Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    26. Listopad 2023. 15:13

Maus

Daj mi molim te reci sto znaci low AMH to da nije bilo jajnih stanica ili? Dali ste bili u menopauzu? Mene iskreno zanima kad se uđe u menopauzu dali se može ici s darovani jajnim stanicama u postupak?

Pitanje za T_Ivy

Gabby
    26. Listopad 2023. 15:25

mica.cica

Razumna

Gabby

Evo nas za ultrazvuka..Kuca nam srčeko ❤️❤️ i imamo 5 mm 🥰🥰🥰
    sve Je bas kako treba biti ❤️❤️ Za 3 tjedna kontrola, a do tada moram neke krvne pretrage napraviti.
    Sto se tice to malo sukrvice i smedarenja, ne vidi uzrok. Hematoma nema. Kaže da je implantacija invazivna i dok je tako minimalno nema brige. Samo mirovanje. S tim da ja sad nemam nikakva ograničenja.
    Ajmeee kako mi je laknulo!! Tako sam sretna 🤗🤗🤗
    Sve drage ženice koje čekate uzv i vama zelim isti nalaz i osjecaj 🥰 pratim vas i dalje i drzim fige ❤️

Imate srceko 🥰🥰🥰🥰 čestitam i blago se vama 💞💞💞.
    Imam par pitanja u vezi smedarenja ako mi možeš molim te odgovoriti 🙏
    Koliko je trajalo to tvoje smedarenje?
    Kako je izgledalo?
    Meni traje od sinoć i najrade bi ti sliku stavila ali mi je bed (ja nemam problema sa tim, mogu bilo kakvu sliku pogledati, ali ipak ne želim te gaditi i druge žene).
    Jel imaš bolove, tipa da te pecka, zateže u jajnicima ili imaš pritisak u maternici?
    Unaprijed hvala 💙

Hahaha ja isto vec razmisljala o slici 🙈 mene nes kao da zna malo zapecnuti dole
    Meni je bilo npr jednom u utorak rozo i jednom ainoc smeckasto rozo i to je to.. Ja sam se prikovala za krevet i sopam progesteronima..

Oprez svima! NE OTVARATI SLIKU! Ovo je za moje curkalice! 
    Mica i Razumna
    https://ibb.co/HPvX772
    Ovako je meni bilo.. i onda je posmeđilo, kao ono zadnje od menstruacije. 

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

• T_Ivy
    26. Listopad 2023. 16:18

Maus kod mene je bilo stanica, ali jako malo, jos od kada sam bila mladja. Sa 35 godina sam krenula u prvi postupak i na punoj stimulaciji bih dobila 5-6 j.s. i uvek relativno slaba oplodnja, tako da je kod mene problem bio oduvek kvalitet. Po svemu sto sam istrazivala, ja mislim da je kod mene to rezultat toga sto je moja mama jako mnogo pusila u trudnoci (dok je bila sa mnom trudna), a to utice na kvalitetu j.s. fetusa jos u stomaku, jer se sve j.s. formiraju jos pre rodjenja. Poslednjih 6 ciklusa isla sam bez stimulacije, jer bih i sa stimulacijom dobila maks 2 j.s.. FSH i LH su mi bili relativno dobri, sto znaci da menopauza nije bas toliko blizu, ali svakako sam u nekoj perimenopauzi. Dakle, donorku smo morali da uzmemo zbog kvaliteta mojih j.s. koji je oduvek bio ocajan.
    A da odgovorim na tvoje pitanje, koje sam i ja pitala, da. Apsolutno normalno moze da se ide u IVF proces is posle menopauze ako se koriste donirane j.s. 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• mica.cica
    26. Listopad 2023. 16:19

Gabby

mica.cica

Razumna

Gabby

sve Je bas kako treba biti ❤️❤️ Za 3 tjedna kontrola, a do tada moram neke krvne pretrage napraviti.
    Sto se tice to malo sukrvice i smedarenja, ne vidi uzrok. Hematoma nema. Kaže da je implantacija invazivna i dok je tako minimalno nema brige. Samo mirovanje. S tim da ja sad nemam nikakva ograničenja.
    Sve drage ženice koje čekate uzv i vama zelim isti nalaz i osjecaj 🥰 pratim vas i dalje i drzim fige ❤️

Kako je izgledalo?
    Meni traje od sinoć i najrade bi ti sliku stavila ali mi je bed (ja nemam problema sa tim, mogu bilo kakvu sliku pogledati, ali ipak ne želim te gaditi i druge žene).
    Jel imaš bolove, tipa da te pecka, zateže u jajnicima ili imaš pritisak u maternici?
    Unaprijed hvala 💙

Hahaha ja isto vec razmisljala o slici 🙈 mene nes kao da zna malo zapecnuti dole
    Meni je bilo npr jednom u utorak rozo i jednom ainoc smeckasto rozo i to je to.. Ja sam se prikovala za krevet i sopam progesteronima..

Mica i Razumnahttps://ibb.co/HPvX772

E znaci meni je tako sinoc i malo smeckasto, a dan prije puno svjetlije slroz svijetčo rozo onak malo.. 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

Razumna
    26. Listopad 2023. 16:35

Gabby

mica.cica

Razumna

Gabby

Kako je izgledalo?
    Unaprijed hvala 💙

Mica i Razumnahttps://ibb.co/HPvX772

Meni je jednom bilo i tako ali većinom tamno smeđe i kao neka sluz, a to je moguće od cyclogesta. 
    Mislila sam da će proći, ali stalno po malo bude smeđe na papiru kad idem na wc. 
    Hvala za sliku 🥰

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

Gabby
    26. Listopad 2023. 16:40

Ma bit ce to sve u redu, sigurna sam 🤗
    Dajte mi napišite kad imate preglede, cisto da znam pratiti 😁 propustila sam..

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Jurky32
    26. Listopad 2023. 16:42

NPelice, pa to su super vijesti 🥳🥰
    Sanjushka, držim fige da se oplodi 🤞🥰
    Gabby, super za pregled..sada možeš odahnuti 🥳 uživaj 🥰
    T_Ivy, divnoo ❤️
    Razumna, da, možda mi stvarno treba sretnija ruka, vidjet ćemo 🙋‍♀️
    Hvala cure na info o privatnicima. A recite mi još kako funkcionira stvar s lijekovima kad ste kod privatnika preko hzzo-a, plaćate sami ili? 
    Dreamer, reci mi molim te što si pisala u sve tri klinike, što si ih pitala u prvom mailu? Jesi prilagala nalaze ili? Hvala 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Gabby
    26. Listopad 2023. 16:48

Jurky32

T_Ivy, divnoo ❤️
    Hvala cure na info o privatnicima. A recite mi još kako funkcionira stvar s lijekovima kad ste kod privatnika preko hzzo-a, plaćate sami ili?
    Dreamer, reci mi molim te što si pisala u sve tri klinike, što si ih pitala u prvom mailu? Jesi prilagala nalaze ili? Hvala 🥰

Ja sam u poliklinici IvF u HZzO postupku dobila od njih sve lijekove na ruke.

Poliklinika IVF

dreamer ❤
    26. Listopad 2023. 17:00

Jurky32

Nisam prilagala nalaze. Napisala sam nešto tipa da me zanima ako primaju nove pacijente na liste cekanja za ivf putem uputnice. Da sam bila do sada u Petrovoj bezuspješno i da želim promjenu i novi pristup.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

• Pe pa
    26. Listopad 2023. 17:04

Jurky32

T_Ivy, divnoo ❤️

U obje klinike svi lijekovi dobivani kod njih odma nakon pregleda i to se ništa ne plača.

👱‍♀️87 Amh 6,3
    🧒84 oligo,loša morfologija
    Poliklinika Škvorc
    1ICSI 05/22 1blastocista beta0
    2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
    3ICSI 03/23 1morula beta0
    Poliklinika BetaPlus
    04/23 konzultacije
    09/23 histeroskopija
    4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
    Poliklinika Škvorc
    5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani