Ej curke,
ja dolazim sebi lagano, na kraju malo razocarenje..od puno folikula su samo 4 js, pa sam sad malo pod dojmom tog
Nemoj da te broj brine tebi je dosta jedna al vrijedna sta znas mozda se sve 4 oplode i sve budu idealne optimizan 🤞🤞🤞 koji ti je dr bia
Tek sad vidim da si pupicaa, drzim fige da uspije🤞🫶
Ma znam, al ono, imala sam toliko folikula i super reagirala. Ono sipak.
Bila mi je Sunj, to mi je olakotno bilo s obzirom da me ona vodi😅
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ej curke,
ja dolazim sebi lagano, na kraju malo razocarenje..od puno folikula su samo 4 js, pa sam sad malo pod dojmom tog
Nemoj da te broj brine tebi je dosta jedna al vrijedna sta znas mozda se sve 4 oplode i sve budu idealne optimizan 🤞🤞🤞 koji ti je dr bia
Tek sad vidim da si pupicaa, drzim fige da uspije🤞🫶
Ma znam, al ono, imala sam toliko folikula i super reagirala. Ono sipak.
Bila mi je Sunj, to mi je olakotno bilo s obzirom da me ona vodi😅
Hvala ti i ja se nadam, ovaj transfer mi je bii nekako drugaciji dr Budimir radi na prazan mjehur i bez ultrazvuka prosli transfer kod dr Marusic pun i vracala prateci ultrazvuk sad cemo vidit ….sutra obavezno javi brojku oplodenih drzim 🤞
Moj prvi transfer je bio na prazan mjehur i bez uzv i bilo je ajme. Fet je bio na pun mjehur sa uzv, nisam ni osjetila.
Meni tesko pada kad kod ovako bitnih stvari nije doktor koji te vodi..
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Moj prvi transfer je bio na prazan mjehur i bez uzv i bilo je ajme. Fet je bio na pun mjehur sa uzv, nisam ni osjetila.
Meni tesko pada kad kod ovako bitnih stvari nije doktor koji te vodi..
I mene je to strašno ljutilo u bolnici... Al 4 js su super i dovoljne!! Držim fige na najjače 🤞🏻 🤞🏻 Oces radit test ili čekaš betu?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Drage moje hrabre zene, evo mene sa kontrole i moram da pitam posebno ove mamice blizanaca, ako se još koja zadesila na forumu (a i druge koje imaju iskustva). Videli smo naše dve bebice. CTG je potpuno uredan, dopler takodje, težina je za obe bebice dobra, i čak napredna za 30 nedelja (jedan 1,440 gr drugi 1,700 gr), ali kao sto vidite razlika je relativno velika. Ono što nas brine (doktorka je rekla da nema razloga za brigu još uvek, ali da mora da se redovno kontrolise) je što je ovoj manjoj bebici stomačić manji. Naime obe bebice obimom glavice i dužinom butne kosti mere nešto preko 31 nedelju, dok stomačić kod manje bebe meri 28 nedelja. Mi smo se sada bas zabrinuli, posebno jer ovde u Nemackoj moja klinika u kojoj treba da se porodim kaze da nemaju termin za kontrolu pre 02. Januara, a moja doktorka ginekolog kaze da svakako treba proveriti najkasnije do sledeće nedelje i da to mora da bude u klinici gde cu se poradjati, jer ako se stomačić ne bude dobro razvijao i to se pokaze na kontroli, samo oni mogu da donesu odluku o sledećim koracima (čak i ako treba da bude raniji porodjaj) i za to imaju adekvatnu opremu. Sada sam malo u šoku, jer me sekira i to sto ne znam kako cu da dobijem taj termin, ali to cu vec nekako da rešim. Da li je neka od vas mozda imala sličnu situaciju? Da je stomačić bio malo manji? I kako je to prošlo? Kolika je bila.razlika i da li je moralo ranije da se ide u porođaj? Mnogo vam hvala unapred na svakom savetu. ♥️♥️♥️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Draga T_Ivy, u prvoj trudnoći (iako ne s blizancima) su mi od 33. tjedna trudnoće nadalje stalno govorili da je beba manja za dva tjedna. Taj prvi put kad su mi rekli bilo je čak i tri tjedna razlike. Tih zadnjih tjedana sam stalno hodala na kontrole, baš su me mrcvarili, ali dobro, izdržalo se jer mi je naravno bilo najbitnije da je s bebicom sve u najboljem redu. Po njima, stalno je bilo odstupanja, minimalno za jedan tjedan, a često i dva tjedna. Međutim, naravno da je na kraju sve bilo u redu, bebica jest bila malo manja, rodila se s 2920 g, ali je bila savršena ❤️ Uglavnom, puno toga ovisi o ultrazvuku, o doktoru koji ga gleda kao i o položaju bebice tako da je vrlo moguće da je beba bila u takvom položaju da je bilo teško precizno izmjeriti trbuščić. Želim ti reći da je ta ultrazvučna dijagnostika ponekad zeznuta stvar jer ovisi o puno faktora. Pokušaj se smiriti i misliti pozitivno jer evo ima primjera s istom situacijom pa je sve bilo u redu. 🥰 Danas je to prava mala djevojčica od skoro 3 godine i apsolutno joj ništa ne fali. Bit će sve u redu, sigurna sam 😊 Sretno 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
I da, zaboravila sam još odgovoriti da je bio raniji porod, sa 38+6, ali nisu samo to naveli kao razlog već i zbog godina, dijabetesa i MPO-a pa nisu htjeli riskirati i zbog toga sam išla na inducirani porod. A tebe će vrlo vjerojatno ionako ranije na porod, pošto je to često praksa s blizancima, barem ovdje kod nas. Da li je moguće da odeš još negdje na pregled i potražiš drugo mišljenje, čisto radi toga da budeš mirnija? 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Srećo hvala ti mila, pratila sam tvoju priču i divno je vidjetu te lijepe bete.💕💕
Ivka moj Amh je 35, fsh 9, i ocekivali su puno j.s. pa su mi dali blažu stimulaciju zbog straha od Ohss. I stvarno sam imala brdo folikula, nebrojivo. Izvadili su nakraju 17 fol i od toga samo 2 j.s. Za ostale je receno da su prazni. Bila na konzultacijama iza toga ,navodno nisam dobro reagirala na štopericu( 2x250 ovitrelle). Punkcija mi je bila 11 dan, cinilo mi se dosta rano. Znas li koliko si folikula imala?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Bubice mnogo ti hvala na odgovoru i savetima. Mnogo mi to znaci. Poseb i to sto je tvoj zvrk super ♥️♥️♥️Moju doktorku više brine to što samo stomačić odstupa i manji je. Sve ostalo je kako treba, ali manji stomačić obično znači da bebica ne dobija sve što joj treba, a razlozi mogu biti razni. Rekla je da može biti da i njena oprema nije sjajna, mada je merila četiri puta, da bi bila sigurna. Ma u najgorem slučaju ići ću u hitnu sledeće nedelje tokom bozucnih praznika, sto je taman kada je moja doktorka rekla da bi trebalo da imam kontrolišu, pa će me tamo pogledati. Ipak cu jos sutra pokušati da dobijem termin regularnim putem.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Curke, pratim sli nikako da ulovim snage napisati.
U nedjelju nas ulovila viroza, nesto prestrasno, nisam dozivjela do sada nikad, povracala 30x u 6 sati, vise ni ne znam sto, obicno je zuc bila zadnja sli sad ne, dusu sam ispustila, vec smo jednom nogom bili na hitnoj i onda je stalo. Od naprezanja ta moja ruptura i ovo od operacija uzasno bolno, poceli grcevi jako bolni dolje, pretpostavljam kao trudovi, odnio me muz pod tus topli pa se smirilo🙏
Muz u pon ujutro dosao na red, hvala Bogu nije bilo u isto vrijeme, ali on i temp konstantno 38-38.5, isto povracanje ali manje nego ja.
Ujutro se testirali na covid u negativni.
Danas popodne temp i dalje ne pada opet 38,5 i reko ajmo opet test i sad pozitivan😞
Samo mi je jos to falilo do potpune srece, vise ne znam kaj se sve nije zakeljilo na mene🙆🏻♀️😩
E sad jasam neg za sad, odvojila sam se makar mislim da nema smisla jer smo jucer cijeli dan prelezali u sobi od 25 m2 jnakon te viroze.
Imamo li kakva iskustva po pitanju korone i trudnice? Znam ds su orosle i pretprosle godine cure pisale ali se niceg ne sjecam.
Kakva je procedura po bolnicama i pregledima? Sto to znaci za bebu? Ako se koja sjeca ili ako koja cita kaj je prosla, bila bi zahvalna na bilo kakvoj informaciji🙏
Pusa svims i sretno ❤️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Dobro večer, kao muško zanima me jel mi može netko nešto reći o sobici koju dr. Škvorc spominjao za davanje materijala.😅 S obzirom da sam pročitao da se to u nekim ustanovama radi u WC-u u s punim čekaonicama. Možda je glupo pitanje,ali opet drugačije je to raditi izoliran, a drugačije kad je ispred brdo ljudi.🤔
Ako ste unutar sat vremena od klinike mi smo nosili od doma. Ako niste onda morate tamo, u mojoj poliklinici je postojala sobica gdje su decki isli, ne znam kako je kod Skvorca ali pretpostavljam isto.
Moguce da po bolnicama nema, privatnici svi vjerojatno imaju.
Ako vam mogu olaksat, svi koji su tamo su sa istim razlogom i kad to imate u glavi mozda bude malo lakse, i idu prije ili poslije vas sa istim razlogom.
Nadam se da cete se uspjet opustit i “izvrsit zadatak”🙈
Sretno 😊
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji