Hvala curke malo ste me smirile. Stvarno se nadam da će sve biti u redu.
Ali ja nebi bila ja da nisam otišla na hitnu (ginekologiju). Imala sam spontani u tim tjednima pred 2 mj naravno da me strah. Ali doktorica neka mlada (mi smo u At) ponašala se užasno, rekla mi je šta ja uopće tu i radim. Ako nemam bolove,temperaturu,mučninu, šta ja mogu ocekivati još mi kaže svaka trudnoća ima krvarenje. Ma baš se užasno ponašala. Onda me još nakraju sarkastično pita, a šta sad bi vi i ultrazvuk, al ja sam naravno rekla da nebi ustala i otišla. Baš sam se razočarala i užasno me to razivciralo. Više ne krvarim pa sam dosta mirna, i vjerujem da bude sve u redu ❤️❤️ al sutra ću nazvat svog doktora da mu kažem.
Kulii oprosti, promaknuo mi je nekako tvoj post da si krvarila. Neka si otisla na hitnu, ali ta nehumanost me svaki put iznova iznenadi. Sutra se javi svom doktoru, do tada odmaraj i vjerujem da će sve biti u redu ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Kulii oprosti, promaknuo mi je nekako tvoj post da si krvarila. Neka si otisla na hitnu, ali ta nehumanost me svaki put iznova iznenadi. Sutra se javi svom doktoru, do tada odmaraj i vjerujem da će sve biti u redu ❤️
Hvala draga, nadam se da bude, imam dobar osjećaj ❤️ ocu obavezno.. samo je jadno da se jedna žena prema drugoj ženi može tako ponašati..ali dobroo bitno da dalje bude sve u redu 🙏🤞
Ali ja nebi bila ja da nisam otišla na hitnu (ginekologiju). Imala sam spontani u tim tjednima pred 2 mj naravno da me strah. Ali doktorica neka mlada (mi smo u At) ponašala se užasno, rekla mi je šta ja uopće tu i radim. Ako nemam bolove,temperaturu,mučninu, šta ja mogu ocekivati još mi kaže svaka trudnoća ima krvarenje. Ma baš se užasno ponašala. Onda me još nakraju sarkastično pita, a šta sad bi vi i ultrazvuk, al ja sam naravno rekla da nebi ustala i otišla. Baš sam se razočarala i užasno me to razivciralo. Više ne krvarim pa sam dosta mirna, i vjerujem da bude sve u redu ❤️❤️ al sutra ću nazvat svog doktora da mu kažem.
Ovo je stvarno za svaku osudu 😠 Poludim na takvo ponašanje, pogotovo prema trudnoj ženi i još u tim osjetljivim tjednima. Ma užas, točno nije za drugo nego da ju pošalješ u rodno mjesto! 🤨 Bitno da je krvarenje stalo, a svakako se javi svom doktoru sutra 👍 ❤️ Vjerujem da će sve biti u redu 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo i mene. Trudim se pratiti koliko stignem. Ovaj tjedan imam predavanja i 3 ispita 🙈 2 riješena, sutra jos jedan.
Danas sam bila na uzv-u. 11+0. Bebica je super. Ima 4 i pol cm. Gledao je taj nuhalni nabor (kaze da je sve okej), širinu glavice, vidio nosnu kost. Jako se mice, mase rukama,nogama, živahna na mamu 🤣 ja sam se skroz zaljubila 🥰🥰😍😍 uzeli mi krv za Nifty i do kraja iduceg tjedna cemo dobiti nalaz. Jako se veselim da saznamo spol.
Rekla sam da mi to prvo kazu 😁😁😍
Iduci uzv je 20.12.
Jos tjedan dana i ukidamo estrofem i Duphaston jeeeej 😁😁 bas se veselim jer me totalno ušlagira.
A utrogestan ce ostat jos neko vrijeme.
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Ovo je stvarno za svaku osudu 😠 Poludim na takvo ponašanje, pogotovo prema trudnoj ženi i još u tim osjetljivim tjednima. Ma užas, točno nije za drugo nego da ju pošalješ u rodno mjesto! 🤨 Bitno da je krvarenje stalo, a svakako se javi svom doktoru sutra 👍 ❤️ Vjerujem da će sve biti u redu 😊
Ma istina, i još zna da nismo prirodno začeli. Ali niko ne može to shvatit dok ne prođe. Žalosno da jedna doktorica ne može smirit pacjenticu koja je u panici. Ajde da je sve ljepo objasnila. Ljepa riječ i utjeha uvijek dobro dođe pogotovo u takvoj situaciji. Još muški doktori imaju više razumijevanja od jedne žene.
Evo stvarno se nadam da se neće krvarenje ponoviti ❤️
Hvala ti ❤️
Moze li mi netko objasniti kako se stavi trakica? Mislim da je vrijeme za odbrojavanje 🥰❤️
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Kuličestitam na lijepoj beti 🥳 čekamo uzv s tobom 🥰
Bubicedrago mi je da je GUK prošao super 🤗 bravo za bebolinu, to je već prava curka 🤭❤️ nek ti zadnje tromjesečje prodje mirno i opušteno 🤗 ja sam dobro, hvala ti. Nestrpljivo čekam pregled 🙈
Mausdržim fige za sutrašnji testić 🤞
Sanjuska super za konze i da ti je dojam dobar! Sigurna sam da će pristup biti bolji nego u KBC-u. Taman prodje Božić, "oporavak" od blagdana u 1 mj i startate 🥳 a ovo za salpingotomiju nisi ni trebala ti proučavati, već ti je naravno to doktor koji te je operirao trebao reći šta je i kako radio. Strašno 🤦
Ma da, zapravo mi to i odgovara jer smo taman u fazi završetka radova i preseljenja pa do kraja siječnja stignemo sve riješit, počistit, složit i namjestit. Onako bi morala mirovat i ne bi ništa mogla nego dirigirat i maltretirat druge što zapravo i ne bi bilo baš loše 😂
Dojam je dobar, svi su ljubazni, dr je draga, rekla nam je da nalaze pošaljemo mailom da ne putujemo bzvz što mi je super i tako... Nadam se sad samo da mi novi nalazi hormona neće pokvarit planove.. 😬
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Kaya hvala ti ❤️ tvoji orgazmi su me odmah podsjetili na Npelicu 🤭 držim fige na najjače 🤞🍀
Gabby čestitam na dobrom pregledu ❤️ nadam se da će nalazi čim čim prije doći i biti uredni naravno ❤️ za trakicu, klikni na moju (ili na koju god drugu), odabrat ćeš kakvu želiš, upisati termin poroda i onda drugi link (ako se ne varam) kopiraš u potpis. Ako ti je potpis dug, morati ćeš ga skratiti 🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sanjuska super, baš mi je drago 🤗 ma bit će svi nalazi dobri 🤞🍀 i onda u novi stan i po bebu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji