Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    26. Listopad 2023. 12:39

mica.cica

Flowerson ma i ja sam za kretanje nakon transfera ali kada dode do ovako krvarenja rekli su mi u poliklinici mirovanje do termina pregleda da nebi bio neki hematom ili prijeteci pobacaj, terapiju koju imam imam ne mogu vise nista ali kazu da se kod nekih stvari mora odmirovati..
    Gabby cekam da se javis dns sa ultrazvuka i držim ti fige🤞
    Dreamer ja sam u poliklinici Ivf, platis konzultacije ostalo sve na hzz.. Jedino sam ja sada morala kupiti inekcije prolutex (progesteron) kojr su nekih 70 eura ovisi u kojoj ljekarni u Zgu.. Inace su jako pristupacni i pat puta sam zvala dr. Maričića kada sam bila u panici i sve mi je lijepo objasnio. Iskreno ja sam prvo mislila ići kod dr. Vrčića privatno ali moram priznazi da mi je bilo jako skupo (cca 6000eura su mi rekli) a i pogotovo zato što znam da su i u Ivf jako stručni mislim dw nemam vise pravo preko hzzo isla bi negdje privatno.. Ali mislim da bi isto kod njih.

Oni mi za sada nisu nikakvu povratnu info poslali. Čekam 😊 

Najviše me strah raditi nove nalaze i da su vrijednosti otišle k vragu 😑🙈 Pošto sam stalno bila u fetu trazili su samo briseve nove.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 🤞

• Pe pa
    26. Listopad 2023. 12:42

tinčica1703

Pe pa

Tincica ovako ja sam isla u 4-tom mj na konzultacije 90eura
    Pa onda rekli nek dođem u 7-om da me upisu na listu i ultrazvuk obave to isto 90eura pa me zapisali za 10mj
    U 9tom sam rijesila histeroskopiju kod njih i odma u postpak al imala sam jos nultri ultrazvuk i odma sam dobila terapiju to sam platatila 110eura i anesteziju 150eura.
    Malo mi to sve onak kaj se placaju stalno neke konzultacije al ok zaboravimo

Pa jel to onda preko hzzo ili privatno? Koliko puta naplaćuju konzultacije? i još koliko kontam čekakala si 6 mj na postupak, u međuvremenu konzultacije?? Znači naplaćuju i anesteziju? To ie kod Škvorca bilo free. Pa ovo nije normalno koliko naplaćuju, ne vjerujem…

Preko hzzo smo bili. Na prvim konz.su nam rekli da nema mjesta do jeseni pa smo pricekali,onda u 7mj taj ultrazvuk misla sam ok to je to al onda nultri ultrazvuk opet na racunu piše konz+ultrazvuk i jos kao neka edukacija o primjeni terapije da mi pojasnila kao kak se mucka menopur veli ponovimo za svaki slucaj i onda vidim da to naplatili 20eura
    Da anestezije su vecinom svugdje besplatne al kod njih platila i kod histeroskopije i sad

👱‍♀️87 Amh 6,3
    🧒84 oligo,loša morfologija
    Poliklinika Škvorc
    1ICSI 05/22 1blastocista beta0
    2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
    3ICSI 03/23 1morula beta0
    Poliklinika BetaPlus
    04/23 konzultacije
    09/23 histeroskopija
    4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
    Poliklinika Škvorc
    5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072

tinčica1703
    26. Listopad 2023. 12:42

tinčica1703

Pe pa

Pa onda rekli nek dođem u 7-om da me upisu na listu i ultrazvuk obave to isto 90eura pa me zapisali za 10mj
    U 9tom sam rijesila histeroskopiju kod njih i odma u postpak al imala sam jos nultri ultrazvuk i odma sam dobila terapiju to sam platatila 110eura i anesteziju 150eura.

Pa jel to onda preko hzzo ili privatno? Koliko puta naplaćuju konzultacije? i još koliko kontam čekakala si 6 mj na postupak, u međuvremenu konzultacije?? Znači naplaćuju i anesteziju? To ie kod Škvorca bilo free. Pa ovo nije normalno koliko naplaćuju, ne vjerujem…

Zbrajam sad znači 440 e sa anestezijom, a sve na teret hzzo, poslije postupka bit ćemo beskućnici očito, bezobrazno koliko je skupo. Užas stvarno, šokirana sam... 😱😱

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

PBTAB
    26. Listopad 2023. 12:43

Gabby

Evo nas za ultrazvuka..Kuca nam srčeko ❤️❤️ i imamo 5 mm 🥰🥰🥰
    sve Je bas kako treba biti ❤️❤️ Za 3 tjedna kontrola, a do tada moram neke krvne pretrage napraviti.
    Sto se tice to malo sukrvice i smedarenja, ne vidi uzrok. Hematoma nema. Kaže da je implantacija invazivna i dok je tako minimalno nema brige. Samo mirovanje. S tim da ja sad nemam nikakva ograničenja.
    Ajmeee kako mi je laknulo!! Tako sam sretna 🤗🤗🤗
    Sve drage ženice koje čekate uzv i vama zelim isti nalaz i osjecaj 🥰 pratim vas i dalje i drzim fige ❤️

Čestitam 🥳
    Neka i dalje bude sve uredno 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Razumna
    26. Listopad 2023. 12:45

Gabby

sve Je bas kako treba biti ❤️❤️ Za 3 tjedna kontrola, a do tada moram neke krvne pretrage napraviti.
    Sto se tice to malo sukrvice i smedarenja, ne vidi uzrok. Hematoma nema. Kaže da je implantacija invazivna i dok je tako minimalno nema brige. Samo mirovanje. S tim da ja sad nemam nikakva ograničenja.
    Sve drage ženice koje čekate uzv i vama zelim isti nalaz i osjecaj 🥰 pratim vas i dalje i drzim fige ❤️

Imate srceko 🥰🥰🥰🥰 čestitam i blago se vama 💞💞💞.
    Imam par pitanja u vezi smedarenja ako mi možeš molim te odgovoriti 🙏
    Koliko je trajalo to tvoje smedarenje? 
    Kako je izgledalo? 
    Meni traje od sinoć i najrade bi ti sliku stavila ali mi je bed (ja nemam problema sa tim, mogu bilo kakvu sliku pogledati, ali ipak ne želim te gaditi i druge žene).
    Jel imaš bolove, tipa da te pecka, zateže u jajnicima ili imaš pritisak u maternici? 
    Unaprijed hvala 💙

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tinčica1703
    26. Listopad 2023. 12:46

Pe pa

tinčica1703

Pe pa

Preko hzzo smo bili. Na prvim konz.su nam rekli da nema mjesta do jeseni pa smo pricekali,onda u 7mj taj ultrazvuk misla sam ok to je to al onda nultri ultrazvuk opet na racunu piše konz+ultrazvuk i jos kao neka edukacija o primjeni terapije da mi pojasnila kao kak se mucka menopur veli ponovimo za svaki slucaj i onda vidim da to naplatili 20eura
    Da anestezije su vecinom svugdje besplatne al kod njih platila i kod histeroskopije i sad

Znači dala si 300 e samo na anestezije 😮
    Nevjerovatno stvarno, 2x rade konzultacije i naplaćuju, jel to realno?? Mislim nije da neću, ali hvala što si me pripremila, očito ću morat prodati bubreg dok budem dobila dijete 🫤🤷‍♀️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Pe pa
    26. Listopad 2023. 12:50

tinčica1703

tinčica1703

Pe pa

Zbrajam sad znači 440 e sa anestezijom, a sve na teret hzzo, poslije postupka bit ćemo beskućnici očito, bezobrazno koliko je skupo. Užas stvarno, šokirana sam… 😱😱

I nas je šokiralo svaki put al samo smo placali jer nam davali nade.Imam sve racune u jednoj biljeznici od svakog postupka tak da vidjet cemo koliko cemo biti siromasni al ja to gledam kao da imam djecu pa u njih ulažes sve to vrijeme.
    Nek nam Bog pomogne svima da samo se sve dobro zavrsi.

👱‍♀️87 Amh 6,3
    Poliklinika Škvorc
    Poliklinika BetaPlus
    04/23 konzultacije
    09/23 histeroskopija
    Poliklinika Škvorc

bejbe2018
    26. Listopad 2023. 12:55

Gabby

Čestitam,❤️nek bude sve ok i dalje.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• amalija41
    26. Listopad 2023. 13:01

Gabby

Odlične vijesti😍

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

• Pe pa
    26. Listopad 2023. 13:01

Peggy

dreamer ❤

Peggy

dreamer ❤

Jurky32 nisam se još odlučila za njih. Poslala sam mailove u Betaplus, Škvorc i Ivf. Za sada jedino nemam povratnu info od Ivfa. Nekako naginjem za Škvorca. Mada su rekli da bi otprilike došla na red u 3.mjesecu 🤷‍♀️ Betaplus će raditi liste čekanja nakon nove godine a konzultacije mogu i sada.

Razumna evo meni napisali bmi 32 max. Nije mi to problem, ja sam ispod toga svega, samo me zanimalo koja im je brojka 😊 Za konzultacije kod Škvorca si bila sa novim nalazima? Meni su na tel rekli da nemoram imati sve frisko, nek ponesem sve što sam do sada imala.

Ja sam bila prije nekih dva tjedna na konzultacijama kod Škvorca i upisana sam za prvi mjesec

Imala si sve nove nalaze? Kako ti je bio prvi dojam?

Imala sam sve nalaze, ali s obzirom da će mi neki biti stariji od šest mjeseci morat ću ih ponoviti do prvog mjeseca. Prvi dojam je odličan, doktor je prošao kroz sve nalaze, objasnio i dao odgovore na neka naša pitanja. Jedino što traži da se obavi i ultrazvuk uz konzultacije i to se plaća, a ostalo ide preko uputnice.

Peggy upravo tako ja sam isto jako zadovoljna bila Škvorcom svaki put sve lijepo objasnio i kao doktor super.I da kod njih se samo placaju prve konzultacije i to je to.
    Al mi smo htjeli cuti drugo mišljenje posto nismo uspjevali a za Samobor sve ok jos ako se sad vraca dr.Lana kao sto neko spomenuo neki dan njih dvoje su top

👱‍♀️87 Amh 6,3
    Poliklinika Škvorc
    Poliklinika BetaPlus
    04/23 konzultacije
    09/23 histeroskopija
    Poliklinika Škvorc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.