Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    15. Srpanj 2023. 22:26

anii208

Stela_M znam sve, sram me iti pisat sta me muči🙈 u svoju obranu mogu samo reci da je jos pocetak pa me strah😬 Bas mi muz govori ajde vozim te na hitnu. Budem im rekao evo doveo sam ženu jer kaze da se predobro osjeca i da joj je zato panika🙈 onda sam tek skuzila koliko glupo zvucim🙈
    Jesu tebi bar mucnine prosle ako te vec copila glavobolja? Drzim fige da prodje sto prije a znas i sama da ce proc🤗
    Mala_G nisam ni ja pohvatala sto je s rukicom?
    Saniisamo da te pozdravim 👋🏼
    PBTAB drzi se draga ❤️ cekamo uzv tvoj❤️
    Panda ❤️
    Tikvice miša mu tebe isto samo glavobolja ili i mucnine? Drzi se.
    Ostale cure pozdravljam i mašem 👋🏼👋🏼👋🏼

Nema te što biti sram svaka od nas je imala put dok nije došla do prvog plusića pa do prvog ultrazvuka, pa čekaš srčeko pa onda kada i to dođe si misliš bolje da imam i 1000 simptoma samo da znam da sam trudna, ali to fakat nema pravila niti znači ako imaš sve simptoma da je sve super, ali je nama valjda psihički lakše nositi se svime ako ima što više simptoma u biti smo baš mazohisti 🤣🤣 meni zna biti i dalje muka ali barem nema više povraćanja u onoj mjeri kao prije ali iskreno rađe bih da rigam nego da me glava boli svaki dan🤣🤣🤣 eto mazohizam na nivou što ćeš 😬 sretno uživaj u trudnoći i tome što se super osjećaš ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Bebolina2024
    15. Srpanj 2023. 22:48

Stela_M

Bubice divno za ❤️ a nažalost smeđarenja/krvarenja su česta u ivf trudnoćama sve dok nema jakih bolova nemaš razloga za brigu, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
    La3arice hvala ti puno, nadam se da ćeš se uspjeti negdje ugurati 🤞🤞 btw držim fige da na jesen ide novi zakon u usvajanje i da se podigne dobna granica 🤭🥰❤️
    Silmarilion žao mi je što ovaj ciklus nema o ne znam kakvu inače imaš dijagnozu ali koliko toliko ipak je stimulirani fet ziher, sretno 🤞🥰
    Korni navijam za tvoje malce sad se lijepo odmori i uskoro ideš po 🐧🐧🥳🥳🤞❤️
    Darliv sretno 🤞❤️
    Tikvice vidim da je nas dvije, da prostiš, od svih simptoma morala posrati glavobolja ja sam sad već lagano očajna kako ti baviš? ❤️
    Pandice nestrpljivo čekam 🤭🙏🤞❤️
    Bebolina kada će ta kuja u 8 mj, jesi li nestrpljiva? 🤭🤞

Jednu sam kuju tek ispratila, hvatamo kroz nekoliko dana plodne dane pa možda i mi osvojimo glavnu nagradu 😊
    U 8. mj je čekam oko 8.8., sad sam nestrpljiva u iščekivanju plodnih dana jer se ipak nadam da možda uspijemo i mi doma nešto napraviti a ako ne onda krećemo u postupak. Naravno da sam nestrpljiva jer baš polažem sve nade u taj postupak, samo što ako ne bude plusić onda ću se baš razočarati.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Stela_M
    15. Srpanj 2023. 22:56

Bebolina2024

Stela_M

Bubice divno za ❤️ a nažalost smeđarenja/krvarenja su česta u ivf trudnoćama sve dok nema jakih bolova nemaš razloga za brigu, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
    La3arice hvala ti puno, nadam se da ćeš se uspjeti negdje ugurati 🤞🤞 btw držim fige da na jesen ide novi zakon u usvajanje i da se podigne dobna granica 🤭🥰❤️
    Silmarilion žao mi je što ovaj ciklus nema o ne znam kakvu inače imaš dijagnozu ali koliko toliko ipak je stimulirani fet ziher, sretno 🤞🥰
    Korni navijam za tvoje malce sad se lijepo odmori i uskoro ideš po 🐧🐧🥳🥳🤞❤️
    Darliv sretno 🤞❤️
    Tikvice vidim da je nas dvije, da prostiš, od svih simptoma morala posrati glavobolja ja sam sad već lagano očajna kako ti baviš? ❤️
    Pandice nestrpljivo čekam 🤭🙏🤞❤️
    Bebolina kada će ta kuja u 8 mj, jesi li nestrpljiva? 🤭🤞

Jednu sam kuju tek ispratila, hvatamo kroz nekoliko dana plodne dane pa možda i mi osvojimo glavnu nagradu 😊
    U 8. mj je čekam oko 8.8., sad sam nestrpljiva u iščekivanju plodnih dana jer se ipak nadam da možda uspijemo i mi doma nešto napraviti a ako ne onda krećemo u postupak. Naravno da sam nestrpljiva jer baš polažem sve nade u taj postupak, samo što ako ne bude plusić onda ću se baš razočarati.

Sve mi je jasno sve žene ovdje imaju istu nadu i nadamo se uspjehu da nije tako niti jedna od nas se ne bi borila da dođe do svog cilja, nemam ti neki pametan savjet ja sam uvijek bila dosta pesimistična pogotovo kako je vrijeme odmicalo, ali sam uvijek bila spremna na onu najgoru opciju i već sam unaprijed planirala što ću i kako ću, jednostavno je meni tako bilo lakše 🤷‍♀️ sretno fakat ti to od srca želim 🥰❤️🤞🙏

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Yennefer
    16. Srpanj 2023. 08:36

Saniii

Yenneferne znam što bih rekla za dheu, moja je bila oko 9 (nije mi nalaz pri ruci pa ne znam mj jedinicu ni ref vrijednosti, ali mislim da je to bila sredina) ali mi je dr rekao da on voli da je u gornjoj polovici ref vrijenosti i rekao da pijem 3mj 2×25mg, pa da napravim pauzu i provjerim dheas iz krvi i da je držim pod kontrolom. Sve iznad ref vrijednosti meni osobno nije dobro jer znači da smo pretjerali, a kako je dheas hormon, višak moze utjecati na druge hormone 🤷‍♀️. Jesi pravila pauzu od uzimanja prije vađenja?

Sorry na kasnom reagiranju, brzo idu komentari , što je dobro, znaci da je forum živ :)
    Anyway, nisam pravila pauzu kod testiranja. Ali little panic me uhvatila kad mi se prije par dana pojavio uvećan limfni čvor iza uha, bolan na dodir, pa sam odlučila smanjit dozu na 2x 25mg DHEA-e. Ne znam da li je povezano ili ne, ali za svaki slucaj. Ići ći opet za mjesec dana vaditi, pa vidjeti kakva je. 

BTW da li ste imale kakve post posljedice nakon stimuliranja? Meni se prvi put pojavila takva upala zubnog mesa da nisam mogla jesti. Naravno dok sam dosla do zubara (za dva tjedna koliko sam morala cekati, čak i kod privatnika) već je prošlo, sva sreća. Sad opet, nedugo nakon zadnje stimualcije: limfni čvor narastao iza uha, Pratim ga, ali vjerujem (nadam se) da će splasnuti. Sad je malo tvrđi i manje bolan. Eto, primjetila sam taj neki obrazac, opet - može biti povezano ali i ne mora. Just observation.

Dogovorene su konzultacije u Repromedu, za dva tjedna, pa ću mu napomenuti nalaz DHEA-s da vidim što će on preporučiti, mada je već netko napomenuo da Radončić nije fan suplemenata. Vi koji idete u Repromed, da li rade poslijepodne? Beta plus se tako reklamira, ali nijednom nisam uspjela dobit taj afterwork termin za folikulometrije. 

👩‍🦰1983. AMH: 3.07 pmo/l
    🧑1983. Oligoastenozoospermia. Pije: ProsperM, selen, L-karnitin
    Dodaci: DHEA 3x25, Q10 200mg, Omega 3, Novalac, Vit D, Mg, Eutyrox 50mg Betaplus
    1.3/23 ICSI, blaga stimulacija (Letrozol, Menopur, Ovitrelle) 2js, obje oplođene i vraćene, negativni test
    2. 5/23 blaga stim., Letrozol, odustanak:tanak endometrij
    3. 6/23 Prirodni ciklus, odustanak: ovulacija
    4. 7/23 Blaga stimulacija, Letrozol, Menopur, brevactid, neuspjela aspiracija, dobivena GV
    5. 8/23 Konzultacije

• Tikvica
    16. Srpanj 2023. 10:07

Curke sretno svima koja god sto ima, mislim na vas, preletim ali nisam u stanju sve citati.
    Stelice bas nas je posralo, evo danas je malo bolje a od srijede sam bila neupotrebljiva, bas me rastura. Rekla sam sve cu izdrzaf samo da me glava ne boli…nadam se da ce stat jer fkt nis nemrem, uostalom sve znas, samo nek nam stane cim prije 🙏🥰
    Anii imam neke mucnine ali nisu vrijedne spomena, drugi sve mi je ok i podnosljivo osim tih glavobolja 😩
    A s obzirom da uz migrenu ide i mucnina onda si mislim da mi je i radi toga, ali sva sreca u ovoj rundi nisam povracala od migrene🙏
    Saljem hug i kiss

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

PBTAB
    16. Srpanj 2023. 10:12

Yennefer

Saniii

Yenneferne znam što bih rekla za dheu, moja je bila oko 9 (nije mi nalaz pri ruci pa ne znam mj jedinicu ni ref vrijednosti, ali mislim da je to bila sredina) ali mi je dr rekao da on voli da je u gornjoj polovici ref vrijenosti i rekao da pijem 3mj 2×25mg, pa da napravim pauzu i provjerim dheas iz krvi i da je držim pod kontrolom. Sve iznad ref vrijednosti meni osobno nije dobro jer znači da smo pretjerali, a kako je dheas hormon, višak moze utjecati na druge hormone 🤷‍♀️. Jesi pravila pauzu od uzimanja prije vađenja?

Sorry na kasnom reagiranju, brzo idu komentari , što je dobro, znaci da je forum živ :)
    Anyway, nisam pravila pauzu kod testiranja. Ali little panic me uhvatila kad mi se prije par dana pojavio uvećan limfni čvor iza uha, bolan na dodir, pa sam odlučila smanjit dozu na 2x 25mg DHEA-e. Ne znam da li je povezano ili ne, ali za svaki slucaj. Ići ći opet za mjesec dana vaditi, pa vidjeti kakva je.

BTW da li ste imale kakve post posljedice nakon stimuliranja? Meni se prvi put pojavila takva upala zubnog mesa da nisam mogla jesti. Naravno dok sam dosla do zubara (za dva tjedna koliko sam morala cekati, čak i kod privatnika) već je prošlo, sva sreća. Sad opet, nedugo nakon zadnje stimualcije: limfni čvor narastao iza uha, Pratim ga, ali vjerujem (nadam se) da će splasnuti. Sad je malo tvrđi i manje bolan. Eto, primjetila sam taj neki obrazac, opet - može biti povezano ali i ne mora. Just observation.

Dogovorene su konzultacije u Repromedu, za dva tjedna, pa ću mu napomenuti nalaz DHEA-s da vidim što će on preporučiti, mada je već netko napomenuo da Radončić nije fan suplemenata. Vi koji idete u Repromed, da li rade poslijepodne? Beta plus se tako reklamira, ali nijednom nisam uspjela dobit taj afterwork termin za folikulometrije.

Repromed radi poslijepodne pon i sri, od 12-20.

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Stela_M
    16. Srpanj 2023. 10:29

Yennefer što se tiče limfa meni su svaki put poslije stimulacije pa čak i poslije jednog feta buknule, ali ispod pazuha, bilo je jako bolno čak sam i za to vrijeme išla na uzv sve je bilo ok ali jednostavno reakcija organizma na kraj mi nije prošlo pa sam morala antibiotik popiti, svaka od nas drugačije reagira na hormone. Ako te jako boli i ne povlači se onda ti je moj savjet da odeš kod dr da ti to pogleda 🤞😁

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Jube2
    16. Srpanj 2023. 11:01

Tikvica ja samo pratim tvoj ticker jer taman sam uletila ovdje kada si piskila test.. i ne vjerujem kako vrijeme leti 🙈
    Sutra 13 🥰

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Flowerson 🌸
    16. Srpanj 2023. 11:26

Tikvice draga, uletila sam na zadnju stranicu teme da vidim što ima i vidim da si skoro u 13.tom tjednu 🥰 kako vrijeme leti, žao mi je za glavobolje, al se nadam da će se brzo smirit i da ćeš počet uživat. ❤️
    Stelic, ti si nam isto sigurno već dosta naprijed 🥰
    Sretno svima!❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

MalaG
    16. Srpanj 2023. 11:37

PBtab, Stela, Anii ma drži cijelo vrijeme desnu ručicu nekak sklupčanu pa ne mogu lijepo vidjeti sve prstiće.🥺 Ali obzirom na sve druge nebuloze koje su nam nadrobili, ovo nas najmanje brine. Na kraju će sve biti kako treba biti.🙏🙏🙏

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.