Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Višnja42
    02. Veljača 2024. 12:23

Cure planiram MPO može li mi neka rec cijene u IVF u Kvaternik plazi i u Hilarusu kod Vrcica? Hvala ❤️

• Malena1712
    07. Veljača 2024. 18:49

tinčica1703

Ninaniksy

Što se tiče spermiograma vidim da ti u potpisu piše normospermia, a sad si rekla da je loš, uglavnom moj suprug je imao oligoazestonoospermiu, i od svih suplemenata koje je koristio pomogao mu je jedino fertil up, nakon 3 mjeseca koristenja došao je do normospermije.

Da, tako je bila stvar u početku, međutim kaže da je problem nastao i da nije ok nešto sa partnerove strane. Odradit ćemo neke pretrage vjv sad kad dođemo u neku drugu polikliniku. I sama sam ostala iznenađena. 🥺

Ej .Dali si ti krenula u polikliniku betaplus ili kod Škvorca ?
    Meni je isto ginekologica preporučila betaplus .Takoder sam ko i ti isla u Os kod doktora Popovića.Ja krenula u 6 mjesecu u 8 renovacija .Neplaniram se vracati tamo.

Isto mi nije jasno dali mi imamo jos kakvih dodatnih troskova,ili sve ide preko hzzz ?

• Linda86
    10. Veljača 2024. 19:08

Stela od srca cestitam suprugu i tebi na malenom L, konacno si docekala svoj smotuljak. Isla sam vidjeti kako si i vidila da si rodila. Vrtila sam stranice unazad da nadem slicicu. Bas je slatkica 💙 🥰 tebi zelim brzi oporavak ❤️
    Tikvica i tebi iskrene cestitke. 🥰 
    Cure i ja smo dobro, one su ekstra zahtjevne X 2. 😅❤️❤️Sada 14 mjeseci, trce uokolo, vec im je najdraza rijec "Ne" kada treba dirati nesto sto ne bi smjele... znatizeljne su i pametne. prvu godinu nitko nije spavao duze od dva sata, sada cak i skupimo 3-4 h. Iako nemaju jos niti jednu ni priblizno prospavanu noc. Dnevno spavanje muka, 40 minuta i budenje (male pobjede se slave jer je prije bilo 30 minuta) 🤣 nemam(o) pomoc, tako da ne zamjerite, ne stignem procitati niti stranicu knjige, a kamoli pratiti vijesti, forum... u svakom slucaju, puno vas pozdravljamo i svima zelimo puno srece, zdravlja i uspjeha na ovom putu 🥰🥰🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Leptirica12
    10. Veljača 2024. 19:36

Pozdrav cure,danas je 10 dan kako je rađena inseminacija i uradila sam test.Nakon 5 minuta je pokazalo skroz blijedu crtu,a vec nakon 10ak minuta crtica je postajala sve tamnija.Ne znam vise da li ja umisljam tu drugu crticu zato sto je zelim vidjeti ili je uopce nema.

• insomnia
    14. Veljača 2024. 18:50

Pozdrav svima, nova sam na forumu i razmisljam o inseminaciji u Repromedu. Svi nalazi su nam ok, pokusavamo vec dvije godine ali nazalost nista. Bila sam tamo na konzultacijama i na pregledu prohodnosti jajovoda te nakon toga nam je receno da je sljedeci korak inseminacija kad i ako se odlucimo na to. Nakon toga smo pokusavali ali i dalje nista.
    Kontaktirala sam Repromed rekla sam da sam zainteresirana za inseminaciju te mi je receno da se javim prvi dan ciklusa, da se dogovorimo za termin koji je 20-i dan ciklusa. Nije mi jasno, to tako ide, bez terapije, bez folikulometrije?🤷🏻‍♀️

wildflower
    14. Veljača 2024. 20:07

Leptirica12

Pozdrav cure,danas je 10 dan kako je rađena inseminacija i uradila sam test.Nakon 5 minuta je pokazalo skroz blijedu crtu,a vec nakon 10ak minuta crtica je postajala sve tamnija.Ne znam vise da li ja umisljam tu drugu crticu zato sto je zelim vidjeti ili je uopce nema.

Uploadaj sliku :)
    Jesi jos testova radila?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Marty124
    18. Veljača 2024. 19:03

Cure drage, test beta je za 2 dana i nemogu dočekati, samo me zanima pošto sam 5 dana nakon ET, primila 1500IU Brevatcida i dali će se to vidjeti na testu?
    Koliko je dugo ta količina u organizmu, ima li možda netko od Vas iskustva?
    Inače leđa me bole, iznad bubrega, i lumbalni dio sad neznam dali to ima veze sa dolaskom menge ili plusicem, nadam se ovo drugo.... puse saljem❤️❤️❤️

🧑 39 normozoospermia
    👩 39 2010. ruptura žuta tijela
    IVF u procesu poliklinika ŠPARAC, menopur, overleap do 5 d.c. 29.1. Folikulometrija
    Folikula 4 desno 20, 19,15 i lijevo14 mm
    Endometrij 12 mm
    05.02 . Punkcija / 4 jajne stanice/ 2 oplođene

• marica36
    04. Ožujak 2024. 10:27

Pozdrav Pandice imaš li kakav savjet što se tiče repromeda? I ja idem tamo a vidim tebi je uspjelo!!! 🙏🩷

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• likbratz
    04. Ožujak 2024. 15:06

Pozdrav zene.. eh ovako nakon sto smo odradila sonoHSG i ustanovili da su mi jajovodi skoro pa neprohodni skroz,preporucili su mi da razmotrimo vantjelesnu oplodnju. Sa naglaskom da nakon ovog ispitivanja moze doci do trudnoce jer se malo odcepe. Poslije naravno opet ce se zacepiti. Da li je neka ostala trudna prirodnim putem nakon odradjenog hsg?
    Hvala 

• likbratz
    04. Ožujak 2024. 15:07

Pozdrav zene.. eh ovako nakon sto smo odradila sonoHSG i ustanovili da su mi jajovodi skoro pa neprohodni skroz,preporucili su mi da razmotrimo vantjelesnu oplodnju. Sa naglaskom da nakon ovog ispitivanja moze doci do trudnoce jer se malo odcepe. Poslije naravno opet ce se zacepiti. Da li je neka ostala trudna prirodnim putem nakon odradjenog hsg?
    Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.