Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marisha

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Vitara čestitam na bebici L tebi brz oporavak.
    Izdrži još malo u bolnici pa ste doma u toplom i sigurnom okruženju

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

bejbe2018

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Vitara

Pozdrav cure!!!!
    Ja sam u petak otišla u TA na pregled. Osjećala sam lagano "frkanje" ali nisu to bili pravi trudovi. Ctg ih je očitavao kao redovne, bila prst otvorena i dr me odmah posla na carski. Prije toga je procijenio bebu na 4600. 😱😱
    Za manje od 2 h od tog pregleda stigla nam je Lucija, 4100 teška i 51 duga. 😊😊😊😊
    Carski je napravljen pod spinalnom, iako sam ja htjela opću jer ne podnosim krv, rane, operacije i bilo mi je jako teško podnijeti sve ono što ide uz operaciju. Kad je ona popustila ostatak dana i prvu noć trpila sam nesnosne bolove jer je bio 2.carski i kažu da je puno teže nego 1.puta. Davali su mi brdo analgetika ali ništa nije djelovalo.
    Jučer popodne sam ustala, rez boli kod kretnji. Beba je hvala Bogu dobro i nadam se što prije doma.
    Mlijeka nemam još koliko joj treba. Dohrane ju nekada, iako moram svakoj sestri objašnjavati zašto jer po njima ima dovoljno iako mala satima plače na sisi. 🙄
    Od danas me ni sestre ne gledaju i prepuštena sam sama sebi kako god mi je još teško. 🤷

Ček nisam shvatila zašto je morao carski,ti si ono to htjela jer imaš nekih zdravstvenih problema, nešto mi se čini da sam pročitala prije?
    Žao mi je šta imaš takav tretman,kad mi je pričala jedna cura u KBC Split rekla je da joj je bilo dobro, na odjelu,jer ništa nije radila da su stvarno bili dobri prema njoj.
    Nadam se da će ti brzo to proći pa ćeš uživati s bebicom.
    ❣️🥰

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Hej cure, samo da vam poželim super dan 
    Evo popis stvari za bolnicu iz jednog planera trudnoće ako vam treba, vidim da pišete o tome...
    https://imgur.com/a/ZUztIq1
    Sretnooo!

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Shunky

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Cure, 
    ima li koja iskustva s postupkom u KBC Split - ja moram sutra vaditi betu, ali test mi je negativan, tako da idem vaditi reda radi kad već imam uputnicu, no zanima me što dalje - pretpostavljam da bih mogla odmah na sljedeći pokušaj što se tiče fizičkog stanja, no kako moram putovati u Split, ne mogu ponovno tako brzo uzimati godišnji (u prvom postupku smo u dva tjedna morali sedam puta ići u Split i sreća da se potrefilo da su taman bili praznici pa sam uspjela spojiti) pa me zanima zna li tko jesu li imalo fleksibilni oko odrađivanja kontrolnih ultrazvuka drugdje ili baš inzistiraju da se odrađuju kod njih? Kad bih mogla koji UZV odraditi doma, spasila bih se. Pitat ću naravno i njih sutra ali da se malo psihički pripremim unaprijed...

👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
    🧑🏼'80. Spermiogram varira
    1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌

• Vitara

Broj poruka: 400

Prijavi adminu

bejbe2018

Vitara

Pozdrav cure!!!!
    Ja sam u petak otišla u TA na pregled. Osjećala sam lagano "frkanje" ali nisu to bili pravi trudovi. Ctg ih je očitavao kao redovne, bila prst otvorena i dr me odmah posla na carski. Prije toga je procijenio bebu na 4600. 😱😱
    Za manje od 2 h od tog pregleda stigla nam je Lucija, 4100 teška i 51 duga. 😊😊😊😊
    Carski je napravljen pod spinalnom, iako sam ja htjela opću jer ne podnosim krv, rane, operacije i bilo mi je jako teško podnijeti sve ono što ide uz operaciju. Kad je ona popustila ostatak dana i prvu noć trpila sam nesnosne bolove jer je bio 2.carski i kažu da je puno teže nego 1.puta. Davali su mi brdo analgetika ali ništa nije djelovalo.
    Jučer popodne sam ustala, rez boli kod kretnji. Beba je hvala Bogu dobro i nadam se što prije doma.
    Mlijeka nemam još koliko joj treba. Dohrane ju nekada, iako moram svakoj sestri objašnjavati zašto jer po njima ima dovoljno iako mala satima plače na sisi. 🙄
    Od danas me ni sestre ne gledaju i prepuštena sam sama sebi kako god mi je još teško. 🤷
    Ček nisam shvatila zašto je morao carski,ti si ono to htjela jer imaš nekih zdravstvenih problema, nešto mi se čini da sam pročitala prije?
    Žao mi je šta imaš takav tretman,kad mi je pričala jedna cura u KBC Split rekla je da joj je bilo dobro, na odjelu,jer ništa nije radila da su stvarno bili dobri prema njoj.
    Nadam se da će ti brzo to proći pa ćeš uživati s bebicom.
    ❣️🥰

Nije zato što sam htjela, već da, imam problema s kičmom i ne mogu roditi veliku bebu. Prvi je bio manji od ove bebe i zapeo je. I meni je s prvim bilo ok. Lijekovi djelovali, sestre pomagale toliko da ga u bolnici ni jednom nisam presvukla. Sad je drugačije. Em bol jača, lijekovi slabije djelovali i čim se digneš sve je na tebi. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

noor1994

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Bok cure, nadam se da me primate u društvance! Nedavno smo bili smo na prvim konzultacijama za MPO u Vinogradskoj, kad smo se naručivali sestra je rekla da ne mogu birati doktora vec koji me zapadne. Zanima me za ubuduće, uvijek se po principu tko prvi slobodan ili nas dalje vodi doktor koji je bio na prvim konzultacijama? Hvala puno! 

🙎‍♀️28 - AMH 14,5 pmol/L, endometrioza (laparoskopija)
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    02/24 IVF - Sv. Duh - 8🥚 - ET jedan 4.dnevni, 2bc🐧

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

SIJEČANJ
    Korni UZV 08.01.
    Tikvica UZV 08.01.
    Faith UZV 09.01.
    Lara UZV 09.01.
    Gabby UZV 10.01.
    Johicaa UZV 10.01.
    Bubica1 UZV 10.01.
    Lotti UZV 11.01.
    Bubica1 GUK profil 16.01.
    LeeLoo Nifty 16.01.
    Jurky UZV 17.01.
    Luna573 UZV 17.01.
    NPelica UZV 24.01.
    Sreca3 UZV 24.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

Nove cure dobrodošle i čim prije otišle na veselije teme 🤗
    Tikvice i Korni, javite se kad dođete s pregleda 🥰
    Vitara, čestitam od srca 🥳❤️ Još jedna baby L, juhuuu 😁
    Želim ti brz oporavak i da ste čim prije doma, vjerujem da nije lako kad nemaš baš pomoći u takvim trenucima 😕 Izdrži još malo 😘
    Meni za 2 dana pregled i već me lagano hvata panika jer su mi u prošloj trudnoći u 33. tjednu rekli da je beba premala, a dotad sve super. Znam da mi je nerazuman strah jer ništa ne mora biti isto, ali opet si ne mogu pomoći da ne mislim o tome... 🙈

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Marisha

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

noor1994

Bok cure, nadam se da me primate u društvance! Nedavno smo bili smo na prvim konzultacijama za MPO u Vinogradskoj, kad smo se naručivali sestra je rekla da ne mogu birati doktora vec koji me zapadne. Zanima me za ubuduće, uvijek se po principu tko prvi slobodan ili nas dalje vodi doktor koji je bio na prvim konzultacijama? Hvala puno!

Dobrodošla 
    Nema pravila, danas ti može biti Bolanča a sutra Tomić...isto tako na aspiraciji i na transferima. Na folikulometriji znaju biti još dvije doktorice, vrlo su mlade (njima ne znam imena iako su mi bile obje ) Jedan dan je velika gužva, za dva dana nema žive duše. Ono što znam iz prve ruke je da Bolanča radi transfere uz UZV dok Tomić ne prakticira tako. 
    Sestre su gore jako ljubazne, stvarno se nema što za reći za cijeli odjel. Sretno 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

Žuži

Broj poruka: 318

Prijavi adminu

Bok Shunky, ja sam bila na postupcima u KBC-u Split, ne znam koliko su fleksibilni sto se tiče ultrazvuka i folikulometrije, najbolje da vidiš s doktorom koji te vodi. Ono sto znam je da ti treba proći najmanje tri mjeseca između dva stimuliranja postupka (barem je tako meni bilo). Opet su to hormoni pa treba tijelu vremena da se oporavi

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.