Ima li cura koje su na listi preko HZZO-a za 2024. i gdje? Poslala bih u IVF upit pa čisto okvirno da kažete koliko se dugo čeka na konzultacije i ako idemo na teret preko HZZO-a što plaćamo a što ne?
Da li mislite da bi se na deseti dan od transfera mogao ukazati plusić (znam hvatam se na nemoguće)
Pošto mi se ovo desilo prije par dana i isto ovako se osjećam danas i najradije bi plakala na glas,a ne mogu, najgore sto možemo sebi napraviti je ici u postupak za blagdane. Sad me zvao doktor da idemo preko HZZO-a.. reko nemam više pravo preko HZZO-a . I tako ako imam novaca mogu odmah poslije nove godine ici. Ali kod Škvorca i kad sam išla na uputnicu i privatno kad sam placala stvarno nisam nikada puno cekala. A placaju se neke sitnice npr. anastazija i dva ultrazvuka i embrioglu ako ga želiš . Da, mislim da bi se mogao ukazati plusic 10.dan bilo je slučajeva ima baš jedna Korina 9.dan negativan test nakon FET-a a 10.pozitivan. Na prvoj stranici foruma simptomi nakon transfera tamo ti piše,ali rjetki su ti slucajevi.
Pitam jer mi je sestra u bolnici rekla da će me uzeti u prosincu na konzultacije ali lijekove bih dobila tek u travnju. Pošto moja endometrioza može poludjeti još jučer gledam i opcije privatno
Pogledat ću malo u nazad stranice, nada ipak umire posljednja
Na Merkuru ili ti kako su se prije zvali Vuk Vrhovec nikad nisam cekala na lijekove kad sam išla na uputnicu, ne znam kako je sad tamo. Znam da se u Petrovoj ceka i da se upisuješ na listu.
Pozdrav svima, ne znam jesam na dobrom mjestu, naime imala sam FET prije tocno mj dana, dvije blastociste, beta nakon 2tj 286, danas je bio prvi uzv medutim mala je vrecica i vidi se naznaka zumancane vrecice, dr kaze da je nalaz ok za 5tj ali za 6+6(koliko ona racuna po mengi) je premalo.. gv izmjerena samo 2.6mm.. rekla je da ne gubim nadu i za tocno tj dana opet pregled.. jel koja imala slicno iskustvo?
1.stimulirani ivf postupak- razbolila sam se i nismo mogli realizirati punkciju niti postupak do kraja.
2. Transfer 1 blastociste, otkucaji 7+3, missed ab 10+6.
3. FET dvije blastociste, BETA 286 2tj nakon fet, uzv 6+6 mala gv, 7 tj uzv, otkucaji i vidljiv plod!!
Pozdrav svima, ne znam jesam na dobrom mjestu, naime imala sam FET prije tocno mj dana, dvije blastociste, beta nakon 2tj 286, danas je bio prvi uzv medutim mala je vrecica i vidi se naznaka zumancane vrecice, dr kaze da je nalaz ok za 5tj ali za 6+6(koliko ona racuna po mengi) je premalo.. gv izmjerena samo 2.6mm.. rekla je da ne gubim nadu i za tocno tj dana opet pregled.. jel koja imala slicno iskustvo?
Pozdrav, da li se beta duplala pravilno? Pocetkom godine imala sam isto iskustvo di je plod zaostajao odnosno nije odgovarao tjednima trudnoce. Kad je FET u pitanju to nije dobar znak, druga stvar je ako prirodno ostane zena trudna pa ne zna tocne datume ovulacije i oplodnje pa je to lako moguce, ali u mpo vodama znamo tocne datume svega. Zao mi je, kod mene je sve stalo sa razvojem u 9,10 tjednu i doslo je do medikamentoznog pobacaja. Drzim fige da sve bude u redu, ali meni bi puno znacilo da mi je netko tada napisao svoje iskustvo. Sretno 🍀
Pozdrav, da li se beta duplala pravilno? Pocetkom godine imala sam isto iskustvo di je plod zaostajao odnosno nije odgovarao tjednima trudnoce. Kad je FET u pitanju to nije dobar znak, druga stvar je ako prirodno ostane zena trudna pa ne zna tocne datume ovulacije i oplodnje pa je to lako moguce, ali u mpo vodama znamo tocne datume svega. Zao mi je, kod mene je sve stalo sa razvojem u 9,10 tjednu i doslo je do medikamentoznog pobacaja. Drzim fige da sve bude u redu, ali meni bi puno znacilo da mi je netko tada napisao svoje iskustvo. Sretno 🍀
Betu sam vadila jednom, na sv duhu nemaju kod ivf postupaka praksu vaditi vise puta, samo su mi rekli da je beta izvrsna i da dodem za 2 tj na pregled. Prosli postupak ivf isto je bilo isto sve kao i ovaj ali je kasnio sa razvojem plod, medutim i srce je prokucalo i cinilo se sve ok i u 11tj je ipak videno da je sve stalo. Sada je gv manja nego prosli puta. Prosli puta nije bio fet vec "friska" blastica.... hvala svakako na iskustvu... nadam se nekak da ipak malisan malo samo kasni,iako znam cinjenice..
1.stimulirani ivf postupak- razbolila sam se i nismo mogli realizirati punkciju niti postupak do kraja.
3. FET dvije blastociste, BETA 286 2tj nakon fet, uzv 6+6 mala gv, 7 tj uzv, otkucaji i vidljiv plod!!
Kod mene se beta pravilno duplala, cak smo imali i otkucaje, ali je plod zaostajao po mjerama i na kraju je došlo do spontanog u osmom tjednu, srce je prestalo kucati. Iskreno se nadam da kod tebe to nece biti slucaj i da ce na kraju sve biti u redu. Al meni je bilo lakše da se pripremim na sve al nadam najboljem. Želim ti od srca da ti uspije. Puno sreće i pozitive ❤️
Hvala puno na iskustvu! Prosli postupak je bio isti nam slucan medutim ipak je bilo bolje vidljivo i veca gv, pa sam bila vise optimisticna, na kraju je bio missed ab u 11tj, iako se srceko vidjelo i sve. Zato sam i trazila iskustva jer s obzirom na cinjenive nisam preoptimisticna ali nada umire zadnja... hvala! <3
https://ibb.co/kh2kvZZ
Drage moje upravo vam saljem fotke danasnjeg testa 9 dan nije jutarnja nego popodnevna mokrava od cca sat vremena trpljenja.
Napreduje☀️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav 👋🏻
Želim se samo javiti i reći kako je pregled prošao dobro. Beba napreduje i ovo je veliki napredak za mene obzirom na moju prošlost. Nadam se da će tako ostati do kraja jer dug je put ispred mene i nema opuštanja!
Povući cu se sa foruma jer i dalje radim i imamo neke renovacije u planu, planiramo i putovanje, dosta sam aktivna i puno toga se dogada lijepog oko mene.
Svima želim srecu i vjerujem da svaku od nas poslije kiše čeka sunce ❤️
Ubacit cu vam sličicu sa uzv-a.
https://ibb.co/54SW9FL
Sve Vas pozdravljam i šaljem veliki poljubac i zagrljaj 🤗😘
PBTAB, ma tooo čestitkee od srca! 🥰❤️❤️😊
Nek te prati uredna i dosadna trudnoca 😌🍀🤰🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
https://ibb.co/kh2kvZZ
Drage moje upravo vam saljem fotke danasnjeg testa 9 dan nije jutarnja nego popodnevna mokrava od cca sat vremena trpljenja.
Napreduje☀️
Čestitam 🥰🥰 neka I dalje sve bude u redu 😊
Hoćeš još piskit?
Kada je beta? 🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Evo drage moje i mene...
Uglavnom dosao mi je nalaz trobmofilije i ustanovljeno je da ju imam... u jednu ruku mi je drago da ju imam jer je ocito razlog zasto svaki put imam spontani( buduci da je sve drugo uredu i uvijek dode do trudnoce),a sa druge strane sam tako ljuta sto zena moram imat 2 ili 3 spontana da vi te poslali na taj pregled,umjesto da i to uvrste u redovan pregled.
E sad rekli su mi da se javim hematologu ( u vinogradskoj prvi termin u 5 mjesecu,nebi cekala toliko iskreno) jer cu morat u iducem postupku primat nisko molekularni heparin.
Sad ne znam da li je koja imala takvu situaciju? Koliko ste se dugo pikale? I da li ste isle u bolnicu na pikanje? Da li injekcije izdaje hematolog ili moze i ginekolog? Da li netko zna koliko kosta taj heparin da ga sama kupim, jer cekat sve te preglede u lijepoj nasoj je stvarno postalo grozno!🙆🏻♀️
Oprostite na duzem postu! 😊😘
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Drage zene,
imam jedno pitanje. Nalazi su mi ok, osim amh (1,29 ng/ml). Imam 29 godina.
Posto mi prvi ivf nije uspio, a jako sam se nadala, moze li mi napisati netko tko je imao isto nizak amh, zanimaju me iskustva, jako se bojim da mi je prenizak amh, svasta sam procitala na internetu i samo me nervoza uhvatila.😟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji