Bajadera nekad je i jedna dovoljna..samo treba vjerovati! Ja sam ovih dana dosta nestrpljiva i nekako ne previse optimistcna, sto mi je vrlo zao..ali ne mogu mnogo na to uticati.. moj suprug je toliko drugaciji od mene, smiren i ne smijem ni da mu kazem kako razmisljam 😊
Istina. Nekad upali i ta jedna.
Jel imaš čime se zaokupiti pa da manje razmišljaš?
Pa radim svasta po malo...od setanja do gledanja serije..nije ostalo jos mnogo..u subotu beta.. 🤞🙏
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Bajadera nekad je i jedna dovoljna..samo treba vjerovati! Ja sam ovih dana dosta nestrpljiva i nekako ne previse optimistcna, sto mi je vrlo zao..ali ne mogu mnogo na to uticati.. moj suprug je toliko drugaciji od mene, smiren i ne smijem ni da mu kazem kako razmisljam 😊
Pa radim svasta po malo…od setanja do gledanja serije..nije ostalo jos mnogo..u subotu beta.. 🤞🙏
Aaaaaw držim fige 🤞🏻🤗
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Pa radim svasta po malo…od setanja do gledanja serije..nije ostalo jos mnogo..u subotu beta.. 🤞🙏
Aaaaaw držim fige 🤞🏻🤗
Hvala ❤
Nemam velika ocekivanja ali znam da cu biti tuzna ako ne bude ok.. vise me i grudi ne bole..bas se nista ne dogadja
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Curke moje, ima nas milion a moj pileci mozak ne može sve popratit🙈 ulovila sam betu od johica topp🤗❤️
Čini mi se i luna isto ❤️
Sretno curke 🤗
Bajadera pupo❤️ neka se mrva primi. ❤️
Cekalice neka vam vrijeme brzo prođe do bete, najgore je cekat, držim 🤞 svima 🤗
Ja samo spavam, i ništa drugo 😅 nikad u životu nisam bila spavalica, i ovo me muči 🙈 toliko toga moram obavit prije vikenda, ja nemam vremena 😅 nadam se da će mi brzo proći ovaj umor, da počnem funkcionirati normalno 😅 ali sve u svemu dobro sam ❤️
Bubica sretno danas ❤️
Svima ostalima puno sreće, pratim i navijam za svaku od vas ❤️
Stela_M, Tikvica, Hope, Jurky32, Korni, Vitara, EasyGoing, PBTAB, Sanii, Flo, Tanjanja, Bebolina.. i sve ostale šaljem 🤗😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Moja beta danas, na 12dnt je 1245.90. Malo me brine što je visoka, u pitanju je transfer jedne blastice. Prvi UZ mi je zakazan u utorak 26.12.
Jel ti to druga Beta ili prva ,ne mogu povezati?
Ja sam danas trebala raditi prvu betu prema uputama klinike, ali nisam mogla čekati i radila sam u subotu na 10dnt i bila je 314,40. Sad ne znam da li da ponovim prekosutra? U klinici su rekli da je ok i zakazali mi UZ za 26.12.
Ja sam ti vadila na 14 . Dan i bila je 1535,isto mi se činila velika.
Ali su mi iz klinike rekli da je ok i da čekam Uzv i meni je bilo lakše da je ne vadim svako 2 dana nego čekam Uzv.
Ako si tu u subotu onda ti je iduća u ponedjeljak i onda u srijedu tj.danas ako oćeš radi sebe vidit.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav žene, ja sam nedavno ovdje trazila savjete od vas jer sam od 17 fol dobila samo 2 j.s. Jedna je odustala već drugi dan, a druga je na našu veliku radost i iznemađenje dogurala do predivne blastice vrhunske kvalitete i evo je 4 dan u mom trbuščiću💕💕 Test su mi rekli 30.12.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav žene, ja sam nedavno ovdje trazila savjete od vas jer sam od 17 fol dobila samo 2 j.s. Jedna je odustala već drugi dan, a druga je na našu veliku radost i iznemađenje dogurala do predivne blastice vrhunske kvalitete i evo je 4 dan u mom trbuščiću💕💕 Test su mi rekli 30.12.
Tako mi je drago mila moja. Želim ti od srca da beturina razvali i da sve bude kako treba.
Secam se tvoje price i mnogo mi je drago zbog tebe. Uzivaj sad 14 dana.
Mali savet tusiranje mlakom vodom.
Sretno!❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Aaaaaw držim fige 🤞🏻🤗
Hvala ❤
Nemam velika ocekivanja ali znam da cu biti tuzna ako ne bude ok.. vise me i grudi ne bole..bas se nista ne dogadja
Razumijem te skroz
Ali subota je blizu i ne treba gubiti nadu
Možda se iznenadiš i beta ode u plus vrijednosti ☺️💚🍀
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
Curke moje, ima nas milion a moj pileci mozak ne može sve popratit🙈 ulovila sam betu od johica topp🤗❤️
Čini mi se i luna isto ❤️
Sretno curke 🤗
Bajadera pupo❤️ neka se mrva primi. ❤️
Cekalice neka vam vrijeme brzo prođe do bete, najgore je cekat, držim 🤞 svima 🤗
Ja samo spavam, i ništa drugo 😅 nikad u životu nisam bila spavalica, i ovo me muči 🙈 toliko toga moram obavit prije vikenda, ja nemam vremena 😅 nadam se da će mi brzo proći ovaj umor, da počnem funkcionirati normalno 😅 ali sve u svemu dobro sam ❤️
Bubica sretno danas ❤️
Svima ostalima puno sreće, pratim i navijam za svaku od vas ❤️
Stela_M, Tikvica, Hope, Jurky32, Korni, Vitara, EasyGoing, PBTAB, Sanii, Flo, Tanjanja, Bebolina.. i sve ostale šaljem 🤗😘
Tnx 😁
Ma samo uživaj i lagano!
Jučer sam bila kul. Danas ujutro čak i na kavu otišla. Sada ću ručak spremati. Ali kao da me nemir neki ulovio. Kao budem kul ali jesam li preflegma. Radim li sve kako treba.
Plus na sve ovo - imam kašalj koji mi dugo ne prolazi pa sam još i klavocine dobila. 🙄
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
Ej curke,
ja dolazim sebi lagano, na kraju malo razocarenje..od puno folikula su samo 4 js, pa sam sad malo pod dojmom tog
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Sortiraj odgovore