Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mandy06
    17. Srpanj 2023. 10:37

Vannov i ja sam u iščekivanju bete, imam slične simptome, napuhnutost, probadanja ali to je lako moguće i od terapije isto progesteron i estrofem ali 2x a  vidim da ti koristiš 3x dnevno što je i jače. Sretno ti u petak i da nas razveseliš s velikom betom 
    Purple sretno danas na UZV , javi kako je prošlo 
    Sretno svim curama koje nešto imaju ovaj tjedan, nek budu sve dobre vijesti ❤❤

ja 34 hipotireoza pod th, Hashimoto
    mm 37 sve ok
    06/2023 prirodni IVF, sv.Duh, Ovitrelle, 11.7.Et, 25.7. beta ⛔️☹️
    9/2023 stimulirani IVF, Bemfola150, Cetrotide

EasyGoing
    17. Srpanj 2023. 10:44

Silmarilion

EasyGoing

Silmarilion

EasyGoing

Silmarilion

Moguce da ga stvarno nece bit onda, bas i mene zanima sad. Ako ga ne bude, svakako cu ga zvat iza pregleda i konzultirat se s njim sta i kako dalje, ovisi o ishodu.
    Da li te on i prije vodio? Čudno mi je pušta svoje pacijentice da toliko čekaju.

Kad sam tek dosla u kbc na humanu bio mi je dodjeljen dr Pecotić, al je on u međuvremenu iša ca i onda smo sve koje smo bile kod njega birale doktora i ja sam izabrala Mršića. On me vodio sad na ovom zadnjem postupku kad sam ostala trudna. Tako da volila bi ostat u njega jer imam pravo samo na još jedan stimulirani na teret hzzo. Al ova čekanja su nemila, evo cetri miseca cu cekat samo konzultacije da odradin… A kako ces ga zvat? Ja nemam niti mail za kontakt?

Ja u njega vec idem privatno godinama na preglede i on me operira, zvat cu ga u slucaju da ga stvarno ne bude u ponediljak jer ne zelim bez njegovog savjeta nista napravit. Imam njegov broj, nemam mail. Mozda mozes naci na stranicama KBC nekakav mail ili kontakt, ne znam kako to funcionira kod njih. Ili da zamolis sestru da ti kaze kad ce bit tamo pa da dodes, objasni joj situaciju.

Vidila sam da ima kontakt mail na stranicama Cita, al nezz jel glupo da ja iz kbc ga kontaktiram tako "privatno"? Možda bi bilo najbolje da nazovem direktno tamo sestre na humanu, one su stvarno sve super pa da njima objasnim.. Aj molim te javi mi u ponediljak jel on bija tamo, radi li il je stvarno na godišnjem? Puno ti fala :)

Nema ga, opet mi je Marušićka bila. Al načula sam da je dežuran na odjelu, pa možda se pojavi kasnije. Nazovi sestre pa ih zamoli da te ubace nekako 🤗

Ipak imamo folikul jedan dobro izgleda, kao i endometrij i sluznica 🥳
    Tako da opet u sridu na UZV da vidimo stanje! 🤞🏼

Super, hvala ti šta si mi javila, nazvat ću sestre!
    Drago mi je da ti je folikul ipak tu, ajde sretno!!! :) 

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

• Tikvica
    17. Srpanj 2023. 10:52

Pbtab, sutra obavezno sve pitaj da odma dobijes uputstva za dalje. 
    I ja isto imam ceste glavobolje i migrene i kad sam ostala trudna prvih 10tt nista, znaci ne mogu ti opisati koliko sam sretna bila, i onda krenulo…prvi put je bilo najgore to sam doslovno povracala apsolutno sve (a nakon 24 h ako ne primis ni hranu ni vodu moras na hitnu) i taman stalo i odtala glavobolja jos 2-3 dana. Ugl od tada svaki tjedan par dana me satre i sad od sri navecer krenulo ali oc cetvrtka bas ono…i jucer bilo ok reko rijeseno, i nocas me opet probudi, katastrofa. 
    Sve kaj su mi dr vec rekli sam pokusala, ali ili samo malo umanji ili nista. 
    I sama znas kak mozes i kojim tabletama jedino ublazit migrenu, ovo je sve nis….

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Vannov
    17. Srpanj 2023. 10:56

Jube2

Vannov

Hej žene 🥰
    Muž i smo u procesu IVF bili..
    08.07. sam imala transfer (blastociste) 5.dana..
    Idem vaditi betu 21.ovaj petak 🥺🫣
    Eh sada zanimaju me simptomi
    Ja sam dosta napuhana i imam vjetrove..
    Nekada onako osjećam se čudno a nekada lagano baš onako da se uplašim..
    Od Terapije uzimam UTROGESTAN 3X2 i ESTROFEM 3X1..

Testom ces odmah saznat 😉
    Ovako… Tesko je reci….

Hmm iskreno i bojim ga se napravitii..A opet vrag mi neda mira 😅🫡

Vannov
    17. Srpanj 2023. 10:59

Mandy06

Vannov i ja sam u iščekivanju bete, imam slične simptome, napuhnutost, probadanja ali to je lako moguće i od terapije isto progesteron i estrofem ali 2x a vidim da ti koristiš 3x dnevno što je i jače. Sretno ti u petak i da nas razveseliš s velikom betomPurple sretno danas na UZV , javi kako je prošlo
    Sretno svim curama koje nešto imaju ovaj tjedan, nek budu sve dobre vijesti❤❤

Previše mi je iskreno 3x2 ali eto..
    Hvala ti sretno i tebi i ostalim curama 🤞🏼🤞🏼🩷🩵

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 11:04

Tikvica

Pbtab, sutra obavezno sve pitaj da odma dobijes uputstva za dalje.
    I ja isto imam ceste glavobolje i migrene i kad sam ostala trudna prvih 10tt nista, znaci ne mogu ti opisati koliko sam sretna bila, i onda krenulo…prvi put je bilo najgore to sam doslovno povracala apsolutno sve (a nakon 24 h ako ne primis ni hranu ni vodu moras na hitnu) i taman stalo i odtala glavobolja jos 2-3 dana. Ugl od tada svaki tjedan par dana me satre i sad od sri navecer krenulo ali oc cetvrtka bas ono…i jucer bilo ok reko rijeseno, i nocas me opet probudi, katastrofa.
    Sve kaj su mi dr vec rekli sam pokusala, ali ili samo malo umanji ili nista.
    I sama znas kak mozes i kojim tabletama jedino ublazit migrenu, ovo je sve nis….

Ma ja sam non stop bila na hitnoj zbog migrena pracenih povracanjem, znaci uzasan osjecaj tako da znam o cem pricas kad te u noci probudi, i bas mi je žao da ti je tak grdo 😔 ali sada znas da je to zbog bebice koju ces drzati uskoro u svom zagrljaju i sve se moze trpiti. 
    Ali da bi trebalo izmisliti jake tablete za trudnice protiv bolova, a da ne steti bebi, cudi me da vec nisu jer ovo paracetamol je meni smijesno 😂 meni koja pijem brufen 800 i to dvije dnevno kad me uhvati 🤦🏻‍♀️
    Da pitat cu, iako smatram da to nije nista opasno 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Stela_M
    17. Srpanj 2023. 11:10

Tikvica

Ma njemu ja pisala vec pa mi je rekao lekadol, normabel i lezi. Ja ga popijem se nadam da ce pomoci i nekad i pomogne🤷🏻‍♀️
    Luci mi je na GO tako da ja sad krecem kod Ulle Marton, kod nje cu odrzavati trudnocu 😊
    Ja prvih 10 tjedana nisam imala glavobolje i onda od tada vec tri puta po 3-4 dana. Bas bas tesko to podnosim, jer eskalira i onda migrena i onda povracanje i zakuca me u krevet. Vidjet cu kaj Ulla veli, mozda ona ima neke pametnije ideje🤷🏻‍♀️

Tamo oko 9 i 10 tt beta bude na najvišim granicama i nekim ženama tek onda krenu simptomi sve je to individualno nažalost povećava se i volumen krvi tako da tko je imao prije problema sa glavoboljama u trudnoći znaju biti izražene, ja sam pitala dr G jel smijem ista popiti ono kada baš zaškripi rekao je ne pogotovo u situaciji kada je jedan plod stao sa razvojem tako da ja trpim i ležim, stan mi je kaos, od kuhanja ništa svaki drugi dan dragi jede lovački ručak i boli me kuki🤣🤣🤣🤣 ja fakat ne znam funkcionirati kada me boli glava...🙄🤷‍♀️ mene boli konstantno u kontinuitetu neke dane manje neke jače ali tu je konstantno tako da ti ne nemam neki pametan savjet😬

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    17. Srpanj 2023. 11:12

Vannov

Mandy06

Vannov i ja sam u iščekivanju bete, imam slične simptome, napuhnutost, probadanja ali to je lako moguće i od terapije isto progesteron i estrofem ali 2x a vidim da ti koristiš 3x dnevno što je i jače. Sretno ti u petak i da nas razveseliš s velikom betomPurple sretno danas na UZV , javi kako je prošlo
    Sretno svim curama koje nešto imaju ovaj tjedan, nek budu sve dobre vijesti❤❤

Previše mi je iskreno 3x2 ali eto..
    Hvala ti sretno i tebi i ostalim curama 🤞🏼🤞🏼🩷🩵

Nije ti previše to je standardna propisana doza od 600 mg dnevno, Cyclogest je još jači 😁 još dok nemaš Duphaston ili Prolutex na konju si🤣🤣 sretno 😁🤞

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 11:16

Vannov

Hej žene 🥰
    Muž i smo u procesu IVF bili..
    08.07. sam imala transfer (blastociste) 5.dana..
    Idem vaditi betu 21.ovaj petak 🥺🫣
    Eh sada zanimaju me simptomi
    Ja sam dosta napuhana i imam vjetrove..
    Nekada onako osjećam se čudno a nekada lagano baš onako da se uplašim..
    Od Terapije uzimam UTROGESTAN 3X2 i ESTROFEM 3X1..

To ti moze biti od terapije. Napravi test tako ces najbolje znati na cemu si, a danas bi se vidjelo ako se primilo 🤞🍀

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Stela_M
    17. Srpanj 2023. 11:19

Pbtab napokon sutra uzv 🙈 jesi li nestrpljiva? 🤗❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.