Pbtab koja bomba od testa 🤭🥰🥰🥰
Jurky obzirom da je vezano uz mpo daje ti soc ginić, možeš se naručiti kod Herman Mahečić u Petrovoj ona je u sklopu mpo odjela i super je žena i stvarno se ne čeka dugo, najbolje da uzmeš D1 uputnicu pa ti ona vrijedi godinu dana😁
NPelica nažalost baca na spavanje tako da uživaj i odmaraj 🤣
Joj divota 🤗 divno mi je 😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Mica.cica a da, takva je njihova politika..super da vise nema iscjetka!Samo laganini, odmaraj i dalje 🍀
Maus samo pozitivno! Drzim fige da se mrve prime 🤞🍀
Bopscih vjerujem da ti dani sporo prolaze..i meni, a još i radim, pa ipak taj dio dana brze prodje. Nema druge nego strpljivo odbrojavati dane 🤗
Hope nadam se da će ići sve po planu 🍀
Razumna vide se crtice 🥳 drzim fige da lijepo tamne 🍀🤞samo pozitivno 🤗
Gabby sretno sutra na uzv 🤗🍀
Npelice super! Drzim fige za sto vise blastica ❤️
Tinčice žao mi je 😞
Kawa super, baš mi je drago! 🤗
Pbtab ajme kakva crtica 🤭 superrr 🥳❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
NPelice ne bih znala, uvijek koristim cyclogest tako da nemam simptoma od njega 🤷🏻♀️
Uskoro ces i ti slati slike testića 😊🤞
Stela M potamnio je sto je napredak, sad dan po dan 🤞
Narucili su me 2.11.na pregled kod hematologa, a beta je 31.10.i kazu da ne igra ulogu dan vise manje za bocnut se. Tog dijela se posebno ježim, ali morat cu nekako izdržati 🙈
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Jurky obzirom da je vezano uz mpo daje ti soc ginić, možeš se naručiti kod Herman Mahečić u Petrovoj ona je u sklopu mpo odjela i super je žena i stvarno se ne čeka dugo, najbolje da uzmeš D1 uputnicu pa ti ona vrijedi godinu dana😁
Oke, hvala na info 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
PBTAB koja crtica 🥰🥰🥰🎉🎉 Veselim se daljnjem praćenju 😊
Višnja simptomi nakon FET-a su ti jako individualni i nažalost ne moraju ništa značiti.. Meni je bilo sve isto kao pred menstruaciju. Ali nema druge nego strpiti se par dana pa negdje 6 dpt možeš napraviti test ako ti to ne stvara preveliki stres..
NPelica meni se jako spavalo od Utrogestana, ali samo prvih 10-ak dana. Sad sam se već navikla..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Oke, hvala na info 🥰
Sve preporuke za dr. Herman Mahečić, i ja sam kod nje. Putujem iz Ri za Zg svaki put, samo zbog nje jer sam dobila sve preporuke. Rekla da smo u pripremi za mpo, poslala me i ogtt radit da se iskljuci inzulinska, nizak mi vit D i to smo korigirali, kao i tsh
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Inače, ja sam u jednom problemu koji sam sama sebi napravila 😅
Ginekologinja kod koje sam inače išla (privatno) prije postupka, i za neke stvari tijekom postupka koje smo mogli obaviti ovdje, da ne moramo sve u Turskoj, je divna žena, iskusna u svom poslu i imam apsolutno povjerenje u nju. Međutim, s obzirom na ovu situaciju sa zadnjeg pregleda, sestra od mog muža je situaciju spomenula ginekologu s kojim je dobra, a on je inače jako stručan baš na području potpomognute oplodnje, i kada su neke komplikacije u pitanju, radi u bolnici (ali i privatno), i predložila je da me možda on pregleda sljedeći put. Ja sam pristala i sad bi trebala otkazati pregled koji sam dogovorila kod doktorice, a meni je neugodno jer sam sve do sad radila kod nje, i ne bih htjela da se uvrijedi, ali s druge strane htjela bih čuti još jedno mišljenje 🤷♀️ Pregled kod nje bi trebao biti 7.11., a kod njega 2.11. tako da ne dolazi u obzir da idem na oba. Evo ne znam što da radim, umjesto da u miru čekam pregled, ja se nerviram oko gluposti.
A to je inače čovjek koji je dobar i s mojim mužem i s mojim tatom, i nekako i zbog toga imam još više povjerenja u njega. Ne znam što da sad radim, imate li neki pametni savjet, tj. što bi vi napravili na mom mjestu 🙈🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Cure s lijepim vijestima, čestitam!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Pbtab, Razumna, korni, bopsich, gabby, ....još je netko bio pozitivan, sretno dalje!!!!! 🤞🤞🤞🤞 Neka sve bude ok i dosadno do kraja. 🫂🫂🫂🫂
Ponovno krenuo lijepi niz pozitive. 🤞🤞🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Hopeja mislim ako je vec bio tako loš spermiogram. Da su ga trebali pozvati da pokuša još jednom dati uzorak. Ili su trebali zamrznuti stanice pa da pokušamo skupiti dobre spermije neki drugi postupak. Jer ovako loš još nikad nije bio.
Hvala vam svima, vidim da baš puno ženica je uz mene ja sam ocekivala ono da ce svaka u sebi rec ma sta me briga za nju. Ima djece a traži još. Svi poštivaju moju želju i tješe me navijajuu. A to samo govori o vama kako ste divne osobe i da ćete biti najbolje mame.
Oprosti ako nisam popratila dobro, a gdje si u postupku? Sorry zaboravila sam 🙈
Ne svida mi se da ako je sgram bio losiji nego inace da su to shvatili tako olako i ipak iskoristili uzorak.
Nadam se da ce ipak biti uspjesno, jer vracena ti je jedna dobra i jedna jako dobra blastica tako da su šanse velike da se primi 🤞😊
Kod Škvorca i to od kad su uveli onu novu metodu da spermije ne biraju centrifugom vec onaj neki drugi postupak kojim lakše biraju najbolje i neoštećene spermije koji sam i dodatno platila, a nitko me nije ni pitao dali zelim. Prošli put su me pitali dali želim to i da necu morati ništa platiti pošto sam njihov privatni pacijent. I isto sam uložila nadu da ce taj put od 7 odlicnih koji su prezivjela treći dan biti super rezultat jer imaju tu novu metodu a ono sačekao me šok. Jedna morula koja je sigurno vec bila stala i jedna blastica. Mislim tako ispada ali ne krivim nikoga imala sam odlican rezultat i napravili su sve što je trebalo da bude bolje, ali eto Bog je taj koji mu mora dati dušu. Kad nije bilo te metode biranja spermija vec klasično centrifugom kad sam imala tri super blastice jednu vratila i dva zamrznula nije mi uspjelo, tako da ipak je do Boga. A i doktor mi je rekao na samim konzultacijama da od svih tih silnih jajnih stanica moze biti jedna beba ali i ni jedna nece iz svake stanice biti beba i to svi znamo.
Oke, hvala na info 🥰
Sve preporuke za dr. Herman Mahečić, i ja sam kod nje. Putujem iz Ri za Zg svaki put, samo zbog nje jer sam dobila sve preporuke. Rekla da smo u pripremi za mpo, poslala me i ogtt radit da se iskljuci inzulinska, nizak mi vit D i to smo korigirali, kao i tsh
Hvala na preporuci 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji