Jutro i sretno svima🤞🥳
Opet je zapoceo lijepi niz pozitivnih vijesti i nadam se da ce ovako nastavit😊❤️ Cestitam na plusicima🤩
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Bopsich ja bih bez imalo srama rekla svojoj doktorici da nam je taj i taj dr poznanik i da bi voljela da me i on pogleda, (a svakako nema smisla 2 uzv-a radit u tako kratkom vremenu), ako je tako na dobrom glasu sigurno je i ona cula za njega. U svakom slucaju bi joj rekla da cu se javiti event za dalje..
mica.cica probaj se opustiti, znam da je tesko. Bez moždanih ludovanja. Ovo sada nije u nasoj moci. Mirujes i to je sve sta ti mozes napraviti. Biti ce to sve okej ❤️ neke zene imaju te tragove krvi i to skoro kroz cijelu trudnocu. Moramo biti pozitivne 🤗
Ma znam da hvala znam da isto prolazis. Nezz vise sta bi dns sam se samo popela stepenicama kratko i primjetila sam obadva puta mi je to bilo nakon stavljanja vaginalete jel moguce da ju previse ili samo umisljam🙈 jedva cekam tvoj ultrazvuk sutra.. Ja sam imala missed ab u 7 mj i zato sam u panici iakk tada nisam imala nikakvih krvarenja.. Bas nista..
Znam kako se osjećaš. I ja sam sinoć prvo imala 2 kapi roze krvi na papiru poslje mokrenja, pa za sat jednu smeđu točku na gaćama i kad sam išla mokriti 2 puta sam imala skedkasti urin na papiru poslije mokrenja. I u prošloj trudnoći sam snedarila na današnji dan ciklusa.
Ne znam jeli isti razlog.
I stalno imam užasne bolove u maternici (što sam imala i u svakoj trudnoći).
Razumijem tvoj strah, i ja sam u komi.
Mene još muči što nisam 100% ležala nego sam išla išla okolo. Nisam radila ništa ekstremno ali ipak se osjećam užasno kriva i odgovorna 😭
Stavila sinoc ulozak da vidim jutros nemq nista qli kada se obrisem nakon wca kao nekak msckasto rozo nezz kka bi opisala..jucer cijeli dan nista i sibic i to malo jutros.. Morat cu zvat da me prime ranije pa nek kazu da brijem al da se smirim
Pa mislim da nije do vaginalete, ali svakako probaj izbjec doticaj sa cerviksom. Ja ga zaobiđem ili negdje iza njega uguram.
A ako ce ti biti lakse zovi, iako ja sam cula da nije dobro prečesto raditi uzv. Ne znam jel su babske price ili..
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
I da cure, danas sam se čula sa Škvorcom, piše me tek za 3 mj postupak, što mi je baš dugo.
Cure koje su u Beta plus, znate li koliko se čeka na postupak i kakva su vam iskustva tamo??
Ovo mi je zadnji na teret hzzo-a i baš mi znači, molim vas pomoć oko informacija ❤️
Evo meni su baš jučer odgovorili na mail iz Betaplus da će raditi listu čekanja nakon nove godine kad potpišu novi ugovoro s hzzom. I ponudili mi konzultacije u 11.mjesecu.
Mene zanima koja je njihova bmi vrijednost za postupak? Napisali mi u mailu osim svih nalaza da moram biti unutar njihove bmi vrijednosti.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 🤞
Jutro curke, sretno svima danas 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Mene strasno jajnici bole, ali strasno. Da se ispravit ne mogu 😪
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Razumna, meni je prva 3 mjeseca bilo rečeno ništa teško i čak nisam ni kućne poslove obavljala sve nego sam imala pomoć.
Mislim da je u toj fazi i 7 kg puno,pazi na sebe ❤️
Najgori je osjećaj krivnja 😔 osjećam se loše što nisam zalegla kao mrtvac a mogla sam ja sam više vjerovala da je kretanje dobro za cirkulaciju maternice.
Popila sam sinoć i dva ultragestana jer nisam sigurna da mi je ovaj cyclogest dovoljan jer imam osjećaj da mjesečnica dolazi.
Nasala sam jutros kod brisanja kako smeđu malu smrklju na papiru. Mi stalno imamo osjećaj da ćemo momentalno dobiti pa više nisam ni sama sigurna, samo eto, osjećaj je jako loš.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna, čemu osjećaj krivnje?! Nosila sam psa od 10 kg jer ga je napao drugi pas.. Taj isti pas od 10kg mi je skočio ravno na stomak 5 dana nakon transfera.... Postupke prije nisam ništa, nisam ostala trudna, a u tom postupku jesam.. I vješala veš, i kuhala, usisavala, prala pod, peglala, sve..
Što se tiče bolova, meni je jedino pomogao Plivit magnezij + B vitamin, čim bih ga popila bolovi su stali..
Sretno svima!
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Evo meni su baš jučer odgovorili na mail iz Betaplus da će raditi listu čekanja nakon nove godine kad potpišu novi ugovoro s hzzom. I ponudili mi konzultacije u 11.mjesecu.
Mene zanima koja je njihova bmi vrijednost za postupak? Napisali mi u mailu osim svih nalaza da moram biti unutar njihove bmi vrijednosti.
Prvo čestitke svima na pozitivnim betama i testovima!!!! 🥳🥳🥳 Sretno cure dalje!!! 🤞🍀🤞🍀
Čestitala sam jučer ali mislim da nije objavljeno.
Ja sam kod njih prošlu i ovu god odradila 3 postupka. Imam bmi 30. Je da mi je svaki put dr govorila ,"smršaviti, smršaviti......" rekla sam joj što sve radim da uspijem u tome, ali kile su sporo išle i čim se malo opustim odmah se vraćale. Bez obzira na to primljena sam u postupke. I svaki puta kad sam se javila da bih krenula s postupkom nisam čekala predugo, možda ciklus, najduže 2 ako bi morala ponoviti nalaze. Ne znam zbog čega, ali meni ivf nije bio suđen da uspije. Uvijek slaba oplodnja i stali bi s razvojem 2.-3. dan. Hvala Bogu, dogodilo se prirodno. 🙏
Tebi sretno. 🤞🤞🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Razumna, čemu osjećaj krivnje?! Nosila sam psa od 10 kg jer ga je napao drugi pas.. Taj isti pas od 10kg mi je skočio ravno na stomak 5 dana nakon transfera…. Postupke prije nisam ništa, nisam ostala trudna, a u tom postupku jesam.. I vješala veš, i kuhala, usisavala, prala pod, peglala, sve..
Što se tiče bolova, meni je jedino pomogao Plivit magnezij + B vitamin, čim bih ga popila bolovi su stali..
Sretno svima!
Hvala na utjesi 💞 ali eto osjećam se loše.
Sad sam bila na wc i baš jako smedarim a u maternici osjećam kako neki pritisak. Zalijepita sam za krevet pa što dragi Bog da. Ne mogu ništa promijeniti
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna, meni je prva 3 mjeseca bilo rečeno ništa teško i čak nisam ni kućne poslove obavljala sve nego sam imala pomoć.
Mislim da je u toj fazi i 7 kg puno,pazi na sebe ❤️
Najgori je osjećaj krivnja 😔 osjećam se loše što nisam zalegla kao mrtvac a mogla sam ja sam više vjerovala da je kretanje dobro za cirkulaciju maternice.
Popila sam sinoć i dva ultragestana jer nisam sigurna da mi je ovaj cyclogest dovoljan jer imam osjećaj da mjesečnica dolazi.
Nasala sam jutros kod brisanja kako smeđu malu smrklju na papiru. Mi stalno imamo osjećaj da ćemo momentalno dobiti pa više nisam ni sama sigurna, samo eto, osjećaj je jako loš.
Ej nemoj osjecati grižnju ja sam prvi put išla na put s curama nakon transfera i vozila se 459km pa i popila s njima vina, hodala okolo naokolo po svuda po izletima, radila sve najnormalnije i uhvatilo se s time da sam imala hiperstimulaciju da sam jedva hodala. I sada nisam nista pretjerano mirovala i opet se uhvatilo..i samo da ti kazem umirala sam od grceva kao za mengu i plakala tri dana jer cu dobiti i nakraju brta 625 tako da.. Taj smrklj sta kažes je prije opna od vaginalete koliko kuzim isto ih stavljas.. Sada kada je krv krenula sam se smirila jer ocito je nesto. Inace sam sklona polipima a s obzirom da pijem estrofem ja se bojim da nije opet polip.
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji