Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanjanja27
    16. Prosinac 2023. 23:13

EasyGoing imamo iste godine 🙂💪

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

EasyGoing
    16. Prosinac 2023. 23:36

Tanjanja27

EasyGoing imamo iste godine 🙂💪

Evo sad i ja vidim da smo isto godište 😁💪🏻

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

bajadera2
    17. Prosinac 2023. 09:03

Jučer sam išla na punkciju. 1 js. Zvali me prije pola sata, ali sam spavala i nisam čula mob 🙈 sad zovem natrag, nitko se ne javlja. Ili nisu dobili zametak ili možda ne dolazimo u ponedjeljak kako je defaultno rečeno nego neki drugi dan… 

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

Pebbles
    17. Prosinac 2023. 10:26

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

I da …Doktorica planninic je super zena s puno iskustva u toj bransi.Vodila mi je trudnocu 2022.I bila mi je na et.A na fetu i programu za stimulaciju mi je bila moja doktoresa Pavan Jukic

Hvala ti puno na svim osvrtima  Doktorica Planinić je na mene ostavila dobar dojam, a s obzirom na moje ostale dijagnoze, dosta sam nepovjerljiva prema doktorima. No eto, kad imaš te "besplatne" postpupke preko HZZO-a, naravno da želiš odabrati najbolje mjesto i najboljeg liječnika, no malo informacija je dostupno na internetu. Mene je dr. Planinić poticala na prirodne pokušaje, no eto, s mojih 33 i sve lošijim AHM-om, nema mi smisla više čekati. Jako mi je drago da ste na kraju prirodno ostvarili svoju trudnoću, ja se nisam prestala ni tome nadati. Smijem li te pitati kakvu si stimulaciju dobila s obzirom na nizak AMH i kako je to išlo u kontrolama, tj. koliko folikula ste uspjeli potaknuti na rast i koliko stanica dobiti? 

Pčelica300 i inače, koga god zanima nizak AMH, na Facebooku postoji nekoliko veoma aktivnih grupa u kojima je lako dobiti nadu s obzirom na velik broj trudnoća koje se u prirodnim i potpomognutim postupcima ostvare čak i s ekstremno malim AMH-om, ovaj tvoj ne zvuči toliko zabrinjavajuće (Primary Ovarian Insufficiency — A peer-to-peer support, Low AMH/Ovarian Reserve support Group, Low AMH/DOR Sisterhood).

Također, hvala i Vitara na dijeljenju, drago mi je da je tvoj put sretno završio 

Oboje 33 godine.
    AMH 5,5 / LH 2,9 / FSH 9.2 / povišen DHEAS (pmol/L)
    AI bolest zglobova
    Solgar prenatal + CQ10 + omega
    12/22 biokemijska
    01/23 HyCoSy na VV uredan
    VV - IVF u prirodnom ciklusu (Clomid + štoperica)

EasyGoing
    17. Prosinac 2023. 10:30

bajadera2

Jučer sam išla na punkciju. 1 js. Zvali me prije pola sata, ali sam spavala i nisam čula mob 🙈 sad zovem natrag, nitko se ne javlja. Ili nisu dobili zametak ili možda ne dolazimo u ponedjeljak kako je defaultno rečeno nego neki drugi dan…

Nemoj se bedirati radi toga, ako je jučer bila punkcija transfer može bit najranije sutra, zato ako se ne čuješ danas s njima, zovni odmah sutra rano ujutro da provjeriš. Sve stigneš 😉

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

bajadera2
    17. Prosinac 2023. 10:44

EasyGoing

bajadera2

Nemoj se bedirati radi toga, ako je jučer bila punkcija transfer može bit najranije sutra, zato ako se ne čuješ danas s njima, zovni odmah sutra rano ujutro da provjeriš. Sve stigneš 😉

Hvala ti. Tako ću i učiniti. ☺️

A ima šanse i da zapravo nema ništa od transfera pa me to sada kopka. 

Uvijek to iščekivanje šta li će, hoće ili neće 😅

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    17. Prosinac 2023. 10:45

Pebbles

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

I da …Doktorica planninic je super zena s puno iskustva u toj bransi.Vodila mi je trudnocu 2022.I bila mi je na et.A na fetu i programu za stimulaciju mi je bila moja doktoresa Pavan Jukic

Hvala ti puno na svim osvrtima Doktorica Planinić je na mene ostavila dobar dojam, a s obzirom na moje ostale dijagnoze, dosta sam nepovjerljiva prema doktorima. No eto, kad imaš te "besplatne" postpupke preko HZZO-a, naravno da želiš odabrati najbolje mjesto i najboljeg liječnika, no malo informacija je dostupno na internetu. Mene je dr. Planinić poticala na prirodne pokušaje, no eto, s mojih 33 i sve lošijim AHM-om, nema mi smisla više čekati. Jako mi je drago da ste na kraju prirodno ostvarili svoju trudnoću, ja se nisam prestala ni tome nadati. Smijem li te pitati kakvu si stimulaciju dobila s obzirom na nizak AMH i kako je to išlo u kontrolama, tj. koliko folikula ste uspjeli potaknuti na rast i koliko stanica dobiti?

Pčelica300 i inače, koga god zanima nizak AMH, na Facebooku postoji nekoliko veoma aktivnih grupa u kojima je lako dobiti nadu s obzirom na velik broj trudnoća koje se u prirodnim i potpomognutim postupcima ostvare čak i s ekstremno malim AMH-om, ovaj tvoj ne zvuči toliko zabrinjavajuće (Primary Ovarian Insufficiency — A peer-to-peer support,Low AMH/Ovarian Reserve support Group,Low AMH/DOR Sisterhood).

Također, hvala iVitara na dijeljenju, drago mi je da je tvoj put sretno završio

menopur 75 iu ,cetrotide,ovitrelle amp 250 mcg to ti je bila moja terapija.I dobila sam 9 antralaca 8 ih je oplodeno i svih 8 su embriji 8stanicni. 2 su mi vratili na et.To je bila negativna beta.Sljedeci mjesec su mi vratili isto 2 na fetu i tu je bila u 11 mj.biokemijska 15 beta.I trebala sam opet u 12mj 2021 ic na fet no dobila coronu a s njom i ostala trudna u 01.mj 2022 odem na dogovor za fet i doktoresa Pavan Jukic u maternici nade plod sa vec otkucajim hop 6 tjedana trudna 🤭.I ostalo mi je 4 🐧 za tamo nekad kad se vratim po njih.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Pebbles
    17. Prosinac 2023. 10:47

Pepuška

Bokic želim ti sreću 🥰
    Ja sam bila na VV ostala sam trudna kak ja velim treća sreća.
    Navikneš na te preglede prilikom krvarenja nije tako strašno.. 🤭
    Kad sam bila na aspraciji uspavali su me imala sam 7 folikula
    Ja sam bila kod svih 3 dr koja su bila u tom trenutku na VV Planinić, Pavan, i Kardum sa svima sam bila jako zadovoljna i sestre su ljubazne.
    Ako trebaš još nešto pitaj😁

Hvala ti 

Baš me to zanimalo - neka friška iskustva s VV. 

Imam jedno početničko pitanje, a to je kako računaju ove pokušaje kakav je bio tvoj prvi, kad folikuli popucaju prije vremena?

Kakav je bio tvoj AMH? Koliko sam shvatila, ti si u drugoj stimulaciji i trećem transferu dobila bebicu? Ajme odmah bih potpisala za to, čestitam ti od srca 🥰

Oboje 33 godine.
    AI bolest zglobova
    12/22 biokemijska

Pebbles
    17. Prosinac 2023. 10:52

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

menopur 75 iu ,cetrotide,ovitrelle amp 250 mcg to ti je bila moja terapija.I dobila sam 9 antralaca 8 ih je oplodeno i svih 8 su embriji 8stanicni. 2 su mi vratili na et.To je bila negativna beta.Sljedeci mjesec su mi vratili isto 2 na fetu i tu je bila u 11 mj.biokemijska 15 beta.I trebala sam opet u 12mj 2021 ic na fet no dobila coronu a s njom i ostala trudna u 01.mj 2022 odem na dogovor za fet i doktoresa Pavan Jukic u maternici nade plod sa vec otkucajim hop 6 tjedana trudna 🤭.I ostalo mi je 4 🐧 za tamo nekad kad se vratim po njih.

Hvala. Zapisat ću si negdje tu tvoju terapiju, za sad se nisam htjela puno zamarati time. Znam samo da idem na blagu stimulaciju tabletama, pa ćemo vidjeti kako to prođe i onda ću se eventualno baviti usporedbama jer ništa ne kužim sad  
    Divna priča sve u svemu 🥰 🥰 

Oboje 33 godine.
    AI bolest zglobova
    12/22 biokemijska

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    17. Prosinac 2023. 10:54

Pebbles

Pepuška

Bokic želim ti sreću 🥰
    Ja sam bila na VV ostala sam trudna kak ja velim treća sreća.
    Navikneš na te preglede prilikom krvarenja nije tako strašno.. 🤭
    Kad sam bila na aspraciji uspavali su me imala sam 7 folikula
    Ja sam bila kod svih 3 dr koja su bila u tom trenutku na VV Planinić, Pavan, i Kardum sa svima sam bila jako zadovoljna i sestre su ljubazne.
    Ako trebaš još nešto pitaj😁

Hvala ti

Baš me to zanimalo - neka friška iskustva s VV.

Imam jedno početničko pitanje, a to je kako računaju ove pokušaje kakav je bio tvoj prvi, kad folikuli popucaju prije vremena?

Kakav je bio tvoj AMH? Koliko sam shvatila, ti si u drugoj stimulaciji i trećem transferu dobila bebicu? Ajme odmah bih potpisala za to, čestitam ti od srca🥰

https://ibb.co/1QNB0py evo moje curke 🐣🐣

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.