Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepuška
    17. Prosinac 2023. 17:35

Pebbles

Pepuška

Bokic želim ti sreću 🥰
    Ja sam bila na VV ostala sam trudna kak ja velim treća sreća.
    Navikneš na te preglede prilikom krvarenja nije tako strašno.. 🤭
    Kad sam bila na aspraciji uspavali su me imala sam 7 folikula
    Ja sam bila kod svih 3 dr koja su bila u tom trenutku na VV Planinić, Pavan, i Kardum sa svima sam bila jako zadovoljna i sestre su ljubazne.
    Ako trebaš još nešto pitaj😁

Hvala ti

Baš me to zanimalo - neka friška iskustva s VV.

Imam jedno početničko pitanje, a to je kako računaju ove pokušaje kakav je bio tvoj prvi, kad folikuli popucaju prije vremena?

Kakav je bio tvoj AMH? Koliko sam shvatila, ti si u drugoj stimulaciji i trećem transferu dobila bebicu? Ajme odmah bih potpisala za to, čestitam ti od srca🥰

Znači svaki put kad si u stimulaciji kad ti daju injekcije se računa kao 1 postupak ako u tom postupku imaš smrzlica svako vraćanje  FET od tog postupku se računa u 1 postupak.
     Folikuli su mu pukli prvi put i onda sam bila samo na tablete, imala sam 2 folukula i oba su pukla noć prije vađenja.
    E neznam kolki mi bio AMH budem potražila po nalazima..
    Da tako je.. i taj put su mi vratili 2 i jedan se primil. Da se tak put nije primilo morala bi opet ici sve ispočetka mislim pitanje,
    Ali opet ću sve ponoviti za 2 god za još jednu bebu❤️❤️

👱‍♀️33👨‍🦱36
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    3/25 novi postupak

• splungar
    17. Prosinac 2023. 21:22

bok cure, evo da se i ja pozdravim sa svima vama :)

nakon 16 mjeseci pokušavanja došli smo do dijagnoze astenoozospermije, moje anemije i endometrioze s neprohodnim jednim, a vjerojatno i drugim jajovodom tako da krećemo u ivf! super ste na ovom forumu, već par dana vas proučavam, pa se evo javljam, u petak imamo prvi pregled u poliklinici ivf (šta ću, pala sam na njihovih 30% uspješnosti  kojima se reklamiraju), pa računamo da ćemo dobiti termin negdje na proljeće da krenemo u svoj prvi postupak! 

hvala na iscrpnim informacijama i družimo se do daljnjega :) 

ja bi u srijedu trebala na HSG tzv propuhivanje jajovoda, pa ne znam jel neka ovdje imala pozitivne rezultate već i od toga? 

hvala unaprijed 

ja: 28 god - AMH 25.2, endometrioza, anemija, neprohodni jajovodi
    muž: 27 god, astenoozospermija
    pokušavamo od 08./22.

• Aneri21
    17. Prosinac 2023. 22:38

Marisha

Maus

aneri21

👧 sve ok
    🧔‍♂️ sve ok
    AIH ❌
    AIH ❌

Pozdrav cure ,
    Nova sam na ovu temu pa bih se malo raspitala imali netko da ide u polikliniku Škvorc , kakvi su dojmovi i vasa iskustva ?
    Ja sam odradila dva IUI oba neuspjesna i u sjecnju me ceka prvi postupak IVF .
    Hvala vam 🤗

Ja idem kod Škvorca, tamo sam se prebacila kad sam saznala da mogu preko uputnice. Ali to mi je bio zadnji postupak koji mi je bio preostao preko HZZO-a. Bio je uspješan! Kad je curica napunila 2 godine opet sam se vratila ali sada placam imala sam do sad jedan prirodni icsi i tri stimulirana icsi..za sad bez trudnoće najvjerojatnije cemo pokušati još jednom.

Kod kojeg ginica si bila?

Sve mi je do sada bio dr Škvorc , 
    02.01 imam termin za terapiju prije postupka sestra mi je rekla da ce biti isto dr Škvorc , ja isto idem preko Hzzo 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Tanjanja27
    17. Prosinac 2023. 23:30

Cure koliko dugo ste vi uzimale utrogestan nakon et? Ako sam razumjela meni je preporuceno do bete, to je 14 dana 

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Sreca3
    18. Prosinac 2023. 07:54

Tanjanja27

Cure koliko dugo ste vi uzimale utrogestan nakon et? Ako sam razumjela meni je preporuceno do bete, to je 14 dana

Tanjanja….terapija se uzima u pravilu do 12 tjedna trudnoce. Molim te nikako ne prestaj sa medikamentima osim ako ti to doktor ne kaze. 

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Stela_M
    18. Prosinac 2023. 08:13

Luna lijepa beta, sad čekamo drugu sretnooo🤞🤞🥰
    Johica nije rano za uzv neki dr vole ranije napraviti da vide gdje se pozicionirao plod, bolje i tako nego da dugo čekaš 🤭🤞🥰 ja sam bila naručena 2 tj nakon poz bete 😁
    Bubice ja sam u hodu sve pomalo spremala, iako mi je sobica opet u kaosu sve što smo kupili smo samo nabacala unutra opet je šok soba 🤣🤣 ali još torbu nisam spremila, dragi svaki dan melje o toj torbi pa kontam da ću to poslije Božića riješiti🙈
    Rolica drago mi je da ti se svidio dr L neka ti donese sreću 🤞🥰
    Korni kako si? 🥰
    NPelica gdje si nam ti, kako si? 🥰
    Pepuška vjerujem da nije lako ali da se na kraju sva muka isplati 🥰
    Bajadera2 kava je situacija?
    Ivkaa nikome nije bilo ništa od par pića bolje da si opuštena i sretna nego pod srtresom, sretno🤞🥰
    Lucky koka zab sam ti odg na post🙈 tebe nema i nema i onda razvališ kod Lučija sa 7 blastica 🤭🤭 bravo neka ti donesu sreću kao što su meni moje, držim 🤞🤞 da uskoro napokon dođe dugo očekivani plusić 🙏🥰
    Splungar sretno, neka ti Ivf poliklinika donese sreću kao što je i meni 🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Tanjanja27
    18. Prosinac 2023. 08:43

Sreca hvalaaa..naravno..nece biti prekidanja..samo sam se zapitala jesam li ispravno razumjela.. koristim ih vaginalno..kazu da je bolje tako.. u subotu radim betu..ako do tad ne pocne M.. u subotu pokusala test, apsolutno nema ni blage crtice

👦'82 los spermogram
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖

Sreca3
    18. Prosinac 2023. 08:54

Tanjanja27

Sreca hvalaaa..naravno..nece biti prekidanja..samo sam se zapitala jesam li ispravno razumjela.. koristim ih vaginalno..kazu da je bolje tako.. u subotu radim betu..ako do tad ne pocne M.. u subotu pokusala test, apsolutno nema ni blage crtice

Tanjanja,rano si radila test uradi betu kad dodje vreme i sretno!
    Naravno dan pre bete  mozes test uraditi tada ce sigurno pokazati ima li trudnoce.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Tanjanja27
    18. Prosinac 2023. 08:57

Sreca hvala ti..naravno da se ja ipak nadam... utrogestan koristim 3x2.. i kao sto rekoh preporucili su vaginalno..ali sad kad sam isla u toalet na papiru sam nasla jednu vaginaletu tek se pocela topiti..izgledalo mi je kao da to nije ok..znaci da sam eto jutros dobila manje nego sto sam trebala..malo je nezgodno pisati o tome ali vi to sve sigurno razumijete

👦'82 los spermogram
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖

EasyGoing
    18. Prosinac 2023. 10:22

Tanjanja27

Sreca hvala ti..naravno da se ja ipak nadam… utrogestan koristim 3x2.. i kao sto rekoh preporucili su vaginalno..ali sad kad sam isla u toalet na papiru sam nasla jednu vaginaletu tek se pocela topiti..izgledalo mi je kao da to nije ok..znaci da sam eto jutros dobila manje nego sto sam trebala..malo je nezgodno pisati o tome ali vi to sve sigurno razumijete

Ne opterećuj se, nastavi dalje kako ti je propisano i kad stavljaš pokušaj gurnuti što dublje u rodnicu. Sve ce bit ok. Sretno! 

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.