Monny, nadam se da je krvarenje prestalo i da je sve u redu 🤞🥰
Jučer sam imala uzv u klinici, doktor ne zna odakle i zašto krvarim, njemu izgleda sve ok. Beta mi je uredna, ali ja i dalje imam iscjedak malo smeđe malo pomiješano sa svježom krvi. Nemam ni bolove, ni grčeve, samo na wc papiru bude malo krvi, a smeđe na ulošku. Idući tjedan imam opet pregled pa ćemo vidjeti dalje 🫣
Super da nemaš bolova, mozda pucaju kapilarice pa bude malo krvi. Nadam se da će i dalje sve bit u redu 🤞🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Monny, nadam se da je krvarenje prestalo i da je sve u redu 🤞🥰
Super da nemaš bolova, mozda pucaju kapilarice pa bude malo krvi. Nadam se da će i dalje sve bit u redu 🤞🤗
I ja se s tim tješim. Iznenadilo me kad je doktor rekao da ne zna zašto krvarim i da ne krvarim iz maternice. Pa odakle onda, haha
Hvala draga i ja se nadam da će sve biti ok ♥️
12/23 UZV ♥️✔️
Vitara ja kad sam bila trudna sa blizankama počela sam se otvarati i završila sam u bolnicu da mi naprave serklaž. Nisu mi napravili rekli su da nema potrebe. A kako sam se ja bojala prijevremenog poroda ostala ja u bolnicu 3 mjeseca. Nisam htjela ici doma. Iz početka nitko od doktora nije ni kuzio da sam ja tu i što radim. Dođu na vizitu pitaju jel sve uredu..je i idu dalje. Nakon tjedan dana pitam njih na vizitu kad cete vi meni raditi serklažu, a oni se svi pogledaju..i pitaju tko je mene primio. Užas brzo pregled i odluče da nece raditi. Zovem ja doma a moji svi došli ispred bolnice i tražili razgovor s doktorom objasnili su mu situaciju i sad ja imam poseban tretman. Kako u toj bolnici nemam pravo dugo biti vec bi me morali slati negdje za Zagreb,oni mene ispišu na određeno vrijeme kao otišla sam doma i opet upišu da sam se vratila. Ali doma nisam išla. Dva i pol tjedna prije termina odlučili me poroditi na carski,ja plačem neću..želim se poroditi prirodno. Otvorena sam još od 6.mjeseca. A on meni kaže nisi lako došla do te djece necemo riskirati ideš na carski. I tako se rodile moje cure. A ti imaš papir gdje ti piše da se uzme u obzir carski zbog tvoje dijagnoze i tko te može natjerati na prirodni nitko.
Jurky žao mi je zbog smrtnog slučaja 😘
Pbtab i Razumna nadam se da je sve u redu kod vas. 🤞🙏
Vitara ako si imala prvi put carski i svašta nešto prošla onda inzistiraj na carskom. Pogotovo kažeš da imaš druge neke DG i da bi trebao biti carski.
Došla si teško do druge trudnoće, izgurala cijelu trudnoću i ne daj im priliku da ti radi svog pokušavanja naprave tebi ili djetetu nešto. 😘
Npelica bravo za srčeko, neka i dalje bude sve uredno.
Sretno svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Maus i Bebolina, slažem se s vama. I kažem, cijeli naš razgovor dr priča bit će carski da bi na kraju kad sam već na vratima ordinacije rekao probat ćemo prirodno, ako bude manja beba. Ja ono 🤯🤯🤯🤯 nisam stigla ništa više reći. Još jednom ću otići k njemu i inzistirati, ako neće, idem u drugu bolnicu.
Bojim se da će me sad naručivati u TA samo kad on radi, da do drugog dr neću ni doći.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Maus i Bebolina, slažem se s vama. I kažem, cijeli naš razgovor dr priča bit će carski da bi na kraju kad sam već na vratima ordinacije rekao probat ćemo prirodno, ako bude manja beba. Ja ono 🤯🤯🤯🤯 nisam stigla ništa više reći. Još jednom ću otići k njemu i inzistirati, ako neće, idem u drugu bolnicu.
Bojim se da će me sad naručivati u TA samo kad on radi, da do drugog dr neću ni doći.
Ko da on pamti što je rekao sad kad budeš bliže porodu reci mu da ti da termin za carski ako kaže pa probat ćemo prirodno. Reci mu ne, da vam je bio reko da cete carski jer je preveliki rizik tvoja riječ protiv njegove. I da nisi došla lako do tog djeteta da ne zeliš riskirati.
Vitara u kojoj si to bolnici bila kad ne uzimaju u obzir prvi porod i mišljenje ortopeda?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Vitara u kojoj si to bolnici bila kad ne uzimaju u obzir prvi porod i mišljenje ortopeda?
Sisak. 😔 Dr je malo umišljen i uvjeren da je najpametniji.
Maus, nemam riječi za ovo tvoje ležanje u bolnici, a da nisu ni znali zašto si tamo. 😱😱😱
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Ko da on pamti što je rekao sad kad budeš bliže porodu reci mu da ti da termin za carski ako kaže pa probat ćemo prirodno. Reci mu ne, da vam je bio reko da cete carski jer je preveliki rizik tvoja riječ protiv njegove. I da nisi došla lako do tog djeteta da ne zeliš riskirati.
Bome jedna moja prijateljica - nakon prvog poroda di su ju izmučili na kraju napravili carski ona vise nije htjela ni čuti za prirodan porod, lijepo se sa svojim gin dogovorila i on je sredio u bolnici Dr za carski i to je to. Tako da, sve se da uz malo poticaja...
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Sisak. 😔 Dr je malo umišljen i uvjeren da je najpametniji.
Maus, nemam riječi za ovo tvoje ležanje u bolnici, a da nisu ni znali zašto si tamo. 😱😱😱
Moja ginekologica je vidjela da se otvaram i rekla je da ce napraviti briseve da vidi da nije neka bakterija u pitanju. Naručila me na kontrolu,i rekla da ponesem torbu za svaki slucaj za bolnicu . Ali taj dan je radila popodne i rekla je pošto su brisevi dobri, da ipak odem u bolnicu. I ja tako otišla a tamo je bio jedan mlad doktor koji je tek počeo raditi možda je i stažirao. On me primio pregledao i poslao u sobu. Glavni doktor ne znam gdje je bio,pošto ja nisam bila hitan slucaj po stažistu..ovaj doktor nije ni došao. I tako da nitko od glavnih doktora nije znao zašto sam ja tu. I cekamo tako ja svaki dan kad ce oni mene podvezati...nitko ništa pa ajd reko da pitam. Ali nikad necu zaboraviti njihove poglede. Pošto ja te doktore tamo nisam poznavala nisam ni znala reci tko me primio,kasnije sam saznala da je ovaj mladi tek došao.
Sortiraj odgovore
Najstariji