Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    29. Studeni 2023. 09:49

BebaM

Tikvica

AniiStela nasa sve pamti, za razliku od mene, ribica🤣
    Ja cu naSv Duh🙃
    Stela, meni ovo sad toliko leti vrijeme da imam osjecaj danisam josnis napravila, a imam samo sitnice 🤣
    Cudo, kako se okrenem tako je lrosao tjedan🙆🏻‍♀️
    Meni se najteze bilo “rastati” od dr. L. ali hvala Bogu stalno smo u kontaktu pa mi je nekako milo, jucer naletila opet kod njih, eto on mi je zaista najbolji lijecnik ikad, obozavam ga. Toliko smiren, toliko brizan, covjek, a realno, on je svoje zavrsio i prakticki vise nemakaj samnom, ali uvijek se javi, pita, evo stvarno mi sezasuze oci svaki put kad vidim koliko je divan. Da sam mladja, sigirno bi opet isla kod njega i ne bi mi bio problem cekati niti 3 sata jer ovo sto sam od njega dobila je neprocijenjivo.
    Za dr. G. znam da je isti takav, radio je kod L. do korone i curke moje koje su tamo isle su imale samo rijeci hvale, tako da apsolutno razumijem❤️
    Predivni su🥰
    BebaM vidim da me Stela spomenula, oprosti nisam vidjela sto si pitala, pa ako mogu pomoci molim te ponovi upit😘

Hvala Stela na informacijama,poruci i propurukama.
    Tikvica,pliz pomoć..dijagnoza je low AMH, nakon prvog IVFa iz FETa, beta odlicna, za 3 dana vise nego dupla,sve ok,1 pregled srce kuca,drugi pregled 🥺. Kakve su sanse dalje? Da li je odmah nuzan kariotip za oboje? Da li ce me pustit probat opet? Postoji jos jedan divan smrzlic koji me ceka. Da li se mogu nadat nakon takve dijagnoze? Jel nuzna povezanost low AMH i genericke abnormalije? Hvala puno na bilo kojem odgovoru! 💜

Teško da ćete odmah dr poslati u neku dodatnu obradu jer kod nas žena mora proći pakao (3 neuspješna Ivf-a ili više spontanih) da ju dr pošalje na dodatnu obradu... low amh nema veze sa tvojim spontanim jer da je to tako onda niti jedna žena sa niskim amh ne bi imala zdravu trudnoću, jednostavno tijekom oplodnje dođe do "krivog" spajanja spermija i jajne stanice i kao takva ona ne može opstati i najčešće dođe do spontanog ali to nema veze sa vrijednosti amh jednostavno je tako prirodno, ono što nije dobro ne može opstati... meni je žao što si to morala proći ali imaš još jednog smrzlića i možeš pokušati kada budeš spremna,a ako imaš pitanja, strahove i nedoumice probaj razgovarati s dr možda će imati sluha 🤞 možeš vidjeti po potpisu žena da je puno žena na forumu imalo spontani i da su na kraju imale uredne trudnoće samo treba biti uporan, druge nema ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    29. Studeni 2023. 09:52

Nirvana ako se nečega grozim e to je ona jedna žena koja je ginekolog a nema sluha za ženu koja se bori da postane majka dakle fuj, pod hitno ju mijenjaj jer ti samo donosi stres, možeš nazvati Hzzo pa pitati koji ginić prima pacijente preko Hzzo-a pa onda malo googlaj kakvi su, sretno 🤞🤞❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    29. Studeni 2023. 09:54

Sani grlim🤗❤️❤️
    Tikvice daj mi molim te napiši što si imala za zadnji protokol znam da je bila neka komba letrozol/gonal ili slično 🙈

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• BebaM
    29. Studeni 2023. 10:01

Stela_M

BebaM

Tikvica

AniiStela nasa sve pamti, za razliku od mene, ribica🤣
    Ja cu naSv Duh🙃
    Stela, meni ovo sad toliko leti vrijeme da imam osjecaj danisam josnis napravila, a imam samo sitnice 🤣
    Cudo, kako se okrenem tako je lrosao tjedan🙆🏻‍♀️
    Meni se najteze bilo “rastati” od dr. L. ali hvala Bogu stalno smo u kontaktu pa mi je nekako milo, jucer naletila opet kod njih, eto on mi je zaista najbolji lijecnik ikad, obozavam ga. Toliko smiren, toliko brizan, covjek, a realno, on je svoje zavrsio i prakticki vise nemakaj samnom, ali uvijek se javi, pita, evo stvarno mi sezasuze oci svaki put kad vidim koliko je divan. Da sam mladja, sigirno bi opet isla kod njega i ne bi mi bio problem cekati niti 3 sata jer ovo sto sam od njega dobila je neprocijenjivo.
    Za dr. G. znam da je isti takav, radio je kod L. do korone i curke moje koje su tamo isle su imale samo rijeci hvale, tako da apsolutno razumijem❤️
    Predivni su🥰
    BebaM vidim da me Stela spomenula, oprosti nisam vidjela sto si pitala, pa ako mogu pomoci molim te ponovi upit😘

Hvala Stela na informacijama,poruci i propurukama.
    Tikvica,pliz pomoć..dijagnoza je low AMH, nakon prvog IVFa iz FETa, beta odlicna, za 3 dana vise nego dupla,sve ok,1 pregled srce kuca,drugi pregled 🥺. Kakve su sanse dalje? Da li je odmah nuzan kariotip za oboje? Da li ce me pustit probat opet? Postoji jos jedan divan smrzlic koji me ceka. Da li se mogu nadat nakon takve dijagnoze? Jel nuzna povezanost low AMH i genericke abnormalije? Hvala puno na bilo kojem odgovoru! 💜

Teško da ćete odmah dr poslati u neku dodatnu obradu jer kod nas žena mora proći pakao (3 neuspješna Ivf-a ili više spontanih) da ju dr pošalje na dodatnu obradu… low amh nema veze sa tvojim spontanim jer da je to tako onda niti jedna žena sa niskim amh ne bi imala zdravu trudnoću, jednostavno tijekom oplodnje dođe do "krivog" spajanja spermija i jajne stanice i kao takva ona ne može opstati i najčešće dođe do spontanog ali to nema veze sa vrijednosti amh jednostavno je tako prirodno, ono što nije dobro ne može opstati… meni je žao što si to morala proći ali imaš još jednog smrzlića i možeš pokušati kada budeš spremna,a ako imaš pitanja, strahove i nedoumice probaj razgovarati s dr možda će imati sluha 🤞 možeš vidjeti po potpisu žena da je puno žena na forumu imalo spontani i da su na kraju imale uredne trudnoće samo treba biti uporan, druge nema ❤️❤️

Hvala Stela_M! 

🙋‍♀️ slaba rezerva jajnika,AMH 0,2
    2022-Insem. ❌️
    2023. 1 IVF iz FETa- 1 blastocista- ✅️ - 8tjedan missc.

• BebaM
    29. Studeni 2023. 10:16

Divne price daju nadu i hvala svima vama koji pišete i trudite se. Trenutno se svega bojim,pa i toga da mi nece dati ici po smrzlica ili da ce i s njim biti isti scenarij. Nisam vidjela da netko ima tako nizak AMH :( 

2022-Insem. ❌️

• Kulii26
    29. Studeni 2023. 10:17

Bokic, žene, evo da javim tek sad dobila rezultate naša beta je 1591 🥰🥰🥰 
    15.12 prvi ultrazvuk 😁🤞🥰🥰 
    Sretno svimaa ❤️

Maus
    29. Studeni 2023. 10:35

Nirvana2023

Dobro jutro svima 🙂
    Imate li preporuku za soc ginekologa koji ima sluha za MPO, u Zagrebu, centar, do savske, do maksimira, britanca?
    Dakle, prošli tjedan mi dr nije htjela izvaditi briseve pa sam platila uzimanje briseva privatno, danas pak mi nije htjela pustiti uputnicu za TSH… Ima toga još, ali sam joj uvijek progledavala kroz prste

Za TSH je upravu ne daje ni meni to ti mora dati doktor opce prakse..ni moja više nije kakva je bila imam dojam da me mrzi sto želim još rodit meni neda ni uputnicu za betu. 

NPelica
    29. Studeni 2023. 10:37

Kulii26

Sretno svimaa ❤️

Juuuuj🤩🤩 čestitam 🤗🤗  veselimo se uzv ❤️😊 

BebaM

Divne price daju nadu i hvala svima vama koji pišete i trudite se. Trenutno se svega bojim,pa i toga da mi nece dati ici po smrzlica ili da ce i s njim biti isti scenarij. Nisam vidjela da netko ima tako nizak AMH :(

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• BebaM
    29. Studeni 2023. 10:42

NPelica

Kulii26

Sretno svimaa ❤️

Juuuuj🤩🤩 čestitam 🤗🤗 veselimo se uzv ❤️😊

BebaM

Mila, uzmi si vremena koliko ti treba, i dalje po smrzlica. Ne možeš znati kakav će scenarij biti, ja ti od ❤️ želim da bude dobitan 🤗 Dođe tako težak period, ali sve smo mi lavice, proguramo, i idemo dalje.. sretno ti 😘

Hvala puno,puno!!!

2022-Insem. ❌️

• luna573
    29. Studeni 2023. 11:08

Nirvana2023

Dobro jutro svima 🙂
    Imate li preporuku za soc ginekologa koji ima sluha za MPO, u Zagrebu, centar, do savske, do maksimira, britanca?
    Dakle, prošli tjedan mi dr nije htjela izvaditi briseve pa sam platila uzimanje briseva privatno, danas pak mi nije htjela pustiti uputnicu za TSH… Ima toga još, ali sam joj uvijek progledavala kroz prste

Ako ce pomoc, moja gin je na borovju i stvarno mogu rec da ima razumijevanja za moju mpo pricu.. ja sam se upisivala kad nisam jos nigdi bila upisana jer sam uvijek isla privatno, oni su mi blizu a imali su jos mjesta i tako sam tamo zavrsila iako nema bas lijepih komentara za nju po internetu pa me malo bilo i strah.. ono sto je mana je da se ne javljaju na telefon i za sve moras doci tamo, ali uvijek me primi i sve moguce uputnice koje sam trazila mi je dala, od kariograma, geneticara, hematologa, trombofilije, bete, pise mi i utrogestane stalno.. evo ja stvarno ne mogu reci ni jednu ruznu rijec i uvijek mi kaze ako jos sto trebam nek samo dodem i hvala joj na tome 😊 mislim da se ona prije isto bavila potpomognutom oplodnjom pa zna vise o tome i stvarno ima razumijevanja

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.