Bubica uživaj danas na druškanju ❤️
Gabby pa i ti danas imaš druškanje, uživaj ❤️
Luna kako si? jesi dobila progesteron?
Johica sretno 🍀🤞
Srculence pupice, sretno ❤️ nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞 i da testić uljepša novogodišnje blagdane ❤️
Ivka držim fige da se te 4 lijepo oplode 🤞🍀
T_ivy nadam se da će sve biti okej ❤️ sretno na idućem pregledu 🍀🤞
Tikvice pa kud još i corona nakon svega 😞 nadam se da će ti brzo proći! Ne znam kako idu pregledi i to, ali meni je frendica dobila u trudnoći, sve je prošlo okej, nikakvih komplikacija ni za nju ni za bebača nije bilo. Pij puno tekućine,odmaraj i čuvaj se ❤️
Hope nadam se da je sve okej kod tebe ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Srećo hvala ti mila, pratila sam tvoju priču i divno je vidjetu te lijepe bete.💕💕
Ivkamoj Amh je 35, fsh 9, i ocekivali su puno j.s. pa su mi dali blažu stimulaciju zbog straha od Ohss. I stvarno sam imala brdo folikula, nebrojivo. Izvadili su nakraju 17 fol i od toga samo 2 j.s. Za ostale je receno da su prazni. Bila na konzultacijama iza toga ,navodno nisam dobro reagirala na štopericu( 2x250 ovitrelle). Punkcija mi je bila 11 dan, cinilo mi se dosta rano. Znas li koliko si folikula imala?
Sad tocno ne znam, nije mi rekla konacnu brojku na kraju, na zadnjem uzv sam imala 3 vodeca na desnom jajniku i 2-3 manja te 5 na lijevom i nekoliko manjih od 14,15mm. Moja stoperica je isla 10 dc, aspiracija 12. Tako je i prosli put bilo i bilo je okej.
easy oko 8 zovem da saznam za oplodnju i kad ce bit transfer.
Cure znam da sam nezahvalna, pogotovo nakon vasih prica, ali neocekivano je sve. Dr me srela posli i rekla da ni ona ne viruje kako je ispalo na kraju🤷♀️
korni nadam se i ja da ce sve 4 bit uspjesne🤞
sretno svima danas 🤞🫶🥰❤️
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Dobro večer, kao muško zanima me jel mi može netko nešto reći o sobici koju dr. Škvorc spominjao za davanje materijala.😅 S obzirom da sam pročitao da se to u nekim ustanovama radi u WC-u u s punim čekaonicama. Možda je glupo pitanje,ali opet drugačije je to raditi izoliran, a drugačije kad je ispred brdo ljudi.🤔
Tikvica ti je sve objasnila. Ako zivite blizu materijal mozes nosit od kuce.
Split konkretno ima prostoriju za decke, pa nismo tili riskirat i mislit se ocu upast u guzvu, kasnit il nesto.. tako da virujem da ima i tu.
Muz kaze da, iako iza vrata bude 10 zena u cekaonici, nije problem. Skoncetriras se na vece dobro🤣
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Tikvica a joj mila, baš te pokosilo sve. Znam o kakvoj virozi pricas, mene je pokosila usred ljeta, 7 kila sam skinula u 5 dana. Hitna i samo infuzije sam primala, nista nisam mogla od grceva u želucu i povracanja.
Nadam se da ćes uskoro biti bolje, i ti i muž ❤️ jučer baš bilo na tv o koroni, i da se preporuča izolacija 5 dana, i slijedećih 5 dana još nosit masku. Pretpostavljam da ćeš moći na pregled ako je nakon tih 5 dana. Ako neka cura bolje zna neka kaže, ja pišem što sam čula jučer. 🤷♀️
Ivkaa nadam se da će sve 4 biti oplodene❤️🤗
Sretno svima 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Tikvica jesi se javila ti dr-u.
Meni je prijateljica imala u trudnoći koronu i primala je neke inekcije,mislim zbog zgrušavanja krvi,ali od toga ima pa se ne sjećam sad detaljno.
Ugl.sve je bilo ok na kraju. Znam da su oni svi skupili i muž i stariji sin,ali nisu imali jake simptome.
Nadam se da si bolje ❣️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sretno svima! Dobro jutro borilice.
Ivkaa-drzimo dige za najbolje rezultate!
Tikvica-ah te viroze i prehlade, ali brzo ces ti to preboleti ☀️
Ja sam juce imala dramu- popodne oko 15 stavljam vaginaletu kad krv na prstu reko gotovo je ..... pravac ginekolog.... ugl, srce kuca mali smo ali sve je pravilno, trudnoca je 5 tjedan i koji dan otprilike mozda i dan dva manja....kako sam i mislila, i srce kuca….a veliki smo samo 1,6 mm…mrvica mrvica mrvica
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Tikvice hebemu sve pa kud još I to 😏 meni je dragi nedavno prebolo koronu prvi dan dok je kurio smo skupa bili u sobi nismo odmah znali da je korona, idući dan kada je test bio poz on je ostao živjeti u spavaćoj, a ja u dnevnoj 😁 nakon 5 dana test mu je bio neg i nismo se više "izbjegavali" jedino smo doma spavaću dezinficirali sve dobro oprali i to je to. Klasične izolacije više nema kao nekada, pij puno vit C I tekućine da ne dehidriraš, bilo je cura koje su imale i po dva puta koronu u trudnoći i sve je bilo ok, bebi neće biti ništa ne brini, drži mi se ❤️
Bubice kako je prošao oggt?
Ivka oprosti koliko je bilo folikula na kraju shvatila sam 4 zrela a koliko su punktirali?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure moje izgleda da sam se i ja prehladila..za samo zacepljen nos ali svejedno bas nije pravi momenat.. Ne znam koliko to moze uticati na sve? Juce sam bila sigurna da cu dobiti, bio je pravi predmenstrualni bol ali evo danas ne osjetim.. Po datumima M treba poceti u subotu a tad bih trebala raditi i betu 😟
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Korni bolje sam, to smedarenje se smirilo. Poslala sam nalaze u kliniku medutim dr je rekla da je to sve normalno i da ne treba pojacavati terapiju, jedino u slucaju veceg krvarenja da odem na hitnu :/ nisam bas odusevljena s tim, ali sto cu, moram im vjerovati valjda nisam prvi takav slucaj.. taj dan kad je bas bila krv sam si na svoju ruku stavljala po 2 vaginalete utrogestana, sad mi se cini ok. Dali su mi termin za prvi uzv 3.1. ali naravno da nakon toga ja ne mogu mirno cekati do tada nego cu si danas jos ici izvaditi trecu betu, a nakon toga mi ne preostaje nista drugo nego cekati
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Dobro večer, kao muško zanima me jel mi može netko nešto reći o sobici koju dr. Škvorc spominjao za davanje materijala.😅 S obzirom da sam pročitao da se to u nekim ustanovama radi u WC-u u s punim čekaonicama. Možda je glupo pitanje,ali opet drugačije je to raditi izoliran, a drugačije kad je ispred brdo ljudi.🤔
Da baš kako je rekao imaš malu sobicu, nije u cekaonici tako da nece nitko ni vidjeti kad uđete, unutra je ugodno ipak je to privatnik. Čekaonica je na drugoj strani, a ulaz u sobicu je kroz hodnik. Većinom ste u cekaonici sami jer niste svi u isto vrijeme naruceni. A žene ni ne čekaju u cekaonici vec odmah u prostor gdje se pripremaju za salu. Soba je bila prije puno veća imao je i krevet, sad su nešto renovirati pa su smanjili sobicu. Sve u svemu odlicno.
Sortiraj odgovore
Najstariji