Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️
Myoinositol, nac, selen, d, c, e, folna, biotin
Nabrajala si mi u jednom postu, ali nisam stigla prije se zabaviti time
Myoinositol sam pila po 2 g ujutro zajedno s Nacom ali uz kavicu na tašte, poslije ručka ove druge sve vit i navečer opet Myoinositol 2 g, i pred spavanje cink i po potrebi melatonin doze kako ti piše na bočici od proizvođača jedino ti je moj savjet da prije vađenja krvi jedno 10 dana prestaneš s biotinom jer zna pokazati lažno snižen tsh, i cink sam jedino sam za se sebe uzimala jer sam čitala da se njemu teško izboriti s drugim vit i da je najbolja iskoristivost ako se pije pred spavanje a pomaže jako za js… ja sam još omegu pila, a za selen obavezno pauze tipa 3 mj piješ pa 3 ne (preporuka endokrinologa) ako te još nešto zanima samo pitaj 😊
Hmm. Meni je rekla da uzimam Proxeed da je tu sve i da je dovoljno…
Hvala ti na detaljnom odgovoru.
Sani stisnuti zube i izdrzati nema druge.. Samo još jedan korak k cilju, valjda ćemo kasnije zaboraviti na sve to skupa
Ma to su gluposti i bacanje novaca jer su male doze dodataka u tim pizdarijama svaki dr gura nešto svoje ja sam od toga svega odustala jer je to čisto bacanje love lakše je dati cca 600 kn i imati doze dodataka za par mj.. poslije mog fijaska od prvog postupka u kojem sam se držala preporuke dr nisam imala niti jednog smrzlića a sada kada sam napravila kako sam od cura upijala imam smrzliće tako da ti odluči kako ti smatraš 😊🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav cure, danas sam bila na folikulometriji, sutra imam inseminaciju. Zanima me zna li koja od vas treba li na inseminaciju doći punog mjehura ili? Izašla sam od doktorice i na putu za doma skužila da nisam pitala.
Hvala😊
Pa svakako Ce te poslati na WC prije aspiracije. Mora biti prazan mjehur
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Stela tako su i nama preporučili pripravak sličan Proxeedu pa smo ga koristili i to dosta dugo. Iskreno se nisam zadubljivala dulje u doze pojedinih sastojaka obzirom da je preporuka bila od strane MPO doktora. Onda mi je divna Rain otvorila oči i malo sam se dublje bacila u proučavanje. Također, nemamo smrzlića, ali ako nam slučajno ovaj postupak ne uspije (ali nadamo se najboljem i držimo fige 🤞🤞🤞) barem znamo što možemo promijeniti i na čemu poraditi. Također, jako se veselim knjizi 'It all starts with the egg' i proučiti sve savjete tamo.🤞🤗🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav cure, danas sam bila na folikulometriji, sutra imam inseminaciju. Zanima me zna li koja od vas treba li na inseminaciju doći punog mjehura ili? Izašla sam od doktorice i na putu za doma skužila da nisam pitala.
Hvala😊
Ona ide na inseminaciju, a ne aspiraciju.
@Eva Ja sam isla na dvije inseminacije i mislim (al fakat se ne sjecam) da je bio prazan mjehur. Al uvijek mozes kad nisi sigurna (trik od cura ovdje) ponjeti bocicu vode sa sobom. Kad dodes ih pitas. Ako treba kojim slucajem pun pijuckas tu vodu i zacas je pun. A ako ne treba onda samo piskis i to je to. Al 99% mi da prazan.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Stela Kad ce ta tvoja menga?😂 Ja sam ti ok, curke isto. Lupkaju i cekamo pregled iduci tjedan. Meni sve teze i teze postoje. Ipak je to blizanacka trudnoca pa se sokiras da se uspuses nakon kratke setnje. Jucer mi stigle trudnicke grilonke i napatila se za obuci ih jer nemrem nogu vise normalno dici 😂😂😂 Al dobro, samo neka su meni curke dobro, a ja cu se na sve naviknuti i izdrzati 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘
Hej, super da su tvoji nalazi odlični :) to je već velika prednost.
Nemoj se bojati doktora i sestara u Splitu. Sestre su jako ugodne, pažljive, sve objasne lijepo, i možeš ih uvijek dobiti na telefon.
Doktori su također super. Najbolje bi bilo da te dopadnu Mršić ili Marušić, a i Budimir je ok.
Samo opušteno.
Do tada isto pročitaj prvih par stranica, ovih dana se puno piše o suplementima, tako da ne bi bilo na odmet da muž i ti poradite tako na kvaliteti stanica.
Sretno :) 😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Jlo drago mi je da si usporila tempo bilo ti je i vrijeme 😁 samo ti guštaj zaslužila si 🤗😊❤️
Ribić sretno draga da budeš zadovoljna s dr 🤞 kako se ti osjećaš? 🤗❤️
Leeloo101 molim te mi reci o kojim suplementima pričamo 😁
Petra ma znaš kako je to s mengom kada ju ne trebaš evo je a kada ju čekaš da dođe onda zaj ne brinem se doći će kada bude htjela😊 već sam naviknula da moram biti strpljiva 🤗❤️ kako si mi ti? Gledam tvoju trakicu pa ženi vrijeme leti 🙈🥰❤️
Myoinositol, nac, selen, d, c, e, folna, biotin
Nabrajala si mi u jednom postu, ali nisam stigla prije se zabaviti time
Myoinositol sam pila po 2 g ujutro zajedno s Nacom ali uz kavicu na tašte, poslije ručka ove druge sve vit i navečer opet Myoinositol 2 g, i pred spavanje cink i po potrebi melatonin doze kako ti piše na bočici od proizvođača jedino ti je moj savjet da prije vađenja krvi jedno 10 dana prestaneš s biotinom jer zna pokazati lažno snižen tsh, i cink sam jedino sam za se sebe uzimala jer sam čitala da se njemu teško izboriti s drugim vit i da je najbolja iskoristivost ako se pije pred spavanje a pomaže jako za js… ja sam još omegu pila, a za selen obavezno pauze tipa 3 mj piješ pa 3 ne (preporuka endokrinologa) ako te još nešto zanima samo pitaj 😊
Hmm. Meni je rekla da uzimam Proxeed da je tu sve i da je dovoljno…
Hvala ti na detaljnom odgovoru.
Sani stisnuti zube i izdrzati nema druge.. Samo još jedan korak k cilju, valjda ćemo kasnije zaboraviti na sve to skupa
Ma to su gluposti i bacanje novaca jer su male doze dodataka u tim pizdarijama svaki dr gura nešto svoje ja sam od toga svega odustala jer je to čisto bacanje love lakše je dati cca 600 kn i imati doze dodataka za par mj.. poslije mog fijaska od prvog postupka u kojem sam se držala preporuke dr nisam imala niti jednog smrzlića a sada kada sam napravila kako sam od cura upijala imam smrzliće tako da ti odluči kako ti smatraš 😊🤗
Ma i ja sam na tom tragu, a što ih više ispitujem o suplementima samo se više uznemire... kao da želim nešto loše
Hvala ti, kad skombiniram, bit ću slobodna još koje pitanje postaviti 💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hvala😊
Ona ide na inseminaciju, a ne aspiraciju.
@EvaJa sam isla na dvije inseminacije i mislim (al fakat se ne sjecam) da je bio prazan mjehur. Al uvijek mozes kad nisi sigurna (trik od cura ovdje) ponjeti bocicu vode sa sobom. Kad dodes ih pitas. Ako treba kojim slucajem pun pijuckas tu vodu i zacas je pun. A ako ne treba onda samo piskis i to je to. Al 99% mi da prazan.
Kod transfera ovisi o doktoru, ja sam dva puta išla na puni, jednom na prazan.
Trik sa bocom je pametan 🤞
Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘
Hej, super da su tvoji nalazi odlični :) to je već velika prednost.
Nemoj se bojati doktora i sestara u Splitu. Sestre su jako ugodne, pažljive, sve objasne lijepo, i možeš ih uvijek dobiti na telefon.
Doktori su također super. Najbolje bi bilo da te dopadnu Mršić ili Marušić, a i Budimir je ok.
Samo opušteno.
Do tada isto pročitaj prvih par stranica, ovih dana se puno piše o suplementima, tako da ne bi bilo na odmet da muž i ti poradite tako na kvaliteti stanica.
Sretno :) 😘
Slažem se u potpunosti...
Sestre tamo su pravo blago, doktori su ok. Ali su preoptereceni, pa se nekad osjećaš kao na traci, ali dok god postavljas pitanja neće te ostaviti bez odgovora...
Doza pristojne bezobrastine dobro dođe 😂
Cure imam jedno glupo pitanje 😂 Upravo sam se vratila s druge folikumetrije, danas mi je 11.dan ciklusa i dr.mi je reko da mi folikuli lijepo rastu i da u nedjelju imam odnos i da mu dodjem u ponedjeljak na uzv. Ja sam zaboravila pitat i ne znam dal je to uopce bitno, ali kad kaze da u ned imam odnos - dal to znaći jedan odnos ili je bolje više? 🙈 Sama se sebi smijem dok sad ovo pišem/pitam. Po nekoj mojoj logici ja bi rekla da je bolje više, al opet možda postoji razlog zasto bi trebala samo jedan?
Inaće nisam pod nikakvom terapijom jos, osim suplimenata koje uzimam.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji