Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita_07
    04. Listopad 2023. 15:47

Stela_M

Marita_07

Stela_M

Marita_07

Stela_M

Kawa cure su ti sve rekle, sretno 🤞
    Maslačak2 daj molim te napravi trakicu uvijek zab koji si tt 🤭🥰
    Marita otkucajim nekome budu sa 6 tj, a nekome sa 8, nadam se da je idući uzv sve tip top, kada je iduća kontrola? 🤞🥰
    Luna573 držim 🤞 da bude što više 🐧🐧🥰
    Tweety kada ti je termin 🤭 zst si na mirovanju, znam da nije lako ali kao što i sama kažeš sve za bebicu 🥰 ja sam super stvarno se dobro osjećam bez obzira što sam natukla dosta kila🤣🤣 trbuh je baš velik lijepo sam se zaokružila 🤭 nisam ti se prebacila nigdje, što se tiče zimskih beba, nekako su mi ove cure bitne i fakat želim svaku ispratiti, nekada malo pročitam što se piše na zimskim bebama ali nisu nešto cure aktivne kao ovdje 🤭 btw daj zalijepi trakicu da znamo koji si tt 🤭🥰🥰
    Lucky sviđa mi se plan i što odmah napadaš 🤭🤞🥰
    Annya žao mi je 😔 svakako prati ako ćeš imati bolove onda pravac hitna, sretno 🤞
    Sani anketa popunjena 🤭 ne bi bilo loše da naprave neki upgrade i da se dodaju neke nove opcije 😁

Reko je neka dodem u pon da ponovimo uzv,vide se titraji i treperi,jos k tome dobio je novi uzv pa je rekao kako mu treba jos sjest da se privikne na njega i da kako mu nije slika najbolja na tom uzv,kao isprobavaju da li ce ga imat ili ne za trajno…Nadam se samo da je sve rano,i da srceko biti dobro!🙏❤️

Kod kojeg si dr? Čuj ako on ne zna ili ima loš uzv, a tebi to sve stvara stres lako ti odeš kod nekog drugog dr na uzv, sretno 🤞🤞❤️

Mislim da nije bas top uzv,ili treba prakse…vidjet cu sve u pon sta ce biti 🙏 Bas sam stresirana…

Znam da su u Ivf poliklinici dobili novi uzv koji I nije nešto zato sam te i pitala kod kojeg si dr, za svoje novce def možeš birati gdje ćeš ici, vjerujem da ti sve to stvara stres ali nažalost u ovoj situaciji nema druge nego biti strpljiva i čekati i nadati se najboljem, od srca ti želim da idući uzv čuješ najljepši zvuk na svijetu 🤞🥰🥰

Da,u toj sam klinici...dr.M  stvarno se i ja nadam da ce biti sve dobro!🙏❤️ Bojim se da opet ne moram sve prozivljavat ono najgore...

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

Stela_M
    04. Listopad 2023. 15:51

Marita_07

Stela_M

Marita_07

Stela_M

Marita_07

Stela_M

Kawa cure su ti sve rekle, sretno 🤞
    Maslačak2 daj molim te napravi trakicu uvijek zab koji si tt 🤭🥰
    Marita otkucajim nekome budu sa 6 tj, a nekome sa 8, nadam se da je idući uzv sve tip top, kada je iduća kontrola? 🤞🥰
    Luna573 držim 🤞 da bude što više 🐧🐧🥰
    Tweety kada ti je termin 🤭 zst si na mirovanju, znam da nije lako ali kao što i sama kažeš sve za bebicu 🥰 ja sam super stvarno se dobro osjećam bez obzira što sam natukla dosta kila🤣🤣 trbuh je baš velik lijepo sam se zaokružila 🤭 nisam ti se prebacila nigdje, što se tiče zimskih beba, nekako su mi ove cure bitne i fakat želim svaku ispratiti, nekada malo pročitam što se piše na zimskim bebama ali nisu nešto cure aktivne kao ovdje 🤭 btw daj zalijepi trakicu da znamo koji si tt 🤭🥰🥰
    Lucky sviđa mi se plan i što odmah napadaš 🤭🤞🥰
    Annya žao mi je 😔 svakako prati ako ćeš imati bolove onda pravac hitna, sretno 🤞
    Sani anketa popunjena 🤭 ne bi bilo loše da naprave neki upgrade i da se dodaju neke nove opcije 😁

Reko je neka dodem u pon da ponovimo uzv,vide se titraji i treperi,jos k tome dobio je novi uzv pa je rekao kako mu treba jos sjest da se privikne na njega i da kako mu nije slika najbolja na tom uzv,kao isprobavaju da li ce ga imat ili ne za trajno…Nadam se samo da je sve rano,i da srceko biti dobro!🙏❤️

Kod kojeg si dr? Čuj ako on ne zna ili ima loš uzv, a tebi to sve stvara stres lako ti odeš kod nekog drugog dr na uzv, sretno 🤞🤞❤️

Mislim da nije bas top uzv,ili treba prakse…vidjet cu sve u pon sta ce biti 🙏 Bas sam stresirana…

Znam da su u Ivf poliklinici dobili novi uzv koji I nije nešto zato sam te i pitala kod kojeg si dr, za svoje novce def možeš birati gdje ćeš ici, vjerujem da ti sve to stvara stres ali nažalost u ovoj situaciji nema druge nego biti strpljiva i čekati i nadati se najboljem, od srca ti želim da idući uzv čuješ najljepši zvuk na svijetu 🤞🥰🥰

Da,u toj sam klinici…dr.M stvarno se i ja nadam da ce biti sve dobro!🙏❤️ Bojim se da opet ne moram sve prozivljavat ono najgore…

Ja se nadam da nećeš morati 🤞🤞žao mi je što si bila na lošijem uzv baš im je koma taj novi uzv ja sam isto prošli put bila razočarana još je sestra bila bezobrazna kada sam komentirala da im je uzv katastrofa 🧐jer realno za te novce koje im platiš očekuješ onda takvu i uslugu, držim ti fige🤞🤞🤞❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• luna573
    04. Listopad 2023. 15:57

Nirvana2023

Hvala vam cure
    Moram priznati da sam jako potonula, baš sam nekako mislila da će ovaj put s 2 blastice uspjezi, ali evo, valjda tako treba biti.
    S obzirom da sad moram mijenjati kliniku (u Petrovoj više nemam smrzlića), pokušala bih ići privatno preko hzzo-a.
    Nešto mi je ostalo u glavi da neka klinika radi aspiracije bez anestezije, to mi ne dolazi u obzir (ok mi je čak i ako se doplaćuje) pa bih bila zahvalna ako biste mi rekle koja klinika je u pitanju.
    Meni je u Petrovoj popustila anestezija pa sam iskusila koliko boli i meni osobno je nešto što bih htjela izbjeći.
    Hvala svima ❤️

Ja sam u betaplusu, ali privatno i svaki put me dr pitala jel zelim anesteziju. Na prosloj aspiraciji su bile sa mnom cure koje su bile preko hzzo i nisam vidila nikakvu razliku izmedu mene i njih, one su imale samo onaj koktel od kojeg su bile dosta osamucene ali su rekle da nisu nista osjetile ali vjerujem da se moze nadoplatit anestezija ako zelis, ja sam ju platila 150 eura

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

Sreca3
    04. Listopad 2023. 16:09

Hope1982

Anny - prati bolove i krvarenje ako se pocaja pravac hitna. A pogotovi bolovi ako dodu. Drzim 🤞 da na kraju ipak sve bude kako treba.
    Sreca - hocu obavezno 👍
    Srculence - PUPO si 👏sad drzimo 🤞

Super, pratim.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Nirvana2024
    04. Listopad 2023. 16:22

Hvala, cure, predivne ste, stvarno  za i protiv beta plus / ivf? (škvorc mi je zasad ispao iz igre jer mi je fakat daleko) 
    Jel ovaj ''loš'' uzv u ivf-u koriste i u transferu? :)

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Stela_M
    04. Listopad 2023. 16:27

Nirvana2023

Hvala, cure, predivne ste, stvarnoza i protiv beta plus / ivf? (škvorc mi je zasad ispao iz igre jer mi je fakat daleko)

Nop taj je u novoj ambulanti, za transfer uzv je u sali i dobar je 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• luna573
    04. Listopad 2023. 16:42

Nirvana2023

Hvala, cure, predivne ste, stvarnoza i protiv beta plus / ivf? (škvorc mi je zasad ispao iz igre jer mi je fakat daleko)

Ja ni sama ne znam sto bi ti rekla za betaplus. Bilo bi zlocesto od mene kad bi rekla da sam imala iti jedno lose iskustvo tamo, uvijek su svi predragi, nikad ne cekam cak me i ranije prime kad uranim, odgovaraju mi na sve mailove i pozive odma. Ja sam kod dr.B i stvarno je super i predraga zena ali i dosta sluzbena, ne znam kako bi to objasnila, ali ne mozes se previse zbliziti s njom ( bar ja nisam haha) sad ovisi koliko ti je to bitno. Uvazavaju i tvoje prijedloge i izlaze u susret sa svim. Samo sam ja tijekom ovog postupka pocela citati da nemaju bas neke rezultate i jos im je taman jedan dr i sestra otislo u polikliniku ivf.. nama je prvi postupak tamo zavrsio ovako kako vidis u potpisu, a sad vidit cemo kako ce ovaj drugi, zasad je sve super.. ja sam im odlucila dati drugu priliku jer moguce da nije do njih nego do nas, ali ako sad ne uspije vjerojatno cemo ici dalje..

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

Bubica1
    04. Listopad 2023. 16:43

Bok curke, napisala kobasu od komentara i onda slučajno stisnem odustani, bem ti život 😅 Pregled mi je bio odmah u 8 ujutro, ali se nisam stigla javiti prije. Uglavnom, sve je i dalje super, lijepo rastemo i napredujemo, curka je teška 278g i duga 14cm, točno kako treba biti po tjednima 👍😊 Sad mogu odahnuti do idućeg pregleda, iako ju sad već lijepo osjećam pa mi je lakše nekako 😊
    Višnja, meni je od Estrofema bila glavobolja prvih par dana, ali poslije sve OK 👍
    Srculence, pupo, sretno, 🤞 da se mrva čvrsto primi 🥰🍀
    NPelice, i moj MM ima istu dijagnozu pa eto imamo jednu curku i drugu na putu 😘 Bitno da se ima sa čime raditi, na kraju je dovoljan samo jedan ❤️
    Nirvana, evo od mene za B+ sve same pohvale, od samog početka pogođena stimulacija, i ET i FET uspješni od prve tako da naravno da mogu reći samo sve najbolje 🥰 Doktorica izvrsna, svo ostalo osoblje izrazito ljubazno i susretljivo i što je iznimno bitno, imaju vrsnu embriologinju 👍

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Hope1982
    04. Listopad 2023. 17:24

Bubica1

Bok curke, napisala kobasu od komentara i onda slučajno stisnem odustani, bem ti život 😅 Pregled mi je bio odmah u 8 ujutro, ali se nisam stigla javiti prije. Uglavnom, sve je i dalje super, lijepo rastemo i napredujemo, curka je teška 278g i duga 14cm, točno kako treba biti po tjednima 👍😊 Sad mogu odahnuti do idućeg pregleda, iako ju sad već lijepo osjećam pa mi je lakše nekako 😊
    Višnja, meni je od Estrofema bila glavobolja prvih par dana, ali poslije sve OK 👍
    NPelice, i moj MM ima istu dijagnozu pa eto imamo jednu curku i drugu na putu 😘 Bitno da se ima sa čime raditi, na kraju je dovoljan samo jedan ❤️
    Nirvana,evo od mene za B+ sve same pohvale, od samog početka pogođena stimulacija, i ET i FET uspješni od prve tako da naravno da mogu reći samo sve najbolje 🥰 Doktorica izvrsna, svo ostalo osoblje izrazito ljubazno i susretljivo i što je iznimno bitno, imaju vrsnu embriologinju 👍

Super👏👏👏

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Jurky32
    04. Listopad 2023. 17:35

Bubica1

Nirvana,evo od mene za B+ sve same pohvale, od samog početka pogođena stimulacija, i ET i FET uspješni od prve tako da naravno da mogu reći samo sve najbolje 🥰 Doktorica izvrsna, svo ostalo osoblje izrazito ljubazno i susretljivo i što je iznimno bitno, imaju vrsnu embriologinju 👍

Jeeej, super ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.