Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    15. Rujan 2022. 12:06

MakiST

Leeloo tako je. 🤞🏼🤞🏼🥰

Bravo :)
    sretno

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Stela_M
    15. Rujan 2022. 12:40

MalaG I Lell00101 općenito se više isplati kupiti pojedinačno vitamine je možda u startu skuplje ali ih duže imaš, svi ti pripravci koji u svom sastavu imaju više suostanci su najčešće neke neznatne doze ali naravno svako za sebe odlučuje 😊
    Ribić vjerujem da nije lako s dvije bebica u bušici ali kako kažeš sve ćemo mi izdržati 🤗 moja menga bi kao trebala sutra doći ali čisto sumnjam jedino ne bih voljela da se to previše razduži jer ću onda morati po Duphaston više bi voljela da prirodno dođe 😁❤️
    Iman šaljem veliki hug 🤗🤗❤️❤️
    MakiST držim fige za sutra🤭🤗❤️❤️
    Anii po meni je dovoljno jednom nema smisla imati 5 puta spolni odnos zbog spermića ako je bila apstinencija 2 do 5 dana to ti je taman, milsim možeš ti i 10 puta zbog svog gušta 🤣🤣🤣 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Lucy08
    15. Rujan 2022. 12:47

MakiST

Lucybila sam u obje varijante - kbc je stvarno dobar i tamo rade stvarno dobri strucnjaci - cijeli odjel je relativno nov, mislim mene jeza hvata od “jugoslavija” đir bolnica sa plocicama na zidu i prahistorijskim krevetima i instrumentima tako da toga stvarno ovdje nema. Po meni je jedina razlika
    1.iskustvo embriologa (u kbcu rade 2 mlađe biologice i ne podcjenjujem al nama s losim spermiogramima je to najbitnija stavka a cito ima crem de la crem biologa)
    2. Čekanje - jbg u bolnici cekas … i cekass i cekas na folikulometrije i to i stalno je puna cekaona al stas, prodje i to.
    E sad odluka je tvoja - posto imate materijal u cita, ja bi na tvom mjestu ostala tamo, ali naravno ako financijska situacija to dopusta - ako ne, vjeruj da je kbc stvarno dobra opcija i imas pravo na ta 4 postupka i nemoj da to propadne! Probaj kombinirati bolnicke postupke dok skupljas pare za cito pa di prije upali 😁🤞🏼😘 drzi seBelaaa di si?Jesi uspjela iskombinirati sto za makedoniju ili cesku? Javi nam se 😘😘
    Cure update od mene - imamo oplodjenih, sutra vise info 🤣💆🏼‍♀️

Puno ti hvala na odgovoru ❤️ Neka ti je sa srecom u ovom postupku da bude jednako uspjesan kao i peti 🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• dome13
    15. Rujan 2022. 12:54

Žvrkljić

Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
    Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
    Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
    Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
    Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘

Pozz ,bila sam na nekoliko pregleda i konzultacija kod Dr Budimira odlican i sve pohvale za njega i sestre ,no međutim suprug ima Azoospermiju pa smo bili primorani  privatno sve radit jer u Kbc-u se ne radi nikakva biopsija testisa ..
    U poliklinici Cito prezadovoljni sa svime , osoblje i usluga ..financijski nije lako istina..
    Ali sta god odaberete necete pogriješit

MalaG
    15. Rujan 2022. 13:15

Stela obzirom koliko plaćamo postupak i lijekove, mislim da je tih par stotina kuna dodatno za dodatke sitnica. Naravno, svatko ima svoju situaciju i mogućnosti, ali na kraju se to sve isplati. 🤗🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Mare0212
    15. Rujan 2022. 13:26

Pozdraav svimaa ❤
    Trebam dobiti za 5 dana i onda moram zvati Rijeku naruciti se za prohodnost jajovoda.
    Kakva su vaša iskustva? Dali boli? Koliko traje?
    Hvala i sretno svima

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

• awi
    15. Rujan 2022. 13:29

zene drage, nisam bas ispratila forum dva dana- jer zivot.ja sam danas imala punkciju f. Dobili smo 4 oocita. sutra moram zvat da cujem info o oplodnji i et. trazila sam droge, prije i poslije, dobila sam. Ne znam kako bi izdrzala da me nisu bar malo omamili s tim da imam visok prag boli. Brojkom nisu odusevljeni, ali ja i dalje idem s dobrom vjerom da ce bar jedan bit kako treba. 
    I naravno da imam pitanje 😅 Dobila sam Utrogestan vaginalno i estrofem, znam kad ih moram koristit al nisu rekli kolko dugo, jel to rokam sve do et? 
    pandapanda, ti imas sutra punkciju? MalaG, tvoj se datum lijepo priblizio? kako se osjecas? 
    Sve druge zene, drzite se u kojoj god fazi da jeste ❤️

💁🏻‍♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
    💁🏻‍♂️1985., asthenozoospermia 16%
    *FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
    9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
    11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.

Lucy08
    15. Rujan 2022. 13:31

dome13

Žvrkljić

Toliko mi je drago pročitati vaše sretne vijesti 😃😍
    Ja danas na pregledu kod moje gin, hormoni uredni, papa uredna. ✔️Kaze dr idealna za ostat trudna. Cekamo briseve 🤞
    Narucena 22. na Humanu u KbC Split, nadam se nekom normalnom dr. (samo da ne bude neki hladnokrvni da me ne rasplače😂) Kakva su iskustva sa Splitom?
    Čekam sad da mi kaže sta dalje i ja i muž moramo vaditi.
    Sretnoo svima, puno mi znači čitati vas😘

Pozz ,bila sam na nekoliko pregleda i konzultacija kod Dr Budimira odlican i sve pohvale za njega i sestre ,no međutim suprug ima Azoospermiju pa smo bili primorani privatno sve radit jer u Kbc-u se ne radi nikakva biopsija testisa ..
    U poliklinici Cito prezadovoljni sa svime , osoblje i usluga ..financijski nije lako istina..
    Ali sta god odaberete necete pogriješit

Ja sam prezadovoljna sa svima u Cita, ocjecam se ugodno i sigurno tamo. Mislim da dosada su napravili sve najbolje sto su mogli. To sto odabrali necete pogrijesiti bojim se da nije bas tako... eh da on ima bar nesto u spermiogramu bila bih ja prvo te besplatne pokusaje odradila ili za probu bar jedan dok sam jos u ranim tridesetima i sa odlicnim jajnicima ali u nas to nije slucaj 😔 Kako neman iskustvo iz KBCa realno je preispitivat se jel donosim dobru odluku ponajvise zbog financija... eto pitam vas iako je suprug rekao da se ne trebam brinit za financije 🙂

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

J_Lo
    15. Rujan 2022. 13:33

awi

zene drage, nisam bas ispratila forum dva dana- jer zivot.ja sam danas imala punkciju f. Dobili smo 4 oocita. sutra moram zvat da cujem info o oplodnji i et. trazila sam droge, prije i poslije, dobila sam. Ne znam kako bi izdrzala da me nisu bar malo omamili s tim da imam visok prag boli. Brojkom nisu odusevljeni, ali ja i dalje idem s dobrom vjerom da ce bar jedan bit kako treba.
    I naravno da imam pitanje 😅 Dobila sam Utrogestan vaginalno i estrofem, znam kad ih moram koristit al nisu rekli kolko dugo, jel to rokam sve do et?
    pandapanda, ti imas sutra punkciju? MalaG, tvoj se datum lijepo priblizio? kako se osjecas?

Heej čestitam. Nadam se da će, bez obzira na brok, biti žilave i kvalitetne i da će se sve oploditi. 
    Nisam uzimala estrofem, samo utrogestan od aspiracije. I evo još ga koristim 😂
    Tako da, samo nastavljaj kako su ti rekli, nema prestanka dok doktori ne kažu. Ako dođe do trudnoće nastavljaš uzimati, ako ne, onda se prekida.
    Sretno 🤞🥰

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• awi
    15. Rujan 2022. 13:35

J_Lo

awi

Heej čestitam. Nadam se da će, bez obzira na brok, biti žilave i kvalitetne i da će se sve oploditi.
    Nisam uzimala estrofem, samo utrogestan od aspiracije. I evo još ga koristim 😂
    Tako da, samo nastavljaj kako su ti rekli, nema prestanka dok doktori ne kažu. Ako dođe do trudnoće nastavljaš uzimati, ako ne, onda se prekida.
    Sretno 🤞🥰

jooj daj Boze, hvalaaa ti ❤️

💁🏻‍♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
    💁🏻‍♂️1985., asthenozoospermia 16%
    *FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
    9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
    11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.