Bok svima, nije me bilo od kolovoza. Iz prikrajka sam pratila sve vase male i velike pobjede, ali i sve tuge, za koje vjerujem da nas vode do onoga zbog cega smo sve ovdje.
Molila bih vas malu pomoc - ako itko zna:
Bila sam u postupku u KBC Osijek (stimulirani, 5 blastica, 2 transfera, beta oba puta 0, ostala jos tri smrzlica). Kako je KBC Osijek u postupku obnove laboratorija i svi postupci MPO su obustavljeni dok se odjel ponovno ne otvori, razmisljam o prijenosu preostala tri smrzlica u Repromed.
Kako cijeli taj postupak prijenosa funkcionira? Koliko se ceka? Sto bih trebala znati da se bolje pripremim/informiram?
Također, ako je netko ovdje isto u postupku (cekanja) u KBC Osijek - imate li informaciju kada se odjel treba ponovno otvoriti?
Unaprijed hvala svima.
Mura,
Ja sam sad prenosila smrzlice zahtjev sam predala u 10 mj. Jos nisam nikakav odgovor dobila od države.
Ugl. Ja selim iz Podobnika jer zatavaraju taj odjel,morala sam potpisat i ispunit papire za prijenos,buduci da je do njih jer zatvaraju odjel nista ne placam, inace se prijenos placa oko 250 eura, a buduci da je i tvoj u postupku obnove mozda nebi nista plaćala,jer ne prenosis iz svojih razloga.
A sto se tice tih papira i da drzava to potvrdi se ceka duze jer oni samo jednom mjesecno imaju ta svoja okupljanja i to odobravaju. Tako je meni receno.
Jedino što ne znam kome bi se ti sad trebala obratit,jer oni su se meni pobrinuli za papire ja sam ih samo trebala potpisat.
Nadam se da sam bar malo pomogla i sretno. 🍀❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Korni slažem se najgore je čekati da prođe tih 12 tj, ali kada i to prođe opet ćeš imati neki "strah" i nedoumice pa ćeš jedva čekati uzv to je sve normalno 🤭ajme lete mi dani ja sam se tek sada bacila na pranje robice 🤣🤣
Tikvice sve znaš 🤭 jel tebe još muče leđa i ruke ili se to napokon smirilo? Btw jel ti imaš često menga grčeve i jel tvoj prasac puno štuca 🙈🥰
Bopsich odlično neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
Faith necu niti komentirati dr i njene izjave što nju briga kako ćeš ti organizirati svoj život i posao, najbolje da ideš raditi i dizati bolensike pa da se nešto dogodi, misli na sebe jer ako ti nećeš neće nitko drugi 🥰 na tu betu je rano da vidi nešto konkretno za 2 tj će to taman biti 🤭
Ivka33 sretnooo🤞🥰
Bajadera u bolnici dobiješ sve lijekove nema tvoj soc ginić veze s lijekovima, sretno🤞🥰
Mila rijetke su sretnice kojima je odmah uspjelo iz prve, nažalost treba jako puno strpljenja i živaca za ovakav tip borbe, sretno🤞🥰
Anii ja ti planova nemam niti ga mislim pisati jer sam odavno naučila da u životu ništa ne ide kako mi planiramo, plan mi je slušati što mi govori dr i voditi se time, što se tiče epiduralne, koliko su mi hemato i dr G rekli, zbog Fragmina ju ne mogu dobiti ali još moram vidjeti u TA kako to sve funkcionira pa ću znati više o svemu, još ne razmišljam o porodu sve si mislim imam još vremena 🤣🤣🤣 ali ima tečaj u 12 mj kod nas u Domu zdravlja pa ću svakako otići malo poslušati što tamo ima 😁 a ti? 🥰
Srculence nadam se da će ti uskoro odg vezano za prebacivanje 🐧🐧🤞🥰
Pbtab kako si, jesi li se naručila na uzv? 🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Easygoing i Stela_M
Hvala ☺️🥰
Ja tako malo upadnem s pitanjima. Moram se javiti doktoru s nalazima ovih dana pa da vidimo za prvi postupak.
Čitam vas i dalje, sad sve više vidim koje smo mi žene hrabrice.
Svima želim sretno u kojoj god da ste fazi ❤️
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Mura ja bih nadodala da se nacionalno povjerenstvo za mpo sastaje par puta godisnje i ovisi kad predas papire koliko ćeš čekati, ako potrefis tik pred sastanak ide to brzo, prvi korak je kontaktirati kliniku/bolnicu u koju zelis prebaciti embrije i dalje dobijes upute..
Ako smijem pitati zašto prenosiš iz kbc-a baš u privatnu ustanovu a ne u drugi kbc? Jer iskreno ja osobno bih smrzlice iz bolnice prenosila iskljucivo u najbližu bolnicu i FETove odradila prek uputnice, jer sasvim je nebitno koji ce ti dr odraditi transfer, uspjeh ti ne ovisi o tome.
Jer ovako ćeš platiti prijenos cca 250e, plus svaki privatnik će ti naplatiti kriopohranu po slamci cca 150 e (3 slamke 450e, u slucaju trudnoce placas svaku godinu cuvanje zametaka 140e) i svaki FET je cca 600e, u konacnici je to cifra preko 2500e ako tj nijedan FET ne uspije.
Sasvim je druga stvar ići cijelu stimulaciju iz početka kod privatnika tada za te novce dobijes i individualni pristup, lijekove i cijeli postupak zapravo. Ovako ćeš samo 2 folikulometrije i transfer platit 600e .
Opet u konačnici odluka je tvoja , samo želim reći da je šteta da postupak koji si obavila u bolnici i gdje su ti FETovi zapravo pokriveni hzzo-om plaćaš iz svog džepa jer to na kraju ispadne skoro pa kao dva postupka. Od srca ti želim sto god odlucis da uspije već naredni FET 🙏❤️
Npelica čestitke na titrajima, sad čekamo prave otkucaje❤️
Arnoldica bas mi je drago da si se javila. čestitke na spontanoj trudnoći i rođenju sina 💙🤗
Sunny ulovila sam i tvoju poruku, hvala ti ❤️, nemam nikakve konkretne planove trenutno, misli su mi na stand by . Pusa tebi i tvojoj M 😘❤️
Pbtab ❤️
Sreca PUPO sretno 🙏❤️
Stela, Tikvica, Anii, Korni, Hope, Bubica ma puse svima 😘😘😘
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
AniiStela nasa sve pamti, za razliku od mene, ribica🤣
Ja cu naSv Duh🙃
Stela, meni ovo sad toliko leti vrijeme da imam osjecaj danisam josnis napravila, a imam samo sitnice 🤣
Cudo, kako se okrenem tako je lrosao tjedan🙆🏻♀️
Meni se najteze bilo “rastati” od dr. L. ali hvala Bogu stalno smo u kontaktu pa mi je nekako milo, jucer naletila opet kod njih, eto on mi je zaista najbolji lijecnik ikad, obozavam ga. Toliko smiren, toliko brizan, covjek, a realno, on je svoje zavrsio i prakticki vise nemakaj samnom, ali uvijek se javi, pita, evo stvarno mi sezasuze oci svaki put kad vidim koliko je divan. Da sam mladja, sigirno bi opet isla kod njega i ne bi mi bio problem cekati niti 3 sata jer ovo sto sam od njega dobila je neprocijenjivo.
Za dr. G. znam da je isti takav, radio je kod L. do korone i curke moje koje su tamo isle su imale samo rijeci hvale, tako da apsolutno razumijem❤️
Predivni su🥰
BebaM vidim da me Stela spomenula, oprosti nisam vidjela sto si pitala, pa ako mogu pomoci molim te ponovi upit😘
Hvala Stela na informacijama,poruci i propurukama.
Tikvica,pliz pomoć..dijagnoza je low AMH, nakon prvog IVFa iz FETa, beta odlicna, za 3 dana vise nego dupla,sve ok,1 pregled srce kuca,drugi pregled 🥺. Kakve su sanse dalje? Da li je odmah nuzan kariotip za oboje? Da li ce me pustit probat opet? Postoji jos jedan divan smrzlic koji me ceka. Da li se mogu nadat nakon takve dijagnoze? Jel nuzna povezanost low AMH i genericke abnormalije? Hvala puno na bilo kojem odgovoru! 💜
🙋♀️ slaba rezerva jajnika,AMH 0,2
2022-Insem. ❌️
2023. 1 IVF iz FETa- 1 blastocista- ✅️ - 8tjedan missc.
Faith neka si ti napravila kako si mislila da je najbolje. Treba na malu mrvu paziti otpočetka 🙂 a od ovakvih izjava mi se digne kosa, budući se sve može reći na ljepši način. A ta zenska nesolidarnost mi je potpuno neshvatljiva. Držim fige za idući pregled 🤞🍀
Stela a znam da, bit će uvijek straha i brige. I to vjerojatno u svakoj fazi njihova života. Ja nikad nisam otisla od svojih a da mi mama nije rekla, pomalo vozi i javi nam se kad dodjes doma ❤️ i to je to, naša briga počinje sada i traje... ❤️
Bubice kako je prošao GUK profil?
Saniii 😘
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ajme sad vidim Korni da si uspjela, čestitam ti 🥰 jedno vrijeme smo se pratile pa te se dobro sjećam. Drago mi je i to meni daje nadu u KBC 😜
--ja sam danas 2dnt blastice, jutros rano me neki napol orgazam probudio 😂😂 i poslije na WC nadem sluzavi prozirni iscjedak (kao kod ovulacije) pomiješani sa mrvicama crinone gela. Sama sebi sam se rugala gle ostao je jos koji folikul pa si ovulirala opet 😂😜😂
Inace valjda je ovo nuspojava Max doze bemfole pa objasnjava ovo moje stanje 😂😂
Ima li jos koja "ugrožena"
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Hvala Sani,❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Dobro jutro svima 🙂
Imate li preporuku za soc ginekologa koji ima sluha za MPO, u Zagrebu, centar, do savske, do maksimira, britanca?
Dakle, prošli tjedan mi dr nije htjela izvaditi briseve pa sam platila uzimanje briseva privatno, danas pak mi nije htjela pustiti uputnicu za TSH... Ima toga još, ali sam joj uvijek progledavala kroz prste
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Kaya 🙈🙈 ja orgazme imam od ET a 😅.. znači evo točno mj dana. Svaku noć je akcija 🤭 isto mi je bilo kad sam imala blighted ovum.. možda je to dobar znak 😊🤗
Bubica kako je prošlo jucer? 😘
Sanii 🤗❤️
PBTAB kako si? ❤️
Sretno svima 😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji