![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Kaya od srca ti želim da sve bude u redu!🙏🙏🤗❤️
La3arica sretno u postupku! Nadam se da ćete uspjeti preko HZZO-a!🤞🙏🤗❤️
Mura i Amy sretno u FET-u!🙏🤗❤️
Korni super rezultat! Držim fige da ih što više dođe do stadija blastice!🤞🙏❤️
Darliv čekamo i sutrašnji test.🤭🤞🙏❤️
Tikvice nadam se da prestati što prije pa da možeš uživati!🤞🙏❤️
DomLeon predivno!😍🤭 Sviđa mi se ime koje ste odabrali i baš mi je drago radi vas!😍☺️❤️❤️❤️
Purple super za UZV! Nek nastave lijepo rasti i dalje!🤞🙏🤭❤️
Zelena drago mi je da se bolje osjećaš!🤗☺️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Kayaod srca ti želim da sve bude u redu!🙏🙏🤗❤️
La3aricasretno u postupku! Nadam se da ćete uspjeti preko HZZO-a!🤞🙏🤗❤️
Mura i Amysretno u FET-u!🙏🤗❤️
Kornisuper rezultat! Držim fige da ih što više dođe do stadija blastice!🤞🙏❤️
Darlivčekamo i sutrašnji test.🤭🤞🙏❤️
Tikvicenadam se da prestati što prije pa da možeš uživati!🤞🙏❤️
DomLeonpredivno!😍🤭 Sviđa mi se ime koje ste odabrali i baš mi je drago radi vas!😍☺️❤️❤️❤️
Purple super za UZV! Nek nastave lijepo rasti i dalje!🤞🙏🤭❤️
Zelena drago mi je da se bolje osjećaš!🤗☺️❤️
Ljubim te a kako ce se tvoja princ zvat ? Nesto mi zvoni ko da si napisala al 😅🤭zaboravih 😮💨
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
EasyGoing da, ja sam isto u dr. Mršića. On je na godišnjem ovaj tjedan ja mislim, a Marušićka mi je danas rekla da će mi on biti u ponediljak na odjelu pa da se dogovorim s njim za dalje. Jedino ako ona nije nesto falila, baš ću ti javiti u ponediljak. Jesi pitala zašto ti je odgođeno? Vjerojatno idu svi opet na godišnji u osmom misecu 🫨
Na odjelu? Jel to znaci na humanoj ili u ambulanti? Ja sam poludila kad su mi rekli tek u deveti, a vec sam i ovaj termin dva miseca cekala! Stvarno nisu normalni! Ja sam imala spontani u svibnju i receno mi je da odem na pregled za misec dana. Kako sam imala termin kod Mršića sad u ponediljak, nisam se niti narucivala u svoje rejonske ginekologice. Međutim danas kad su mi odgodili zvala sam je da me primi i kaze da nema termina prije sredine osmog miseca. Ma užas. Preostaje mi jedino otić privatno se pregledat dok dočekam sve njih da se vrate, al sad kad cujem da ce Mršić bit u ponediljak nista mi nije jasno… Dođe mi da banem tamo u ponediljak i da ga tražin..
Na humanoj, idem na UZV još jedan. Stvarno ti ne znam, ja sam nju tako danas razumila, al možda me samo tila skinit s neke stvari da je ne pilam 😂
Zadnji put kad sam bila ponediljkom na UZV, bia mi je Mimica, tako da ne razumim bas njihovo radno vrime.
Da li su ti rekli razlog za odgodu konzultacija?
Eto i to mi je čudno da je Marušička jos uvik tamo, a cujem vec misecima da ide ca. Zvala me ženska ona sa pulta sta radi di su ambulante i rekla mi je da dr Mršića u ponediljak nece bit (bez ikakvog objašnjenja). Ok ja kontam bit ce ga iduci, a kad ono da tek u deveti imam termin! Katastrofa. I onda mi je rekla da ako ocu da me moze primit ranije ova neka nova doktorica šta je dosla, al ja nisan tila jer san kontala s njim odradit konzultacije za idući postupak, a sad moram cekat do jeseni :(
Moguce da ga stvarno nece bit onda, bas i mene zanima sad. Ako ga ne bude, svakako cu ga zvat iza pregleda i konzultirat se s njim sta i kako dalje, ovisi o ishodu.
Da li te on i prije vodio? Čudno mi je pušta svoje pacijentice da toliko čekaju.
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Šta mislite bi moglo biti sutra?
https://ibb.co/7npHRKZ
Prva je jucerasnja
Druga od jutros
Treća trenutna
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Draga Sani💕💕💕, preko telefona su mi u obadvije klinike rekli da nemaju vise mjesta da kraja godine. Stvarno sam ostala zbunjena i kao ok, to je to. Trazim dalje, jer 42. stize u 10 mjesecu. Nema to veze sto sam njihov pacijent, vidjela je to sestra kad sam joj rekla ime i prezime, i godine je vidjela. Provjericu mozda kod njih jos jednom, ako kako kazes upisuju tek u 9., jer sam i mislila taj mjesec. Ja sam trebala ici u mpo u prirodnom ciklusu krajem 6. mjeseca, sve zakazala, dosla na uzv da bi mi dr rekla - a, pa nemamo mi vise termina preko HZZO za to. 🤯🤯🤯 Ono, lud zbunjenog.
Jube2 a valjda cu nesto uspjeti iskemijati do tad 🤷🏻♀️🍀🍀
Lalaland1991 & Mandy06 uzecu u obzir svakako Sv. Duh i dr. Turudic po vasoj preporuci 🍀🍀🍀
Tikvica 🥰🥰🥰🍀🍀🍀💕💕💕
MalaG drago mi je da je sve ok kod vas. Nesto sam malo popratila na forumu, koliko sam imala vremena, ali najbitnije da je sve u redu. 🍀💕🍀💕
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Prva je jucerasnja
Druga od jutros
Treća trenutna
Lijepo ti crtica tamni. Jel sutra vadiš betu, ako da, trebala bi biti dobra. 🤞🤞
Kaya čestitam na plusiću.
La3arica i ja sam na Svetom Duhu ali kod dr. Tikvice. Kod koje god da dođeš nećeš pogriješiti. A sada kad krenu go moguće da će ti se promijeniti dr kroz postupak. Ja ću sad prvi put ići kod Turudićke ali idem samo na UZV kod nje jer neće biti moje. Sretno!
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Pozdrav zene, bila sam danas u Repromedu kod dr.R, jako kratko ta 15min, i naravno da sam se sjetila pitat jos pitanja nakon sto sam izasla ali jbga :) njemu se sve cinilo jednostavno kod mene. Ne treba komplicirati, sve je to zbog endometrioze i nepotrebno je bilo raditi sve moguce testove i pretrage jer je uvjeren da mi endometrioza stvara problem. Inace, simpatican i pozitivak covjek, napravili smo i pregled i rekao je da nebi otpisao ovaj postupak tj da se nebi opce iznenadio da bude + da endometrij je top i sve mu se cini uredno i spremno za trudnocu da ne radim testove nego betu samo i ako slucajno bude negativna da se javim za postupak. Samo moram nanovo hormone izvaditi tj one ft4 anti tg i tpo. Test je jutros bio negativan a dr je rekao da je to prerano za test bilo i da vadim betu na 14. dan al on bi rekao da je to to po uzv. A tko to zna…a ja sva potomula jutros nakon testa da sam zab opce jestam stavila utrice ili ne, a vidjet cemo, slj tj cu vadit betu , ak ne bude nis idem u postupak pa cemo vidjet. Samo me iznenadilo opet da je rekao da nista od dodataka ne trebam pit osim folne da to nis nije dokazano kaze..i da smo zymote dzabe radili da je to bacanje para i tak..
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Prva je jucerasnja
Druga od jutros
Treća trenutna
La3arica i ja sam na Svetom Duhu ali kod dr. Tikvice. Kod koje god da dođeš nećeš pogriješiti. A sada kad krenu go moguće da će ti se promijeniti dr kroz postupak. Ja ću sad prvi put ići kod Turudićke ali idem samo na UZV kod nje jer neće biti moje. Sretno!
Ma to je LH trakica cekam ovulaciju sutra imam folikulometriju pa vracam Fet
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Prva je jucerasnja
Druga od jutros
Treća trenutna
Ma to je LH trakica cekam ovulaciju sutra imam folikulometriju pa vracam Fet
Sretnoo!🤞🏼
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Moguce da ga stvarno nece bit onda, bas i mene zanima sad. Ako ga ne bude, svakako cu ga zvat iza pregleda i konzultirat se s njim sta i kako dalje, ovisi o ishodu.
Da li te on i prije vodio? Čudno mi je pušta svoje pacijentice da toliko čekaju.
Kad sam tek dosla u kbc na humanu bio mi je dodjeljen dr Pecotić, al je on u međuvremenu iša ca i onda smo sve koje smo bile kod njega birale doktora i ja sam izabrala Mršića. On me vodio sad na ovom zadnjem postupku kad sam ostala trudna. Tako da volila bi ostat u njega jer imam pravo samo na još jedan stimulirani na teret hzzo. Al ova čekanja su nemila, evo cetri miseca cu cekat samo konzultacije da odradin... A kako ces ga zvat? Ja nemam niti mail za kontakt?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅