Maslacak ma nisam nis krenula spremati/nabavljati. Racunam imam vise manje vecinu toga od proslog puta, samo jos par sitnica nabavim i spremni smo 😅. Tak cu i ja kao ti, u 12. mj, bar je takav plan za sad.
Stela na mirovanju sam radi skracenog cerviksa. Samo da bebe budu dobro i sto nam vise treba 🥰. Jako mi je drago da su tebe tegobe pustile i da uzivas. Uzivaj jako i u trbuhu, meni je bas nedostajao kad se prvi put ispuhao 😅.
Izludit ce me ova trakica, kopiram onaj link koji ide za website/blog i eto sto se pojavi. Netko zna u cemu je caka? 🙈
💛🧡
Maslacak ma nisam nis krenula spremati/nabavljati. Racunam imam vise manje vecinu toga od proslog puta, samo jos par sitnica nabavim i spremni smo 😅. Tak cu i ja kao ti, u 12. mj, bar je takav plan za sad.
Stela na mirovanju sam radi skracenog cerviksa. Samo da bebe budu dobro i sto nam vise treba 🥰. Jako mi je drago da su tebe tegobe pustile i da uzivas. Uzivaj jako i u trbuhu, meni je bas nedostajao kad se prvi put ispuhao 😅.
Izludit ce me ova trakica, kopiram onaj link koji ide za website/blog i eto sto se pojavi. Netko zna u cemu je caka? 🙈
Moraš kopirati onaj drugi link ne prvi i onda će ti pokazati trakicu 😁 žao mi je što moraš strogo mirovati nadam se da imaš barem zanimaciju 😁 btw fakat smo par dana razlike što se tiče termina🤗🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Žene hoće li mi Estrofem Napravit kaos u tijelu? Molim za iskustva….
Neće ti napraviti nikakva kaos, većina ga žena pije u stimuliranom fetu, pa neće ti dr dati nešto od čega ćeš imati više štete nego koristi, jednostavno je liječniku lakše dati estrofem I čekati da se endo lijepo zadeblja nego pratiti tvoju prirodnu ovulaciju… meni je recimo estrofem spas jer nemam česte ovulaciji i dok bi ja dočekala ovulaciju prošla bi me volja za životom😁 svaki lijek ima svoje nuspojave netko ih ima sve netko niti jednu, samo opušteno i sretno😁🤞
Ja bi se samo nadovezala. Meni je danas četvrti dan kako pijem 4x2mg estrofema dnevno. Sva sam se zaokružila i natekla. Cice su mi od 5mj kao ispuhani baloni a sad su se napuhale i izgledaju kao da su sestarom nacrtane 😂.
Išla sam se jutros vagati i vaga je pokazala +4.5kg.
Ali sam jutros počela i mučninu osjećati pa ću valjda sad izgubiti te kg.
Inače me glava boli od estrofema i izgubim apetit.
Ovo mi je 9i transfer, i već sam luda.
Jedna kolegica se neki dan pohvalila da je išla na ivf u 39g i da je uspjela iz prve
Jaoj, ja sam inače bivsi model i jako mi je važno da se ne ugojim, imala sam puno celulita od propalih stimulacija i jedva sam se riješila celulita, sad se bojim Estrofema bas zbog tog estrogena…
Podrav, drage forumašice!
Isprike na ponovnom upadu, ali želimo se zahvaliti na velikom broju odgovora na anketu u vezi upgradea foruma! <3
No, uvijek nam je dobro imati još više odgovora!
Stvarno želimo da to bude korak ka boljem! <3
Tako ću vas ja još jednom samo zamoliti da ispunite anketu, ako već niste, ovdje sve piše:
https://miss7mama.24sata.hr/pripremamo-upgrade-naseg-foruma-zelimo-cuti-vase-zelje-ispunite-kratku-anketu-15803
Hvala vam puno!
None
cure, Panda, PBTAB, Stela, hvala vam na podijeljenim iskustvima jer su od velikog značaja za nas koje smo tek krenule u MPO vode, mene ste osvijestile i sad cu sigurno imati malo realnija ocekivanja od mpo. Ja sam kod svog gin isla u privatnu kliniku u kojoj radi, ali za postupak bi morali ici u kbc kod njega jer u klinici ne rade mpo. Ali sad znam da ipak nije sve do njega nego do x drugih faktora, embriologa itd. Tako da koliko god moj doktor bio stručan ipak nije garancija da će sve ići kako treba.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Drago mi je ako sam ikome mogla pomoći sa svojim iskustvom. 🥰 I ja sam nekad u tišini čitala i upijala informacije s foruma i razno raznih izvora. Jako su mi pomogli savjeti cura ovdje i vjerojatno ne bi završila di jesam da nisam naletila na ovu temu. Cure su pisale za loš spermiogram bitan je dobar embriolog, a dr. Stanić se često spominjao kao jedan od najboljih. I tako sam napravila i zahvalna sam svima koji su mi pomogli sa savjetima i iskustvima. ❤️😘
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Cure moje ne mogu ni sama vjerovati da ovo napokon pisem ali ja sam TRUDNA! ❤️🥹🥹🥹🥹
Ne mogu uopce sabrati misli od malenih otkucaja koje smo danas po prvi puta u zivotu vidjeli! To je najljepsi prizor na svijetu i od srca zelim da ga sve ovdje uskoro ugledate! 🙏🏻
Danas smo 6+5 tjedana i iako je sve jos dosta rano, nekako sam danas s ovim prizorom malo odahnula. 🙃
Sve se desilo jos sredinom 8. mjeseca, ovulacija mi je kasnila tj. dana ali uhvatili smo ju u prirodnom FETu (jer meni endometrij lose reagira na Estrofem). Nisam radila testove vec sam nesto smedarila pa su rekli da napravim betu ranije bio je 11.dan i beta 420! Pali smo u nesvjest od soka jer nisam imala apsolutno nikakve simptome! 🙈 Na 13. dan beta 937! I dalje smo u soku totalnom! 1. ultrazvuk 5+3 imamo titraje i sve super! Do danas jos malo nekad smedarenja i malo probadanja nista strasno i malo umor, to je to od simptoma. 😍
Nitko nista ne zna, vi ste prve! Sigurno sam puno detalja preskocila ali smusena sam totalno, pitajte me sve sto sam zaboravila napisati! 🙈
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Cure moje ne mogu ni sama vjerovati da ovo napokon pisem ali ja sam TRUDNA! ❤️🥹🥹🥹🥹
Ne mogu uopce sabrati misli od malenih otkucaja koje smo danas po prvi puta u zivotu vidjeli! To je najljepsi prizor na svijetu i od srca zelim da ga sve ovdje uskoro ugledate! 🙏🏻
Danas smo 6+5 tjedana i iako je sve jos dosta rano, nekako sam danas s ovim prizorom malo odahnula. 🙃
Sve se desilo jos sredinom 8. mjeseca, ovulacija mi je kasnila tj. dana ali uhvatili smo ju u prirodnom FETu (jer meni endometrij lose reagira na Estrofem). Nisam radila testove vec sam nesto smedarila pa su rekli da napravim betu ranije bio je 11.dan i beta 420! Pali smo u nesvjest od soka jer nisam imala apsolutno nikakve simptome! 🙈 Na 13. dan beta 937! I dalje smo u soku totalnom! 1. ultrazvuk 5+3 imamo titraje i sve super! Do danas jos malo nekad smedarenja i malo probadanja nista strasno i malo umor, to je to od simptoma. 😍
Nitko nista ne zna, vi ste prve! Sigurno sam puno detalja preskocila ali smusena sam totalno, pitajte me sve sto sam zaboravila napisati! 🙈
Awww 😍😍, iskrene čestitke na ❤️, jako mi je drago zbog tebe 🤗 i drago mi je što ti je dr A donio sreću 😍. Nek te prati uredna trudnoca do kraja 🙏❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Drago mi je ako sam ikome mogla pomoći sa svojim iskustvom. 🥰 I ja sam nekad u tišini čitala i upijala informacije s foruma i razno raznih izvora. Jako su mi pomogli savjeti cura ovdje i vjerojatno ne bi završila di jesam da nisam naletila na ovu temu. Cure su pisale za loš spermiogram bitan je dobar embriolog, a dr. Stanić se često spominjao kao jedan od najboljih. I tako sam napravila i zahvalna sam svima koji su mi pomogli sa savjetima i iskustvima. ❤️😘
Meni si svakako pomogla da osvijestim neke stvari... I ja sam prije 3 god ušla u mpo vode uvjerena kako ce mi uspjeti od prve. Nisam mogla ni zamislit da cu se toliko godina bockat bezuspjesno svim tim hormonima i cudima... Sican se da mi je bila prava drama sebi dat prvu štopericu, a sad su mi injekcije najmanji problem. Tuzno ali istinito. Isla sam grlom u jagode, nisam uopce mislila na sebe niti na poslijedice koje mi to može ostaviti na moje zdravlje... Poprilicno sam se zabrinula sad dok sam citala o svim tim bolestima i cistama... Da ne govorim kako su nas tretirali po bolnicama, doktori i embriolozi okretali ocima jedno drugom iza leđa, krivili onog drugog za svoje neuspjehe... uzas... Mislim da svaka od nas ima pravo na ono sto je najbolje za nju i jaaaako se slazem s ovim sto je dosta vas reklo kako nam najbolja opcija mora bit prioritet, a ne rezerva! Zao mi je sto nisam to ranije osvijestila, al sad sta je tu je. Izgubile smo neke bitke al nismo jos izgubile rat! Pusa svima! ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅