Luna, drago mi je da je sve u redu, neka tako i ostane 🤞🥰
Aneri, Mrvica, cure super brojke, neka ih se što više oplodi 🤞🥰
Ja sam cure moje danas cijeli dan u Zagrebu, napokon sam sad na putu kući, pa evo da vam podnesem izvještaj sa pregleda u Beti.. na početku me odmah dočekao nalaz onog nekog GlycanAge istraživanja što sam vam spominjala, uglavnom tamo piše da je moja biološka dob 52 😱 i da je zbog toga moj amh tako nizak. Dalje, na uzv samo dva potencijalna antralca, sve ostalo sitno za sada. Doc kaže jedino što mi možemo sad je probati, tako da dobila sam terapiju Gonal 150 i Menopur 75. Počinjem se pikati u petak i u utorak idem na prvi uzv. Znam i sama da su šanse male. Tko zna hoću li uopće reagirati na terapiju. Ali tako je kako je. Dalje, razlog mog ostanka cijeli dan u Zg je taj što uputnica nije bila u sustavu, pa opet zovi svoju ginekologicu i jedva dobi pravu uputnicu. Jer bez uputnice nema lijekova, logično 🤷♀️ I za kraj, dr. Bračun odlazi iz Bete i sad ja ne znam hoće li me do kraja voditi dr. Dmitrović ili nova dr. Belak.. oprostite drage moje na dugom postu.. dan mi je dosta poražavajući, ali valjda će biti bolje. Ljubim vas sve 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky ne mora značiti da neće uspjeti zato, pa puno cura na forumu je uspjelo s niskim amh. Moj je 2,2 bio prije godinu dana i dr.L mi je sad zadnje rekao da mi stanje iznutra ne odgovara godinama, onda sam znači biološki isto baba 🤣😮💨 Ali probat ćemo što sad.
Netko je pitao za miom, ja sam imala neku cistu oko 1 cm mislim, ali izašla je s mengom. Rekli su ako neće da će je odstraniti kirurškim putem. Srecom nije trebalo 👏
.
Danas sam bila na Merkuru na hematologiji, neki su mi nalazi granični tj samo fibrinogen pa mi je preporučila pikanje heparinom svaki dan od potvrde trudnoće do 6 tj nakon poroda. Znači prvo mi je bilo muka od pomisli na ivf pikanje, a sad ovo 🤣 Svemir mi se lagano sprda ahahaha bila sam danas u depri, sad mi je smijesno vec 🫣 Jel tako strašno kako zvuči? Nadam se da su neke male pikice 🥲
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
daxx.86@gmail.com
Jurky ne mora značiti da neće uspjeti zato, pa puno cura na forumu je uspjelo s niskim amh. Moj je 2,2 bio prije godinu dana i dr.L mi je sad zadnje rekao da mi stanje iznutra ne odgovara godinama, onda sam znači biološki isto baba 🤣😮💨 Ali probat ćemo što sad.
Netko je pitao za miom, ja sam imala neku cistu oko 1 cm mislim, ali izašla je s mengom. Rekli su ako neće da će je odstraniti kirurškim putem. Srecom nije trebalo 👏
.
Danas sam bila na Merkuru na hematologiji, neki su mi nalazi granični tj samo fibrinogen pa mi je preporučila pikanje heparinom svaki dan od potvrde trudnoće do 6 tj nakon poroda. Znači prvo mi je bilo muka od pomisli na ivf pikanje, a sad ovo 🤣 Svemir mi se lagano sprda ahahaha bila sam danas u depri, sad mi je smijesno vec 🫣 Jel tako strašno kako zvuči? Nadam se da su neke male pikice 🥲
Babci smo, da 😅 ma dok imam ijednu dobru jajnu stanicu u svom tijelu, ja ne odustajem, bar mi ove kronološke godine idu u prilog još 🤦♀️😅 sretno nam 🤞🤞🥰
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky bas me sad sokiralo da dr.Bračun odlazi 😮 a jel znas di ide?
Sretno ti i nek bude uspjesno 🤞
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Jurky Rolica , svi imamo lose prognoze inace ne bi bili tu gdje jesmo..ali pokusavati i nadati se treba.. zato cure moje drage pridruzuje vam se jos jedna baba sa amh 1..a mozda je sad i manje jer prosli nalaz sam radila u martu 2023
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 ⏳
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Luna, hvala ti 🥰 ne znam gdje, samo znam da odlazi. Šteta, jer baš mi je sjela..
Tanjanja, tako je..meni mama kad god joj se požalim kaže: Da je sve dobro, ne bi ti ni trebao ivf. Tako da, idemo dalje do kraja 🤞💪
Jurky bas ti je danas bio izazovan dan! Drzim fige za sto veci broj folikula 🤞🏼🤞🏼
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Tanjanja meni to nije bilo ništa tako strašno ponesi si bočicu vode i ako ti bude slabo popiješ vode i dobro, što sve prođemo u ovoj mpo priči oggt je p dim da prostiš 🙈
Ketyx držim fige da bude uspješno 🙏🙏 ako ne onda si kod dr G zaista u dobrim rukama meni je donio sreću 🤭🤞🙏
Korni o pa super je to sa spavanjem sad možeš malo nadoknaditi ono početno ne spavanje 🤭 ja sam dobro ne mogu se nešto žaliti da mi je teško sve su izraženije jače kontrakcije ali ništa se konkretno još ne događa 😁 je doma je sve spremno samo ja od dosade više ne znam što bih čistila i što bih radila 🙈
Jurky zšt onda dr nije probala sa blagim protokolom kao što je imala naša Tikvica kod dr L, nema smisla filati se hormonima jer neće magično narasti 10 folikula🙈 ja se nadam da ćeš napokon biti zadovoljna i da će ovaj postupak biti onaj dobitni🙏🙏😍 amh ne znači ništa kada je birtiji broj antralnih tako da držim 🤞🤞🤞❤️
Rolica bolje da si pokrivena nego da se pitaš što bi bilo kada bi bilo, sve te injekcije nisu velike ali su nažalost igle malo tupe i peckaju pa nije loše prije samog pikanja mjesto uboda ohladiti sa kockicom leda def je onda lakše, iako se meni neda svaki put s ledom zaj pa niti ne hladim mjesto uboda sve se to preživi 💪💪
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
MarishaEvo mene , punkcija obavljena iako je do sada sve vodio dr Škvorc punkciju mi je obavila danas dr.Lana , sve je proslo okej s anestezijom stvarno samo mirno utones u san , daje se venski , traje svega 15-min , probudis se super odmoran 😊
Ja sam imala 13 satnica i embriologica mi je rekla da je to odlicno , sutra ce me zvati da mi javi kad ide vracanje ..
nemam nikakvih bolova za sada , sve mi je oke
Iako je rekla da su moguci bolovi kao grcevi i probadanja nako sto sve popusti … sve u svemu vise sam se uplasila nije stvarno nista strasno … i preporucujem svakako svim curkama ako mogu birati anesteziju svakako , lakse je ..Ahaa ti si sljedeci mjesec super , nadam se da ce sve biti dobro taman da ti se spusti TSH i spremna si , sve ce to biti dobro i nadam se da cemo uskoro imati pozitivnu betu 🙏🥰Ajde super, baš mi je drago. 13 je odličan broj, nadam se da će ti se čim više oploditi🤞🏼
Uredi si potpis da se lakše pratimo.I ja se nadam da ce biti sto vise , sutra cemo vidjeti kad me nazovu pa javljam kakav je ishod ..
nisam skuzila da je potpis nestao sada sam ponovo uredila , hvala ti 🤗
Meni je sada na zadnja 3 uvz otkriven i miom ali mi je rekla da za sada ne smeta , sada evo
Ima li koja od vas da je sve bilo oke uz miom ?
Hvala
Nisam imala miom, ali sam imala ciste i kako imam endometriozu također žarišta na jajnicima. Rekli su da to nema veze i ušli u postupak, evo nas danas 12 tjedana 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji