![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Moguce da ga stvarno nece bit onda, bas i mene zanima sad. Ako ga ne bude, svakako cu ga zvat iza pregleda i konzultirat se s njim sta i kako dalje, ovisi o ishodu.
Da li te on i prije vodio? Čudno mi je pušta svoje pacijentice da toliko čekaju.
Kad sam tek dosla u kbc na humanu bio mi je dodjeljen dr Pecotić, al je on u međuvremenu iša ca i onda smo sve koje smo bile kod njega birale doktora i ja sam izabrala Mršića. On me vodio sad na ovom zadnjem postupku kad sam ostala trudna. Tako da volila bi ostat u njega jer imam pravo samo na još jedan stimulirani na teret hzzo. Al ova čekanja su nemila, evo cetri miseca cu cekat samo konzultacije da odradin… A kako ces ga zvat? Ja nemam niti mail za kontakt?
Ja u njega vec idem privatno godinama na preglede i on me operira, zvat cu ga u slucaju da ga stvarno ne bude u ponediljak jer ne zelim bez njegovog savjeta nista napravit. Imam njegov broj, nemam mail. Mozda mozes naci na stranicama KBC nekakav mail ili kontakt, ne znam kako to funcionira kod njih. Ili da zamolis sestru da ti kaze kad ce bit tamo pa da dodes, objasni joj situaciju.
Vidila sam da ima kontakt mail na stranicama Cita, al nezz jel glupo da ja iz kbc ga kontaktiram tako "privatno"? Možda bi bilo najbolje da nazovem direktno tamo sestre na humanu, one su stvarno sve super pa da njima objasnim.. Aj molim te javi mi u ponediljak jel on bija tamo, radi li il je stvarno na godišnjem? Puno ti fala :)
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Hvala vam, drage moje, sve je lakše uz vas 😘🫶
Ma užas dok vidiš tak nešto, i sad isto ima svako malo. Nije puno, ali dovoljno da sam zabrinuta. Na hitnu ne mislim ići, osim ako, ne daj Bože, krene nešto gore. Znam da sad ionako više ništa nije u mojim rukama, ali svejedno je briga tu. Išli smo malo do grada s curkom da skrenem misli, poslije nam dolaze gosti pa ajde, dan će valjda proći bez većeg nerviranja. 😊
Sve u svemu, pozitivnija sam nego ujutro, posebno nakon čitanja vaših postova. 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Svim curkama hvala ❤️😘 sretno nam dalje svima 🤞🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Drzite se, curke 🤗🤗❤️❤️
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Hvala vam, drage moje, sve je lakše uz vas 😘🫶
Ma užas dok vidiš tak nešto, i sad isto ima svako malo. Nije puno, ali dovoljno da sam zabrinuta. Na hitnu ne mislim ići, osim ako, ne daj Bože, krene nešto gore. Znam da sad ionako više ništa nije u mojim rukama, ali svejedno je briga tu. Išli smo malo do grada s curkom da skrenem misli, poslije nam dolaze gosti pa ajde, dan će valjda proći bez većeg nerviranja. 😊
Sve u svemu, pozitivnija sam nego ujutro, posebno nakon čitanja vaših postova. 😘
Bubice - meni je isto tako bilo, i to 2x u roku od 5 dana.
Prvi put samo nekoliko tackica, drugi put onako poprilicno smedjarenja. Oba puta sam otisla kod doktora, sve je bilo ok i jedino su mi preporucili da izbacim aspirin i da 1x sedmicno primim injekciju depo Progesterona.
Ja 28g, On 33g
Ja PCOS, On Nalazi uredni
Pokusavamo 5godina 👶
05/2023 1.FET 06.06.2023 Beta 🍀
11dpt Beta 650
12dpt Beta 1280
Moguce da ga stvarno nece bit onda, bas i mene zanima sad. Ako ga ne bude, svakako cu ga zvat iza pregleda i konzultirat se s njim sta i kako dalje, ovisi o ishodu.
Da li te on i prije vodio? Čudno mi je pušta svoje pacijentice da toliko čekaju.
Kad sam tek dosla u kbc na humanu bio mi je dodjeljen dr Pecotić, al je on u međuvremenu iša ca i onda smo sve koje smo bile kod njega birale doktora i ja sam izabrala Mršića. On me vodio sad na ovom zadnjem postupku kad sam ostala trudna. Tako da volila bi ostat u njega jer imam pravo samo na još jedan stimulirani na teret hzzo. Al ova čekanja su nemila, evo cetri miseca cu cekat samo konzultacije da odradin… A kako ces ga zvat? Ja nemam niti mail za kontakt?
Ja u njega vec idem privatno godinama na preglede i on me operira, zvat cu ga u slucaju da ga stvarno ne bude u ponediljak jer ne zelim bez njegovog savjeta nista napravit. Imam njegov broj, nemam mail. Mozda mozes naci na stranicama KBC nekakav mail ili kontakt, ne znam kako to funcionira kod njih. Ili da zamolis sestru da ti kaze kad ce bit tamo pa da dodes, objasni joj situaciju.
Vidila sam da ima kontakt mail na stranicama Cita, al nezz jel glupo da ja iz kbc ga kontaktiram tako "privatno"? Možda bi bilo najbolje da nazovem direktno tamo sestre na humanu, one su stvarno sve super pa da njima objasnim.. Aj molim te javi mi u ponediljak jel on bija tamo, radi li il je stvarno na godišnjem? Puno ti fala :)
Pa da, kazi sestrama situaciju virujem da ce ti pokusat pomoc, one su dole stvarno sve super!
Javim ti svakako u ponediljak jel on radi, pa ako radi nazovi ih odma i zamoli da te primi.
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Pa da, kazi sestrama situaciju virujem da ce ti pokusat pomoc, one su dole stvarno sve super!
Javim ti svakako u ponediljak jel on radi, pa ako radi nazovi ih odma i zamoli da te primi.
Da da, tako cu i napravit. Hvala ti!
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Easygoing ja bih napravila točno to kako si i napisala, pojavila se u kbc-u u ponedjeljak i vidjela stanje, ništa te ne košta 🤷♀️ tko će čekati još 2mj samo na konze 🙄
Sorry, tek sad vidim i tvoju poruku, malo san se pogubila u moru svih poruka :) Ma da, stvarno nije u redu da nas tako veslaju.. nebi me bilo briga da vec dva miseca nisam cekala i onda me nazovu i odgode jos dva! Ako mi Silimarilion javi da nam doktor ipak radi, doc cu tamo i molit da me primi kratko na konzultacije ali i na uzv jer me jos nitko nije pregledao od spontanog u petom mjesecu...
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Bubice divno za ❤️ a nažalost smeđarenja/krvarenja su česta u ivf trudnoćama sve dok nema jakih bolova nemaš razloga za brigu, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
La3arice hvala ti puno, nadam se da ćeš se uspjeti negdje ugurati 🤞🤞 btw držim fige da na jesen ide novi zakon u usvajanje i da se podigne dobna granica 🤭🥰❤️
Silmarilion žao mi je što ovaj ciklus nema o ne znam kakvu inače imaš dijagnozu ali koliko toliko ipak je stimulirani fet ziher, sretno 🤞🥰
Korni navijam za tvoje malce sad se lijepo odmori i uskoro ideš po 🐧🐧🥳🥳🤞❤️
Darliv sretno 🤞❤️
Tikvice vidim da je nas dvije, da prostiš, od svih simptoma morala posrati glavobolja ja sam sad već lagano očajna kako ti baviš? ❤️
Pandice nestrpljivo čekam 🤭🙏🤞❤️
Bebolina kada će ta kuja u 8 mj, jesi li nestrpljiva? 🤭🤞
Lucy08 odlično neka do kraja sve bude školski 🤞🥰
AuroraB 🤗❤️🥰
Pbtab šaljem ti ogroman hug 🤗❤️
Anii mogle bi se malo mijenjati 🤣🤣 ja ti poklonim glavobolju, a ti meni ništa od simptoma da malo odmorim 🤣🤣🤣❤️
MalaG oprosti nisam pomno pratila što je sa rukicom? ❤️
Sani 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela_M znam sve, sram me iti pisat sta me muči🙈 u svoju obranu mogu samo reci da je jos pocetak pa me strah😬 Bas mi muz govori ajde vozim te na hitnu. Budem im rekao evo doveo sam ženu jer kaze da se predobro osjeca i da joj je zato panika🙈 onda sam tek skuzila koliko glupo zvucim🙈
Jesu tebi bar mucnine prosle ako te vec copila glavobolja? Drzim fige da prodje sto prije a znas i sama da ce proc🤗
Mala_G nisam ni ja pohvatala sto je s rukicom?
Sanii samo da te pozdravim 👋🏼
PBTAB drzi se draga ❤️ cekamo uzv tvoj❤️
Panda ❤️
Tikvice miša mu tebe isto samo glavobolja ili i mucnine? Drzi se.
Ostale cure pozdravljam i mašem 👋🏼👋🏼👋🏼
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji