Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    02. Prosinac 2023. 13:48

Cure moje sad nakon toliko postupka i vracenih embrija vidim koliko sam imala srece da mi je taj 4. postupak i prvi transfer završio trudnocom. Da su oba embrija bila odlična i da ih nisam rodila prije vremena da smo izdržati do kraja i da nije bio dog. carski možda još i duže. Kako su se oni primili od prve i oba.. a sad nece pa nece...možda ipak godine igraju neku ulogu,pa ti embriji više nisu tako dobri. 

Jurky32
    02. Prosinac 2023. 18:06

Monny, držim 🤞 da bude sve u redu 🥰
    Tikvice, Bebolina, 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Vitara
    02. Prosinac 2023. 18:56

kaya

Maus

Vitara

Maus i Bebolina, slažem se s vama. I kažem, cijeli naš razgovor dr priča bit će carski da bi na kraju kad sam već na vratima ordinacije rekao probat ćemo prirodno, ako bude manja beba. Ja ono 🤯🤯🤯🤯 nisam stigla ništa više reći. Još jednom ću otići k njemu i inzistirati, ako neće, idem u drugu bolnicu.
    Bojim se da će me sad naručivati u TA samo kad on radi, da do drugog dr neću ni doći.

Ko da on pamti što je rekao sad kad budeš bliže porodu reci mu da ti da termin za carski ako kaže pa probat ćemo prirodno. Reci mu ne, da vam je bio reko da cete carski jer je preveliki rizik tvoja riječ protiv njegove. I da nisi došla lako do tog djeteta da ne zeliš riskirati.

Bome jedna moja prijateljica - nakon prvog poroda di su ju izmučili na kraju napravili carski ona vise nije htjela ni čuti za prirodan porod, lijepo se sa svojim gin dogovorila i on je sredio u bolnici Dr za carski i to je to. Tako da, sve se da uz malo poticaja…

Ako ti dr ima veze u bolnici. Mislim da moja nema i mislim da ne znam nikog preko koga bih mogla "doći" do nekog. Vidjet ću još jedan pregled tamo pa ću odlučiti što i kako. 
    Maus, ne znam što ima veze. Meni s 35 nije uspijevalo. Nisam bila prestara, rodila tek prije 3 g, nikad nikakvih problema, mislila da mogu zatrudniti kad hoću. U postupcima od 14 oplođenih js, samo 1 bc. Drugi vraćani trodnevni i nikad ništa. I gle..... Mislila sam da ni jedna js više ne valja kod mene. 

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

• Tam
    02. Prosinac 2023. 19:02

Pozdrav, ja sam nova. Ovo je moj prvi ET. Imala sam ET blastociste i danas je 11 dan i imam blago krvarenje. Ima te li neka iskustva??? Doktorica je rekla da je sve to normalno i da mogu to ocekivati,a dok beta ne dodje da ne prekidam s terapijom. 

• Vitara
    02. Prosinac 2023. 19:41

Tam

Pozdrav, ja sam nova. Ovo je moj prvi ET. Imala sam ET blastociste i danas je 11 dan i imam blago krvarenje. Ima te li neka iskustva??? Doktorica je rekla da je sve to normalno i da mogu to ocekivati,a dok beta ne dodje da ne prekidam s terapijom.

Jesi li radila test? Ne znaš je li uspjelo ili nije? Možda je menga, bez obzira na terapiju, možda je trudnoća pa je od nje, možda hematom...... Može biti svašta. Nadam se da će biti uspješno i dobro na kraju. 🤞🤞🤞🤞

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

• Monny
    02. Prosinac 2023. 19:41

Tam

Hej Tam, kakvo ti je krvarenje? Kao menstruacija ili lagano smeđkasto, roskasto? Ja imam problema sa smeđim iscjedkom, čak mi je jednom izašao pravi ugrušak, ali moj doktor isto kaže da je to u 1. trimestru normalno. Svakako koristi terapiju i odmaraj 🤞

12/23 UZV ♥️✔️

• Tam
    02. Prosinac 2023. 19:44

Jesam, radila sam test i bio je pozitivan, ali blago vidljive linije.

• Tam
    02. Prosinac 2023. 19:46

Monny

Tam

Hej Tam, kakvo ti je krvarenje? Kao menstruacija ili lagano smeđkasto, roskasto? Ja imam problema sa smeđim iscjedkom, čak mi je jednom izašao pravi ugrušak, ali moj doktor isto kaže da je to u 1. trimestru normalno. Svakako koristi terapiju i odmaraj 🤞

Pa imala sam smedjkasto izmedju 5-7 dana i stalo je,ali danas je crvenkasto. 

Nirvana2024
    02. Prosinac 2023. 19:53

Pozdrav svima,
    Javila sam se neki dan, u vezi nalaza AMH.
    Sad malo bolje gledam, i FSH mi je povišen (ako dobro gledam, 3.dc se gleda folikularna faza?)
    https://ibb.co/q9BbvPP
    Ako sam imala 2 neuspjela FET-a, ima li tu veze taj povišeni FSH, ili ne?
    Muževi nalazi su svi odlični - dakle, za razliku od prvog postupka, moji nalazi sad više nisu uredni (tad je dijagnoza bila idiopatska nepl.)
    Znam da AMH nema veze s FET-om, smrzlići su bili iz postupka 2020., tad mi je FSH bio 8.8 (blago povišen, nitko nije dizao frku oko toga), a AMH 8.4, iz postupka dobila 5 5dnevnih blastica, u ET od 2 vraćene 1 se primila, evo skače oko mene i jedva pišem poruku.
    Cervikalni brisevi su me izšokirali u potpunosti, pozitivna na BHSB i HPV, dakle između negativnih i pozitivnih testova nismo ni imali odnose, kako je to onda moguće?
    Nekako sam mirna jer sam u klinici IVF trenutno i čekam termin s ovim nalazima, ali ne mogu se opustiti, tužna sam, trenutno sam na antibioticima zbog bakterije, na poslu umirem od prekovremenih, ne mogu se uopće fokusirati 😔

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Tam
    02. Prosinac 2023. 20:04

Vitara

Tam

Jesi li radila test? Ne znaš je li uspjelo ili nije? Možda je menga, bez obzira na terapiju, možda je trudnoća pa je od nje, možda hematom…… Može biti svašta. Nadam se da će biti uspješno i dobro na kraju. 🤞🤞🤞🤞

Jesam i bio je pozitivan, iako su linije bile blijede. Hvala 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.