Drage moje navijačice 😂
Evo test;https://ibb.co/r6PVfBS
🥳🥳🥳🥳🥳Divan je 🥰🥰🥰🥰 čini mi se puno bolji nego moji, ali ne uspoređujemo.
Žene moje, hvala na podršci 💞💞💞
Cijele dane sam kod prijateljice koja ima bebu od 7kg. Nosim ga jer ona stvarno ne može sama, mislim si da sve žene kad nose drugo dijete u trbuhu ono veće nose na rukama.
Stalno imam osjećaj kao da me je netko udario u lumbarni dio kralježnice, takva neka bol. I sad osjećam neku napetost u maternici.
I menstrualni bolovi su prisutni ali ih se više ne bojim kao prije.
Hvala ti, testovi su nam top 🥳😊
Ja vjerujem da si ti dobra prijateljica i da zelis pomoci, ali sada moras misliti na sebe, i nemoj previse dizati dijete molim te 🙈 pripazi se sada. U ovom trenutku ti si najbitnija 🙂
U pravu si 100%. Ali nekako si mislim da 7kg nije puno i da mi dobro dođe kretanje zbog prokrvljenosti maternice. Ma neću ga više nositi.
Jel uzimaš ti u ovoj trudnoći heparin? Ja se pikam sa clexaneks
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Bopsich ja bih bez imalo srama rekla svojoj doktorici da nam je taj i taj dr poznanik i da bi voljela da me i on pogleda, (a svakako nema smisla 2 uzv-a radit u tako kratkom vremenu), ako je tako na dobrom glasu sigurno je i ona cula za njega. U svakom slucaju bi joj rekla da cu se javiti event za dalje..
mica.cica probaj se opustiti, znam da je tesko. Bez moždanih ludovanja. Ovo sada nije u nasoj moci. Mirujes i to je sve sta ti mozes napraviti. Biti ce to sve okej ❤️ neke zene imaju te tragove krvi i to skoro kroz cijelu trudnocu. Moramo biti pozitivne 🤗
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Pozdrav svim curama. Citam vas vec poprilicno dugo ali ne pisem. Saosjecam sa vama i uspjehe i padove jer sam i sama u istoj situaciji a vrijeme mi ne ide na ruku. I sve cure koje kada sa 40+ ostvare trudnocu, daju nama u tim godinama malo nade i dodatne motivacije da ne odustajemo.
Zasto se sad javljam, jeste sledece, u postupku smo transfera i sada sam u potrazi za Prolutex ampulama a znam da je jedna cura pisala da je kupovala u Madjarskoj.
Ja zivim u Grazu i tu kosta jedno pakovanje od 7 doza oko 150€.
@tincica 1703 (jedva sam nasla post u ovoliko poruka :))
Da li mozes da napises u koju apoteku i mjesto si isla i imaju li neki mejl/kontakt da se lijek naruci ili bas mora da se ode licno sa receptom?
Hvala unaprijed.
Puno srece i uspjeha svima i samo hrabro. 🙏🙌🫶
Zana42, bila sam u Harkany Tesco ljekarna (neznam kako se zove ali je u sklopu trgovačkog centra) , sad bi trebala progooglat možda kako se zove jer ja sam pikirala u bilo koju ljekarnu u Mađarskoj i nisam marila za ime. Ja sam lično otišla tamo, sa receptom i naručila i sutradan sam išla po lijekove, s tim da oni u ljekarnoj pojma nemaju ni Hrvatski ni Engleski pa sam tipkala na prevoditelj.
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
I da cure, danas sam se čula sa Škvorcom, piše me tek za 3 mj postupak, što mi je baš dugo.
Cure koje su u Beta plus, znate li koliko se čeka na postupak i kakva su vam iskustva tamo??
Ovo mi je zadnji na teret hzzo-a i baš mi znači, molim vas pomoć oko informacija ❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Bopsich ja bih bez imalo srama rekla svojoj doktorici da nam je taj i taj dr poznanik i da bi voljela da me i on pogleda, (a svakako nema smisla 2 uzv-a radit u tako kratkom vremenu), ako je tako na dobrom glasu sigurno je i ona cula za njega. U svakom slucaju bi joj rekla da cu se javiti event za dalje..
mica.cica probaj se opustiti, znam da je tesko. Bez moždanih ludovanja. Ovo sada nije u nasoj moci. Mirujes i to je sve sta ti mozes napraviti. Biti ce to sve okej ❤️ neke zene imaju te tragove krvi i to skoro kroz cijelu trudnocu. Moramo biti pozitivne 🤗
Ma znam da hvala znam da isto prolazis. Nezz vise sta bi dns sam se samo popela stepenicama kratko i primjetila sam obadva puta mi je to bilo nakon stavljanja vaginalete jel moguce da ju previse ili samo umisljam🙈 jedva cekam tvoj ultrazvuk sutra.. Ja sam imala missed ab u 7 mj i zato sam u panici iakk tada nisam imala nikakvih krvarenja.. Bas nista..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Ma znam da hvala znam da isto prolazis. Nezz vise sta bi dns sam se samo popela stepenicama kratko i primjetila sam obadva puta mi je to bilo nakon stavljanja vaginalete jel moguce da ju previse ili samo umisljam🙈 jedva cekam tvoj ultrazvuk sutra.. Ja sam imala missed ab u 7 mj i zato sam u panici iakk tada nisam imala nikakvih krvarenja.. Bas nista..
Znam kako se osjećaš. I ja sam sinoć prvo imala 2 kapi roze krvi na papiru poslje mokrenja, pa za sat jednu smeđu točku na gaćama i kad sam išla mokriti 2 puta sam imala skedkasti urin na papiru poslije mokrenja. I u prošloj trudnoći sam snedarila na današnji dan ciklusa.
Ne znam jeli isti razlog.
I stalno imam užasne bolove u maternici (što sam imala i u svakoj trudnoći).
Razumijem tvoj strah, i ja sam u komi.
Mene još muči što nisam 100% ležala nego sam išla išla okolo. Nisam radila ništa ekstremno ali ipak se osjećam užasno kriva i odgovorna 😭
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Znam kako se osjećaš. I ja sam sinoć prvo imala 2 kapi roze krvi na papiru poslje mokrenja, pa za sat jednu smeđu točku na gaćama i kad sam išla mokriti 2 puta sam imala skedkasti urin na papiru poslije mokrenja. I u prošloj trudnoći sam snedarila na današnji dan ciklusa.
Ne znam jeli isti razlog.
I stalno imam užasne bolove u maternici (što sam imala i u svakoj trudnoći).
Razumijem tvoj strah, i ja sam u komi.
Mene još muči što nisam 100% ležala nego sam išla išla okolo. Nisam radila ništa ekstremno ali ipak se osjećam užasno kriva i odgovorna 😭
Stavila sinoc ulozak da vidim jutros nemq nista qli kada se obrisem nakon wca kao nekak msckasto rozo nezz kka bi opisala..jucer cijeli dan nista i sibic i to malo jutros.. Morat cu zvat da me prime ranije pa nek kazu da brijem al da se smirim
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Stela - 💪
Maus - slazem se sa stobom al eto 🤷♀️Bilo da imas ili nemas djece svakom je borba za djetetom ista. I to sto imas dijete vec ne umanjuje tvoj važnost ❤️
PBTAB - krasna ti ova štoperica 😂😂😂🫶🫶👍
Jurky - ja sam se samo narucila i otisla sa nalazom koji sam dobila u klinici ali ja sam u Njemackoj
razumna - 💪💪💪
Mica cica - polako ❤️bit ce ti sve dobro
Maslačak - 🫶
Bopisch - otisla bi kome vjerujem
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Drage moje navijačice 😂
Evo test;https://ibb.co/r6PVfBS
🥳🥳🥳🥳🥳Divan je 🥰🥰🥰🥰 čini mi se puno bolji nego moji, ali ne uspoređujemo.
Žene moje, hvala na podršci 💞💞💞
Cijele dane sam kod prijateljice koja ima bebu od 7kg. Nosim ga jer ona stvarno ne može sama, mislim si da sve žene kad nose drugo dijete u trbuhu ono veće nose na rukama.
Stalno imam osjećaj kao da me je netko udario u lumbarni dio kralježnice, takva neka bol. I sad osjećam neku napetost u maternici.
I menstrualni bolovi su prisutni ali ih se više ne bojim kao prije.
Hvala ti, testovi su nam top 🥳😊
Ja vjerujem da si ti dobra prijateljica i da zelis pomoci, ali sada moras misliti na sebe, i nemoj previse dizati dijete molim te 🙈 pripazi se sada. U ovom trenutku ti si najbitnija 🙂
U pravu si 100%. Ali nekako si mislim da 7kg nije puno i da mi dobro dođe kretanje zbog prokrvljenosti maternice. Ma neću ga više nositi.
Jel uzimaš ti u ovoj trudnoći heparin? Ja se pikam sa clexaneks
Razumna, meni je prva 3 mjeseca bilo rečeno ništa teško i čak nisam ni kućne poslove obavljala sve nego sam imala pomoć.
Mislim da je u toj fazi i 7 kg puno,pazi na sebe ❤️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pbtab i razumna, testići izgledaju obecavajuce, čekamo update 🤞
Ivka jesi opet u kbc na konzultacije ili si išla privatno sorry nisam zapamtila? Jesi se uspjela naručit na 4D na kraju?
Korni ili tko mi je već pisao evo izgleda da je fertilup pomogao, nakon oligo i koncentracije 9mil dosli smo do normo i 29mil 🥳 sad čekam da mi se doktor javi da dogovorimo za dalje. Naravno da sad M kasni, a sinoć mi je test bio negativan 🤦♀️
U bolnici sam, kod dr. Sunj sam..zanima me sta ce mi konkretno rec..
Ne, jer su me odbili na par mista, planirala sam zvala Sparac, al ko za vraga, M kasni, da sam znala narucila bi se prosli tj🤷♀️
Sretno, javi sta ste se dogovorili 🤞
Super je kad vec znas neke stvari, onda pitas i dobijes odgovor🤣
U 11. mj idem u novi postupak, pojacala mi je doze gonala, danas zovem sestre da se dogovorimo kad mogu doc po lijekove (valjda se sad malo ceka jer je guzva). Ne znam u kojoj si ti tocno fazi, kakvo je stanje na humanoj?
Sto se tice pretraga, za ikakve je jos rano nakon 2 transfera, al da me razumije i u slucaju da mi treci ne upali, nesto ce se morat napravit, ne zeli me mrcvarit do iznemoglosti.
3d uzv bolnica, normalno, nema. Al mogu doc kod nje privatno, rekla mi je da ako cu bit mirnija, da napravim sta mogu i da joj javim😊 tako da cekam M, zovem i narucujem se kod nje (preporucila mi je u prvom dijelu ciklusa da dodjem, bolje se vidi)😁
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Sortiraj odgovore