SANJUSKA Boze koliko trudnica,bravo svim lavicama 🥰🥰 i sretno nama u postupcima 🥰🥰 Meni je receno da neman nista za zamrzniti,pored odlicne brojke jajnih stanica smrzlica nece biti jer se nisu lijepo razvile do 5 dana, o cemu ovisi kvaliteta jajne stanice,moze li me netko posavjetovati? Koliko puta ste bili na aspiraciji?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Bejbe nadam se da će se tlak stabilizirati 🙏🤞🤗😍
Anii dobro sam, ne mogu se žaliti evo dns sam nakon dugo dugo vremena spavala do 09,30 u šoku sam 🤣🤣 ali mi je baš dobro došlo 🤗😍 dns imam pregled pa ćemo vidjeti što kaže dr 🙈
Lotti bitno da bebač dođe i da bude sve ok, a sad ako je i takva situacija druge nema nego se pomiriti s tim, sretno 🤗😍
Bejbe kako si ti, kakva je situacija sa tlakom? 🤗😍
Cure sretno svima u svim fazama da vam ova godina svima donese dugo očekivanu sreću 🙏🤞❤️
Ej,evo tlak je sad stabilan ,onako po školski ,dali su mi terapiju pa još malo prate . Tako da je to super .
Ali kako sam ja otpočetka kašljala, opet su me testirali i da imam respiratorni virus,pa sam sama u sobi,nemam posjete i pijem antibiotik. Malo mi je monotono,ne smijem iz sobe😵💫
Sad mi je gori taj kašalj ,ali čini mi se da je malo slabiji ,i da ide na bolje.
Bome ti si na samom kraju. Šta kaže dr. Na pregledu?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
SANJUSKA Boze koliko trudnica,bravo svim lavicama 🥰🥰 i sretno nama u postupcima 🥰🥰 Meni je receno da neman nista za zamrzniti,pored odlicne brojke jajnih stanica smrzlica nece biti jer se nisu lijepo razvile do 5 dana, o cemu ovisi kvaliteta jajne stanice,moze li me netko posavjetovati? Koliko puta ste bili na aspiraciji?
Kod mene nikad nije došao taj odgovor.
Samo su mi rekli da je to nepredvidivo, to je takav genetski materijal i sl. A i kažu da nakon 3.dana preuzima muški faktor,nije samo JS.
Ali ti na njenu kvalitetu možeš utjecati,ima na prvoj stranici koje dodatke možeš uključiti,jer ne vidim jel sad koji uzimaš.
I cure šta imaju iskustva će sigurno napisat.
Meni je bio preporučen Solgar Co- Q10,ali baš velika doza.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe2018 hvala ti na odgovoru,..Ne uzimam jos nijedan ovo mi je prvi ivf postupak i jos sve ispitujem o svemu,pogodilo me sto nema za zamrznit ali sta je tu je,idemo dalje. Cestitke tebi na ostvarenoj mrvici i zelim puuuno srecee 🥰🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Anica ja sam rodila u Du, ako te sto zanima slobodno pitaj.
Mrvica žao mi je 😔 nadam se da će ti idući postupak biti dobitan 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Faith wooow predivna sličica 😍😍🤗 Nek se nastavi dalje u istom tonu 🥰🍀🍀🍀
Lali dobrodošla i sretnoo 😊😊
Trudnicee baš vas je puno, predivno je za vidjeti vaše potpise 🥰🥰😁😁
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ne znam otkud bi krenula. Sama operacija je prošla dobro, oporavak je izazovan pogotovo prvi i drugi dan, no sve je to izdržljivo kad usporediš sa paketićem koji si dobio. To je neprocjenjivo, kao što mislim da je spavanje precijenjeno🙆🏻♀️😂
Sami porod (operacija) je prosla dobro, rana savrsena❤️
Sami odjel babinjača na Svetom Duhu je nažalost tužan. Imaš sestre za roditelje i sestre za bebe. Sestre za rodilje su ok, možeš koliko toliko doći do njih. Sestre za bebe i dojenje su nažalost katastrofa, čast izuzecima ali zaista su rijetke. S obzirom da su sve rodilje pod hormonima i u nekakvim novim ulogama mislim da bi trebali proći komunikoloske radionice i ne raditi posao koji ne voliš. Sva sreća pa je meni osobno bila patronažna prije samog poroda pa je to jedino razlog zasto nisam dobila upalu i kolko tolko znala sto mi je ciniti.
Sto se tice hrane, smestaja, wc-a nemam kaj trc jer zaista mislim da nisam dosla u hotel i par dana mi je to sasvim izdrzljivo.
Hrana je bolnicka, meni osobno ok, wc je cist, nije savrsen ali je pl, uvijek je bil owc papira i dezinfocijansa, nazalost to sto je sve starije ne znaci i ds je prljavo.
Samo napominjem da sam ja osobno jako osjetljiva na cistocu.
Znaci, za nista nemam primjedbe osim na sestre koje bi nam trebale biti support i pomoci, nazalost to je tesko razocaranje.
Ovo posem u par navrata i ne mogu se uopce skoncentrirati pa ako vas zanima jos nesto, pucajte dok je frisko u glavi.
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Ne znam otkud bi krenula. Sama operacija je prošla dobro, oporavak je izazovan pogotovo prvi i drugi dan, no sve je to izdržljivo kad usporediš sa paketićem koji si dobio. To je neprocjenjivo, kao što mislim da je spavanje precijenjeno🙆🏻♀️😂
Sami odjel babinjača na Svetom Duhu je nažalost tužan. Imaš sestre za roditelje i sestre za bebe. Sestre za rodilje su ok, možeš koliko toliko doći do njih. Sestre za bebe i dojenje su nažalost katastrofa, čast izuzecima ali zaista su rijetke. S obzirom da su sve rodilje pod hormonima i u nekakvim novim ulogama mislim da bi trebali proći komunikoloske radionice i ne raditi posao koji ne voliš. Sva sreća pa je meni osobno bila patronažna prije samog poroda pa je to jedino razlog zasto nisam dobila upalu i kolko tolko znala sto mi je ciniti.
Sto se tice hrane, smestaja, wc-a nemam kaj trc jer zaista mislim da nisam dosla u hotel i par dana mi je to sasvim izdrzljivo.
Hrana je bolnicka, meni osobno ok, wc je cist, nije savrsen ali je pl, uvijek je bil owc papira i dezinfocijansa, nazalost to sto je sve starije ne znaci i ds je prljavo.
Znaci, za nista nemam primjedbe osim na sestre koje bi nam trebale biti support i pomoci, nazalost to je tesko razocaranje.
Ovo posem u par navrata i ne mogu se uopce skoncentrirati pa ako vas zanima jos nesto, pucajte dok je frisko u glavi.
Ista prica i na Vinogradskoj.Katastrofa su sestre.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ista prica i na Vinogradskoj.Katastrofa su sestre.
Cestitam Tikvice na bebi L.Mislim cak da nam se isto sincici zovu ako me pamcenje dobro sluzi 💙💙
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Tikvica,dobro si prosla uf....sada dan po dan i samo uzivanje uz malu krofnu🥰....
Kakvu upalu si mogla dobiti mozes li objasniti?
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji