Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    04. Prosinac 2023. 17:54

Anice eh da mora se potrefiti hrpa čimbenika i dobitni embrij, znam da je iritirajuće čekati ali se nadam da će se svakoj ženi ovdje ispuniti želja 🤗🥰
    Jurky sretno, mantramo da se fsh spustio 🤞🤗🥰
    Korni što reći ti si unikat većina žena na početku trudnoće samo spava a ti ko vilenjak 🙈 jel se inhaliraš možda ti to pomogne plus morska voda za nos, barem to smijemo 🤭 dobro sam samo mi je dns baš nekako težak dan pa sam cijeli dan u krevetu malo kunjam, malo buljim u tv i tako u krug, a pripreme su još u tijeku valjda ću do Nove Godine sve završiti 🤣🤣
    NPelica spavaj i uživaj u tome kasnije ne buš spavala 🤣🤣 ne znam kako ide Tikvici, Bubici i Anii ali ja sam trenutno sa spavanjem na vi pa me onda ovako kao dns skrši umor pa budem cijeli dan ko leš i onda sam sutra ko nova i tako u krug🙈🤣🤣
    Ivka čekamo kuju 🤭🤞🤞
    Sani nadam se da si dobro ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• kaya
    04. Prosinac 2023. 18:42

Opet ja 😂 jel moguce da 7dnt blastice vec probija menga? Prvo mi je sa crinone gelom bilo kao nesto sukrvice i smede, i sad kad sam se brisala svijetlo smeđe je bilo na papiru...danas me i dalje drzi nelagoda pod rebra i bol u leđima, pa nece valjda vec krenuti m 🥺

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

anii208
    04. Prosinac 2023. 18:50

Stela_M

Anice eh da mora se potrefiti hrpa čimbenika i dobitni embrij, znam da je iritirajuće čekati ali se nadam da će se svakoj ženi ovdje ispuniti želja 🤗

Stela_M evo ja jos nemam problema sa spavanjem😂 Jos uvijek🤞🏻 do sad stvarno moram pohvalit ovog malog😂 od prvog dana do sad sluša😂 Spavam snom pravednika. Malo me zadnjih dana hvatala mala anksioznost prije spavanja vezano za porod, cula par friskih prica - sve proslo ok al ono trajalo po dva dana s mini dramama, pa me to muci🙈 Zato teze zaspem, al kad zaspem nema me 😂😂😂 Da, pokupila sam koronu od muza. Al da kucnem u drvo i to je pod kontrolom, osim sto mi curi nos, nista drugo mi nije. Nadam se da ce tako i ostat 🤞🏻

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

korni
    04. Prosinac 2023. 19:05

Stela ja bih rekla da sve nešto naopako kod mene 🙈 inhaliram se kad me tijekom dana ulovi, po noći nemam snage. Noćas sam se u 1.30 probudila i bila sam skoro do 4 budna, ali nemam snage za inhalaciju. Stavim aqua maris, ali rijetko kad pomogne. Ali dobro, proći će i to 🙂 bitno da zavrsis sa svime dok bebač stigne doma ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    04. Prosinac 2023. 19:45

Stela, hvalaa 🤞🤗
    Ivka, 🤞 da menga što prije dođe da možeš krenuti..sretno 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

ivkaa
    04. Prosinac 2023. 21:31

EasyGoing

ivkaa

EasyGoing

ivkaa

Jutro cureee 😊

sretno svima ovaj tjedaaaan🤞💓
    ja cekam M, da mogu krenut s bockanjem, nikako doc🫠

Ivka sretno! Nije te dugo bilo, bas san se pitala di si, javljaj nam se redovno 😁

Uđem svako par dana, pa dok sve procitam, zaboravim pola, u sjeni, ali u toku sa svime😅
    Ne virujem sebi da cekam dobit i bas kad mi ne triba, kasniiiii🙈 ne znam jel to njima u ambulanti problem s obzirom da protokol je pisan za 11. i pisala sam mengu krajem 11. mj?

Meni nikad to nije stvaralo problem, niko ne može znat točno u dan, nemoj se opterećivat, njima ti je protokol bitan da znaju naručit ljekove, a ti kad dobiješ prvi dan njima javi na tel, drugi dan počinje bockanje i sestra ce te odma zapisat sedmi dan za uzv.

Jel kod tebe ima kakvih promjena u zadnje vrime, nisam popratila?

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Sunce12
    04. Prosinac 2023. 21:37

Drage žene, trebala bih pomoć! Danas sam bila u Repromedu na konzultacijama. Još skupljam dojmove od svega. Nekako mi u jednu ruku pase njegov pristup, a u drugu ne. Kao ispalo je da je kod nas sve super, nalaza pola ne trebam sta imam, ali mi je reko da moram rijesiti stitnjacu. Ono prvi glas do sad. Bas se bazirao na to. Da li tko od vas ima TSH 1,97 ali povisena antitijela? Ja se bojim da kad jednon odem na euthyrox ostajes dozivotno iako je reko da je to samo dok ne rodim😂

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Medena33
    04. Prosinac 2023. 22:29

Sunce12 i ja sam bila na konzultacijama. Da, jako malo nalaza gledaju iako sam ih ja imala sa sobom. I mene je stavio na terapiju jer mi je tsh 3.8.
    Imaju veliku uspjesnost i mislim da smo u dobrim rukama. Svakako ostajem kod njih i idem u postupak kad nam da zeleno svijetlo. Mislim da se ne tribaju poklopiti ni svi super nalazi nego malo zvijezde i malo srece. Sretno ti.

EasyGoing
    04. Prosinac 2023. 23:00

ivkaa

EasyGoing

ivkaa

EasyGoing

ivkaa

Jutro cureee 😊

sretno svima ovaj tjedaaaan🤞💓
    ja cekam M, da mogu krenut s bockanjem, nikako doc🫠

Ivka sretno! Nije te dugo bilo, bas san se pitala di si, javljaj nam se redovno 😁

Uđem svako par dana, pa dok sve procitam, zaboravim pola, u sjeni, ali u toku sa svime😅
    Ne virujem sebi da cekam dobit i bas kad mi ne triba, kasniiiii🙈 ne znam jel to njima u ambulanti problem s obzirom da protokol je pisan za 11. i pisala sam mengu krajem 11. mj?

Meni nikad to nije stvaralo problem, niko ne može znat točno u dan, nemoj se opterećivat, njima ti je protokol bitan da znaju naručit ljekove, a ti kad dobiješ prvi dan njima javi na tel, drugi dan počinje bockanje i sestra ce te odma zapisat sedmi dan za uzv.

Jel kod tebe ima kakvih promjena u zadnje vrime, nisam popratila?

Sve ti je u potpisu. Danas mi je 8 dnt i test mi je negativan, tako da cu ponovit još za dva dana da mogu prekinit terapiju, a onda ponovo u postupak 🤦🏼‍♀️

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Sunce12
    04. Prosinac 2023. 23:07

Medena33

Sunce12i ja sam bila na konzultacijama. Da, jako malo nalaza gledaju iako sam ih ja imala sa sobom. I mene je stavio na terapiju jer mi je tsh 3.8.
    Imaju veliku uspjesnost i mislim da smo u dobrim rukama. Svakako ostajem kod njih i idem u postupak kad nam da zeleno svijetlo. Mislim da se ne tribaju poklopiti ni svi super nalazi nego malo zvijezde i malo srece. Sretno ti.

Jesi mozda danas bila? Mozda smo se srele ako jesi🤗 ja se jos nekako dvoumim izmedu njih i dr.Alebića. Ali sto vise citam ustvari se slazem s tobom da smo u dobrim rukama. Dao mi je preporuku za polikliniku Lacic jer endokrinologica u mojem gradu mi na FSH 1,97 ne zeli dati terapiju😒 
    Hvala ti puno i sretno nam❤️ Pratit cemo se.

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.