Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kulii26
    29. Studeni 2023. 14:35

Hej žene, znaci ja u velikoj panici. 
    Počela sam krvariti ali ne puno, ne boli me ništa i nemam grčeve. Šta bi to moglo biti? Mislim nije obilno krvarenje. Kad se popisam baš se vidi krv,a na ulošku ništa. Jako se bojim opet istog scenarija 🙁🙁🙁

Bubica1
    29. Studeni 2023. 14:44

A danas sam bila na pregledu kod svog ginića. Bebolina je super, sve odgovara tjednima i sad teži otprilike kilu i 100 g 🥰 I danas smo službeno ušli u zadnje tromjesečje ❤️
    A što se tiče moje nabubrenosti tamo dolje, doktor je potvrdio da se radi o proširenim venama i da mu se čini dosta, ali ne vidi upalu pa zasad hvala Bogu, ne treba nikakva terapija. Ali zato se trebam kretati, minimalno pol sata na dan hodanja i vježbe za trudnice i dalje slobodno prakticirati. Tako da, ako koja bude imala isti problem, da znate da je to do loše cirkulacije i da je potrebna fizička aktivnost. 👍 Meni je stvarno odmah bilo lakše kad mi je on sve to objasnio. Što se tiče cerviksa, na 38mm je tako da je i to u redu. 
    Sve u svemu, bebolina je OK i to je najbitnije, a i ja sam sad puno bolje, pogotovo psihički 😉
    Faith, super za pregled, ma sigurna sam i da će idući biti tip top 😘
    Maus, jesi li ponovila test? Ono je možda stvarno bilo prerano...
    Joj Bopsich, sad tek vidim da si ti danas na GUK-u, oprosti što nisam odgovorila prije 🙈 Javi nam kakav je nalaz 😘 I baš mi je drago da su bebice dobro i da lijepo rastu 🥰
    Ivka33, puno sreće u novom postupku 🤞🍀
    Kulii26, odlična beta, čestitam! 🥳
    Marisha pupice, sretno 🤞❤️
    Korni, NPelica, Bopsich, hvala što pitate za mene, kako ste mi vi? 
    Stela, Tikvica, Sanii, Anii, Hope i sve ostale, ljubim 😘😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

bopsich
    29. Studeni 2023. 15:19

Kulli ja sam imala dosta krvarenja u 5. tjednu trudnoće i na kraju se sve dobro završilo. Vjerojatno nije razlog za paniku, ali svakako se javi svom doktoru.. 
    Bubice kod nas je dosta drugačije. Ja sam došla natašte, odmah su izvadili krv iz prsta i iz vene nakon sto su uzeli sve ostale podatke. Ne znam te početne vrijednosti, nisu mi rekli. I onda nam vade 2 sata nakon svakog obroka i opet prije samog jela. Za sad su mi svi bili dobri, od 4.3 do 5.1. I ja moram ostati do jutra, nakon večere nam izvade opet nakon 2 sata i onda po noći svaka 3 sata. Tako da jedva čekam sutra da mogu doma 😅 
    Super da ti je sve prošlo odlično i baš lijepo bebica napreduje 🥰🥰 Proletiti će ovo vrijeme do kraja trudnoće i još malo ćeš upoznati svoju mrvicu ❤️🥰

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Bubica1
    29. Studeni 2023. 15:21

Kulli, ne mora nužno biti ništa loše. I ja sam imala krvarenje, baš svježa krv i to puni dnevni uložak pa evo me gdje sam sad. Doktori pri pregledu više nisu vidjeli aktivno krvarenje niti je bilo hematoma tako da su to pripisali tome da je vjerojatno pukla neka žilica. Ako te ništa ne boli, tada bi trebalo biti sve OK jer puno je trudnica u zadnje vrijeme imalo istu situaciju, pogotovo mi s MPO-a. Ali naravno, ako bi se krvarenje pojačalo i pogotovo ako bi osjetila bol, obavezno se javi doktoru. Na kraju krajeva, i ti ćeš biti mirnija. Vjerujem da će sve biti u redu, držim fige 🤞🍀😘

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    29. Studeni 2023. 15:25

Bopsich, a joj, ti ćeš i prenoćiti tamo 😁 Ma bitno da bude nalaz dobar, a ostalo se izdrži 👍 Drago mi je da ti zasad sve štima 😘

👩 37 - AMH 13

Maus
    29. Studeni 2023. 15:44

Bubica nisam ponovila test iz razloga što idem više puta preko noći piškiti pa planiram sutra ujutro ako izdržim do jutra.  Naravno još uvijek se nadam zato sto mi nije bio ni 6.dan prvi jutarnji urin kasnije sam išla kupiti test a i test nije od 10 vec od 25 osjetljivosti. Danas sam sanjala da mi sestra govori kao ti si trudna, pred njezinom šogoricom i ja kažem ne nisam a ona mi odgovara da vidi ti se na faci da si trudna. A meni bilo krivo kao što cula njezina šogorica jer ako ispadne da sam trudna bude rekla da sam skrivala od vlastite sestre. Inace snovi mi uvijek budu suprotno od onoga sto sam sanjala.

Bubica1
    29. Studeni 2023. 16:18

STUDENI
    Gabby UZV, Nifty 29.11.
    Sanjushka Konze 29.11.
    PROSINAC
    NPelica UZV 01.12.
    PBTAB UZV 05.12.
    Amalija41 UZV 05.12.
    Mrvica11 Beta 06.12.
    Mica.cica UZV 07.12.
    Anii208 UZV 11.12.
    Korni UZV 11.12.
    Stela_M UZV 12.12.
    Faith UZV 12.12.
    Tikvica UZV 13.12.
    Kulii UZV 15.12.
    Bubica1 UZV 20.12.
    Ivkaa Novi postupak 12/23

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    29. Studeni 2023. 16:20

Maus, onda držim 🤞 sutra na najjače 🍀😊
    Gabby, jesi obavila UZV, kako je prošlo? 😊
    Sanjushka, šta su rekli na konzama? 😉

👩 37 - AMH 13

sanjushka
    29. Studeni 2023. 16:52

Bubica1

Maus, onda držim 🤞 sutra na najjače 🍀😊
    Gabby, jesi obavila UZV, kako je prošlo? 😊
    Sanjushka, šta su rekli na konzama? 😉

Evo meee.. 😁
    Bili jutros na konzultacijama pa Ikea naravno 😁 i sad se vraćamo kući. Još dok sam pročitala današnje zaostatke..
    Uglavnom plan je sljedeći.. 
    U sljedećem ciklusu sredinom 12.mj vadim ponovo hormone i vit D s obzirom da su moji svi nalazi hormona bili pod kontracepcijom pa sada da dobijemo realnu sliku. Pa im šaljem nalaz, ako je sve ok, s novim ciklusom u siječnju počinjem piti kontracepcijske tablete novynette do 7.2. kada smo zapisani za kretanje u stimulirani postupak preko HZZO-a. 🥳 Nadam se da će sve biti ok s nalazima hormona i mojim ciklusima do tad.
    Dojam je super za sada, čak mi dr. nije rekla da su mi stanice loše kvalitete nego samo da je zaliha mala pa da moramo metodom pokušaja i pogrešaka. Da nije isključeno ni da prirodno ostanem trudna i da pokušavamo i prirodno. Kaže da bi mi ona čak pojačala stimulaciju odnosno poduplala menopur da i od tih malo stanica šta dobijemo, barem dobijemo zrele. Isto tako mi je rekla da mi prijeti preuranjena menopauza ali da je ok dok fsh ne raste. Ako dođe do toga da nemamo više što pokušavati 🙄.
    .
    Ono što sam ja danas saznala je da moj lijevi jajovod nije u funkciji odnosno da je on na operaciji 2018. rezuckan. Znači ja 5 godina to nemam pojma i da meni to nitko nije bio u stanju spomenut u Ri. Ok, i moja je krivica da nisam dobro procitala i guglala pojmove s otpusnog pisma ali zasto bi ja trebala znat šta znači salpingotomija 🤦🏼‍♀️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

korni
    29. Studeni 2023. 18:11

Kuli čestitam na lijepoj beti 🥳 čekamo uzv s tobom 🥰
    Bubice drago mi je da je GUK prošao super 🤗 bravo za bebolinu, to je već prava curka 🤭❤️ nek ti zadnje tromjesečje prodje mirno i opušteno 🤗 ja sam dobro, hvala ti. Nestrpljivo čekam pregled 🙈
    Maus držim fige za sutrašnji testić 🤞
    Sanjuska super za konze i da ti je dojam dobar! Sigurna sam da će pristup biti bolji nego u KBC-u. Taman prodje Božić, "oporavak" od blagdana u 1 mj i startate 🥳 a ovo za salpingotomiju nisi ni trebala ti proučavati, već ti je naravno to doktor koji te je operirao trebao reći šta je i kako radio. Strašno 🤦

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.