Pozdrav novim curama i sretno u postupcima 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Leptirica , Žvrljkić, Kaya Pozdrav novim curama i pitajte sve sto vas zanima/muci.
Lucy Zao mi je
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kacusha, Ribic hvala ❤️
Leptirica, Žvrkljic, Kaya dobro nam došle ! Neka vam je sa srecom da sto prije ostvarite ono sto najvise zelite. 🤗
Leptirica slobodno pitaj sto god te zanima...
Kaya ja bi na tvom mjestu napravila test pa da bar znas jel u pitanju trudnoca ili nesto drugo.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Bok cure, novi papa test mi ima plusic u reparatornom epitelu i parakeratozi, uz negativan nalaz na intraepitalnu ili invazivnu leziju, upute: redovita kontrola. Preporuka mi je da uzimam Acidosilus vaginalete 7 dana. Je li imala mozda koja od vas takav nalaz i je li to kakva zapreka za IVF?
Imala sam nešto slično prije IVF, dobila istu terapiju. Nije zapreka za IVF.
Joj, super, hvala :)
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
Pozdrav curke ❣️
Kod mene se malo zaguzvalo pa nisam stigla pisati, ali evo procitala sam sve zaostatke... Ne sjecam se sta sam sve procitala pa sorry ako nekome ne odg. 🙈
MalaG odlucile smo vratiti 2 bas zbog toga sto smo i imale "samo" dvije.. da ne pustamo do 5og dana jer nismo bile sigurne kako ce se razvijati.. a s obzirom da smo suprug i ja okej s dvije eto..
Inace sam okej, pozitivno, pokusavam ne razbijati glavu sa mogucim simptomima itd, radim pa mi to fkt skrece misli i tako... Sve je dobro ☺️
Rainbow bilo je vise stanica na kraju, jos par, opet ne znam tocan broj. Dokt na aspiraciji kad je pricao je pricao samo o onim zrelim, a takve su bile 3. Ostale nisu bile zrele. Nije mi rekovelle bas nesto djelovao, mozda je trebalo povisiti dozu ili sta.
Uglavnom, pozdrav svim curkama i starim i novim! I da vam sve super prodje u kojoj god fazi da jeste!! Sretno 🍀🍀🤞🏻
I da, netko je pricao da mu je mucno od kad se bocka. Ja od kad mi se uveo cetrotide sam imala istih problema. Malo mi je bilo vruce pa mi je hladno, pa mi je mucno, sto cuda 🤣 tako da izgleda da na neke djeluje tako 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji