Stigao sgram iz Repromeda, dijagnoza OAT.
Kaže Stanić da ima s čime radit, inda će biti okej ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hvala vam cure
Moram priznati da sam jako potonula, baš sam nekako mislila da će ovaj put s 2 blastice uspjezi, ali evo, valjda tako treba biti.
S obzirom da sad moram mijenjati kliniku (u Petrovoj više nemam smrzlića), pokušala bih ići privatno preko hzzo-a.
Nešto mi je ostalo u glavi da neka klinika radi aspiracije bez anestezije, to mi ne dolazi u obzir (ok mi je čak i ako se doplaćuje) pa bih bila zahvalna ako biste mi rekle koja klinika je u pitanju.
Meni je u Petrovoj popustila anestezija pa sam iskusila koliko boli i meni osobno je nešto što bih htjela izbjeći.
Hvala svima ❤️
Imaš tri poliklinike koje imaju ugovor sa Hzzo Ivf, Beta + i Škvorc, što se tiče Ivf-a dobiješ prije aspiracije neki koktel koji na nekoga djeluje super i zabetonira ga ili kao u mom slučaju kao da ga nisi niti dobila, tako da moram priznati da mi je zadnja aspiracija bila jako bolna i plakala sam ko dijete od muke, ali kako se kaže sve za viši cilj 🙄 e sad navodno se može platiti anestezija i onda dođe vanjski anesteziolog ali ti pojma nemam koja je cijena, isto tako znam da su oni puni do kraja godine, možda ti ne bi bilo loše da vidiš kako je kod Škvorca ili u Beti+.. što se tiče Sv. Duha u zadnje vrijeme je sve više neg komentara od cura s foruma pa si dobro odvaži jel se isplati ići kod njih, naravno odluka je na tebi ❤️❤️ drži mi se 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Srculence pupice neka se mrva čvrsto primi🤞😁
NPelica nije to tako strašna dijagnoza najbitnije je da ste u dobrim rukama i da embriolog ima materijala 🤗🥰
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure, hvala vam, sad kreću nove brige 😊
Čestitam, malena je predivna ❤️❤️
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Je neka od cura koristila Estrofem od 2mg prije vraćanja smrzlica? I koliko je bilo uspješno? Svaki odgovor mi znaci, nakon ovih smrzlica nemam vise nikaj
Ja sam 2 puta estofem koristila kod vraćanja smrzlića, i drugi FET bio uspješan
Nadam se da ovi zadnji smrzlici budu uspješni, da se budu primili i držali idućih 9 mj❤️
Probajte posle transfera piti iso sport negazirani.
SRETNO
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Imaš tri poliklinike koje imaju ugovor sa Hzzo Ivf, Beta + i Škvorc, što se tiče Ivf-a dobiješ prije aspiracije neki koktel koji na nekoga djeluje super i zabetonira ga ili kao u mom slučaju kao da ga nisi niti dobila, tako da moram priznati da mi je zadnja aspiracija bila jako bolna i plakala sam ko dijete od muke, ali kako se kaže sve za viši cilj 🙄 e sad navodno se može platiti anestezija i onda dođe vanjski anesteziolog ali ti pojma nemam koja je cijena, isto tako znam da su oni puni do kraja godine, možda ti ne bi bilo loše da vidiš kako je kod Škvorca ili u Beti+.. što se tiče Sv. Duha u zadnje vrijeme je sve više neg komentara od cura s foruma pa si dobro odvaži jel se isplati ići kod njih, naravno odluka je na tebi ❤️❤️ drži mi se 🤗❤️
hvala ti.. da, slažem se, naravno da ću izdržati.. ljudi i kolonoskopiju odrade na živo pa naravno da prežive, ali opet svi kažu da im je drago kad dobiju anesteziju.
I da, opet se slažem i za Sv. Duh.. ovo s Petrovom me razočaralo, uopće te ne prate, valjda su u stisci s vremenom i prostorom gore na VV pa mislim da se postupci odrađuju onako.. samo da se odrade, ali baš me zanima koji je postotak uspješnosti sad.. sigurno ima tu više faktora, nismo ni ja ni moje tijelo isti kao prije 3 godine, tu su i kile, ali baš generalno mi je pristup onako.. kao da nismo njihove :) jer kad potrošimo smrzliće, to je to, oni neće raditi aspiracije i cijele postupke sve dok ne završi obnova. sam FET mi je bio super, doktorica divna, ali ne znam, meni nije ulijevalo sigurnost to što me se nije pratilo do 18.dc, onda je transfer bio kad njima paše...
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Npelica - bitno da ima s cim raditi 👍
Visnja - nis mi nije bilo niti jednom a bilo ih je 6 puta
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Kawa cure su ti sve rekle, sretno 🤞
Maslačak2 daj molim te napravi trakicu uvijek zab koji si tt 🤭🥰
Marita otkucajim nekome budu sa 6 tj, a nekome sa 8, nadam se da je idući uzv sve tip top, kada je iduća kontrola? 🤞🥰
Luna573 držim 🤞 da bude što više 🐧🐧🥰
Tweety kada ti je termin 🤭 zst si na mirovanju, znam da nije lako ali kao što i sama kažeš sve za bebicu 🥰 ja sam super stvarno se dobro osjećam bez obzira što sam natukla dosta kila🤣🤣 trbuh je baš velik lijepo sam se zaokružila 🤭 nisam ti se prebacila nigdje, što se tiče zimskih beba, nekako su mi ove cure bitne i fakat želim svaku ispratiti, nekada malo pročitam što se piše na zimskim bebama ali nisu nešto cure aktivne kao ovdje 🤭 btw daj zalijepi trakicu da znamo koji si tt 🤭🥰🥰
Lucky sviđa mi se plan i što odmah napadaš 🤭🤞🥰
Annya žao mi je 😔 svakako prati ako ćeš imati bolove onda pravac hitna, sretno 🤞
Sani anketa popunjena 🤭 ne bi bilo loše da naprave neki upgrade i da se dodaju neke nove opcije 😁
Reko je neka dodem u pon da ponovimo uzv,vide se titraji i treperi,jos k tome dobio je novi uzv pa je rekao kako mu treba jos sjest da se privikne na njega i da kako mu nije slika najbolja na tom uzv,kao isprobavaju da li ce ga imat ili ne za trajno…Nadam se samo da je sve rano,i da srceko biti dobro!🙏❤️
Kod kojeg si dr? Čuj ako on ne zna ili ima loš uzv, a tebi to sve stvara stres lako ti odeš kod nekog drugog dr na uzv, sretno 🤞🤞❤️
Mislim da nije bas top uzv,ili treba prakse...vidjet cu sve u pon sta ce biti 🙏 Bas sam stresirana...
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Kawa cure su ti sve rekle, sretno 🤞
Maslačak2 daj molim te napravi trakicu uvijek zab koji si tt 🤭🥰
Marita otkucajim nekome budu sa 6 tj, a nekome sa 8, nadam se da je idući uzv sve tip top, kada je iduća kontrola? 🤞🥰
Luna573 držim 🤞 da bude što više 🐧🐧🥰
Tweety kada ti je termin 🤭 zst si na mirovanju, znam da nije lako ali kao što i sama kažeš sve za bebicu 🥰 ja sam super stvarno se dobro osjećam bez obzira što sam natukla dosta kila🤣🤣 trbuh je baš velik lijepo sam se zaokružila 🤭 nisam ti se prebacila nigdje, što se tiče zimskih beba, nekako su mi ove cure bitne i fakat želim svaku ispratiti, nekada malo pročitam što se piše na zimskim bebama ali nisu nešto cure aktivne kao ovdje 🤭 btw daj zalijepi trakicu da znamo koji si tt 🤭🥰🥰
Lucky sviđa mi se plan i što odmah napadaš 🤭🤞🥰
Annya žao mi je 😔 svakako prati ako ćeš imati bolove onda pravac hitna, sretno 🤞
Sani anketa popunjena 🤭 ne bi bilo loše da naprave neki upgrade i da se dodaju neke nove opcije 😁
Reko je neka dodem u pon da ponovimo uzv,vide se titraji i treperi,jos k tome dobio je novi uzv pa je rekao kako mu treba jos sjest da se privikne na njega i da kako mu nije slika najbolja na tom uzv,kao isprobavaju da li ce ga imat ili ne za trajno…Nadam se samo da je sve rano,i da srceko biti dobro!🙏❤️
Kod kojeg si dr? Čuj ako on ne zna ili ima loš uzv, a tebi to sve stvara stres lako ti odeš kod nekog drugog dr na uzv, sretno 🤞🤞❤️
Mislim da nije bas top uzv,ili treba prakse…vidjet cu sve u pon sta ce biti 🙏 Bas sam stresirana…
Znam da su u Ivf poliklinici dobili novi uzv koji I nije nešto zato sam te i pitala kod kojeg si dr, za svoje novce def možeš birati gdje ćeš ici, vjerujem da ti sve to stvara stres ali nažalost u ovoj situaciji nema druge nego biti strpljiva i čekati i nadati se najboljem, od srca ti želim da idući uzv čuješ najljepši zvuk na svijetu 🤞🥰🥰
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
hvala ti.. da, slažem se, naravno da ću izdržati.. ljudi i kolonoskopiju odrade na živo pa naravno da prežive, ali opet svi kažu da im je drago kad dobiju anesteziju.
I da, opet se slažem i za Sv. Duh.. ovo s Petrovom me razočaralo, uopće te ne prate, valjda su u stisci s vremenom i prostorom gore na VV pa mislim da se postupci odrađuju onako.. samo da se odrade, ali baš me zanima koji je postotak uspješnosti sad.. sigurno ima tu više faktora, nismo ni ja ni moje tijelo isti kao prije 3 godine, tu su i kile, ali baš generalno mi je pristup onako.. kao da nismo njihove :) jer kad potrošimo smrzliće, to je to, oni neće raditi aspiracije i cijele postupke sve dok ne završi obnova. sam FET mi je bio super, doktorica divna, ali ne znam, meni nije ulijevalo sigurnost to što me se nije pratilo do 18.dc, onda je transfer bio kad njima paše…
Znaš što je najgore od svega što se mpo odjel u Petrovoj uopće na obnavlja i živo me zanima gdje su ti liječnici i što rade jer je očito da plaću primaju baš me to ljuti, kud smo ograničeni sa postupcima i svime još dozvole da dvije bolnice koje rade mpo odu u obnovu, baš žalosno, a s druge strane privat poliklinike su zatrpane sa parovima jer je zaista dns neplodnost postala veliki problem... jedino što ti možeš raditi na sebi probati srediti kile i boostati jajčeka dok ne doneseš odluku gdje ćeš 😁 ovo sa slažem imati uzv tek na 18 dc je jako neozbiljno i žalosno je da se tako nonšalantno ponašaju 😏 grlim🤗🥰
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji