Anica zao mi je ❤️
Kaya ponovi ti za 2 dana, držim 🤞 da bude pozitivan ❤️😘
PBTAB stvarno sam se zabrinula, nadam se da je sve okej 🤗❤️
Sanii, Tikvica, Stella, Bubice, Korni…… sve ostale 😘❤️
Sretno svima curke, i ugodnu nedjelju zelim❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Nirvana, moj zadnji fsh je u devetom mjesecu bio je 23 😱 da mi je imati kao tvoj bila bi presretna.. trenutno sam u takvom stanju uma da razmišljam o posvojenju.. ovih dana idem ponovno vaditi, pa ti javim jesu li smokve u maslinovom ulju i shatavari prah išta pomogli 🤞🤞 imam eno tri tegle smokava u ulju u frižideru 😁 Sretno nam, kako god da bilo 🤞🥰
Anica, žao mi je, drži se 🥰
Kaya, ponovi ti test, sretnoo 🤞🥰
Tam, 🤞 da beta bude velika 🥰
Svima ostalima 😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Nirvana, moj zadnji fsh je u devetom mjesecu bio je 23 😱 da mi je imati kao tvoj bila bi presretna.. trenutno sam u takvom stanju uma da razmišljam o posvojenju.. ovih dana idem ponovno vaditi, pa ti javim jesu li smokve u maslinovom ulju i shatavari prah išta pomogli 🤞🤞 imam eno tri tegle smokava u ulju u frižideru 😁 Sretno nam, kako god da bilo 🤞🥰
Svima ostalima 😘😘😘😘😘
Ajme, a jel znas mozda u kojem periodu ti se povecao? Ili si saznala tek dok si krenula u postupak?
Kakve su meni sanse s 13?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Meni 8 i 9 dpt blastice negativan test. Već pomalo gubit nadu i u ova ostala 2 smrzlića.
Ima li neka cura da je imala teške i bolne transfere u da je ostala trudna?
Imaš još dva smrznuta ili ?
Meni 8 i 9 dpt blastice negativan test. Već pomalo gubit nadu i u ova ostala 2 smrzlića.
Ja sam jednom imala težak transfer, bilo je i krvi i baš sam tada ostala trudna. Nažalost nije dobro završilo, imala sam spontani u 8tt, al nemoj gubiti nadu! 🤞🏻🤞🏻
Aa dala si mi nadu 🙏🏻💪🏻
Sve ostale cure hvala vam od ❤️!! I svu sreću vam želim! 💪🏻
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Svima ostalima 😘😘😘😘😘
Ajme, a jel znas mozda u kojem periodu ti se povecao? Ili si saznala tek dok si krenula u postupak?
Kakve su meni sanse s 13?
Otkad sam krenula u mpo vode moj fsh je bio od 4 pa do sad ovih 23, većinom je bio viši neg što bi trebao biti.. s tim da se vjerojatno povećao i stimulacijom jer ga na Sv. Duhu nisu kontrolirali, a stimulirali su me dva puta. Ne brini, tvoj broj još nije velik, meni su u Beti+ rekli da mora pasti barem do 15 da bi me pustili u stimulaciju. Sretno 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ja sam jednom imala težak transfer, bilo je i krvi i baš sam tada ostala trudna. Nažalost nije dobro završilo, imala sam spontani u 8tt, al nemoj gubiti nadu! 🤞🏻🤞🏻
Oprosti ako te gnjavim, vidim da si iza tog imala još dva transfera, dali su oni bili lakši?
Maus da imam još 2 zaleđena, a 5 mi ih nije uspilo to je sve iz 1.ivf.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Oprosti ako te gnjavim, vidim da si iza tog imala još dva transfera, dali su oni bili lakši?
Super da imaš još dva ja bi ih na tvom mjestu oba vratila. Koliko god da je bio težak transfer ako je bio rađen s ultrazvukom dok lijepo ne smjeste sve unutra i dok nisu sigurni da su u maternici ne istiskuju embrije van. Na kraju provjeri i biolog cjevcicu. Mislim da to ne utječe baš na to dali ce se primiti ili ne . Moj prvi transfer je bio bezbolan stvarno baš nista nisam osjetila. A ovi sad su mi svi bolni moj grlic maternice kao da je otišao na lijevu stranu i stalno kad stavljam utrogestane tamo je na lijevu. I tako pored bolnog i teškog transfera od dva embrija jedan se primio a transfer je bio podjednako bolan za oba.
Ma ne gnjaviš, šta ti je! Imala sam još tri poslije i jedan prije i svi su prošli u najboljem redu, jedino taj jedan je bio težak, doktor se namučio dok je prošao kroz ušće maternice i eto, baš taj je uspio 🤷
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Hej, nemam bas koga pitati za ovo...ugl nekako mi danas bas nije dobro, recimo tesko mi je sjediti, lagano me boli pod rebra, i cini mi se da sam se nekako napuhala...da li je moguće da mi se dogodila sad HS? Jer poslije punkcije sam svakako osjećala da sam bila blizu toga, preležala sam dva cijela dana dok mi se to nije smirilo...a sada mi se opet stomak naduo i nekako plitko dišem. Sto napraviti? Da pričekam ako se to možda još smiri?
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Sortiraj odgovore
Najstariji