Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    04. Listopad 2023. 17:35

Bolic curke, pupice sretno i nek se mrve cvrsto prime, za neg , drzite se, isplacite se, glavu gore i hrabro dalje💪🏻😘
    Floooooooo cestitam mila moja, hvala Bogu da je sve dobro proslo o da ste i ti i Aria ok, sad samo polako, sto brzi oporavak zelim i saljem najveci hug i kiss❤️😘
    Jurki, Korni, Panda, da, bas me dokacilo ali sto se mora, mora se🙆🏻‍♀️
    Sani kakav ciklus 🙄 nek se sto prije ustabili da mozes dalje ❤️😘
    Visnja ja sam u svakom postupku, osim prirodnom pilw estrofem, sve su ti curke vec rekle, mene je prvih par postupaka od njega jako boljela glava, kasnije nista vise nego inace. Ko te tako spasio? 
    Dok god ti imas cak i smrzlica znaci da se ima sa cime radit, ja nikad nisam imala tu srecu, vidim da smo istih godina. Koliki ti je amh?
    Annya nadam se da ce sve izaci na dobro, ali sve prati i kao sto ti je Sani napisala u slucaju bilo kakvih bolova trk na hitnu❤️ javljaj nam kako je😘
    Npelica bitno da ima sa cime radit 💪🏻💪🏻💪🏻
    Bubica drago mi je da je sve ok, neka tako i ostane 😘😘
    .
    Evo i moj izvjestaj 😃
    Ja sam veliki 30cm i imam malo manje od kile, sve je u najboljem redu i danas sam bio bas miran. 
    Kaze dr da je iz profila ista mama🙈🥰
    https://ibb.co/rvdNqRF
    .
    Svima vam sto prije zelim ovakvu srecu 🙏😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Jurky32
    04. Listopad 2023. 17:46

Tikvica

Bolic curke, pupice sretno i nek se mrve cvrsto prime, za neg , drzite se, isplacite se, glavu gore i hrabro dalje💪🏻😘
    Floooooooocestitam mila moja, hvala Bogu da je sve dobro proslo o da ste i ti i Aria ok, sad samo polako, sto brzi oporavak zelim i saljem najveci hug i kiss❤️😘
    Visnja ja sam u svakom postupku, osim prirodnom pilw estrofem, sve su ti curke vec rekle, mene je prvih par postupaka od njega jako boljela glava, kasnije nista vise nego inace. Ko te tako spasio?
    Dok god ti imas cak i smrzlica znaci da se ima sa cime radit, ja nikad nisam imala tu srecu, vidim da smo istih godina. Koliki ti je amh?
    Annya nadam se da ce sve izaci na dobro, ali sve prati i kao sto ti je Sani napisala u slucaju bilo kakvih bolova trk na hitnu❤️ javljaj nam kako je😘
    Npelicabitno da ima sa cime radit 💪🏻💪🏻💪🏻
    .
    Evo i moj izvjestaj 😃
    Ja sam veliki 30cm i imam malo manje od kile, sve je u najboljem redu i danas sam bio bas miran.
    .

Predivno 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

bopsich
    04. Listopad 2023. 17:55

Srculence sretno i neka se mrva čvrsto primi! Dan smo razlike s transferom, nadam se da ćemo u isto vrijeme imati lijepe vijesti 🥰
    I ja sam pojela krumpiriće, po koje je muž pješačio skoro sat vremena (uzbrdo) po Istanbulu jer nam Mc donalds nije bio blizu smještaja 😅
    Tikvica baš lijepo rastete 🥰 Slika s ultrazvuka je divna, baš se lijepo sve vidi 🥰
    ..
    Znam da sam pola toga preskočila, ali sve na što želim odgovoriti, zaboravim dok krenem pisati post 🤣🤣
    ..
    I jedno pitanje vezano za utrogestane.. Meni jako puno toga iscuri, pogotovo od kad stavljam 2. Je li to normalno tako ili bih trebala nekako dublje gurnuti.. Iako ne znam kako bih ro izvela? 😅

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Saniii
    04. Listopad 2023. 18:19

Stela evo ja sam do jučer bila uvjerena da je i odjel CEFa u Petrovoj u obnovi jer su jel obustavljeni postupci, ali jučer vidim da taj odjel nije ni taknut, možda će biti zadnji obnovljen tko će ga znati, ali je žalosno što su obustavili sve postupke jer to nije bilo nužno, moglo se sve kako napreduje obnova u etapama obavljati. Ovako je skoro dvije godine zatvoren najveći kbc u državi i svi ti pacijenti su raspoređeni po drugim klinikama i otud sad liste i od 6+mj, plus preopterećenost bolnickog osoblja i to će se odraziti na ionako loš sustav . U pitanju su tisuće pacijenat
    S druge strane mikrobiologija je top preuređena 👍.
    Nirvana kod Skvorca je opca anestezija pokrivena hzzo-om, btw spominješ višak kg, ne znam koliko ti je bmi, ali budi spremna da te privatne klinike možda odbiju jer kolko znam bmi ne smije biti veći od 25 za postupak, ali kako su liste duge otprilike 6mj imaš vremena dotjerat kilazu.
    Bubica. Tikvica 😍 predivno,  uživajte  🙏❤️
    Bopsich normalno je da curi, tijelo uzme koliko treba ostalo je višak :)

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

NPelica
    04. Listopad 2023. 18:35

Bubica1

Bok curke, napisala kobasu od komentara i onda slučajno stisnem odustani, bem ti život 😅 Pregled mi je bio odmah u 8 ujutro, ali se nisam stigla javiti prije. Uglavnom, sve je i dalje super, lijepo rastemo i napredujemo, curka je teška 278g i duga 14cm, točno kako treba biti po tjednima 👍😊 Sad mogu odahnuti do idućeg pregleda, iako ju sad već lijepo osjećam pa mi je lakše nekako 😊
    Višnja, meni je od Estrofema bila glavobolja prvih par dana, ali poslije sve OK 👍
    Srculence, pupo, sretno, 🤞 da se mrva čvrsto primi 🥰🍀
    NPelice, i moj MM ima istu dijagnozu pa eto imamo jednu curku i drugu na putu 😘 Bitno da se ima sa čime raditi, na kraju je dovoljan samo jedan ❤️
    Nirvana,evo od mene za B+ sve same pohvale, od samog početka pogođena stimulacija, i ET i FET uspješni od prve tako da naravno da mogu reći samo sve najbolje 🥰 Doktorica izvrsna, svo ostalo osoblje izrazito ljubazno i susretljivo i što je iznimno bitno, imaju vrsnu embriologinju 👍

Bravooo❤️❤️🤗🤗  neka I dalje sve bude u redu ❤️😘

Tikvica

Floooooooocestitam mila moja, hvala Bogu da je sve dobro proslo o da ste i ti i Aria ok, sad samo polako, sto brzi oporavak zelim i saljem najveci hug i kiss❤️😘
    Npelicabitno da ima sa cime radit 💪🏻💪🏻💪🏻
    .
    Evo i moj izvjestaj 😃
    .

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    04. Listopad 2023. 18:50

Nirvana žao mi je 😔 hrabro dalje 🍀🤞
    Luna nadam se da će biti sve okej za transfer 🍀
    Marita nadam se da je još rano i da će na idućem uzv biti sve kako treba 😊 pokušaj se smiriti i opustiti.
    Srculence pupo, sretno i nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞
    Npelice hvala ti na info za ri-zg! Morat cu vidjeti šta i kako ćemo s tim, ako dodjemo do toga. Vezano za sgram, bitno da embriolog ima s čim raditi. Bit ce to sve dobro 🤗
    Bubice, Tikvice bravo za dobre preglede ❤️
    Ja sam obavila uzv, i kažu da sam ovulirala s oba jajnika. Koliko ja znam, do sad mi se to nije dogodilo, pa ustvari ne znam kako bi tijelo trebalo odreagirati na dvostruku O. Na desnom jajniku je O bila jučer (što se poklapa s lh trakicom i bazalnom), a lijevi je čini se dan ranije, iako ne mogu s ničim povezat. Booo 🤷 U petak idem vaditi progesteron, pa će ovisno o tome transfer biti u sub ili nedjelju. 
    E sad, ako je to zbilja tako, mi sve doma sve pokrili, i još vraćamo jednu blasticu..pa se nadam da će se bar jedna mrva primiti 🤭

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Marita_07
    04. Listopad 2023. 19:02

Stela i korni hvala vam cure drage na savjetima i svima ostalima na podrsci😘 Sve mi ovdje smo posebne,hrabre i jake...i vjerujem da cemo imati svoje male anđele.🤰
     Stela Nije zadovoljan ni dr s ultrazvukom kolko sam primjetila,ali stvarno je vidljivo na prvu da je prethodni bio puno bolji.

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

sanjushka
    04. Listopad 2023. 19:17

Flowerson čestitam na prekrasnoj curici!
    Bubica i Tikvica predivno, uživajte dok možete, proletiti će..
    Korni držim fige da se barem jedan čvrsto uhvati! 
    ..
    Ja sam se naručila u polikliniku IVF na konzultacije kod prof. Š. 
    S obzirom da niti jedna klinika nema više slobodno preko HZZO-a ove godine odlučili smo da ćemo odraditi jedan privatni/plaćeni postupak dok čekamo red za iskoristiti preko HZZO-a. 
    Zvala sam i Škvorc ali su mi rekli da im je gužva i da čak ni na konzultacije ne primaju do prosinca. I onda nakon konzultacija naručuju za sljedeću godinu. 
    S obzirom na moje stanje znam da preporučujete Repromed ali sam ipak htjela prvo iskoristiti preko hzzo-a što imam, a s obzirom da ne mogu to tamo, onda ću dok čekam red za hzzo probati prvo u IVF-u pa ako to propadne onda Repromed kao zadnja nada.

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Srculence
    04. Listopad 2023. 20:18

bopsich

Srculence sretno i neka se mrva čvrsto primi! Dan smo razlike s transferom, nadam se da ćemo u isto vrijeme imati lijepe vijesti 🥰
    I ja sam pojela krumpiriće, po koje je muž pješačio skoro sat vremena (uzbrdo) po Istanbulu jer nam Mc donalds nije bio blizu smještaja 😅
    Tikvica baš lijepo rastete 🥰 Slika s ultrazvuka je divna, baš se lijepo sve vidi 🥰
    ..
    Znam da sam pola toga preskočila, ali sve na što želim odgovoriti, zaboravim dok krenem pisati post 🤣🤣
    ..
    I jedno pitanje vezano za utrogestane.. Meni jako puno toga iscuri, pogotovo od kad stavljam 2. Je li to normalno tako ili bih trebala nekako dublje gurnuti.. Iako ne znam kako bih ro izvela? 😅

Bopsich i ja tebi drzim najvece fige i da uskoro obije dijelimo najljepse vijesti 🥰❤️🍀🤞🏼 
    Hahaha svaka cast muzu! 💪🏼😊
    A sto se tice stavljanja meni je doktorica rekla da kad ju stavim ujutro i navecer,da legnem bar 10 minuta. Svejedno taj jedan dio malo iscuri al mislim da to nije nista strasno. 😊
    Iako smo sve u toj borbi, moram rec da sam tako sretna sto vas imam tu iako vas ne znam,jer stvarno nitko tko nije u tome ne moze znat kako je i kroz sta mi prolazimo! ❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️

Nirvana2024
    04. Listopad 2023. 20:23

Saniii

Stelaevoja sam do jučer bila uvjerena da je i odjel CEFa u Petrovoj u obnovi jer su jel obustavljeni postupci, ali jučer vidim da taj odjel nije ni taknut, možda će biti zadnji obnovljen tko će ga znati, ali je žalosno što su obustavili sve postupke jer to nije bilo nužno, moglo se sve kako napreduje obnova u etapama obavljati. Ovako je skoro dvije godine zatvoren najveći kbc u državi i svi ti pacijenti su raspoređeni po drugim klinikama i otud sad liste i od 6+mj, plus preopterećenost bolnickog osoblja i to će se odraziti na ionako loš sustav . U pitanju su tisuće pacijenat
    S druge strane mikrobiologija je top preuređena 👍.
    Nirvanakod Skvorca je opca anestezija pokrivena hzzo-om, btw spominješ višak kg, ne znam koliko ti je bmi, ali budi spremna da te privatne klinike možda odbiju jer kolko znam bmi ne smije biti veći od 25 za postupak, ali kako su liste duge otprilike 6mj imaš vremena dotjerat kilazu.
    Bubica. Tikvica 😍predivno, uživajte 🙏❤️
    Bopsich normalno je da curi, tijelo uzme koliko treba ostalo je višak :)

Navodno im ojačavaju zidove jer su pukli u potresu.
    Hm, da, moj BMI je 30, znači išla privatno ili ne, to je deal breaker, ako sam dobro skužila.
    Ništa, barem mi je dobra motivacija za smršavjeti, tako su mi "zapovijedili" i u prvom postupku u Petrovoj, nakon toga nitko ništa nije pitao ni rekao.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.