Bebolina supeer, držim fige da sve ide po planu i čekamo novosti 😃🍀🍀
Korni koliko ces jos raditi, što planiraš 😊 Ma da imas pravo, proletit ce vrijeme pa krecemo i mi 🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure, evo i mene ovdje po prvi put. Nakon dosta isčitavanja malo sam se pogubila :)
Mali preview mene. Imam 35 god. Prošle god na standardnom pregledu (svake god idem) saznajem da imam endometriozu tj cistu od 8 cm na jajniku (prije nikakvih simptoma). Nakon uvjeravanja svih bitnijih ginekologa i specijalista u Rijeci (išla na više konzultacija), operacija napravljena u 6 mjesecu. Preporuka nakon op ic prirodno par mjeseci, ako ne onda IVF. Nakon mijenjanja ginekologa i nakon samog istraživanja, dolazim do podataka da sam trebala smrznut stanice/embrija prije op. Nitko ni A ni B o tome mi je rekao. Do današnje gin. koja mi je sve eto potvrdila. Naime, jajnik na kojem je bila cista ne funk više, AMF pao na 0.4. Usputno imam i Hashimotov.
Ugl, preporuka nove ginekologiceje ićprivatno jer kako ona kaže u Rijeci u KBCu se dosta vremena izgubi na papirologiju, ponovi ove nalaze, ovi nisu ok, dodjite za par mjeseci..
Preporučila mi je Beta plus,Polikliniku Škvorc te IVF polikliniku. Moje pitanja curama koje su nedavno bile u tim poliklinikama kako su zadovoljne, da li bi trebala nešto znati/napraviti? Ugl, skuzajte na predugom postu i ako sam fulala gdje postati :)
Pozdrav.
Meni je također otkrivena endometrioza tokom redovnog gin.pregleda (2ciste na lijevom jajniku). Mišljenja ginekologa su se jako razlikovala,vecina ih je bila za laparoskopiju i uklanjanje cisti,no svejedno sam se odlučila potražiti jos jedno mišljenje u ivf poliklinici tako da preporučam ivf pol i dr.Maričića koji mi se na prvu dopao kao vrlo stručan i empatičan i savjetovao da ne operiram ciste (samo zato jer nisu vece od 5 cm)jer če mi time bitno smanjiti AMH. Ja Vam preporučam dr.Maričića i konzultacije u ivf pol.
🙍♀️ '93-endometrioza, hipotireoza,AMH 30
👨'92-normozoo
2019.spontana trudnoća 💙
1.IVF 8/2024
Bebolina supeer, držim fige da sve ide po planu i čekamo novosti 😃🍀🍀
Korni koliko ces jos raditi, što planiraš 😊 Ma da imas pravo, proletit ce vrijeme pa krecemo i mi 🥰
zasad mi je plan otvoriti porodiljni 45 dana prije i uzeti prije toga GO (20 dana), znači tamo negdje početkom/sredinom 4.mj, što mi se trenutno čini jako daleko, a opet će sigurno proletiti 🙈
ma da, proći će to vrijeme za čas, i startate ❤️🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure s endometriozom, je li vam se pogorsala nakon neuspjelih ivf postupaka? Stalno razmisljam o svom tom zadebljanom endometriju, a kako i emdometrijske priraslice reagiraju jednako kao i endometrij, sigurno su i one nabujale
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Sad i mene zanima ovaj dio sa zamrzavanjem stanice prije op? Kak to funkcionira? Ja sam imala laparatomiju i laparaskopiju i nitko nikad to nije spomenuo.😟 Shunky ne znam sto bih ti odgovorila, meni je sve pocisceno i izadeni jajovodi i priraslice u svibnju tako da je sad na redovnom pregledu sve bilo ok, papa je isto dobar i jedva cekam krenuti u postupak u ozujku. Jucer sam sa doktoricom u Skvorcu podijelila svoje strahove i brige, imala je bas strpljenja i puno pitanja i odgovora na temu te proklete endometrioze. Curke sretno svima
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Pozdrav svima,
Nova sam ovdje i pokušala sam što više toga pročitati kako bih dobila neke informacije, ali izgubila sam se u svemu iako sam pročitala valjda zadnjih 150 stranica, ako ne i više🙈
Zanima me jel ima netko da ide ili je išao na Vuk V. Na MPO. Kakva su iskustva?
Pozdrav..
Evo ja sam bila na Vuk V.
Zadnji put sam bila prošle godine u 1 mj jer sam u tom postupku ostala trudna.
Sad dal se nešto mjenjalo neznam, ako ima koja cura koja je sas tamo bude se nadovezala na moje.
Znači bili su 3 doktora dr Pavan Jukić ona je glavna, dr Planinić i dr Kardum. Svi 3 su bili dobri,ali najviše mi se sviđao dr.Kardum najviše gaivorio šta se radi, kaj vidi na uzv, ali ni ove 2 dr nisu loše
Guzva nije bilo, uzv su ujutro, punkcije i transferi posle 11.
Ja ostala trudna iz 3.. ako još nešto zanima pitaj
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Roxy bas mi drago da si se javila, hvala ti ljube❤️❤️❤️
Kako si ti? Kakvi su planovi za dalje? 😘😘😘
Destination unknown mislim da niti sa jednom klinikom ne mozes pogrijesiti, a svaka od nas ce ti uvijek preporuciti bas onu koja je nama donijela srecu 😊
Kod niskog AMH curke najcese se odluce za Repromed, ja sam osobno bila u ivf centru Lucinger.
Nekad nije kose otici kod par dr. da vidis koji ce ti “sjesti”.
Nasa Sani ima iskustva iz vise poliklinika, malo je vise odsutna sada ali ako vidi sigurno ce ti napisati misljenje 😊
I da, imamo mi trudnica i sad vec mama koje su ostvarile trudnocu u kbc RI, sretno 😊
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sad i mene zanima ovaj dio sa zamrzavanjem stanice prije op? Kak to funkcionira? Ja sam imala laparatomiju i laparaskopiju i nitko nikad to nije spomenuo.😟 Shunky ne znam sto bih ti odgovorila, meni je sve pocisceno i izadeni jajovodi i priraslice u svibnju tako da je sad na redovnom pregledu sve bilo ok, papa je isto dobar i jedva cekam krenuti u postupak u ozujku. Jucer sam sa doktoricom u Skvorcu podijelila svoje strahove i brige, imala je bas strpljenja i puno pitanja i odgovora na temu te proklete endometrioze. Curke sretno svima
Meni su dijagnosticirali endometriozu na redovnom godisnjem pregledu, ali vjerojatno je endometriom postojao godinama prije samo mi nitko mi nije nista rekao. Tada sam imala 36 godina, dakle vec neka gornja granica za trudnocu, nikakvog spominjanja smanjenja plodnosti, snizenog amh u slucaju operacije, nista. O zamrzavanju jajnih stanica ni rijeci, a sugerirana mi je operacija uz napomenu da to 'najcesce pojede cijeli jajnik'. Sljedeca tri ginekologa su mi rekla da nema potrebe za operacijom jer je endometriom malen i godinama ne raste, a na oziljkastom tkivu se stvara jos vise priraslica pa bolje ne dirati. Ali da je baaaarem netko spomenuo da bi bilo pametno zamrznuti jajne stanice, poduzeti ISTA za eventualnu kasniju trudnocu... :(
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Tikvice jesi li išla dns kod dr? 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage moje ženice/borilice,
Upadam malo ko padobranac dugo nisam pisala ali pratim koliko stignem!
Tikvice svu sreću svijeta ti želim.Uskoro kreće tvoj najljepsi period u životu,zasluženo nakon tolike borbe.
Vjerujem da ti nista nece bit tako tesko nakog svega sto si prosla,a sigurna sam da ces bit najbolja mamica.❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️