Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makud92
    29. Prosinac 2023. 09:46

Cure, ja sam u srijedu vadila drugu betu (16.DNT) -3500, javila Petrovoj i jučer bila na UZV i sve je di treba biti..pravilna GV i ŽV te se embrij nazire. Za 2 tjedna opet kod njih UZV...međutim danas u noći sam imala blage grčeve i išla piskit pa je na papiru bilo malo svježe krvi...sad ne znam što da mislim o tome, čitajući forum, ne mora ništa značiti, nego ako krenu bolovi i jako krvarenje pravac na hitnu...

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

Rolica
    29. Prosinac 2023. 09:54

PBTAB čestitam, predivne vijesti! Baš mi je jako drago zbog vas ❤️
    .
    Svima želim super dan!

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

ivkaa
    29. Prosinac 2023. 09:58

Ivka33

Zene krv izvadena sidim pijem kavu i cekam nalaz, neidem iz bolnice dok nebude gotov. Zadnja dva dana i nocas cilu noc uzasna glavobolja tuce sa svih strana 🤕

Ja se nadam velikačkoj beti!! Javii čim saznaš!

Mene peglaju grčevi od preksinoć, migrena i cerviks se spušta malo po malo.. tako da se već lagano mirim sa sudbinom...

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Stela_M
    29. Prosinac 2023. 10:53

Makud može ti biti i od pregleda ipak je to dole sve osjetljivije, svakako pripazi na količinu krvarenja i na bolove, a druge nema nego odmarati🤞😍
    Tikvice dobro sam samo me to nespavanje ubija u pojam ali već duži period traje pa je pod normalno već, inače se ne mogu žaliti 🤭 ja sam spremila torbu fali mi još nekih sitnica ali u globalu spremna je jer me dragi maltrao oko te torbe pa da ga skinem sa dnevnog reda spremila sam torbu 🤣🤣🤣

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Gabby
    29. Prosinac 2023. 12:13

makud92

Cure, ja sam u srijedu vadila drugu betu (16.DNT) -3500, javila Petrovoj i jučer bila na UZV i sve je di treba biti..pravilna GV i ŽV te se embrij nazire. Za 2 tjedna opet kod njih UZV…međutim danas u noći sam imala blage grčeve i išla piskit pa je na papiru bilo malo svježe krvi…sad ne znam što da mislim o tome, čitajući forum, ne mora ništa značiti, nego ako krenu bolovi i jako krvarenje pravac na hitnu…

Imas li utrogestan u terapiji? Prerano je da ista mogu napraviti, ako si pokrivena terapijom. Tako je bilo meni i jos par cura. Zalijepi se za krevet i miruj, event mozes normabel od 2 mg uzet, ako bi se krenulo pojacavat javi se ginekologu ili na hitnu.

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Gabby
    29. Prosinac 2023. 12:21

Drage zenske ja sam sinoc na hitnoj bila… inace sve okej. 15+1, Zadnji pregled prosli tjedan, sve uredno. Polako mi smanjuje progesteron. Sad uzimam samo utrogestan 2x1, radim jos sutra, cijeli 1. mj na go i onda da cu komplikacije otvorit… sinoc na poslu odem na wc a ono trag krvi, obrišem se, rozo na papiru. Kad me nije presjeklo 😱 odmah otisla kuci po muza i papire. I hvala onom ko izmisli baby watcher. Uključim, srce kuca, kao malo se smirila ali idemo na hitnu.. Ugl da skratim.. kaze dr da je sve okej, pokazao mi bebu, vidi ostatke sukrvice ali ne i izvor i uzrok krvi. Mozda je sluznica iziritirana.. Sestra mi je 5 puta ponovila da zasto jos radim.. reko jos 2 dana 😭 Ugl malo smiriti tempo i na redovni pregled kod mog ginekologa koji je 10.01., event im se javiti opet ako bi krenuli grcevi ili obilno krvarenje.
    Kao da im nije bilo drago, ko da sam bezveze dosla.. trag krvi na papiru nije zabrinjavajuća a ja reko meni je svaka kap previse. I opet bi otisla da se ponovi. Jos u uniformi dosla, kolegica… 

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

• makud92
    29. Prosinac 2023. 12:45

Gabby

makud92

Cure, ja sam u srijedu vadila drugu betu (16.DNT) -3500, javila Petrovoj i jučer bila na UZV i sve je di treba biti..pravilna GV i ŽV te se embrij nazire. Za 2 tjedna opet kod njih UZV…međutim danas u noći sam imala blage grčeve i išla piskit pa je na papiru bilo malo svježe krvi…sad ne znam što da mislim o tome, čitajući forum, ne mora ništa značiti, nego ako krenu bolovi i jako krvarenje pravac na hitnu…

Imas li utrogestan u terapiji? Prerano je da ista mogu napraviti, ako si pokrivena terapijom. Tako je bilo meni i jos par cura. Zalijepi se za krevet i miruj, event mozes normabel od 2 mg uzet, ako bi se krenulo pojacavat javi se ginekologu ili na hitnu.

Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi...također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.

Dodo87
    29. Prosinac 2023. 13:02

Pozdrav svima, nadam se da sam dobro uredila potpis. Prije svega, sretan Božić svima  Nadam se da me primate u svoj mali posebni svijet, imam osjećaj da ovdje vlada veliko zajedništvo i potpora, a to je ono što i meni treba.
    Malo sam proučila prve stranice, ali imam još neke nedoumice.
    Slijedi nam IVF postupak u klinici IVF, ne mogu dočekati.. Molim vas savjete, kako si pomoći, suplementima i to? Imam nizak AMH, a visok FSH - doktor uopće nije zabrinut, a ja guglam da je to početak menopauze  Mogu li se te vrijednosti ipak nekako poboljšati?
    Svi mi savjetuju vitamin D, ali trebala bih valjda prvo izvaditi vit. D, da znam na čemu sam? Ili se ne može ništa loše desiti, samo može pomoći? Vidjela sam da se vit. D s većim jedinicama dobiva na recept - kako dati doktorici hint za recept?
    Isto tako, dobila sam preporuku za muža, da pije za postupak selen, cink, vit. C... Bi li bilo dobro da nas dvoje pijemo možda i macu, ili što preporučujete?
    Hvala svima na preporukama i želim svima ostvarenje našeg najvećeg sna, puse velike 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Gabby
    29. Prosinac 2023. 13:03

makud92

Gabby

makud92

Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi…također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.

Mozes mi malo vise reci o dopustu trudne radnice.. koji posao radis i koja je procedura uopce?

Poliklinika IVF

• makud92
    29. Prosinac 2023. 13:50

Gabby

makud92

Gabby

makud92

Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi…također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.

Mozes mi malo vise reci o dopustu trudne radnice.. koji posao radis i koja je procedura uopce?

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_09_112_2184.html
    Ovdje stoje sve informacije vezano uz dopust trudne radnice.
    Ja radim kao prvostupnica u izvanbolnickoj hitnoj, prošle godine je odobren naveden dopust kod nasih trudnica, tako da se nadam da ja necu imati problema s ostvarenjem istog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI