Pa imala sam smedjkasto izmedju 5-7 dana i stalo je,ali danas je crvenkasto.
Kad imas termin za betu? Ako nije kao prava menstruacija, može biti od implantacije, ali svakako se javi doktorici ili plati privatno vađenje bete.
12/23 UZV ♥️✔️
Pa imala sam smedjkasto izmedju 5-7 dana i stalo je,ali danas je crvenkasto.
Kad imas termin za betu? Ako nije kao prava menstruacija, može biti od implantacije, ali svakako se javi doktorici ili plati privatno vađenje bete.
U utorak moram vaditi betu. Nije bila kao prava menstruacija, nego se pojavilo danas i sad je opet stalo.
Tam
U utorak moram vaditi betu. Nije bila kao prava menstruacija, nego se pojavilo danas i sad je opet stalo.
Samo i dalje koristi progesteron i sve što imaš za terapiju. Sretno 🤗
12/23 UZV ♥️✔️
Tam
Samo i dalje koristi progesteron i sve što imaš za terapiju. Sretno 🤗
Hvala 🤗
Nirvana da gledaš folikularnu fazu i fsh ti je visok većina dr ne voli da je preko 12, e sad za fet ti nalaz hormona nema apsolutno nikakve veze, ali za stimulaciju ti igra itekako ulogu ali ćeš najbolje vidjeti sa svojim dr kakav je plan jer nema smisla da ti bilo tko od nas nešto sugerira ili pametuje kada dr najbolje zna kada napravi uzv i vidi status hormona što će i kako će... ti svakako možeš pokušati na prirodan način spustiti fsh imaš onu kombinaciju smokva u maslinovom ulju i imaš na netu sigurno puno savjeta, a može ti i Jurky pomoći jer i ona vodi bitku sa fsh 🙈 što se tiče brisa na streptokok u to ti se ne kužim znam da ga inače nikome ne rade izuzv prije poroda i da ona žena mora prije vaginalnog poroda dobiti antibiotik iv da ne pređe na bebu, e sad što se tiče hpv ima niskorizični koji možeš imati bez simptoma i visokorizični koji uzrokuje CIN i sve što cin nosi, najbolje bi bilo napraviti hpv tipizaciju da se vidi što je u pitanju i tebi nema druge nego boostati imunitet to je jedini moćni saveznik protiv hpv virusa, sretno neka ti Ivf poliklinika donese sreću 🤞
Tikvice čuj veliki umovi misle slično 🤭😉
Tam koji si dns dpt, možeš betu vaditi i sutra vraćala si blasticu a ako želiš čekati utorak pišni sutra test pa ćeš znati na čemu si, sretno 🤞
Sretno cure svima 🤞🤞🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nirvana da gledaš folikularnu fazu i fsh ti je visok većina dr ne voli da je preko 12, e sad za fet ti nalaz hormona nema apsolutno nikakve veze, ali za stimulaciju ti igra itekako ulogu ali ćeš najbolje vidjeti sa svojim dr kakav je plan jer nema smisla da ti bilo tko od nas nešto sugerira ili pametuje kada dr najbolje zna kada napravi uzv i vidi status hormona što će i kako će… ti svakako možeš pokušati na prirodan način spustiti fsh imaš onu kombinaciju smokva u maslinovom ulju i imaš na netu sigurno puno savjeta, a može ti i Jurky pomoći jer i ona vodi bitku sa fsh 🙈 što se tiče brisa na streptokok u to ti se ne kužim znam da ga inače nikome ne rade izuzv prije poroda i da ona žena mora prije vaginalnog poroda dobiti antibiotik iv da ne pređe na bebu, e sad što se tiče hpv ima niskorizični koji možeš imati bez simptoma i visokorizični koji uzrokuje CIN i sve što cin nosi, najbolje bi bilo napraviti hpv tipizaciju da se vidi što je u pitanju i tebi nema druge nego boostati imunitet to je jedini moćni saveznik protiv hpv virusa, sretno neka ti Ivf poliklinika donese sreću 🤞
Tikvice čuj veliki umovi misle slično 🤭😉
Tam koji si dns dpt, možeš betu vaditi i sutra vraćala si blasticu a ako želiš čekati utorak pišni sutra test pa ćeš znati na čemu si, sretno 🤞
Sretno cure svima 🤞🤞🥰
Hvala ti, kako si ti? 🥰
Nisam znala da se na FSH može utjecati 😇
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ja sam danas 6dnt blastice, jutros radila test - negativan. Ali to je onaj 25 jačine tako da ima jos nade za mene 🙈
Simptoma nemam nista posebno nego jucer i danas nakon mokrenja imam onak neki osjećaj nelagodan - kao da imam laganu upalu mjehura..nije bol nego neka nelagoda
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Meni 8 i 9 dpt blastice negativan test. Već pomalo gubit nadu i u ova ostala 2 smrzlića.
Ima li neka cura da je imala teške i bolne transfere u da je ostala trudna?
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Kaya svakako ponovi za dan, dva testić. Držim fige 🤞🍀
Anica žao mi je 😞 meni je transfer stvarno bio bezbolan pa ti ne mogu pomoći. Nek ti idući transfer prodje bezbolno i neka bude dobitan 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Meni 8 i 9 dpt blastice negativan test. Već pomalo gubit nadu i u ova ostala 2 smrzlića.
Ima li neka cura da je imala teške i bolne transfere u da je ostala trudna?
Ja sam jednom imala težak transfer, bilo je i krvi i baš sam tada ostala trudna. Nažalost nije dobro završilo, imala sam spontani u 8tt, al nemoj gubiti nadu! 🤞🏻🤞🏻
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅